Hadi bakalim doubleannem allah kolaylik versin hayirlisiyla atlatin insallah .. Dua ediyoruz sana ve miniklerine :)kızlar şimdi odaya alcaklar beni, hazır olunca doğum getçekleşicek inşallah
seninle aynıyız canım hepp nasıl bi iştah geldiysee çöplüğe döndü midemizz :)Ya ben sürekli bişeyler yemekten çatlıcam artık. Engel olamıyorum kendime. Agzım hiç boş durmuyoya. Doymak bilmiyrm resmen
şımar şımar yabancı yoksana da şımarıyorum çok hoş gerçekten
yok artık bu ingilizlere pes vallacanım seninki kazanlı diye öyle demişlerdir. normalde buhar 100C üzerinde basıyor mikropların kökünü kazıyor ben kreşte çalışırken buhar basardık oyuncaklara çocukların oyun döşeklerine. ama nemli bırakırsan o ayrı daha sonra nemden bakteri elbet oluşur iyi kurutulmalı ve havalandırılmalı. yalnız çok kasmamak gerek ingilizlerle çok uzun zaman yaşadım yıkamadan giydiriyorlar her şeyi bebeklerine temiz diyorlar ben bi kaç karşı çıktım güldüler bana. tabii ki yıkanması taraftarıyım hatta ben manyaklık edip iki kere yıkadım çocuğumun eşyalarını
tayt mı alsam kendimeee ama kim giydirecek hastanedee... kot pantolonda söylemesi ayıp 1 tane var oimnuda valize korsam şimdi ne giyercanım saol anlatımın için ben tegerledim henuz dikime gecmedim .. dikiş olayında gercekden cok tecrubesizim kendi kendime evde makına dikişini yapmısım bunuda yaparsam inş ben bi yapmaya baslayayım atarım resmını inşllah saol cok ..
ben içine öyle bişi yapmadım bez sadece zaten onunda yıkaması kolay olur diye .. senin dedğinde mantıklı ama yıkandıgı zaman deforme olur içi gibi geldi .
ben hem alt ust hemde tulum koyucam . minicik zaten esyaları bişi olmaz .. bugun hastane normal dogumsa bi gun , sezeryan ise 2 gun kalırsınız dediler ona göre hazırlanmak lazım .
yedek kıyafet mutlaka koyun dıyorlar . yanı giderken ustumuzde olan harıcı cıkıs için bi yedek .. cunku giderken durumumuz nası olur su gelmesi , kanama bilmem ne falan .. ben sanırım esofman tarzı bişi yada , tayt - hırka olarak donmeyı planlıyorum .
eskiler gogus altıyla karın arası 4 parmak var ise asagı indi demek dermiş .. ne kadar dogru bılemıyorum .. benımde buyudukce asagıya indi gibi geliyor.
senve @esr06 da aynı günde sezeryanda olucaksınız demekk....Kızlar merhaba nasıl gidiyor hayat :) şaka maka aralık annelerinden doğum yapan sayısı 5 i geçti. Ben ve eşim ogretmeniz ve bebeğinizin sezeryan tarihi 24 kasım olacak inşallah. Bugün kontrolde bebegimizin 3600 gr oldugunu öğrendik. Minik oğlumuz doğmak için hazırmış :)
maşallahhhh ne de güzel pozlar varmışş... şaka maka ben pek resim çekilmemişim hamileliktee çekilmek lazımmbunlar da benden gelsin. Bazılarını koydum seçemiyorumm.. @raziyesilyayla @bicnv @bebekprenseskgokce ve diğerleriii... moral olsun maksatt...
Eki Görüntüle 1302744 Eki Görüntüle 1302745
güzel haberlerle çıkı verde bacım yazmasan da olur eee 2 bebiş... dualarımız senleDaha bekliyoruz kızlar.Hepinizden Allah razı olsun, çıkınca yazarım
yaa bacımm senin her yazdığına ben korkuyorumm.. benimde sırtım ağrıyor hele sabahalrı doğrulamıyorum akşamda sanki eşime naz yaparcasına saat 8 den sonra feci ağırlaşıyorum ama bu ağrılar hep vardı bende 6. aydan beri o yüzden çözemiyorum ne neyin ağrısı diyee.. iyice karman çorman ettim bu gebeliği ben...kizlar cok fena belim agriyor bacaklarim agriyo(
kurbiş ? kurabiye mi kurbaga mı demek istedin : Dkurbişlerim de geldi şimdi. istediğim gibi olmuş hoşuma gitti :)
Anladım canım, Allah gönlüne göre versin
Arkadaşlarım Mehtap hanımdan çok memnun, ben de kendi doktorumu sevmeseydim değiştirmeyi düşünürdüm ama maceraya gerek yok dedim
Bakarsın yakın olur günlerimiz
Maşallah sana da bebisine de
Çok güzel olmuş fotolar
seninle aynıyız canım hepp nasıl bi iştah geldiysee çöplüğe döndü midemizz :)
doubleanne mize dualarımız seninlee
ben hala işe geliyorum tabigece yine biraz sancılandım biraz daha uzun sürseydi yine bi acile gitmeyi düşünüyordum neyseki dalmışım daha sonra bel ağrısına kanala yerleştiği için oluyo demiş arkadaşın biri okumuştum ama şimdi kimin dediğini unuttum tüm belirtiler mevcut bende sanırım çok fazla beklemeyecek benim bebiş en azından bi 10 güncük daha dursaydı eyiydi
bide hastane çıkışları konuşulmuş kızlaminicik bebeği pusetle nasıl çıkarmayı dşünüyorsunuz şahsen ben rabanın arkasına koyup ölece bırakamam bile sarıcam bi güzel önce ince sonra peluş battaniyesi alıcam kucağıma kokuşkokuş çıkıcam oturcam arabaya güvenemem yeni doğan bebişi koymaya pusete ne bilim bu da benim fikrim tabi
doğumlar bayaca çoğalmaya başladı gerçekten kimi gün sayıyo kimi ben gibi hala işten ayrılamadıkendimi o kadar çok hazırladımki psikolojik olarakk bi an önce doğum y apmak istiyorum sanırım kendimi tetikliyorum manevi olarak çok heyecanlıyımm oğluşumu koklamayı istiyorum artıkk :)
Daha bekliyoruz kızlar.Hepinizden Allah razı olsun, çıkınca yazarım
maşallahhhh ne de güzel pozlar varmışş... şaka maka ben pek resim çekilmemişim hamileliktee çekilmek lazımmpozlar enfess bacım.. bıdığınında maşallahı varrr
evet pazara halletmiş olalımmm inşallahhh... gerçi ben şimdiden cumartesi pazar gezme eğilimindeyim ya inşallahh hallederzGünaydın ben de sizdenim, pazar ben de bitiriyor kapatmaliyim valizi
aminnn bacımmm.. tüm bıdıklarımızzz cicilerini güle güle kullansınlarMaşallah canım çok güzeller, su bavulu bitireyim de Ben de kocama hediye aldirma işine bakayım
kgokce senin de paylaştığın fotolara bayıldım, güle güle kullansın yavrun hepsini
kurbiş kurabiyeleriii.. fotoları çok güzeldi kurabiyelerinin... resim konuusnda da haklısınnn zaten yüzüm gözüm şişince çekilmekte istemiyormuş insan 7. ayında bol bol çekilmek gerekmişkurbiş ? kurabiye mi kurbaga mı demek istedin : D
Mehtap hanım tamam yeterli eminim de bir oneri katkıda da pek bulunmuyo her doktor. Dese sunu yap bunu yap iyidir. öneri olmuyor genelde durumu iyi, ilerde diyip yolluyo herkes. ee diyorum başka bişey su an için soylenemez diyorlar. İnşşallah asıl işler basladıgında iyi mi anlayacagız.
hayırlısı ya biraz daha bekle beni yalnız bırakma
hadiiii artıııkk : )
ben çok ugrastım ya bi çıktık 31. haftaydı sanırım . kapalı bir havada makinelerin şarjı kalmaışmış 2 poz cektik baska cekmedik. Bunda biraz gezme modundaydım işte. bir de studyo olsa daha rahat foto cekerdik. Neyse maksat elimde bişeyler olsun bidaa ya bebişimiz olur ya olmaz : )
Daha bekliyoruz kızlar.Hepinizden Allah razı olsun, çıkınca yazarım
günaydın herkeseee..dün ki diyeti mi yine bozdummmiçimde tutmak bilemediğim bir yeme duygusu var.. hattaa özellikle tatlıya ve hamurişine karşı.. nerde o eski gökçee nerde bu... acaba içimizdeki bu bebekten bu durum.. çünkü ben hamur işi hiç sevmezdim.. gitti geldi babasına çekti bu veled diyorum artık...
Kizlar selam
Cepten geçmişi okuyamiyorum. Pc basina otursam kalkamam vaktim degerli son 10 gune girdik malum. Herkes iyidir insallah.@selviboylum dogum yapmis sukur iyilermis. Hayirli olsun.doguran varmi baska? Iyi mi herkes?
Ben dun dr gittim. Raporu aldim ise verdim.iznim.basladi. 24 kasima.gun verildi dogum.icin.nst girdim agri vs yok.bebek iyi sukur ama 3 haftada yarim kilo almis.kendime yarıyor bebege yaramıyor sanirim artik:) abi 4 dogunca bu da oyke olur bekliyirdum ama 3300 civari olacak sanirim arda paşa. hayirlisi.. herkese hayirli cumalar olsun kolay gelsin..
korkma canim bi sekilde cikacak bu cocuk :)) benim sirt degil ama tam belim agriyodu hicbiside yapmadim yaa mutfakta 2 dk takildim sadece köfte yogurdum okadar öldüm agridan hep sürekli yatacakmiyim ben. allahtan annem burdaydida yemeksiz kalmadik. yemek yemek icin masada oturur vaziyette bile duramadim. yataga geçtim esim getirdi. simdi iyiyim biraz ayakta durdum evin içinde dolandim yine belim agridi.yaa bacımm senin her yazdığına ben korkuyorumm.. benimde sırtım ağrıyor hele sabahalrı doğrulamıyorum akşamda sanki eşime naz yaparcasına saat 8 den sonra feci ağırlaşıyorum ama bu ağrılar hep vardı bende 6. aydan beri o yüzden çözemiyorum ne neyin ağrısı diyee.. iyice karman çorman ettim bu gebeliği ben...
sen şimdi nasılsınn.. durumun nasıl???
Benimde sezeryan günüm 24 kasim ama bu gidisle o gunu gorecegimi hic zannetmiyorum baya baya sancilarim basladi benim heran doguracak gibiyimsenve @esr06 da aynı günde sezeryanda olucaksınız demekk....
bu arada öğretmen bir aileye süper bir hediye olucak oğluşunuz maşallah
vallahi bacımmm keşke yapmış olsam da linkini değil kurabiyelerimi göndersem sanaa.. benim değil elifceeeee nin kurabiyeleriydi.. kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum dün 5 gibi paylaşmıştı geçmişi kurcalamak gerekkk baya sayfa atlamıştır ...hastaneye ben çikolata ve lokum götürecemmm... hastane ssülemesinede odana çıkartmadan yapıyolarrr eğer bir yerle anlaşmadıysan eşin becerebilirse o yaapr.. biz hastane işine girişmeyecezz.. belki bir yatağımızın üstüne hoşgeldin bebek yazısını yapıştırırız öyle kapı baca süsleyemeyiz.. evdeki odasını süslesek yeterr.. hastaneden mikroplu süsleri eve egtirmek istememmkgokce şey senin kurabiye resimlerin hangi sayfada gormedim link atar mısın.
Hediyeler dışında ikramlık ne vereceksiniz, hastaneye ikramlık ne gotureceksiniz. Ben cikolata götürcem ikramlık bişey götürmem belki pastaneden kurabiye o kadar. o kadar eşyayı kim getir gotur yapcak ayrı adam lazım bi de ona : )
hastanelere susleme ne zamandan sonra yapılıyor? 1 gun kala mı gidip duzenliyorsun. tarih belli değil ani olursa nasıl süslücez ne zamannn
hımmm o derece durumun yani... ayy benim annemde 25inde gelecekti tutturmuş 29 una gelelim uçağı bir daha değiştirtti gününü gıcığıma gidiyor... anneme güvenip konsolun içini silmedim mutfak dolaplarımda eşim bulaşık makinesini boşaltmaya başladığından beri çöplük gibi oldu ahh annem gelecekte yapacaktaa.... amannn 2 haftaya bakalım ne olur halimiz... sen bu gidişle 2 haftaya doğuracakmışın gibi bir imaj çiziyon be bacımmm... ben de tırsıyorum iyiceeee seni okudukçakorkma canim bi sekilde cikacak bu cocuk :)) benim sirt degil ama tam belim agriyodu hicbiside yapmadim yaa mutfakta 2 dk takildim sadece köfte yogurdum okadar öldüm agridan hep sürekli yatacakmiyim ben. allahtan annem burdaydida yemeksiz kalmadik. yemek yemek icin masada oturur vaziyette bile duramadim. yataga geçtim esim getirdi. simdi iyiyim biraz ayakta durdum evin içinde dolandim yine belim agridi.
yaaaa o zaman 3 kişi yaptııı 24 kasımaaa hey maşallahhBenimde sezeryan günüm 24 kasim ama bu gidisle o gunu gorecegimi hic zannetmiyorum baya baya sancilarim basladi benim heran doguracak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?