2014 Aralık Anneleri

ALLAH YARDIMCIN OLSUN. İNŞ SAĞLIKLI SIHHATLİ HABERLERİNİ ALIRIZ. MORALİNİ YÜKSEK TUT. BEBEĞİNİ DÜŞÜN. MUTLU OL.

Victoria's secrettan dus jeli krem falan almıştım onlari koymus pekte zevkli. aslinda sacimi boyamayi düşünüyorum bisi olurmuki?

Kuzum sen yunus emrede mi dogum yapacaksin? Guzel mi orasi? Bana da yakin orasi.

canım ben en başından oraya gidiyorum geçen sene rahim agzı yarası var die gitmiştim ilk kez benim doktora çok sevdim hamiş olunca da direk onunla başladık..hastane güzel temiz kalabalık aşırı yogun diil ücretleri de normal .. 37 idi çalışana muayene şimdi 52 oldu .. randevular aksamıyor çok şükür yani ama son zamanlarda dr ya da hastane değiştirmeyi önermiolar sen düşünüo musun ?

Bnm hastanede normal 1000 tl-sezeryan 1500 tl. Ama bi sorun var gece dogum ekibi yok. Dogum geceye denk gelirse ambulansla sancaktepedeki subesine gonderiyolar. Ben de oraya gitmicem cnku cok uzak. Gunduz olursa orda yapicam dogumu. Gece olursa acil dogum olacsk ve baska hastaneye gidicem.

Tas olursun soleme olee anne diyorsa odur ahh anam olaydiii .
Saka bi yanaaa siz hastaneden sonra tatile cikin eve ugramadan
cok guzel ama
yok canim ben keyiflenelim diye bidi bidi ediom yoksa annem beni benden daha iyi taniyo. ben sirf duşu genis rahat diye suit oda tutucam hastanede insallah normal dogururumda kullanmak nasip olur hakkimda hep hayırlısıni istiyorum. allahım hickimsenin hevesini kursaginda birakma diye dua ediyorum. insanlarin heycanlari hosuma gidiyo dün cok aradi diye delirdim ama bugün daha iyiyim. dun raziyesilyaylanin dedigi geliyo aklima.biz bi hareket hissetmeyince doktora kosuyoz gunde 50 kerede arasalar sikayetlenmiycem artık arada hamilelik hormonlari cok aziyo. 50 cantada hazirlasa anamin koyduklarına dokunmiycam. dün biraz kırdım onu. cok ariyosun arama dedim köpek gibi pisman oldum sonra.

Gecmis olsun. Umarim bi an once duzelirsin.
Neden yemek icmek yasak. Sezeryan olacaksin
diye mi farkli bi nedenden mi. Sezeryan icin 5 gun ac birakilmaz heralde

Victoria's secrettan dus jeli krem falan almıştım onlari koymus pekte zevkli. aslinda sacimi boyamayi düşünüyorum bisi olurmuki?

canım hiç bilemiorum bi doktoruna sor burda sanırım doğal boyatanlar vardı @esr06 olabilir hatta bence annen çok minnoşmuş yaa benim çok hoşuma gitti .. bizimkinin yarın günü var tüm arkadaşları beni görmek için sabırsızlanıomuşş yarın Yusufumuzu gördükten sora inşallah gideceğiz ananeyee ..

Ay bende kiz valla sabha riyor aksama kadar 15 kez bende memelekette degilim esim dolayisiyla 7 senedir uzagim.izinler yetmiyor .merak ediyorlarr bide .bazen huysuzluklarim aklima geliyodaaa offfffffff Allah basimizdan eksik etmesin .Annem bisey deyince kiziyodum simdi diyorumki ben cocuklarima bin beterini yaparimmm .

canım gece olursa bize gel bence .. temiz hastane doğum ekibi de mevcut .. sen bi gel görüş istersen benim doktorum Nazife Ergen Micozkadıoğlu ..

Canım beylikdüzü medilife gıdıyorum ben. Dogumhanelerını gezdm ebelerıylw gorustum hepsı cok ilgili ve tatlılardı.

ayy ben istanbul'dayken rahatsızlanmıştım acile o hastaneye götürmüşlerdi, kadın hastalıklarında acilde çok iyi bi doktor vardı ya saolsun çok rahatlatmıştı beni :) hastane de güzeldi valla canım fiyat iyiymiş yani, inşallah memnun kalırsın

ben de şampuan, krem, dudak koruyucu, havlu vs koydum canım ne olur ne olmaz diye :)

canım bende de çok oluyor o .. bazen kırıcı oluyorum dengesizleşiyorum anneme de çok yapıyorum valla Allah affetsin

. Ahh canım bozma mıralını eslemini düşün . Hastanede olman evde olmandan daha güvenli .. Hayırlısıyla kucağına alıcan inş . Kayınvalideni de takma yabancı bi yerdesin kendinizden bi insan olması guxel olacak böyle zamanda . Sen oturan kadın değilsin yorarsın kendini kimse olmasa bırak Kv yardımcı olsun sen bebişinin tadını cıkar vakti gelince arada haberdar et lütfen bizi

raziye canım sakın sıkıntıya girme Allah kolaylık veriri inşallah dualarımız seninle

Canimm öyle güzel yazmissin ki meleginin gelis hikayesini Rabbim herkese böyle güzel dogumlar nasip etsin Masalllahhhhh size.Yavrunuzla mutlu bir hayat nasip etsin Allah size.Toplam kac saat sürdü canim hastaneye giristen doguma kadar? DARISI BASIMIZA INSALLAH

Canim sakin aglamaaaa.Bak bebegin de hissediyor.Sen güclü olmalisin ki o da dayansin biraz daha annesinin karninda. Simdi de gelmek isterse sakin üzülme vardir Rabbimin bir bildigi.Allah yardimciniz olsun canim ,hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin Rabbim.

Kizlar hastane cantami ben de haftasonu hazirlamayi düsünüyorum eksikler var ama bir canta olsun en azindan.Kac tane penye battaniye koydunuz 2 yeter mi ki?

ben sizi gördükçe rahatlıyom nasıl olsa kızlarda hazırlamamış diyorum:)))anaaa bu hafta sonu muuu daha valizim yok.bi tane çek çekli orta boy var ama o da çok mu büyük olur bilemedim.sizin valizler nasıl
Siz valiz dedikce ben de kasiliyom artik hicbiseyim hazir degilDogursam ben de bebekte ciscibildak kalacaz.Ben bebek cantasinin disinda sirt cantasi alayim demistim ama yetmez mi?Cekcekli bavul mu almam lazim acaba?

canım gece olursa bize gel bence .. temiz hastane doğum ekibi de mevcut .. sen bi gel görüş istersen benim doktorum Nazife Ergen Micozkadıoğlu ..

Olabilir aslinda canim. Acil dogum kabul ediyolar mi bi sorsana. Ben de yine bi gorusebilirsem gorusurum. Senin dr.un gece olsa da doguma geliyo mu?

Olabilir aslinda canim. Acil dogum kabul ediyolar mi bi sorsana. Ben de yine bi gorusebilirsem gorusurum. Senin dr.un gece olsa da doguma geliyo mu?

canım 4 kadın dogumcu var her gece birinin nöbeti oluyormuş gece doğum başlarsa gelmiyor yakınsa bi ihtimal ama saatlerce sancı cekip normal doğum olursa inş bi şekilde ztn yetişirim dedi .. yarın unutmazsam sorayım canım .. ekip olarak herkesten memnun kalırsın dedi biz bi ekibiz fln anlattı öle .. diğer bayanlarda ii cidden ama ben benim doktoru istiyorum tabi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…