Siz valiz dedikce ben de kasiliyom artik hicbiseyim hazir degilDogursam ben de bebekte ciscibildak kalacaz.Ben bebek cantasinin disinda sirt cantasi alayim demistim ama yetmez mi? Cekcekli bavul mu almam lazim acaba?
Haklisin cnm esim de valizle mi gidicez 1 gece kalicaz diye söylendi simdi bana.Bence de sigmayacak hicbisey of off.Ben ne edemcanım sırt cantasına sıgmayabilirsin .. pijamalar iç çamaşırları pedler kremler gogüs pompası terlik taç vs bilemedim .. en kücük boy cekcekli daa mantıklı gibi bi dene yine de sen yerleştir bi bak kendin
Ben iki ayrı çanta yapıyorum . Bebiş be kendime ayrı .. Bu arada benim spor cantam vardı 2 tane onlara koyucam çekçekli değilSiz valiz dedikce ben de kasiliyom artik hicbiseyim hazir degilDogursam ben de bebekte ciscibildak kalacaz.Ben bebek cantasinin disinda sirt cantasi alayim demistim ama yetmez mi? Cekcekli bavul mu almam lazim acaba?
canım ben hastaneye götürmek için sordum çek cekli valizi.herkes bisürü eşya koyuyor.Sırt çantasına sığmaz.ben de bebek çantası olarak sırt çantası aldım.ama hastaneyi bilemedimmmSiz valiz dedikce ben de kasiliyom artik hicbiseyim hazir degilDogursam ben de bebekte ciscibildak kalacaz.Ben bebek cantasinin disinda sirt cantasi alayim demistim ama yetmez mi? Cekcekli bavul mu almam lazim acaba?
anaa başka sorunlar çıkmış.. ay canım çok geçmiş olsun..Hepinize tesekkurler..suan sezeryana alinmiyoruz.safra kesem midem vepankreasim iltihaplanmis...safra kesemde bulunan iki tasi dusurmusum sok oldular...oluyorum zannettimm..hergun bebek kontrol edilcek acil ameliyat olabilirim.bebegi damardan besliyolar..ben sadece su ve bitki cayi iciorum sekersiz.bes gun boyle...midem hala berbat.kuzum kipir kipirrr.safra kesesinde kum olup magnezyum icen hamileler hemn bi girunun doktora..tas olusturmus..
Ne kadar düsüncesiz bu doktorlar canim ya madem öyle biseye sebebiyet verebiliyor tetkikleri yapmadan herkese niye veriyosunuz bu ilaci.Hepinize tesekkurler..suan sezeryana alinmiyoruz.safra kesem midem vepankreasim iltihaplanmis...safra kesemde bulunan iki tasi dusurmusum sok oldular...oluyorum zannettimm..hergun bebek kontrol edilcek acil ameliyat olabilirim.bebegi damardan besliyolar..ben sadece su ve bitki cayi iciorum sekersiz.bes gun boyle...midem hala berbat.kuzum kipir kipirrr.safra kesesinde kum olup magnezyum icen hamileler hemn bi girunun doktora..tas olusturmus..
Bence yeter cnm. Ben iki penye bir kalın koydumKizlar hastane cantami ben de haftasonu hazirlamayi düsünüyorum eksikler var ama bir canta olsun en azindan.Kac tane penye battaniye koydunuz 2 yeter mi ki?
Raziyeee canimmm geçmiş olsun ya çok mu yordun sen kendini naptin.. Neyse bebisin iyiymis sen iyisin ya en onemlisi o.. Sezaryene mi alacaklar o kismini tam anlamadım ama bize verdiğin moralleri dusun :) zaten riskli donemi atlattk senin kiz da önden gidiyordu hayirlisi olsun artik dua ediyorum sana..ayrıca o kadar güzel şeyler yaptin ki bebis napsin annem her şeyi hazirladi yerinde duramadi cikayim artik dedi herhalde:) saka bi yana moralini yuksek tut kendine de dikkat et..Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
benim doktorum acici kullanmadigin sürece boyat hicbisi olmaz diyor. annem bneim en yakin arkadasim o yüzden arada atarlaniyorum zaten nazim geciyo diyecanım hiç bilemiorum bi doktoruna sor burda sanırım doğal boyatanlar vardı @esr06 olabilir hatta bence annen çok minnoşmuş yaa benim çok hoşuma gitti.. bizimkinin yarın günü var tüm arkadaşları beni görmek için sabırsızlanıomuşş yarın Yusufumuzu gördükten sora inşallah gideceğiz ananeyee ..
canım dualarımız seninle üzme kendini hayırlısıyla bebeğine kucağına almayı nasip eder inşallah allahm.Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
sonradanda pisman oluyoz dahada sinirleniyorum yaa diyorum madem 10 dk.icinde pisman olucan niye böyle yapıyorsun bu kadina. neyse anne olucaz 3 hafta sonrayaa kadar hala evlatlik kotami kullaniyorum :)Ay bende kiz valla sabha riyor aksama kadar 15 kez bende memelekette degilim esim dolayisiyla 7 senedir uzagim.izinler yetmiyor .merak ediyorlarr bide .bazen huysuzluklarim aklima geliyodaaa offfffffff Allah basimizdan eksik etmesin .Annem bisey deyince kiziyodum simdi diyorumki ben cocuklarima bin beterini yaparimmm .
pismanlik yasiorumm yaa ozaman kendimi tokatlayasim geliyocanım bende de çok oluyor o .. bazen kırıcı oluyorum dengesizleşiyorum anneme de çok yapıyorum valla Allah affetsin
Haklisin cnm esim de valizle mi gidicez 1 gece kalicaz diye söylendi simdi bana.Bence de sigmayacak hicbisey of off.Ben ne edem
Kızlar Hacı Şeriften çikolata alanlar kimdi?
Geldi mi siparişleriniz?
ben bebişe 10 lu set koydum, bide 8 li bi de 5 li ( 10 ludan 2 ayrı giyecek takım oluyor )
bi de bi body bi pijama alt. bi corap.
yetmezmi giyecek olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?