2014 Aralık Anneleri

ben göztepe medicalparka gidiyoru manadolu yakasındayım, ve ataşehir memorial. dogumu medicalparkta dusunuyoruz. sen ?

Bana cok yakin medicalpark arabayla 5 dk. Memnun musun peki? Dogum ucretleri nasil? Ben uskudar selimiye via hospital a gidiyorum. Oranin bashekimi cok iyi sirf onun icin gidiyorum. O yaptiracak dogumu. Ama iste gece dogum ekibi yok gece dogurursam onceki hastaneme gidicem. Camlica erdem hastanesi. Hic iyi tercih yapamadim bu konuda. Bu saatten sonra da baskasi kabul etmez. Keske bastan medicana ya gitseydim diyorum..

meht_up
canimm oyle guzel yazmissin ki dogum hikayeni.. aglamadan okuyamadim acikcasi.. coookk duygulandim.. masallah size. Rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin yavrunuzu.. insallah bize de boyle guzel bi dogum nasip olur..masallah 41 kere

Kızlar cantaya kendime kac pjama takımı koysam acaba. Buarada gecelık almadm ben. Hep pıjama takımı aldm.

Kızlar cantaya kendime kac pjama takımı koysam acaba. Buarada gecelık almadm ben. Hep pıjama takımı aldm.

ben 2 tkım gecelik 1 takım pijama koyucam canım. sezeryan olursa pijama biraz zor oluyomuş. lastik dikişlre denk geliyomuş. ilk gün önermiyolar

bende cuma alıyım diyodum ama eğer memursan pazartesi alman senin için daha iyi iki günün yanmaz bugünden başlamaz en azından

aslında ben bir hafta yıllık izin aldım iznin bittiği günde raporum başlıcak canım bu arada veda yemeği yaptılar birazdan da baby shower başlıcakl acayip duygusallaştım

Eklentiler

• IMG_3327.webp
    57 KB · Görüntüleme: 122

ya bende o durum 30. haftadan beri var. 32 den sonra da sık sık sanki ishal olmuşumda tuvaletim gelmek üzereymiş gibi karnım agrıyıp duruyo kasılma dediginiz bu mu ?
benim her dk nerdeyse bi taraftan bacak cıkıyo sertleşiyor yoksa o mu.

simdiye dogurmam lazımdı eger bunlar olsaydı.

yok yok erken değil bacımmm 34 haftasın galiba
ki bebeklerin %90 ı 28-32 haftaları arasında kanala dönmüş oluyormuş onunda etkisi oluyorrr

maşallah. analı babalı buyutun inşallah .

dogum ucreti sigortalı durumda 3600 normal dogum epiduralle 4 li bişeydi ama. tam hatırlamıyorum. Benim sandığım normalde 2000 sezeryanda 2700 bagıs yapıyor. bana kalan 2000-2500 civarında bişey olacak sanırım ortalama olarak. oraya giden dogum yapanlar memnun cok ilgililer dediler. Hem taö teşekkül oldugu icin tercih ettim biraz da . yoksa cengelkoyde beleş dogum yapabilecegim bir yer de vardı medivia hastanesi nasıl bilmiyorum ama . gece doktor olmayacagından korktugum icin tercih etmedim. tam da bilgim yok aslında hiç gitmedim.

Erdemde Ayşe diye bir doktor varmış o iyi demişlerdi.

ayy masallahsize yaa tam hayallerimdeki gibi bi dogum olmus canim. artik bundan daha kolay ve rahat olamaz bi insan dünyaya getiriyiruz sonucta :)) cok dayanilmaz olursa hemen epidural taktiricam bende. yaa insallah benimde acilmam rahat olur yarin kontrolum var bakalim. dunden beri feci belim agriyo sanki adet olucam gibi oglum kanala mı giriyo anlamadim. hakkimizda hayirlisi olsun tekrar tebrik ederim canim.

Kızlar dogum ücretı ordamı pahalı. Benm hastanedeni ucuz. Ne bu ıkı dort binler. Benim normal 500 sezeryan 900 tl

canım ben 2 gecelik koydum biri beyaz biri renkli. renkli olanı doğumdan çıkınca giyerim diye düşündüm, kanama vs olursa diye. bir tane de pijama takımı koydum. gecelik rahat olur dediler arkadaşlar o yüzden gecelik de aldım pijama da. ama hastanedeki hemşire de gecelik getir dedi, kanama kontrolü falan yapıyorlarmış sanırım, o yüzden gecelikle daha kolay oluyormuş.

2 takim sekerim yetiyormus hatta 2.sinin sadece alti lazim oluyor benim ilkindede oyle oldu.bende gecelik almadim cok gereksiz zaten ameliyattan yada dogumdan sonra uzerinde onluk oluyor takii giydirilene kadar.sonra pijama takim lazim usuyosun bide gecelik alt tarafi tutmuyor gecelik cok huzuliii bencee

kizlar bu arada siz bahsedince farkettim bu haci serifin cikolatalari bayaa guzelmis. ben su drajeliyi beğendim yada diyorum hem normal madlen alsam bide ayrica 2 paket draje mi alsam. Kapakli sekerligime doldurup ikram ederim ne diyosunuz? hangisi mantikli? bu arada 2 kutu alicam cikolata.

Erdemde ayse hnm bi de aysegul hnm iyi. Ikisine de gittim ama hastane cok yogun. Medivia bnm bekarken oturdugum yerde. Orayi bu aralar cok meth ediyolar ama bilgim yok. Bagis faln nasil oluyo bn anlamadm :S nasil belese geliyo kiz? :)
Bu arada kasilmayi konusmussun. Arkadas guzel anlatmis. Senin anlattigin ishal hissi veren sanci ya da kasilma degil sadece gaz

Arksdaslar cantamı hazrladm. Bi yazımda içindekilerı eksik bişeyım kslmışmı yardmcı olurmusunuz.
Camasır. Sutyen atlet.ped. Gecelık grubu. Corap. Terlık. Tac. Gogus pedı kalkanı ve kremı. Islak mendil. Kahıt havlu. Makyaj malzemelerım bakım malzemelerım. Yedek kıyafet cıkarken gymk için. Emzik

canım diş macunu, diş fırçası , tarak, ben birde kolonya götürücem. misafiler için.

Kizlar yarin sezaryan olacam tam doktor cikaracakti ultrasyona vakti bebegin suyu azalmis dünden on tane serum yedim nasil azalmis anlamadim bebeğim kuveze girebilir dedi doktor iki kilo kadarmis dua edin..

Kizlar yarin sezaryan olacam tam doktor cikaracakti ultrasyona vakti bebegin suyu azalmis dünden on tane serum yedim nasil azalmis anlamadim bebeğim kuveze girebilir dedi doktor iki kilo kadarmis dua edin..

aa canım demek ki vakti gelmiş ki bebeğin suyu azalmış.
hayırlısı olsun korkma hiç bişeycik olmaz bebeğine.
sağ salim kucağına alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…