- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
Allah yardımcın olsun inşallah darısı bizeeekızlar şimdi odaya alcaklar beni, hazır olunca doğum getçekleşicek inşallah
ya benim hastane için hiç bişi yapasım yok herşeyi evde düzenledimm ikramlıktı süslerdi vs. şimdi hastane içinde mi yaosam ya hevesleniyorum sizi görüncee ama bebklemi uğraşıcaz gelen gidenlemi eşim unuturki gelene ikram etmeyi
kurabiye canım :) şeker hamuruyla yapılan butik kurabiyelerden. kendim yapacaktım ama hastane için 30 tane yeter diye netten sipariş verdim.kurbiş ? kurabiye mi kurbaga mı demek istedin : D
Maşallah ne güzel ne rahat gecirmissin. Inşallah biz de böyle sistemli bir şekilde yaparız. Sen söyleyince epidural tekrar aklıma takıldı. Haftaya kontrolde sormayı unutmasam iyi olur. Aslında bir çoğu da o kadar açıklığa dayanışma gerisine de dayanışma diyo ama doğum ani kopma noktası zaten yine de epidural düşünülmeli.kızlaarrr ben geldim.. bi türlü fırsat bulamadım ya foruma. o kadar yoğun ki şu ara.. emzirmeyle, acıyan ve sızlayan göğüslerle uğraşıyoruz :) ben, 36. haftadaki kontrolümde doktoruma çok fazla acıktığımı söyleyince şekerden şüphelendi, test yaptı, endişe edecek bi şey yok ama diyetisyene yönlendireyim sana bi program yapsın dedi. Diyetisyenden programı alıp kendi doktoruma götürdüm incelesin diye. o arada da dedim ki "bebeğin hareketlerini dünden beri biraz aşağıda hissediyorum, kanala girdiyse anlayabilir miyim bu şekilde?" o da kontrol etmeden bilemeyiz dedi, ve çatı muayenesini yaptı. (bu arada henüz çatı muayenesi olmayanlar hiç korkmasın, gayet basit bi şey) Sonrasında doktor şaşırdı çünkü 3 cm açılman var senin, bu bebek 40. haftayı beklemez dedi. Yine de biraz daha durabilir doğum başlamış sayılmaz dedi. Eve döndüm, hafif karın ağrılarım başladı. Doktor da zaten sancılar şiddetlenirse gel demişti. Çantamı son kez gözden geçirdim nolur nolmaz diye. Hastaneye gidecek her şeyi hazırladık eşimle, ama doğumu tetiklemeyeyim diye fazla hareket etmedim, eşime yaptırdım çoğu şeyi. Gece sanırım stresten uyuyamadım, 2 buçuk gibi biraz dalmışım 4 buçuk gibi uyandım. o arada da zaten 4 kere tuvalete gitmiştim. Sabaha kadar bekledim, eşimi de uyandırmadım. Saat 6 buçuk gibi uyandırdım, telefonla annemlere hbr verdim gelmeleri için. Antalyada oturdukları için uçak saatini bildiğimden o saatte hbr verdim. Eşimle hastaneye gittik, Nstye alındım 1 saat kadar. Sancıların giderek arttığı görülüyordu. Doktorum geldi, kontrol etti tekrar, açılma dünküyle aynı dedi. Bekleyelim biraz diye karar verdi, bekledik ve bu arada yatışım yapıldı. Sancılar da artıyordu, nst'ye bağlıydım tabi hep. Ama dayanılmayacak bi sancı değildi henüz. Doktor da saat başı gelip açıklığı kontol etti, her saatte yaklaşık 1 cm açıklık oldu. 6 cm'ye yaklaşınca epidural istedim. Daha konforlu olsun diye. Epiduralden de korkmayın o da çok basit bi şey. Zaten 10 dakika sonra hiç sancı falan hissetmemeye başladım. Tam açıklık olunca da doğumhaneye götürüldüm. Doktorum da geldi, biraz ıkınma biraz dinlenme derken vakit çabucak geçti. Eşim de benimleydi doğumda. Son bir kez ıkındım ve bebeğim dünyaya geldi. Ağlamasını duymak, çocuk doktorunun kontrollerini izlemek çok büyük keyif, muhteşem bi histi. hemen göğsüme yatırdılar meleğimi, eşim ağlıyodu, ben de kokladım öptüm sabırsızlıkla beklediğimiz yavrumu. 37+0da 3230 gram, 49 cm doğdu minik kuş. Haftasına göre gayet iyi. Sağlıklı da Allaha şükür, küveze falan gerek olmadı. o andan beri hayat bambaşka kızlar, şimdiden aşığım. Canım çok yanıyor emzirmeye çalışırken ama oğlum iyi olsun da ben her şeye razıyım. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin, bu güzel duyguyu siz de tadacaksınız. İnşallah bebeklerimizle çoook mutlu olucaz. Hepinizi öpüyorum, fırsat buldukça girmeye çalışıcam, sizi de çok merak ediyorum çünkü. Ama geçmişi okumam şu an mümkün değil, kimler doğurdu bana biri özelden mesaj atsa ya.. Ya da diğer başıkta yazıverin. Orası daha sakin, kolay okunuyo. Uzun oldu, ama her ayrıntıyı merak ettiğinizi biliyorum. :)
Evet serbeti yapiliyomusda bilmiyorum netten bakacam tarifw bana gelsin sana soylerim nasil ciktigini ona gore verirsin siparis.kan hapını mı bıraksammm gyno ferro kullanıyoum basit bir kan hapı gibi geldi bana ama gel görki nefsime hakim olamaz oldum
lohusa şekeri de hacı şeriften yani... acaba şerbeti yapılanlardan mı... 32 li bende madlen aalacamm..lokumda çifte kavrulmuş siparişi vereyim diyorumm...
evet canım aynen dediğin yerde ağrımda oluyoo ben kasıldığımda yazda sancılandığımda ne kadar sürede bir geldiğine ve ne kadar sürdüğüne dikkat ediyorum o zmana daha rahat oluyo ne olduğunu anlaması onuda nette bi yerde okumuştumm hatta bi arkadaş 5-1-1 kuralı doğum için dru önermiş yani 5 dakikada bir gelen geldiğinde yaklaşık 1 dk süren ve bu şekilde 1 saat boyunca devam ederse hemen hastaneye gel demiş gittiğinde 4-5 cm açıklık varmışş ve bi iki saatte doğumu gerçeklerşmiş hem hastanede sefil olmamış evde rahat rahat sancılarını çekmiş meselaben h.sonu gittiğimde hastaneye 5dakikada bir gelen sancılarım vardı ama 1dk a sürmüyo 20-25 sn kadar sürüyodu ama yaklaşık bi saat dvm edince gittim açılma olmamıştı ama doğum sancıları başlamıştı neyse ki durdurdular işte öle bütün bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum sizlerle umarım faydası oluyordur :)
tamam bacım haberini bekleyeceğimdirEvet serbeti yapiliyomusda bilmiyorum netten bakacam tarifw bana gelsin sana soylerim nasil ciktigini ona gore verirsin siparis.
Maşallah ne güzel ne rahat gecirmissin. Inşallah biz de böyle sistemli bir şekilde yaparız. Sen söyleyince epidural tekrar aklıma takıldı. Haftaya kontrolde sormayı unutmasam iyi olur. Aslında bir çoğu da o kadar açıklığa dayanışma gerisine de dayanışma diyo ama doğum ani kopma noktası zaten yine de epidural düşünülmeli.
Rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin :)
sağol cnm daha güzelleri senin olsun inş.Canim cok begendim kurabiyeleriii cok farkli ve sirin olmuslar.Ben istemistim hediyeni görmeyi cok hosmus gercekten.Rose Altin dimi canim.Kolye maliyeti ne kadar olur acaba?Ben ücretsin izin alicam istiyorum.ama esime de cok yük olmayayim diyorumGüle güle kullan canim cok hoslar.
kızlaarrr ben geldim.. bi türlü fırsat bulamadım ya foruma. o kadar yoğun ki şu ara.. emzirmeyle, acıyan ve sızlayan göğüslerle uğraşıyoruz :) ben, 36. haftadaki kontrolümde doktoruma çok fazla acıktığımı söyleyince şekerden şüphelendi, test yaptı, endişe edecek bi şey yok ama diyetisyene yönlendireyim sana bi program yapsın dedi. Diyetisyenden programı alıp kendi doktoruma götürdüm incelesin diye. o arada da dedim ki "bebeğin hareketlerini dünden beri biraz aşağıda hissediyorum, kanala girdiyse anlayabilir miyim bu şekilde?" o da kontrol etmeden bilemeyiz dedi, ve çatı muayenesini yaptı. (bu arada henüz çatı muayenesi olmayanlar hiç korkmasın, gayet basit bi şey) Sonrasında doktor şaşırdı çünkü 3 cm açılman var senin, bu bebek 40. haftayı beklemez dedi. Yine de biraz daha durabilir doğum başlamış sayılmaz dedi. Eve döndüm, hafif karın ağrılarım başladı. Doktor da zaten sancılar şiddetlenirse gel demişti. Çantamı son kez gözden geçirdim nolur nolmaz diye. Hastaneye gidecek her şeyi hazırladık eşimle, ama doğumu tetiklemeyeyim diye fazla hareket etmedim, eşime yaptırdım çoğu şeyi. Gece sanırım stresten uyuyamadım, 2 buçuk gibi biraz dalmışım 4 buçuk gibi uyandım. o arada da zaten 4 kere tuvalete gitmiştim. Sabaha kadar bekledim, eşimi de uyandırmadım. Saat 6 buçuk gibi uyandırdım, telefonla annemlere hbr verdim gelmeleri için. Antalyada oturdukları için uçak saatini bildiğimden o saatte hbr verdim. Eşimle hastaneye gittik, Nstye alındım 1 saat kadar. Sancıların giderek arttığı görülüyordu. Doktorum geldi, kontrol etti tekrar, açılma dünküyle aynı dedi. Bekleyelim biraz diye karar verdi, bekledik ve bu arada yatışım yapıldı. Sancılar da artıyordu, nst'ye bağlıydım tabi hep. Ama dayanılmayacak bi sancı değildi henüz. Doktor da saat başı gelip açıklığı kontol etti, her saatte yaklaşık 1 cm açıklık oldu. 6 cm'ye yaklaşınca epidural istedim. Daha konforlu olsun diye. Epiduralden de korkmayın o da çok basit bi şey. Zaten 10 dakika sonra hiç sancı falan hissetmemeye başladım. Tam açıklık olunca da doğumhaneye götürüldüm. Doktorum da geldi, biraz ıkınma biraz dinlenme derken vakit çabucak geçti. Eşim de benimleydi doğumda. Son bir kez ıkındım ve bebeğim dünyaya geldi. Ağlamasını duymak, çocuk doktorunun kontrollerini izlemek çok büyük keyif, muhteşem bi histi. hemen göğsüme yatırdılar meleğimi, eşim ağlıyodu, ben de kokladım öptüm sabırsızlıkla beklediğimiz yavrumu. 37+0da 3230 gram, 49 cm doğdu minik kuş. Haftasına göre gayet iyi. Sağlıklı da Allaha şükür, küveze falan gerek olmadı. o andan beri hayat bambaşka kızlar, şimdiden aşığım. Canım çok yanıyor emzirmeye çalışırken ama oğlum iyi olsun da ben her şeye razıyım. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin, bu güzel duyguyu siz de tadacaksınız. İnşallah bebeklerimizle çoook mutlu olucaz. Hepinizi öpüyorum, fırsat buldukça girmeye çalışıcam, sizi de çok merak ediyorum çünkü. Ama geçmişi okumam şu an mümkün değil, kimler doğurdu bana biri özelden mesaj atsa ya.. Ya da diğer başıkta yazıverin. Orası daha sakin, kolay okunuyo. Uzun oldu, ama her ayrıntıyı merak ettiğinizi biliyorum. :)
ya benim hastane için hiç bişi yapasım yok herşeyi evde düzenledimm ikramlıktı süslerdi vs. şimdi hastane içinde mi yaosam ya hevesleniyorum sizi görüncee ama bebklemi uğraşıcaz gelen gidenlemi eşim unuturki gelene ikram etmeyi
ayy canım tekrar gözün aydın soluksuz okudum valla. maşallah sana ve bebişine..kızlaarrr ben geldim.. bi türlü fırsat bulamadım ya foruma. o kadar yoğun ki şu ara.. emzirmeyle, acıyan ve sızlayan göğüslerle uğraşıyoruz :) ben, 36. haftadaki kontrolümde doktoruma çok fazla acıktığımı söyleyince şekerden şüphelendi, test yaptı, endişe edecek bi şey yok ama diyetisyene yönlendireyim sana bi program yapsın dedi. Diyetisyenden programı alıp kendi doktoruma götürdüm incelesin diye. o arada da dedim ki "bebeğin hareketlerini dünden beri biraz aşağıda hissediyorum, kanala girdiyse anlayabilir miyim bu şekilde?" o da kontrol etmeden bilemeyiz dedi, ve çatı muayenesini yaptı. (bu arada henüz çatı muayenesi olmayanlar hiç korkmasın, gayet basit bi şey) Sonrasında doktor şaşırdı çünkü 3 cm açılman var senin, bu bebek 40. haftayı beklemez dedi. Yine de biraz daha durabilir doğum başlamış sayılmaz dedi. Eve döndüm, hafif karın ağrılarım başladı. Doktor da zaten sancılar şiddetlenirse gel demişti. Çantamı son kez gözden geçirdim nolur nolmaz diye. Hastaneye gidecek her şeyi hazırladık eşimle, ama doğumu tetiklemeyeyim diye fazla hareket etmedim, eşime yaptırdım çoğu şeyi. Gece sanırım stresten uyuyamadım, 2 buçuk gibi biraz dalmışım 4 buçuk gibi uyandım. o arada da zaten 4 kere tuvalete gitmiştim. Sabaha kadar bekledim, eşimi de uyandırmadım. Saat 6 buçuk gibi uyandırdım, telefonla annemlere hbr verdim gelmeleri için. Antalyada oturdukları için uçak saatini bildiğimden o saatte hbr verdim. Eşimle hastaneye gittik, Nstye alındım 1 saat kadar. Sancıların giderek arttığı görülüyordu. Doktorum geldi, kontrol etti tekrar, açılma dünküyle aynı dedi. Bekleyelim biraz diye karar verdi, bekledik ve bu arada yatışım yapıldı. Sancılar da artıyordu, nst'ye bağlıydım tabi hep. Ama dayanılmayacak bi sancı değildi henüz. Doktor da saat başı gelip açıklığı kontol etti, her saatte yaklaşık 1 cm açıklık oldu. 6 cm'ye yaklaşınca epidural istedim. Daha konforlu olsun diye. Epiduralden de korkmayın o da çok basit bi şey. Zaten 10 dakika sonra hiç sancı falan hissetmemeye başladım. Tam açıklık olunca da doğumhaneye götürüldüm. Doktorum da geldi, biraz ıkınma biraz dinlenme derken vakit çabucak geçti. Eşim de benimleydi doğumda. Son bir kez ıkındım ve bebeğim dünyaya geldi. Ağlamasını duymak, çocuk doktorunun kontrollerini izlemek çok büyük keyif, muhteşem bi histi. hemen göğsüme yatırdılar meleğimi, eşim ağlıyodu, ben de kokladım öptüm sabırsızlıkla beklediğimiz yavrumu. 37+0da 3230 gram, 49 cm doğdu minik kuş. Haftasına göre gayet iyi. Sağlıklı da Allaha şükür, küveze falan gerek olmadı. o andan beri hayat bambaşka kızlar, şimdiden aşığım. Canım çok yanıyor emzirmeye çalışırken ama oğlum iyi olsun da ben her şeye razıyım. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin, bu güzel duyguyu siz de tadacaksınız. İnşallah bebeklerimizle çoook mutlu olucaz. Hepinizi öpüyorum, fırsat buldukça girmeye çalışıcam, sizi de çok merak ediyorum çünkü. Ama geçmişi okumam şu an mümkün değil, kimler doğurdu bana biri özelden mesaj atsa ya.. Ya da diğer başıkta yazıverin. Orası daha sakin, kolay okunuyo. Uzun oldu, ama her ayrıntıyı merak ettiğinizi biliyorum. :)
bacımmmm ne de güzel anlatmışsınnnn... ALLAHIM SAĞLICAKLA BÜYÜTMENİZİ NASİP EYLESİNNN.. darısı tüm hamilelerin başınaaa.. ne de güzel anlatmışsınnnkızlaarrr ben geldim.. bi türlü fırsat bulamadım ya foruma. o kadar yoğun ki şu ara.. emzirmeyle, acıyan ve sızlayan göğüslerle uğraşıyoruz :) ben, 36. haftadaki kontrolümde doktoruma çok fazla acıktığımı söyleyince şekerden şüphelendi, test yaptı, endişe edecek bi şey yok ama diyetisyene yönlendireyim sana bi program yapsın dedi. Diyetisyenden programı alıp kendi doktoruma götürdüm incelesin diye. o arada da dedim ki "bebeğin hareketlerini dünden beri biraz aşağıda hissediyorum, kanala girdiyse anlayabilir miyim bu şekilde?" o da kontrol etmeden bilemeyiz dedi, ve çatı muayenesini yaptı. (bu arada henüz çatı muayenesi olmayanlar hiç korkmasın, gayet basit bi şey) Sonrasında doktor şaşırdı çünkü 3 cm açılman var senin, bu bebek 40. haftayı beklemez dedi. Yine de biraz daha durabilir doğum başlamış sayılmaz dedi. Eve döndüm, hafif karın ağrılarım başladı. Doktor da zaten sancılar şiddetlenirse gel demişti. Çantamı son kez gözden geçirdim nolur nolmaz diye. Hastaneye gidecek her şeyi hazırladık eşimle, ama doğumu tetiklemeyeyim diye fazla hareket etmedim, eşime yaptırdım çoğu şeyi. Gece sanırım stresten uyuyamadım, 2 buçuk gibi biraz dalmışım 4 buçuk gibi uyandım. o arada da zaten 4 kere tuvalete gitmiştim. Sabaha kadar bekledim, eşimi de uyandırmadım. Saat 6 buçuk gibi uyandırdım, telefonla annemlere hbr verdim gelmeleri için. Antalyada oturdukları için uçak saatini bildiğimden o saatte hbr verdim. Eşimle hastaneye gittik, Nstye alındım 1 saat kadar. Sancıların giderek arttığı görülüyordu. Doktorum geldi, kontrol etti tekrar, açılma dünküyle aynı dedi. Bekleyelim biraz diye karar verdi, bekledik ve bu arada yatışım yapıldı. Sancılar da artıyordu, nst'ye bağlıydım tabi hep. Ama dayanılmayacak bi sancı değildi henüz. Doktor da saat başı gelip açıklığı kontol etti, her saatte yaklaşık 1 cm açıklık oldu. 6 cm'ye yaklaşınca epidural istedim. Daha konforlu olsun diye. Epiduralden de korkmayın o da çok basit bi şey. Zaten 10 dakika sonra hiç sancı falan hissetmemeye başladım. Tam açıklık olunca da doğumhaneye götürüldüm. Doktorum da geldi, biraz ıkınma biraz dinlenme derken vakit çabucak geçti. Eşim de benimleydi doğumda. Son bir kez ıkındım ve bebeğim dünyaya geldi. Ağlamasını duymak, çocuk doktorunun kontrollerini izlemek çok büyük keyif, muhteşem bi histi. hemen göğsüme yatırdılar meleğimi, eşim ağlıyodu, ben de kokladım öptüm sabırsızlıkla beklediğimiz yavrumu. 37+0da 3230 gram, 49 cm doğdu minik kuş. Haftasına göre gayet iyi. Sağlıklı da Allaha şükür, küveze falan gerek olmadı. o andan beri hayat bambaşka kızlar, şimdiden aşığım. Canım çok yanıyor emzirmeye çalışırken ama oğlum iyi olsun da ben her şeye razıyım. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin, bu güzel duyguyu siz de tadacaksınız. İnşallah bebeklerimizle çoook mutlu olucaz. Hepinizi öpüyorum, fırsat buldukça girmeye çalışıcam, sizi de çok merak ediyorum çünkü. Ama geçmişi okumam şu an mümkün değil, kimler doğurdu bana biri özelden mesaj atsa ya.. Ya da diğer başıkta yazıverin. Orası daha sakin, kolay okunuyo. Uzun oldu, ama her ayrıntıyı merak ettiğinizi biliyorum. :)
hanGi siteden ne kadara siparis verdin cnm?kurabiye canım :) şeker hamuruyla yapılan butik kurabiyelerden. kendim yapacaktım ama hastane için 30 tane yeter diye netten sipariş verdim.
Beni tatif ettin sankievet canım 34. benim doktorum kanala indiğini anlarsın. kasıklarında baskı hissedersin birden tuvalet bastırır zor gidersin tuvalete ama pek bişey gelmez demiştidaha aşağıda oynadığınıda anlarsın dedi.bazılarının hatta kanala ininci yürüyüşü değişirmiş hemen. bacaklarını aça aça sallana sallana yürümeye başlarlarmış
bende cuma alıyım diyodum ama eğer memursan pazartesi alman senin için daha iyi iki günün yanmaz bugünden başlamaz en azındangünaydın kızlar bugün son iş günüm 1 hafta erkene aldık erken doğum riski yüzünden biranönce evime gidip artık ayağımı uazatıp yatmak uyumak istiyorum gerçekten pilim bitti bu son ayda
canım senin kaçıncı gebelik bilmiyorum ama 2. ler zaten biraz aşağıya yerleşiyo ve karın kasları ilk gebelik kadar sıkı olmadığı için öne veriyo kendini. ben bugün resmimi koymaya çalışcam bak görürsün ne kadar aşağıda. aynen bazen otururken elimle kaldırma ihtiacı hissediyorum. bacaklarıma değiyor resmen. dr görünce doğumdan sonra mutlaka korse giy ve platese başla karın cildin çok yumuşak senin dedi. kas çalışmam lazım yani. şimdiden plates dv leri araştırıyorum.ya normal değil bence ama azcık bişi için de gitmek istemiyorum hastaneye çok düzenli olarak hemen hemen her saatt 3-4 kere kasılıyorum ve yaklaşık bir dk dan fazla sürüyo kasılmalrım henüz sancısız ama araa ara sancılıda oluyo ayağa kalkma k ölüm zaten göbişimi alttan elimle tutuyorumm çünkü rahatsız oluyorum kaldırıyorum elimle rahat yürümek için acaba çok mü düştü göbişim benimki kızlar ya
canım ben gitti gidiyordan sipariş verdim istersen adresi mesaj atabilirm sana. kadının kendi sitesi de var ama gitti gidiyordan almak daha güvenli tabi. kadınla da mesajlaştım. un yağ vs hepsi ülker ürünü dedi. fiyatı da oldukça uygun geldi bana.hanGi siteden ne kadara siparis verdin cnm?
anladım bacımmmmemorialda canım, ama odayı değil kapıyı süslüyor. bir de bebek yatağının etrafına tül geçiriyorlar. odayı çok fazla süslemeyeceğim abartılı geliyor bana :)
di mi yaevet canım 34. benim doktorum kanala indiğini anlarsın. kasıklarında baskı hissedersin birden tuvalet bastırır zor gidersin tuvalete ama pek bişey gelmez demiştidaha aşağıda oynadığınıda anlarsın dedi.bazılarının hatta kanala ininci yürüyüşü değişirmiş hemen. bacaklarını aça aça sallana sallana yürümeye başlarlarmış
antaresde varsa haftasonu anteresdeyiz demekHaci serifin 32 li madleni benim de Aklımda ydi istediğin etiketi de bastirabiliyomussun bu da güzel ama ablam dün sürpriz yaptı bana lokum yaptırıyomusolmasaydı hacı serif Aklımdaydi. Netten de verilebilir Antares de sanirim Şubesi varmis
daha 5 gün önce spkelumu konuşyordukkk.. ayyy bende doğurabilirim sen gibi inşallahhh... mustafa kaanı yerimizede kokla annesi maşallahhkesinlikle o kadar açılmaya dayandıysan gerisine dayanırsın diye bi şey yok. çünkü sancılar gittikçe artıyo, 2-3 cm arasındaki sancıyla 6-7 arasındaki aynı deiğil. :)
bak evt bu dediklerini dikkate alarak ufakta olsa bişiler yapim boş kalmasın ya benim neim eksik sizlerdencanım bu saaten sonra kendi kendine bişey hazırlaman zor olur artık. eve aldığın kağı süsünü götürebilirsin. birde hoşgeldin bebek yazan balonlar var onları alıp yaka başına yapıştırabilirsin. birde masa koyuyorsa hastanenen odaya bir masa örtüsü götür. az bişey lokum çikolata bide kurabiye istersen götür. yeterli ikramlık olur gelene. o balonlar bile süslü gösteriyor odayı masanın örtüsünün uçlarına bile bir iki balon asabilirsin mesela.
evt canım benimde sık sık olunca nalaıdm bunların kasılma olduğunu yoksa sık olmayınca pek anlayamıyordum nasıl bişi acaba diordumm kesinlikle 36 bt,nce durdurmuyorlar 10günüm var ahh bi geçiverse gerçi benim miniğin kilosu pek yokk hemen doğmasın accık kilo alsın itiyorumm ama nafile hiç almıyoo o kadar yiyorum amolmazmı canım yaa. resmen kasılmalarım oluyomuş bilmiyormuşum. senden öğrendim şimdi çok saol vallaartık her sancıyı ağrıyı dikkate almak gerekiyor herhalde. doktorda bana 36 ına girince erken doğum riskin bitiyor. sancın gelirse durdurmam aralıkta dedi. inşallah Allah' ım hepimizi kendi sancılarımızla hastaneye gitmeyi nasip eder. o yolda fazla oyalamaz rabbim bizi
benim memleket uzak ki annemlerle felanda bozuğuzz o kadar hastane yattım h.sonu bi kere arayıpota nasılsın demediler onun için herşeytim le eşim ilgilenecek doana kadar hazırladıklarımla ondan sonra aklıona geldiğince eşimin artk ben bebişle ancak ilgilenirim kimsem olmıcak çünkü malum hatta geçen akşam eşime dedimki ilk kızımı hep annemler yıkamıştı yeni doğan bebişi ilk hafta ben hiç yıkamadım tek krktuğum nokta o nasıl yapcaz bilmem dedimdi sabah beri yeni doğan yıkama videosu izliyorumm :)maşallah canımm, güle güle büyüt bebişini:) zor doğum hikayelerinden sonra senin hikayen o kadar rahatlattı ki beni. çok sevindim senin adına. inşallah bool bol sütün olur, yarasız beresiz emzirirsin
benim de eşime kalsa o heyecanla konuşmayı bile unutur canım :) kardeşim ayarlayacak inş.. aslında normal doğum olursa inş 1 gece kalınıyor yani o zaman hastaneye çok kimse gelmez boşuna taşınmış olacak o kadar eşya gibi geliyor ama yine de heveslendim işte hazırlayalım dedik bir şeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?