Gecmis olsun demekki agrilarin tastan dolayiymis. Allah sifa versin ins.
Bu durumda insan ne diyecegini sasiriyo. Bi de ayni tehlikeler senin icin de gecerliyse insan teselli edecek bi soz bile bulamiyor. Allahim sana 3 cocuk bagislamis. Benim daha ilkinde bu tehlike var. Allahim ne dediyse o. Rabbim buyuk kaderimizi yasayacagiz. Allahim acil sifalar versin. Bi an once kendini toparla ins.
Allahım ikinize de acil şifaalr versin bebişin seni bolbol emsin inşallahh.Kizlar evimize geldik çook şukur...
Doğumum hakkında yazabildiklerimi yazmaya calisayim...
Hatirlarsaniz eğer benim plasenta previa vardi ve riskli gebelik grubundaydim..sezeryan dogumum oldu... Bana doğum hakkındaki soylenen riskleri sizinle paylasmistim ve aynen oldu
Ameliyat sirasinda çook kanama olmuş doktorum durduramiyorduk, ölümden dondun nerdeyse dediSonucunda Rahim Alindi 5 ayda anca kendimi toparlayabilirmisim...
ama Allah ima cook şükür aldim kucagima bebisimi... Elhamdulillah... Ama ilerleyen zamanlarda sağlik durumum inşallah düzene girer
Şuan ki durumumuz bebişim beni emmiyormama veriyorum mecburen ve çok kotu bir durum benim de çok sancim var...
İnşallah siz de hayirli vakitte saglikla kavusursunuz bebisinize... Simdilik bu kadar yazabildim artik eskisi gibi burada çok sık olamicamm:)
Çantanizi hazirlayin hazirda kalsin... Eksiklerinizi tamamlayin... Ve bekleyin bebisleri:)
telefon kapatan doktorlara uyuz oluyorum. egerki bu meslegi sectiysen herşeyin oldugu gibi bununda bi bedeli var yani. git ozaman aile hekimligi falan yap. canim sakin ol hastaneyi ara cumartesi bi cok doktor oglene kadar calisir. asistani üzerinden ulasmaya calis. önemli bisi degildir. belkide bogazin cizilmistir yada dislerini kontrol et.Kızler ben cok kötüyüm. Kan ilacımı değiştirdi doktorum. Bu sabah yenısını içtim iki saat sonra mide bulantısıyla uyandm. İstirfa ettim ama baya kan geldi. Eşime kalsa bogazım tahriş oldu oldan diyo. Bogazmda kusarken cok acıdı. Halada acıyo. Ama korkuyorum işte. Doktorumunda teli kapalı. Bebegmde kusmadan once cok hareketliydı şimdi uyyomu bilmiyorum.
bol suyla yıka ağzını ve kontrol et diş etlerinden mi yoksa miden den mi allah korusun bacımm...hemen devletteki acile git midenden falan olmasınnn amanKızler ben cok kötüyüm. Kan ilacımı değiştirdi doktorum. Bu sabah yenısını içtim iki saat sonra mide bulantısıyla uyandm. İstirfa ettim ama baya kan geldi. Eşime kalsa bogazım tahriş oldu oldan diyo. Bogazmda kusarken cok acıdı. Halada acıyo. Ama korkuyorum işte. Doktorumunda teli kapalı. Bebegmde kusmadan once cok hareketliydı şimdi uyyomu bilmiyorum.
Aglama krizine grdm resmen. Cok şükür bebegım kımıldıyo şuan. Dişimde bişey yokta bogazım cok acıyo yutkunurken şuandatelefon kapatan doktorlara uyuz oluyorum. egerki bu meslegi sectiysen herşeyin oldugu gibi bununda bi bedeli var yani. git ozaman aile hekimligi falan yap. canim sakin ol hastaneyi ara cumartesi bi cok doktor oglene kadar calisir. asistani üzerinden ulasmaya calis. önemli bisi degildir. belkide bogazin cizilmistir yada dislerini kontrol et.
nasıl bir hapsa yahut çokmu öğürdüysenn boğazını tahriş ettin demekk... bir kaç gün ılık iç içeceklerini.. amannn başımıza yeni yeni işler çıkarmadan bir hayırlısıyla doğurabileydikk yavrularımızıAglama krizine grdm resmen. Cok şükür bebegım kımıldıyo şuan. Dişimde bişey yokta bogazım cok acıyo yutkunurken şuanda
hımmmmmmmm tamamm bakalım bizimki ne zaman yapacakkkBen bugun gittim kontrole ama yapmadi. Haftaya tekrar gidiyorum belki yapar. Ama bana hep normal yapacaksın diyo o yüzden mi yapmıyo acaba? Bugün 37 bitti sonucta
Kanala girsin diye bol yuruyus tavsiye ediyolar. Bi de bi tanidigimiz dogum tarihi cok gecince esini arabaya atip tum kasislerden dangir dungur gectigini soylemisti. Eve gelince tam kapidan gurerlerken suyu gelmis, giremeden hastaneye gitmisler doguma. :) ben cesaret edebilir miydim bilemedim. Gerci her gun dolmusta dangir dungur gidip geliyoruz.
Canım ferro sanol ilacın adı. Bundan once baska kan ilacı kullanıyodum. Bu sabah buna basladm. Mahvettı benı. Doktorumda içme dedı zaten şimdi.nasıl bir hapsa yahut çokmu öğürdüysenn boğazını tahriş ettin demekk... bir kaç gün ılık iç içeceklerini.. amannn başımıza yeni yeni işler çıkarmadan bir hayırlısıyla doğurabileydikk yavrularımızı
Ben pişik kremi almamışım. Sız hangısınden aldnz.
ya ferro sanolu bana gebelik yokken vermişti doktor. zaten pis bir hap uzun ve kokulu demir kokusu geliyor... gebelikte en iyisi gyno ferro draje şeklinde ve kokusuz... üzerinde hamilelik dönemi ve emzirme dönemi için yazıyor... nasıl ferro sanol vermiş sana kızdımmmmmm şimdi doktorunaaaaa... sakın haaaa at gitsinnnnnn o derece normalde içilemiyor o happ gebeyken nasıl içecen allahasen manyak mı bu doktorCanım ferro sanol ilacın adı. Bundan once baska kan ilacı kullanıyodum. Bu sabah buna basladm. Mahvettı benı. Doktorumda içme dedı zaten şimdi.
11:30 da doğuma girecekmiş canım.Günaydın arkadaslar.. iyi mi herkes double anne dogurdu mu iyi mi bebekler
doğurmuştur heralde yoğun olduğundan girebileceğini de pek sanmıyoru hani... sen de iyisin inşallah bacımm.. iyi hafta sonlarıGünaydın arkadaslar.. iyi mi herkes double anne dogurdu mu iyi mi bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?