2014 Aralık Anneleri

tamam cnm adresi verirsen sevinirim bir bakayim bende ewde hic ugrasamam o isle.

evet canım ikinci gbeeliğim benimde ama aradan 10 yıl geçti ve çok farklılarr sanki lk gibi o kadar cahilim niye böle oldu analamdım demekki ikinci olduğundannn peki erken riski varmı acep yoksa sadece yumuşak olduğumuzdanmı kaynaklanıyorki

benim 5 sene oldu ama inan ben de aynıyım ilk gibi. yok dr ölçtü erken doğum riski görünmüyo demişti. yani haftasına göre olması gereken yerdeydi. ama 2 haftadır gitmedim kontrole. ptesi gidicem. ama sanki biraz daha indi aşağıya

bizimde haftaya kontrol.. acabaa çatı muayenesi yapar mı bu kez

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaparsın inşallah canım, bak ne güzel bi tane prenses bakmış büyütmüşsün bunda da yaparsın Allah verir kolaylığını eşin de tecrübelidir o da yardım eder, benim eşim bu konularda biraz panik ve çok tedirgin o yüzden yapamaz, yenidoğmuş bebeği bırak 3-4 aylık bebeği bile kucağına almak istemez ama seninki alışıktır yapar eminim.

canımm öncelikle tebrikler Allah analı babalı büyütsün maşallah sana , okurken çok duygulandım güzel bir doğum olmuş maşallah diorum tekrar bizlere de dua et seninki gibi güzel doğumlar yapalımm güzel anne çook öpüyorum miniğini de bizim için öp kokla .. zaten durmadan kokluyorsundur sen şimdi Allahım ikinize de sağlık sıhhat versinn

evt benimde kontrolde erken görünmüyo demişti tamamen ikincilikten demekki sevindimm :)
evet canım 10 yaşında prensesim maşallah ama kızımda eşim askerdeydi ne yazıkkii onun için ufak çocuk alıştırması pek yok onunda olsunn elbet bi şkeilde alışacak yapacak bişi yokk :) hevesli elide yakışır allahtan

Çılgınsın bebek prenses, nasıl yurucen köprüye kadar, çişin gelse napcan: )

aşk olsunnnnn yapıp cıkarım canım beşiktaşta oturuyoruz buarada hemen geleceğimm köprüde 2-3 foto çekilip döneriz annemlee inş .. çantamı kim hazırlicak merak ediorum yaa insanlar doğuma gidiooo offff hala gezme derdindeyimmmm

ya bu normal doğumda epidurali belli bir açıklığa gelince veriorlar ya. benim arkadaşıma tam doüğum esnasında epidurali vermeyi kesmişler. doğum esnasında kolay ıkınsın diye epidural yokmuş. normaldede hep böylemi yapıyorlar canım ya

masallah ne guzel yazmışsın .. Allah analı babalı buyutsün inşallah . Cok guzel bi dogum olmus .. Allah bizlere de nasip etsin inşallah doubleanne Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin Gusel haberlerını beklıyıruz

iznin hayırlı olsun canımcım. son 10 gün yaa ne güzel azcık kaldı. anca toparlanırsın zaten o zamana kadar. daha da çabuk geçer. arada gir ses ver.

vallai benimde ev müthiş durumda annemede kiyamiyorum sali yada carsamba kadin gelecek. annem ayarlayip getirecek. vallai herşey hazir onu bekliyoruz sadece süslerin stickerlari hazir degil onuda bugün halledicem insallah. bide hacisayidden cikolata alicam. dogum yaptigim günde esim kurupasta alicak hastanem bayaa merkezi bi yerde o yüzden onu son dkya bırakıyoruz.

az önce sağlık ocağından hemşire aradı, haftaya gelin emzirme konusunda konuşalım dedi ay tamam olur dedim öğrenme meraklısıyım zaten ne öğrensem kardır :) çok tatlıydı kadın ya her şeyi sordu geçen aradığında kan değerlerim düşük demiştim onu sordu, nst yi sordu, kasılmalar var mı vs vs.. hoşuma gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…