2014 Aralık Anneleri

sakın 34 haftayız diye geciktirme tamam bizim 37 ve hala hazır değil çanta manta ama o bizim relakslığmız aslında 32de hazır etmek en makulüymüş haftasonu anlaşıyoruz herkes hazırlıyor
ben sizi gördükçe rahatlıyom nasıl olsa kızlarda hazırlamamış diyorum:)))anaaa bu hafta sonu muuu daha valizim yok.bi tane çek çekli orta boy var ama o da çok mu büyük olur bilemedim.sizin valizler nasıl

Kizlar yarin sezaryan olacam tam doktor cikaracakti ultrasyona vakti bebegin suyu azalmis dünden on tane serum yedim nasil azalmis anlamadim bebeğim kuveze girebilir dedi doktor iki kilo kadarmis dua edin..

canım sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah. dualarımız seninle. 36. haftandasın bişey olmaz inşallah. bu haftalarda normal doğum sancılarının gelmesi bile normalmiş. sıkma canını bebğine kavuşacaksın onu düşün

Rabbim hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin. İçini ferah tut inş. hiçbir problem olmaz

Kizlar yarin sezaryan olacam tam doktor cikaracakti ultrasyona vakti bebegin suyu azalmis dünden on tane serum yedim nasil azalmis anlamadim bebeğim kuveze girebilir dedi doktor iki kilo kadarmis dua edin..
İnşallah sağlıkla doğar bebeğin canım, Allah yardımcın olsun. artık tehlikeli haftaları geçtik sayılır, aklına kötü şeyler getirme. sen de bebeğin de en hayırlı en sağlıklı şekilde birbirinize kavuşursunuz inş.

aslında ben bir hafta yıllık izin aldım iznin bittiği günde raporum başlıcak canım bu arada veda yemeği yaptılar birazdan da baby shower başlıcakl acayip duygusallaştım

ben de artık sanırım karar verdim haftaya gitmicem işe felan. yeter artık bunalttılar bugun beni cok. stres oldum. bitirdim dediğim iş yakamı bırakmıyor adeta hala arayıp bu ne demek su ne demekti diye soruyorlar. ve artık hazırladıgım dokumanda anlatım bozukluklarını bile sorar oldular. dayanamıyorum.

Kızlar dogum ücretı ordamı pahalı. Benm hastanedeni ucuz. Ne bu ıkı dort binler. Benim normal 500 sezeryan 900 tl

pahalı mı en uygun ve güzel bunu bulabildim. Aslında var ama benim istedigim formattaki bir hastanede en uygun medicalpark geldi bana.

memorialda 11000 e yakın istiyorlar aslında. ama calıstıgım işyerimin sandığı dogum yardımı yapıyor. normale 2000 geri odeme yapıyor sezeryana ise 2700. öyle işte. Medivia da eşimin işyerinn anlaşmalı hastanesi orası bu dogum yardımıyla bana beleşe gelecekti 2000 den de azdı sanırım tutarı. benim tüm doktor masraflarımı sandığım karşıladı o yuzden tercihlerim biraz üst. cogu ozel hastane ile anlasmamız var. o yuzden cok rahat muayenelerimi olabiliyorum.

Kasılma gaz değil bence tam boyle ayagını poposunu dayandırıyo deriden fırlıcak gibi o anda acaip bi sancı oluyor sanki aha simdi ishal cekiyor gibi oluyor herhalde diyorum bagırsaklarımı ittiriyo ondan mı o his

canımmmm allah analı babalı büyütsün.hayırlısyla kurtulmuşsunn.kendini toparlayınca detaylı anlatırsan sevinirizz:)

Yok canim o zaman sana cok uyguna geliyo medicalde dogum. Dogru tercih bnce :) bebis bagirsaklara baski yaptigindan dolayi oluyo o ishal agrisi gibi agri.. gaz ds oluyo hatta. Wc ye kosturuyorum bisi yok sadece gaz

Anlara bu işte iyi sabırım . Bızım saglık Ocağı'da cok guzel . Cok ilgililer ve cpk tatlı bi hemşiremiz var . Bdnde 25ınde gıdıcem yanına ..
Kızlar cantaya kendime kac pjama takımı koysam acaba. Buarada gecelık almadm ben. Hep pıjama takımı aldm.

Kızlar dogum ücretı ordamı pahalı. Benm hastanedeni ucuz. Ne bu ıkı dort binler. Benim normal 500 sezeryan 900 tl

Canım ben 2 yada 3 takım pıjama , bi tanede gecelik koyucam .. Bu arada sızın cok iyi bdnim esımın doşasıyla indirimli hali 1500 ankara cok uçuk

kizlar annem hazirladi benim cantami oglum icin resmen 1 defile yapacak kadar kiyafet koymus banada 2 pijama 1 gecelik 1 sabahlik çamaşırlar makyaj malzemeleri pestemalimi bile.koymus daralip dusa girerim diye :)) biz doguma degil tatile gidiyoz mayo falanda koyaymis tam olurmus. arabada dursun mantiginda bi annem var ben dun kurcaladimda ne koymuş diye dus jeli kokulu kremler falanda var icinde. ben biizm dogum cantasiyla 1 hafta tatile cok rahat cikarim anam beni delirtecek

Anlara bu işte iyi sabırım . Bızım saglık Ocağı'da cok guzel . Cok ilgililer ve cpk tatlı bi hemşiremiz var . Bdnde 25ınde gıdıcem yanına ..

aynen bu hemşire de öyleydi, haftaya gideyim de bi tanışalım bebek doğduktan sonra aşı vs için gitmemiz gerekecek zaten.

ne güzel düşünmüş koymuş ne istiyorsun kadından :) sen işine yaramayacakları tatlı dille söyle çıkar çantandan canım, o şimdi lazım olur olmaz mı diye düşünürken her şeyi koymuştur

ben kocaman bavul aldım gene doldu gene doldu. siz bu kadar seyi nereye sıgdırıyonuz. Mesela dependin 3 tanesini bavula geri paketini yedek cantasına koyuyorum. Bebek bezinden 10 tane bavula paketin gerisini yedek cantasına koyuyorum. yedek canta da kocaman zaten. ama benim pijamalardı bilmem ne doldu zaten yer yok allahtan kucuk bavul almamısım o kadar da laf ettim bu bavul buyuk oldu geri değiştirelim diye. sonradan baktım mantıklı geldi.

ben bebişe 10 lu set koydum, bide 8 li bi de 5 li ( 10 ludan 2 ayrı giyecek takım oluyor )
bi de bi body bi pijama alt. bi corap.

yetmezmi giyecek olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…