- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
Kızlar dogum ücretı ordamı pahalı. Benm hastanedeni ucuz. Ne bu ıkı dort binler. Benim normal 500 sezeryan 900 tl
Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
Kizlar yarin sezaryan olacam tam doktor cikaracakti ultrasyona vakti bebegin suyu azalmis dünden on tane serum yedim nasil azalmis anlamadim bebeğim kuveze girebilir dedi doktor iki kilo kadarmis dua edin..
cikarmadim vallai hic ugrascak halim yok biraz ortalikta dolaniym belim agriyo kasiliyorum. o yüzden herseyi anneme bıraktım o hastanede ne lazim olur bilir ama banasaecee komik geldi sizin cantalara bakiyorum bide benimkine guluyorum. beni benden iyi biliyo kadin ben kesin dusa girerim bi yerim agridiginda yada kasindigimda dklarca dusun altinda durduumu biliyo demekki nasıl bi agri cekiceksek onlari koymusaynen bu hemşire de öyleydi, haftaya gideyim de bi tanışalım bebek doğduktan sonra aşı vs için gitmemiz gerekecek zaten.
ne güzel düşünmüş koymuş ne istiyorsun kadından :) sen işine yaramayacakları tatlı dille söyle çıkar çantandan canım, o şimdi lazım olur olmaz mı diye düşünürken her şeyi koymuştur
Canini sikma inşallah bebeğinissağ salim kucagina alirsin bende hastane deyim yarin sezeryan olacam bende kayinvalidem le konuşuyorum Esim cagirayim dedi ben istemedimbi yildir gorusmuyorum valla yüzünü görünce sutum falan kalmaz..Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
canım benim Allah yardımcın olsun.Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
canim bizde diyoruz bu kiz nerde? nazar degdi tatlim sana. yinede cok şükür kuzun sağlıklı sende iyi olucaksin merak etme. hastanede geçirilen vaktin korkusunu yakin tarihte bende yasadim. o yüzden hep iyi düşün iyi olsun. kv olayınıda takma kafana. gelsin boşver senin esinde onun evladi. bazen yapacak bisi olmuyor. allah sifa verisn canim vakti zamani gelince kavusun bebeginle hayırlısıyla.Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
Kızlar cantaya kendime kac pjama takımı koysam acaba. Buarada gecelık almadm ben. Hep pıjama takımı aldm.
kizlar annem hazirladi benim cantami oglum icin resmen 1 defile yapacak kadar kiyafet koymus banada 2 pijama 1 gecelik 1 sabahlik çamaşırlar makyaj malzemeleri pestemalimi bile.koymus daralip dusa girerim diye :)) biz doguma degil tatile gidiyoz mayo falanda koyaymis tam olurmus. arabada dursun mantiginda bi annem var ben dun kurcaladimda ne koymuş diye dus jeli kokulu kremler falanda var icinde. ben biizm dogum cantasiyla 1 hafta tatile cok rahat cikarim anam beni delirtecek
Tas olursun soleme olee anne diyorsa odur ahh anam olaydiii .kizlar annem hazirladi benim cantami oglum icin resmen 1 defile yapacak kadar kiyafet koymus banada 2 pijama 1 gecelik 1 sabahlik çamaşırlar makyaj malzemeleri pestemalimi bile.koymus daralip dusa girerim diye :)) biz doguma degil tatile gidiyoz mayo falanda koyaymis tam olurmus. arabada dursun mantiginda bi annem var ben dun kurcaladimda ne koymuş diye dus jeli kokulu kremler falanda var icinde. ben biizm dogum cantasiyla 1 hafta tatile cok rahat cikarim anam beni delirtecek
Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
zKiz ne diyon sen daha dun ugrasiyodun ne oldukiii canim enimAllahim yardimcin olsun .bende bu neler yapiyor dedimmKizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
canım hangi hastane seninki .. bizim yunus emre hastaneside 1000 miş hem sezeryan hem normal sen sezeryanı özellikle istersen 1800 müs ..
canım hangi hastane seninki .. bizim yunus emre hastaneside 1000 miş hem sezeryan hem normal sen sezeryanı özellikle istersen 1800 müs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?