Canım ya ne diyecegımı şaşırdım. Çok gecmiş olsun Şükürler olsun ki yavrun kucağında. Allah Im uzun sağlıklı ve huzurlu bir hayat nasip etsin. Çok gecmiş olsun. Dikkat et kendine bu kaçıncı doğumundu? Rahim neden alındı ki?Kizlar evimize geldik çook şukur...
Doğumum hakkında yazabildiklerimi yazmaya calisayim...
Hatirlarsaniz eğer benim plasenta previa vardi ve riskli gebelik grubundaydim..sezeryan dogumum oldu... Bana doğum hakkındaki soylenen riskleri sizinle paylasmistim ve aynen oldu
Ameliyat sirasinda çook kanama olmuş doktorum durduramiyorduk, ölümden dondun nerdeyse dediSonucunda Rahim Alindi 5 ayda anca kendimi toparlayabilirmisim...
ama Allah ima cook şükür aldim kucagima bebisimi... Elhamdulillah... Ama ilerleyen zamanlarda sağlik durumum inşallah düzene girer
Şuan ki durumumuz bebişim beni emmiyormama veriyorum mecburen ve çok kotu bir durum benim de çok sancim var...
İnşallah siz de hayirli vakitte saglikla kavusursunuz bebisinize... Simdilik bu kadar yazabildim artik eskisi gibi burada çok sık olamicamm:)
Çantanizi hazirlayin hazirda kalsin... Eksiklerinizi tamamlayin... Ve bekleyin bebisleri:)
sonradanda pisman oluyoz dahada sinirleniyorum yaa diyorum madem 10 dk.icinde pisman olucan niye böyle yapıyorsun bu kadina. neyse anne olucaz 3 hafta sonrayaa kadar hala evlatlik kotami kullaniyorum :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil sifani versinKizlar evimize geldik çook şukur...
Hatirlarsaniz eğer benim plasenta previa vardi ve riskli gebelik grubundaydim..sezeryan dogumum oldu... Bana doğum hakkındaki soylenen riskleri sizinle paylasmistim ve aynen oldu
Ameliyat sirasinda çook kanama olmuş doktorum durduramiyorduk, ölümden dondun nerdeyse dediSonucunda Rahim Alindi 5 ayda anca kendimi toparlayabilirmisim...
ama Allah ima cook şükür aldim kucagima bebisimi... Elhamdulillah... Ama ilerleyen zamanlarda sağlik durumum inşallah düzene girer
Şuan ki durumumuz bebişim beni emmiyormama veriyorum mecburen ve çok kotu bir durum benim de çok sancim var...
İnşallah siz de hayirli vakitte saglikla kavusursunuz bebisinize... Simdilik bu kadar yazabildim artik eskisi gibi burada çok sık olamicamm:)
Çantanizi hazirlayin hazirda kalsin... Eksiklerinizi tamamlayin... Ve bekleyin bebisleri:)
Siz valiz dedikce ben de kasiliyom artik hicbiseyim hazir degilDogursam ben de bebekte ciscibildak kalacaz.Ben bebek cantasinin disinda sirt cantasi alayim demistim ama yetmez mi? Cekcekli bavul mu almam lazim acaba?
Amin inşallah sagol canim ... Doubleanne de mi doğuma gitti? Allah onu da kurtarsin darisi sizlerin de basinaÇok geçmiş olsun canım, Allah acil sifani versin
Allah evladini sana, seni ona bağışlasın
İnşallah en kısa zamanda emer yavrun
doubleanne 'mizde iyidir inşallah
Aminn inşallah sağol canim kanama durmayinca Rahimi almak zorunda kalmislar...Canım ya ne diyecegımı şaşırdım. Çok gecmiş olsun Şükürler olsun ki yavrun kucağında. Allah Im uzun sağlıklı ve huzurlu bir hayat nasip etsin. Çok gecmiş olsun. Dikkat et kendine bu kaçıncı doğumundu? Rahim neden alındı ki?
Cook gecmis olsun canim.Sag salim kucagina yavrunu alabilmissin ya en önemlisi o. Allah'in izniyle emer insallah kafana takma.Sen bebegine odsklan,kafsna takma hicbirseyi.Allah uzun saglikli ömürler versin canim bebisineKizlar evimize geldik çook şukur...
Canim benim bildiğim belli bir açıklık ta veriyorlar. Ve dogum sonuna yetecek kadar dozajini ayarliyolar diye biliyorum. Hani doğum anında kesilecek bir durum değil. Yine de yaptiranlar varsa anlatırlarsa bizim için de iyi olur aslındaya bu normal doğumda epidurali belli bir açıklığa gelince veriorlar ya. benim arkadaşıma tam doüğum esnasında epidurali vermeyi kesmişler. doğum esnasında kolay ıkınsın diye epidural yokmuş. normaldede hep böylemi yapıyorlar canım ya
Cook sağol canim amin inşallah... evet ben de sürekli buna sukrediyorum çok şükür Rabb ime...Cook gecmis olsun canim.Sag salim kucagina yavrunu alabilmissin ya en önemlisi o. Allah'in izniyle emer insallah kafana takma.Sen bebegine odsklan,kafsna takma hicbirseyi.Allah uzun saglikli ömürler versin canim bebisine
Aminn inşallah sağol canim kanama durmayinca Rahimi almak zorunda kalmislar...
Kizlar evimize geldik çook şukur...
Rabbim her ikinizede sağlık versin çabucak iyileş inşallah canımKizlar evimize geldik çook şukur...
Ben bugun gittim kontrole ama yapmadi. Haftaya tekrar gidiyorum belki yapar. Ama bana hep normal yapacaksın diyo o yüzden mi yapmıyo acaba? Bugün 37 bitti sonuctabizimde haftaya kontrol.. acabaa çatı muayenesi yapar mı bu kez
Canim Allah kolaylik versin. Doğuma yakın şu azalıyomus xaten normal olabilir. Korkma. Rabbim ikinize de sağlık versin.Kizlar yarin sezaryan olacam tam doktor cikaracakti ultrasyona vakti bebegin suyu azalmis dünden on tane serum yedim nasil azalmis anlamadim bebeğim kuveze girebilir dedi doktor iki kilo kadarmis dua edin..
Rabbim yardimcin olsun. Allahın izniyle tatlı telasların olacak bunlar. Bu beş günde de bol bol dinleneceksin mecburen. O kadar güzel şeyler yaptin ki nazar değdi sana. Sana ve bebegine şimdiden maşallah subhanallah.Kizlar ben aksam yedide baslayan sancilarla dokuza kadar daynadim baktim olacak gibi degil bavulumuzu alip hastaneye geldik.moralim yerlerde...en erken carsamba borakacaklarmis...ameliyat dediler tum gece su vermediler.yemek yemek ve su icmek dahi bes gun boyunca yasak..sadece damardan besliyolar..bebegim iyi.dualariniza ihtiyacim var can sikintisindan gevmisi okudum..yeni isler pesine giremedim malesef... doguma hazorladigim cantam bugunlere nasip oldu.kirgin oldugum kv cikip gelcekmis turkiyeden.simdide onun stresine girdimm..annemle konustum ziril ziril aglastik....
Kizlar ya bugün söylemesi ayip hamsi yedim sali almistik buzluktaydi bugün yapmis kv. 1 saat sonra canim tatli cekince tablet cikolatadan 2 parcasini yedim bisey olmaz dimi sütlü tatli yerine gecmez herhalde cikolata.Korktum simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?