2014 Aralık Anneleri

Siz valiz dedikce ben de kasiliyom artik hicbiseyim hazir degilDogursam ben de bebekte ciscibildak kalacaz.Ben bebek cantasinin disinda sirt cantasi alayim demistim ama yetmez mi?Cekcekli bavul mu almam lazim acaba?

canım sırt cantasına sıgmayabilirsin .. pijamalar iç çamaşırları pedler kremler gogüs pompası terlik taç vs bilemedim .. en kücük boy cekcekli daa mantıklı gibi bi dene yine de sen yerleştir bi bak kendin

Haklisin cnm esim de valizle mi gidicez 1 gece kalicaz diye söylendi simdi bana.Bence de sigmayacak hicbisey of off.Ben ne edem

Kızlar Hacı Şeriften çikolata alanlar kimdi?
Geldi mi siparişleriniz?

Siz valiz dedikce ben de kasiliyom artik hicbiseyim hazir degilDogursam ben de bebekte ciscibildak kalacaz.Ben bebek cantasinin disinda sirt cantasi alayim demistim ama yetmez mi?Cekcekli bavul mu almam lazim acaba?
Ben iki ayrı çanta yapıyorum . Bebiş be kendime ayrı .. Bu arada benim spor cantam vardı 2 tane onlara koyucam çekçekli değil

canım ben hastaneye götürmek için sordum çek cekli valizi.herkes bisürü eşya koyuyor.Sırt çantasına sığmaz.ben de bebek çantası olarak sırt çantası aldım.ama hastaneyi bilemedimmm

Hepinize tesekkurler..suan sezeryana alinmiyoruz.safra kesem midem vepankreasim iltihaplanmis...safra kesemde bulunan iki tasi dusurmusum sok oldular...oluyorum zannettimm..hergun bebek kontrol edilcek acil ameliyat olabilirim.bebegi damardan besliyolar..ben sadece su ve bitki cayi iciorum sekersiz.bes gun boyle...midem hala berbat.kuzum kipir kipirrr.safra kesesinde kum olup magnezyum icen hamileler hemn bi girunun doktora..tas olusturmus..

anaa başka sorunlar çıkmış.. ay canım çok geçmiş olsun..
Rabbim şifa versin bir an önce..

Ne kadar düsüncesiz bu doktorlar canim ya madem öyle biseye sebebiyet verebiliyor tetkikleri yapmadan herkese niye veriyosunuz bu ilaci.Ben de böbreklerimden kum dökmüstüm acisini hala unutamam hayatimin en zor anlariydi.Bide hamissin kiyamam sana bi de taslarla ugrasiyosun.İns ameliyata gerek kalmaz tatlim.Rabbim tez versin sifani.

raziyesilyayla Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ansızın sezeryana almak gerekirse diye aç bırakıyolar sanırım seni. Hoş bizimkiler spinalle şakır şakır kesiyo çoğu vakayı ama ne diyelim sabrın sonu selamet inş. Eslem"e öyle güzel şeyler hazırladın ki çocuk meraktan duramıyor yerinde :)

Oooo safra kesesi dedin işler karıştı. Kaç zamandır ağrıların belki de ondandı. Kanalı tıkamadan geçer inş. Desene sana da ben gibi ileride bi kese ameliyatı görünüyor. Çok geçmiş olsun

Raziyeee canimmm geçmiş olsun ya çok mu yordun sen kendini naptin.. Neyse bebisin iyiymis sen iyisin ya en onemlisi o.. Sezaryene mi alacaklar o kismini tam anlamadım ama bize verdiğin moralleri dusun :) zaten riskli donemi atlattk senin kiz da önden gidiyordu hayirlisi olsun artik dua ediyorum sana..ayrıca o kadar güzel şeyler yaptin ki bebis napsin annem her şeyi hazirladi yerinde duramadi cikayim artik dedi herhalde:) saka bi yana moralini yuksek tut kendine de dikkat et..

benim doktorum acici kullanmadigin sürece boyat hicbisi olmaz diyor. annem bneim en yakin arkadasim o yüzden arada atarlaniyorum zaten nazim geciyo diye ananeler candir gidin görünün :)

canım dualarımız seninle üzme kendini hayırlısıyla bebeğine kucağına almayı nasip eder inşallah allahm.

sonradanda pisman oluyoz dahada sinirleniyorum yaa diyorum madem 10 dk.icinde pisman olucan niye böyle yapıyorsun bu kadina. neyse anne olucaz 3 hafta sonrayaa kadar hala evlatlik kotami kullaniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…