2014 Aralık Anneleri

canım bu saaten sonra kendi kendine bişey hazırlaman zor olur artık. eve aldığın kağı süsünü götürebilirsin. birde hoşgeldin bebek yazan balonlar var onları alıp yaka başına yapıştırabilirsin. birde masa koyuyorsa hastanenen odaya bir masa örtüsü götür. az bişey lokum çikolata bide kurabiye istersen götür. yeterli ikramlık olur gelene. o balonlar bile süslü gösteriyor odayı masanın örtüsünün uçlarına bile bir iki balon asabilirsin mesela.

Ben hastane icin sadece cikolata alacagim. Baska bisey hazirlamayi dusunmuyorum. Zaten biz de hastaneye pek gelen giden olmaz. Esimin ailesi uzak. Ben kendi ailemin yaninda dogum yspacagim. Inlarda eve gelir. Birkac yakin akraba hastaneye gelir sadece diye tahmin ediyorum. Mevlude artik sus pus hazirlariz. Bi turlu su hastane cantami da
hazirlayamadim. Bakalim bu hafta
yapabilecek miyim
Bi ee burda halletmem gereken cok is var nerdeyse hergun disardsyim. Gexiyorum fildir fildir. Umarim acilmam falan olmax

Maşallah ne güzel ne rahat gecirmissin. Inşallah biz de böyle sistemli bir şekilde yaparız. Sen söyleyince epidural tekrar aklıma takıldı. Haftaya kontrolde sormayı unutmasam iyi olur. Aslında bir çoğu da o kadar açıklığa dayanışma gerisine de dayanışma diyo ama doğum ani kopma noktası zaten yine de epidural düşünülmeli.
Rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin :)

Evet serbeti yapiliyomusda bilmiyorum netten bakacam tarifw bana gelsin sana soylerim nasil ciktigini ona gore verirsin siparis.

olmazmı canım yaa. resmen kasılmalarım oluyomuş bilmiyormuşum. senden öğrendim şimdi çok saol valla artık her sancıyı ağrıyı dikkate almak gerekiyor herhalde. doktorda bana 36 ına girince erken doğum riskin bitiyor. sancın gelirse durdurmam aralıkta dedi. inşallah Allah' ım hepimizi kendi sancılarımızla hastaneye gitmeyi nasip eder. o yolda fazla oyalamaz rabbim bizi

kesinlikle o kadar açılmaya dayandıysan gerisine dayanırsın diye bi şey yok. çünkü sancılar gittikçe artıyo, 2-3 cm arasındaki sancıyla 6-7 arasındaki aynı deiğil. :)

sağol cnm daha güzelleri senin olsun inş.
tabi bunlar hediye olduğu için tam rakamı bilmiyorum. extre gelince öğrenirim :) kolye de rose bileklik de altın evet. kolye 3 isim olanları daha önce sorduğumda 500 civarıydı. tabi harf şekline ve zincir kalınlığına göre değişir. ama 500 ü geçmez 3 isim. bileklik de 300 civarıdır diye tahmin ediyorum.
ama bak sana şunu tavsiye edebilirim. bunların ikisini de gümüş üzerine altın kaplama da yapıyorlar. istediğin renkte yani. benim öyle kolyelerim var duşa bile girerken çıkarmıyorum ve hiç renk atması vs olmadı. öyle olursa kolye + bileklik 200-250 civarına bile alabilirsin. sonuçta bozdurulacak birşey değil. satalım da para etsin diyeceğin bişey değil yani.

maşallah canımm, güle güle büyüt bebişini :) zor doğum hikayelerinden sonra senin hikayen o kadar rahatlattı ki beni. çok sevindim senin adına. inşallah bool bol sütün olur, yarasız beresiz emzirirsin

benim de eşime kalsa o heyecanla konuşmayı bile unutur canım :) kardeşim ayarlayacak inş.. aslında normal doğum olursa inş 1 gece kalınıyor yani o zaman hastaneye çok kimse gelmez boşuna taşınmış olacak o kadar eşya gibi geliyor ama yine de heveslendim işte hazırlayalım dedik bir şeyler :)

ayy canım tekrar gözün aydın soluksuz okudum valla. maşallah sana ve bebişine..

bacımmmm ne de güzel anlatmışsınnnn... ALLAHIM SAĞLICAKLA BÜYÜTMENİZİ NASİP EYLESİNNN.. darısı tüm hamilelerin başınaaa.. ne de güzel anlatmışsınnn

Beni tatif ettin sanki

günaydın kızlar bugün son iş günüm 1 hafta erkene aldık erken doğum riski yüzünden biranönce evime gidip artık ayağımı uazatıp yatmak uyumak istiyorum gerçekten pilim bitti bu son ayda
bende cuma alıyım diyodum ama eğer memursan pazartesi alman senin için daha iyi iki günün yanmaz bugünden başlamaz en azından

canım senin kaçıncı gebelik bilmiyorum ama 2. ler zaten biraz aşağıya yerleşiyo ve karın kasları ilk gebelik kadar sıkı olmadığı için öne veriyo kendini. ben bugün resmimi koymaya çalışcam bak görürsün ne kadar aşağıda. aynen bazen otururken elimle kaldırma ihtiacı hissediyorum. bacaklarıma değiyor resmen. dr görünce doğumdan sonra mutlaka korse giy ve platese başla karın cildin çok yumuşak senin dedi. kas çalışmam lazım yani. şimdiden plates dv leri araştırıyorum.
kasılma da ben 1 aydır yaşıyorum. 2. gebeliklerde 32. haftadan itibaren başlıyo. karnımın bi tarafı top gibi çıkıyo taş gibi sertleşiyo. sanki göğsüme bişey oturuyo o sırada. 1 dk kadar sürüyo. ama düzensiz. bazen günde 3 kere bazen 8-10 kere. yorulursam daha çok. bazen saatte 3 kere bazen 5 saatte 1 kere. yalancı doğum sancısı yani bunlar. ama düzenli olursa dr a koşcaz :)

hanGi siteden ne kadara siparis verdin cnm?
canım ben gitti gidiyordan sipariş verdim istersen adresi mesaj atabilirm sana. kadının kendi sitesi de var ama gitti gidiyordan almak daha güvenli tabi. kadınla da mesajlaştım. un yağ vs hepsi ülker ürünü dedi. fiyatı da oldukça uygun geldi bana.

memorialda canım, ama odayı değil kapıyı süslüyor. bir de bebek yatağının etrafına tül geçiriyorlar. odayı çok fazla süslemeyeceğim abartılı geliyor bana :)
anladım bacımmm

di mi ya
antaresde varsa haftasonu anteresdeyiz demek

kesinlikle o kadar açılmaya dayandıysan gerisine dayanırsın diye bi şey yok. çünkü sancılar gittikçe artıyo, 2-3 cm arasındaki sancıyla 6-7 arasındaki aynı deiğil. :)
daha 5 gün önce spkelumu konuşyordukkk.. ayyy bende doğurabilirim sen gibi inşallahhh... mustafa kaanı yerimizede kokla annesi maşallahh

bak evt bu dediklerini dikkate alarak ufakta olsa bişiler yapim boş kalmasın ya benim neim eksik sizlerden
evt canım benimde sık sık olunca nalaıdm bunların kasılma olduğunu yoksa sık olmayınca pek anlayamıyordum nasıl bişi acaba diordumm kesinlikle 36 bt,nce durdurmuyorlar 10günüm var ahh bi geçiverse gerçi benim miniğin kilosu pek yokk hemen doğmasın accık kilo alsın itiyorumm ama nafile hiç almıyoo o kadar yiyorum am bıraktım artık düşünmüyorum
benim memleket uzak ki annemlerle felanda bozuğuzz o kadar hastane yattım h.sonu bi kere arayıpota nasılsın demediler onun için herşeytim le eşim ilgilenecek doana kadar hazırladıklarımla ondan sonra aklıona geldiğince eşimin artk ben bebişle ancak ilgilenirim kimsem olmıcak çünkü malum hatta geçen akşam eşime dedimki ilk kızımı hep annemler yıkamıştı yeni doğan bebişi ilk hafta ben hiç yıkamadım tek krktuğum nokta o nasıl yapcaz bilmem dedimdi sabah beri yeni doğan yıkama videosu izliyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…