bebişle giderim heryere ben de inşallah , benim gibi gezenti olcak zatenn : ))
of yarın inşallah yagmur yagmazzz
ne yapacaksın alışveriş mi?
inşallah yağmaz
bu arada biberon kesinlikle önermediler dün eğitimde kızlar, kaşık ya da anne memesine benzeyen biberonlardan öneriyorlar. öncelikli olarak kaşık...
zaten bunlar tomrisin emzirme notlarında da yazıyordu. ben hastane çantasına biberon ve emzik koymaktan vazgeçtim.
Çok fena ya. Allah kimsenin başına vermesin. Tüm aksilikler ardı ardına gelmiş. Rabbim sabır versinkızlar bu haberden haberiniz var mı, ben çok etkilendim...
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/27539940.asp
ay Sen beni kizimda bir gorseydinn su cikolatali sutler varya balik yedi ondan icti diye cildiracaktim .ama sukurki bisey olmuyor.cok haklisin ama insanin karnimda bukadar buyuk bir sorumluluk varken tedirgin olmasi cook normal .Sagolun kizlar yaa karnimda sipam olmasa kendim icin telas etmiycem de herseyden pimpiriklenir oldum
Bence bu tarz olaylar oluyor ve maalesef birçok insanın haberi bile olmuyor. Kendi hastanemde kendi arkadaşımın başına geldi ordan biliyorumÇok fena ya. Allah kimsenin başına vermesin. Tüm aksilikler ardı ardına gelmiş. Rabbim sabır versin
Kimse cevap yazmadı tulum aldınız mı arkadaşlar yoksa yorgan mı kullancaksınızBebek için yorgan mı kullanıcaksınız yoksa torba uyku tulumlarını öneriyorlar.onlardan mı kullanmayı düşünüyorsunuz.Yorgan bebek için tehlikeli deniyor.karar veremedim kış için uyku tulumu yeterli gelecek mi üşümez mi bebek
Canım ben bahtanıye kullanıcam zaten minikken ince bahtanıyeye koyup bide göğüs altı bi bahtanıye olur dıye düşünuyom . Uyku tulumu cok mınık nasıl gırecek ve hemen büyüyecek .. Almayı düşünmüyorum bu kış seneye mutlaka tulum alırım dıyorımKimse cevap yazmadı tulum aldınız mı arkadaşlar yoksa yorgan mı kullancaksınız
kızlar bu haberden haberiniz var mı, ben çok etkilendim...
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/27539940.asp
selam canım, annemlerde yemekteydik yeni geldik sayılır.
geçmişe baktım.
@raziyesilyayla çok geçmiş olsun kuzum, Allah yardımcın olsun. moralini hiç bozma. kendinden yaz bize hep. sana çok alıştık.
minik Eslem için morale ihtiyacın var.
neverthemmuycim işyerinde canını mı sıktılar bugün?
bebekprenses inşallah çok güzel geçer maraton gezintin ben kendim o kadar yürüyüşe dayanamam da ondan öyle dedimdi..
Kizlar ya bugün söylemesi ayip hamsi yedim sali almistik buzluktaydi bugün yapmis kv. 1 saat sonra canim tatli cekince tablet cikolatadan 2 parcasini yedim bisey olmaz dimi sütlü tatli yerine gecmez herhalde cikolata.Korktum simdi.
Kizlar evimize geldik çook şukur...
Doğumum hakkında yazabildiklerimi yazmaya calisayim...
Hatirlarsaniz eğer benim plasenta previa vardi ve riskli gebelik grubundaydim..sezeryan dogumum oldu... Bana doğum hakkındaki soylenen riskleri sizinle paylasmistim ve aynen oldu
Ameliyat sirasinda çook kanama olmuş doktorum durduramiyorduk, ölümden dondun nerdeyse dediSonucunda Rahim Alindi 5 ayda anca kendimi toparlayabilirmisim...
ama Allah ima cook şükür aldim kucagima bebisimi... Elhamdulillah... Ama ilerleyen zamanlarda sağlik durumum inşallah düzene girer
Şuan ki durumumuz bebişim beni emmiyormama veriyorum mecburen ve çok kotu bir durum benim de çok sancim var...
İnşallah siz de hayirli vakitte saglikla kavusursunuz bebisinize... Simdilik bu kadar yazabildim artik eskisi gibi burada çok sık olamicamm:)
Çantanizi hazirlayin hazirda kalsin... Eksiklerinizi tamamlayin... Ve bekleyin bebisleri:)
. Canım mutlaka dogum katına git ve konus hemşireyle .. Benim içim rahatladı baya hasta bezi ped bunları düşünme dediler .. Bebek bezi falan .. Olanaklarını öğrenmek lazım . Ha ben yıne yanıma yedek alırım ama onlar daha ii bulur ne kullanacağını dıye düşünüyorumcanım bende çok nefes nefeseyim bugün bakalım yarın ne dicek doktorumuz Yusuf napıoo .. alttan muayene edecek sanırım ufak bi tırsıyorum hadi bakalım .. çantam hazır diil hala hastane ne verio die konuşcam doktordan depend numunesi varsa isterim süsleme olaylarını da sorcam doğum katına cıkcaz bakalım unutmam insallah bunları Yusufu görünce leyla gibi olup cıkıyoruz .. yarın akıllı olmam lazımm az kaldı azz .. bi sürü dogum oldu bana hala cook varmıs gibi gelio
Ilk bebeğim nasipse. Öğretmenim ama Haziran Ayında gebeliğim sebebiyle istifa ettim. Daha önce düşüklerim olduğu için. Şimdi home office Hesabı Çeviri yapıyorum. Genelde Web sitesi çevirileri falan filan iste. Doğum kısmetse Aralık ilk hafta dendi ama bence erken doğacak benim bebek. Şimdiden Aşağıya indi bir de sancım çok sık olmaya başladı. Ya sen?senin doğum ne zaman canım? çalışıyor muydun? ilk bebek mi?
Ben de kararsız kaldım kalın polar battaniyem var ayrıca penye battaniyelerim var ama üşür mü diye korkuyorum ayrıca delikli battaniye de mi alsam polar battaniye kullanmak riskli mi olur bilemedimCanım ben bahtanıye kullanıcam zaten minikken ince bahtanıyeye koyup bide göğüs altı bi bahtanıye olur dıye düşünuyom . Uyku tulumu cok mınık nasıl gırecek ve hemen büyüyecek .. Almayı düşünmüyorum bu kış seneye mutlaka tulum alırım dıyorım
Canım ben 2 uyku tulumu aldım kuşlanıcam mutlaka. bir yorganı var ama kullanmayı düşünmüyorum ozellıkle bende uyuyacaksam geceleri. Allah korusun çok tehlıkelı. Bi de bizim ev kaloriferi yanı ısı hep eşit. Biraz doğal gaz faturam fena gelecek ama mecburum. Uyku tulumu kullanıcam mutlaka. Ama ince kundaklarım var onunla da sarabilirim. Ama gözümün önündeyken hep battaniye falan örtücem.Kimse cevap yazmadı tulum aldınız mı arkadaşlar yoksa yorgan mı kullancaksınız
Aldığın tulum kolsuz torba şeklinde olanlardan mı hangisi kullanışlı olur acaba.kollu olanlar bunaltır mıCanım ben 2 uyku tulumu aldım kuşlanıcam mutlaka. bir yorganı var ama kullanmayı düşünmüyorum ozellıkle bende uyuyacaksam geceleri. Allah korusun çok tehlıkelı. Bi de bizim ev kaloriferi yanı ısı hep eşit. Biraz doğal gaz faturam fena gelecek ama mecburum. Uyku tulumu kullanıcam mutlaka. Ama ince kundaklarım var onunla da sarabilirim. Ama gözümün önündeyken hep battaniye falan örtücem.
Kizlar denemeyle sabittir 2 cocugum oldugundan :)Aldığın tulum kolsuz torba şeklinde olanlardan mı hangisi kullanışlı olur acaba.kollu olanlar bunaltır mı
Kimse cevap yazmadı tulum aldınız mı arkadaşlar yoksa yorgan mı kullancaksınız
Kanala girsin diye bol yuruyus tavsiye ediyolar. Bi de bi tanidigimiz dogum tarihi cok gecince esini arabaya atip tum kasislerden dangir dungur gectigini soylemisti. Eve gelince tam kapidan gurerlerken suyu gelmis, giremeden hastaneye gitmisler doguma. :) ben cesaret edebilir miydim bilemedim. Gerci her gun dolmusta dangir dungur gidip geliyoruz.Merhaba hanımlar bugün 37+0 olduk ve doktorum 2 haftaya doğum başlamazsa sezeryana gün verecek ama ben normal istiyorum artık doğumu nasıl başlatırım bebeğimin kafasını kanala oturtmak için ne yapabilirim diye düşünmeye başladım tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?