2014 Aralık Anneleri

canım almayı düşünüyorum bende ama henüz diil 10 gün sora fln .. 2-3 günde geliyor diolar ..
bende bugün haciseriften almaya karar verdim. nezaman alsam bilemedim en iyisi yarin aliym ben. benim oglumun isi belli olmaz. 2 gunede gelir . havada soguk balkonda muhafaza ederim buzdolabında kötü oluyomus cikolata.

Kizlar yarin sezaryan olacam tam doktor cikaracakti ultrasyona vakti bebegin suyu azalmis dünden on tane serum yedim nasil azalmis anlamadim bebeğim kuveze girebilir dedi doktor iki kilo ın dkadarmis dua edin..
yarında sana dua ederiz bacımm.. inşallah sen de sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

Rabbim hayırsıyla nasip etsin bebişini canım o an kim olsa gözümüz görmez sanırım sen bebeğine odaklan herkes napıyorsa yapsın

canım inşallah herşey yolunda gider moralini bozma lütfen Rabbim kolaylık versin

uffffffffff yaaaa ben anlamıştım sen de bişeyler olduğnu.. ayyy msjda yazdığm rüyam mı çıkıyorrr.. boşevr üzülmeee kv de takmaaa amannn sen esleme odaklan bacımmm.. çok be yordun kendini dua edeceğiz sana da bacımmm.. neleri atlattık geçer geçer serumla beslen bişey olmaz son aylarda sıkıntı yok millet ilk 5 ay seruma bağlı yaşar halde bacım... sen iyi ol.. eslemini kucakla... allah yardımcın olsunnn... hep aklımdasın duamdasınn...

bende bugün haciseriften almaya karar verdim. nezaman alsam bilemedim en iyisi yarin aliym ben. benim oglumun isi belli olmaz. 2 gunede gelir . havada soguk balkonda muhafaza ederim buzdolabında kötü oluyomus cikolata.
biz de burda bir iki yere bakıcaz uygun bişey bulamazsak ben de ordan isticem. hemen de isterim bozulmaz nolucak :)

biz de burda bir iki yere bakıcaz uygun bişey bulamazsak ben de ordan isticem. hemen de isterim bozulmaz nolucak :)
ben baktim genelde biblolu bebek cikolatalari. bende oyle istemiyorum yedikten sonra millet biblosunu nersine koyacagini sasiriyo. arkadasiminki bibloluydu yesen bi bela yemesende oyle dursun diye cikolata sacma geliyo bana :))

hiçççç merak etmeee dr gözetiminde olmann yeter.. kuzenimde sen gibi bir süreç yaşadı gebeliğinde hemde 5. ayındaa yani bebek narkoz bile aldı ama şimdi herşekilde çok çok iyi bir çocukk... evet dediğin gibi magnezyum yapabiliyor da o kadar çok mu içtin sanki...
kuzenime aşırı kuruyemiş yediğinden de olabilir demişti.. neyse amannn sen kıpır kıpır olan eslemine odaklannn... bişekilde kavuşacaksınnn yavruna dualarımızdasınnn.. moralini yüksek tutt bacımm bol bol ya rakip c.c. oku

ben sizi gördükçe rahatlıyom nasıl olsa kızlarda hazırlamamış diyorum:)))anaaa bu hafta sonu muuu daha valizim yok.bi tane çek çekli orta boy var ama o da çok mu büyük olur bilemedim.sizin valizler nasıl
orta boy çekçekliye koyacam güyaaa daha ayarlaamdım.. ama belki kendi giyim eşyalarımı da spor bir çantaya korummm herşey lafta şuannn evde yıkanmış kurumuş bir sürü valiz çocuk odasında işleme geçmemmi bekliyor...

Ben pişik kremi almamışım. Sız hangısınden aldnz.
sudockrem almıştım.. bübchende aldımmm.. ve hattaa hastane için küçük bepanthol da var sudokrem çok kullanmamak gerekkk kimyasal ürün var ama gerçekten işe yarayan bir kremm

evet canım oğlanı komplekse sokucaz ama :) sağlıklıca gelsinler hepsi. Rabbim hepimizin kuzularını korusun :)
yok yok süper olucakkk inşallah

bebişim nerdesin koca gün yaaa
öğlene dek buradaydımm sonraaa salak gibi doğumda ıkınma nasıl diyeee videolar izleeeeee izlee denedimmmmm adetaaa karnım koptuuuuuuu uzandımm.. yaptım bir delilik dahaa anlayacağnnn

Sibeltanju bacımm sizin orası neresiyse baya uygunmuşşşş fiyatlar... burda dr mun verdiği listeyi görsennn 7500 tl den 3600 e tabi bunlar normal doğum fiyatı
sezeryan olunca da 11250den 4800 e dek gidişteee....
benim ki ise epidural normal doğum istiyorum sözdee 3600+600=4200 olucakkk... yok son andaaa sezeryan derse gitti bizim 5000 tl

kuzucum hangi hastane o ya .. çokmuş ciddennn Allah yardımcınız olsun

Canım istanbul beylikdüzünde hastanem. Hatta iki kere sordum sizinkilerde bukadar pahalı olunca. Nekadar uçuk fıyatlar varya. Birde hersey dahil bizdeki fiyatlara.

aferimm sana yani bebişim sen ütülerini bitirdin mi .. bizim de dolabımız yarın geliomuş çook mutlu oldum haftaiçi bekliodumm ben gündeyken gelecek mis gibi inşallah havalandırırız haftasonu sora örtü dikmece yerleştirmece .. perşembe son iş günüm kaldı 4

Gecmis olsun cnm, eslemi düsün ve moralini yüksek tut.

Çok geçmiş olsun canım yaa, Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah. Yavrucuğunu sağ salim hayırlısıyla kucaklıcaksın Allah'ın izniyle, sakın canını hiçbirşeye sıkma moralini bebişin için yüksek tut lütfen...

kuzucum hangi hastane o ya .. çokmuş ciddennn Allah yardımcınız olsun
ankarada çoğu böyleee acıbadem memorial medicane güven koru tobb akay böyleee dediğim aralıkda fiyat verdiler bizee tabi dr muz dışarıdannn hastaneye ayrı para dr a ayrı anesteziciye ayrı
Canım istanbul beylikdüzünde hastanem. Hatta iki kere sordum sizinkilerde bukadar pahalı olunca. Nekadar uçuk fıyatlar varya. Birde hersey dahil bizdeki fiyatlara.
bizde öyle de değil

2 posta daha ütü var ama yıkamadımda hastanenkileri yıkadım ütüledim okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…