Kiz yok o sutle ne alasi varrKizlar ya bugün söylemesi ayip hamsi yedim sali almistik buzluktaydi bugün yapmis kv. 1 saat sonra canim tatli cekince tablet cikolatadan 2 parcasini yedim bisey olmaz dimi sütlü tatli yerine gecmez herhalde cikolata.Korktum simdi.
Yoookk canim yaaa zaten o bir saatte midende balik kalmamistir :) ama zaten millet balikla yogurt yiyo hicbisi olmaz. Balik bayat degilmistir.
Sagolun kizlar yaa karnimda sipam olmasa kendim icin telas etmiycem de herseyden pimpiriklenir oldumKiz yok o sutle ne alasi varr
Bu durumda insan ne diyecegini sasiriyo. Bi de ayni tehlikeler senin icin de gecerliyse insan teselli edecek bi soz bile bulamiyor. Allahim sana 3 cocuk bagislamis. Benim daha ilkinde bu tehlike var. Allahim ne dediyse o. Rabbim buyuk kaderimizi yasayacagiz. Allahim acil sifalar versin. Bi an once kendini toparla ins.Kizlar evimize geldik çook şukur...
Doğumum hakkında yazabildiklerimi yazmaya calisayim...
Hatirlarsaniz eğer benim plasenta previa vardi ve riskli gebelik grubundaydim..sezeryan dogumum oldu... Bana doğum hakkındaki soylenen riskleri sizinle paylasmistim ve aynen oldu
Ameliyat sirasinda çook kanama olmuş doktorum durduramiyorduk, ölümden dondun nerdeyse dediSonucunda Rahim Alindi 5 ayda anca kendimi toparlayabilirmisim...
ama Allah ima cook şükür aldim kucagima bebisimi... Elhamdulillah... Ama ilerleyen zamanlarda sağlik durumum inşallah düzene girer
Şuan ki durumumuz bebişim beni emmiyormama veriyorum mecburen ve çok kotu bir durum benim de çok sancim var...
İnşallah siz de hayirli vakitte saglikla kavusursunuz bebisinize... Simdilik bu kadar yazabildim artik eskisi gibi burada çok sık olamicamm:)
Çantanizi hazirlayin hazirda kalsin... Eksiklerinizi tamamlayin... Ve bekleyin bebisleri:)
selam canım, annemlerde yemekteydik yeni geldik sayılır.kızlar bugun erkenden kayboldunuz napıyorsunuz ?
Korkma bi şey olmaz. Ben balık mantısı yiyorum bol bol yoğurt ve balık bi şey olmuyor ama balık taze Olmalı. Buzlukta da beklettiğimiz çok oluyor çikolata bi şey yapmaz ama saf süt yoğurt Buzluktan çıkanı bozabilir. Yalnız çikolata tatlı falan bi şey olmazKizlar ya bugün söylemesi ayip hamsi yedim sali almistik buzluktaydi bugün yapmis kv. 1 saat sonra canim tatli cekince tablet cikolatadan 2 parcasini yedim bisey olmaz dimi sütlü tatli yerine gecmez herhalde cikolata.Korktum simdi.
Gecmis olsun demekki agrilarin tastan dolayiymis. Allah sifa versin ins.post: 37792829, member: 626012"]Hepinize tesekkurler..suan sezeryana alinmiyoruz.safra kesem midem vepankreasim iltihaplanmis...safra kesemde bulunan iki tasi dusurmusum sok oldular...oluyorum zannettimm..hergun bebek kontrol edilcek acil ameliyat olabilirim.bebegi damardan besliyolar..ben sadece su ve bitki cayi iciorum sekersiz.bes gun boyle...midem hala berbat.kuzum kipir kipirrr.safra kesesinde kum olup magnezyum icen hamileler hemn bi girunun doktora..tas olusturmus..
eline sağlık canım, darısı bize.Ben basardimmmmm kapattimmmm :))))
Hahahahah al benden de o kadar. Bi miskinlik var Üzerimde kaç gündür çantamı hazırlamaya başladım ama tamamlayamadım daha. Ağzı acık beklıyor. Kısmetse yarın halledicemütülerimi bitirip valizimi kapatmam lazım ya, canım ütü yapmak istedikçe isteğimin geçmesini bekliyorum
aynen canım yni bumerang gibi dönüp dönüp bitirdim dediğim iş karşıma çıkıyor. 1 haftamı feda edip gitmeyecegim tabi pazartesi toplantı var deyip cagırmazlarsa bir an evvel dilekçe vermek istiyorum nihayetinde yıllardır biriktirdigim izinlerim var bu zamanlarda kullanmayacagım da ne yapacagım hamişim diye izne de cıkmadım.
gitmeyecem işte oh canıma değsin. geriliyorum cunku. evime işime bakayım yarın annem kardeşim de gelirler en azından ne yapacagımı bilemeden oturmam.
bu arada sağ kulak arkası inceden sızlıyor benim bu aksam. genelde adet yaklasınca bu agrı olurdu. noluyo yaaa.
canım sen benden 1 hata ilerdesin sanırım B bicnv , sen ayrılmışmıydın işten
senin doğum ne zaman canım? çalışıyor muydun? ilk bebek mi?Hahahahah al benden de o kadar. Bi miskinlik var Üzerimde kaç gündür çantamı hazırlamaya başladım ama tamamlayamadım daha. Ağzı acık beklıyor. Kısmetse yarın halledicem
benim de pazartesi son canım, ayrıldım sayılır son rötuşları yapıyorum işyerinde, iş devrediyorum
hayır olsun kulağın. benim de belim ağrıyor bugünlerde. bebek de çok hareketli...
vay bitiriyoruz desene - benim için erken de olsa inşallah kısmetse tabi hala inanamıyorum. Bu işler için erteledim sonra da hamilelik derken italya biletlerim yandı. hic tatil yapamadım bile. allahım nolur hayırlısı olsun.
bebek pek hareketli değil. su icmeye calsıyorum.eskisi gibi cok tatlı yemicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?