2014 Aralık Anneleri

kızlar şimdi şirketteki arkadaşlarıma doğum iznine ayrıldığıma dair veda maili atmam gerek ama cümleleri toparlayamıyorum içinizde gönderen var mı yardımcı olur musunuz

Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....

ayy biz de seni merak ediyorduk çok geçmiş olsun canım, ameliyat dediğin sezaryene mi alacaklar? Allah şifa versin, en hayırlı zamanda sağ salim kavuştursun bebişini inşallah sana. şimdi kayınvalideyi falan düşünme, kendini düşün, bebeğini düşün. bak bebek de iyiymiş Allah'a şükürler olsun. ne zaman çıkarırlarsa çıkarsınlar boş ver, hastanede olmak evde olmaktan iyidir Allah esirgesin bir durum olursa hemen müdahale ederler.

cikarmadim vallai hic ugrascak halim yok biraz ortalikta dolaniym belim agriyo kasiliyorum. o yüzden herseyi anneme bıraktım o hastanede ne lazim olur bilir ama banasaecee komik geldi sizin cantalara bakiyorum bide benimkine guluyorum. beni benden iyi biliyo kadin ben kesin dusa girerim bi yerim agridiginda yada kasindigimda dklarca dusun altinda durduumu biliyo demekki nasıl bi agri cekiceksek onlari koymus

Canini sikma inşallah bebeğinissağ salim kucagina alirsin bende hastane deyim yarin sezeryan olacam bende kayinvalidem le konuşuyorum Esim cagirayim dedi ben istemedimbi yildir gorusmuyorum valla yüzünü görünce sutum falan kalmaz..

canım benim Allah yardımcın olsun.
gözetim altında olman daha iyi elbette ama anlamadım 5 gün yemek neden yok?
ameliyat olacaksan yani sezeryan 12 saatlik açlık yetiyor benim bildiğim.

Sağol E="bebekprenses, post: 37791487, member: 464575"]allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle ..[/QUOTE]
Sagol canim sabahtandir agliyorum ...

canim bizde diyoruz bu kiz nerde? nazar degdi tatlim sana. yinede cok şükür kuzun sağlıklı sende iyi olucaksin merak etme. hastanede geçirilen vaktin korkusunu yakin tarihte bende yasadim. o yüzden hep iyi düşün iyi olsun. kv olayınıda takma kafana. gelsin boşver senin esinde onun evladi. bazen yapacak bisi olmuyor. allah sifa verisn canim vakti zamani gelince kavusun bebeginle hayırlısıyla.

Kızlar cantaya kendime kac pjama takımı koysam acaba. Buarada gecelık almadm ben. Hep pıjama takımı aldm.

Canim ben 2 pijama takimi, sabahlik, koyu renk esofman ve kalin hirka koydum. Gecelikle donariz zaten. Dogumdan sonra kan kaybindan dolayi cok usuyomussun..

canımm ne güzel ya mis gibi krem fln işte daha ne istiosun .. o an herkes bizi şımartsın isticez o güzel kokulu kremlerr çok ii gelecek bende kayısı vanilyalı kremler duş jelleri alıorumm .. bebek rahatsız olurmuş parfümden deodoranttan inş kremlerden olmazz

raziyesilyayla ah canim yaa cok yordun kendini tabi.. cok gecmis olsun. Moralini yuksek tutmaya calis. Hep sen bize moral verecek degilsin ya.. birak kv gelsinn hiic takma. Birak o da biseyler yapsin artik bi zahmet. Yok oyle bedavadan torun sahibi olmak. Bi yandan da buyuk biri yannda olursa iyidir. Cahilliklerini gorme. Illaki faydasi dokunacaktir.

Tas olursun soleme olee anne diyorsa odur ahh anam olaydiii .
Saka bi yanaaa siz hastaneden sonra tatile cikin eve ugramadan
cok guzel ama

noluyooooo. kendine dikkat et guclu ol. olumlu seyleri tekrar et, olumsuzları dusunmeye baslayınca hemen bebişin elini tutacagın anı dusun mutlu ollll.

dua ediyoruz. mis gibi bebişinle inşallah yazarsın buraya deneyimlerini.

o değil de bugun dusundum bi tane düzgün hırkam yok benim hastanede giyebilecegim ya lazım olursa şal felan yun orgu aldım ama kazak yok inanın gidip kırmızı seyler mi giycem

Kizzzz
zKiz ne diyon sen daha dun ugrasiyodun ne oldukiii canim enimAllahim yardimcin olsun .bende bu neler yapiyor dedimm

canım benim kıyamam sana ya dualarımız seninle içini ferah tut .. Allahım yardımcın olsun .. herşey cok güzel olacak 1 hafta sonrasını düşün eve gelmişsiniz bebeğin mis gibi kollarında zaten sen çok çıtırsın herşeyin hazır herkes yaptıklarına bayılıyor bebeğin sana hayran hayran bakıyor eşin aşkla bakıyor bunları düşün lütfen tamam mı becerikli hatun veeee içini ferah tut dualarımız seninle yine diorum bak .. yaz bize ara ara .. bol bol salavat ve dua .. inşirah ..

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elem neşrah leke sadrek

2. Ve vada'na 'anke vizreke

3. Elleziy enkada zahreke

4. Ve refa'na leke zikreke

5. Feinne me'al'usri yüsren

6. İnne me'al'usri yüsren

7. Feiza ferağte fensab

8. Ve ila rabbike ferğab

İnşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…