2014 Aralık Anneleri

inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.[/QUOTE]
Amin ins.

Allahım ikinize de acil şifaalr versin bebişin seni bolbol emsin inşallahh.

Kızler ben cok kötüyüm. Kan ilacımı değiştirdi doktorum. Bu sabah yenısını içtim iki saat sonra mide bulantısıyla uyandm. İstirfa ettim ama baya kan geldi. Eşime kalsa bogazım tahriş oldu oldan diyo. Bogazmda kusarken cok acıdı. Halada acıyo. Ama korkuyorum işte. Doktorumunda teli kapalı. Bebegmde kusmadan once cok hareketliydı şimdi uyyomu bilmiyorum.

telefon kapatan doktorlara uyuz oluyorum. egerki bu meslegi sectiysen herşeyin oldugu gibi bununda bi bedeli var yani. git ozaman aile hekimligi falan yap. canim sakin ol hastaneyi ara cumartesi bi cok doktor oglene kadar calisir. asistani üzerinden ulasmaya calis. önemli bisi degildir. belkide bogazin cizilmistir yada dislerini kontrol et.

bol suyla yıka ağzını ve kontrol et diş etlerinden mi yoksa miden den mi allah korusun bacımm...hemen devletteki acile git midenden falan olmasınnn aman

Aglama krizine grdm resmen. Cok şükür bebegım kımıldıyo şuan. Dişimde bişey yokta bogazım cok acıyo yutkunurken şuanda

Aglama krizine grdm resmen. Cok şükür bebegım kımıldıyo şuan. Dişimde bişey yokta bogazım cok acıyo yutkunurken şuanda
nasıl bir hapsa yahut çokmu öğürdüysenn boğazını tahriş ettin demekk... bir kaç gün ılık iç içeceklerini.. amannn başımıza yeni yeni işler çıkarmadan bir hayırlısıyla doğurabileydikk yavrularımızı

Ben bugun gittim kontrole ama yapmadi. Haftaya tekrar gidiyorum belki yapar. Ama bana hep normal yapacaksın diyo o yüzden mi yapmıyo acaba? Bugün 37 bitti sonucta
hımmmmmmmm tamamm bakalım bizimki ne zaman yapacakkk

Doktoruma ulaştım sonunda. İlacı bırak muayneye kadar kullanma dedı. Bebegın hareket edıyosa mıdeden degıldır dedı. Azda olsa rahatladm. Bebişim depar atıyo resmen. Cok şükür.

Bol bol yürüyüş yapıyorum desem yalan olur ama evde çok hareketliyim doğru düzgün oturmuyorum desem yalan olmaz ev işleri bebiş hazırlıkları derken baya yoruluyorum kasis olayı benimde aklıma geldi ama doğru bi düşünce midir diye karar veremedim... Ama sezeryandan çok korkuyorum normal daha iyi geliyor bi egzersiz şekli falan varsa Yapayım istiyorum

Canım ferro sanol ilacın adı. Bundan once baska kan ilacı kullanıyodum. Bu sabah buna basladm. Mahvettı benı. Doktorumda içme dedı zaten şimdi.

Canım ferro sanol ilacın adı. Bundan once baska kan ilacı kullanıyodum. Bu sabah buna basladm. Mahvettı benı. Doktorumda içme dedı zaten şimdi.
ya ferro sanolu bana gebelik yokken vermişti doktor. zaten pis bir hap uzun ve kokulu demir kokusu geliyor... gebelikte en iyisi gyno ferro draje şeklinde ve kokusuz... üzerinde hamilelik dönemi ve emzirme dönemi için yazıyor... nasıl ferro sanol vermiş sana kızdımmmmmm şimdi doktorunaaaaa... sakın haaaa at gitsinnnnnn o derece normalde içilemiyor o happ gebeyken nasıl içecen allahasen manyak mı bu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…