2014 Aralık Anneleri

Canım ferro sanol ilacın adı. Bundan once baska kan ilacı kullanıyodum. Bu sabah buna basladm. Mahvettı benı. Doktorumda içme dedı zaten şimdi.
Tatlım Gyno ferro senol olanını kullanmalısın. Ayrıca mutlaka da kullan içmemezlik etme. Sabah aç karına değil de kahvaltı ettikten 1,5-2 saat sonra al, ya da gece yatarken iç yat, ben bu şekilde yapıyorum yoksa bulantı yapıyor.

Canım ferro sanol ilacın adı. Bundan once baska kan ilacı kullanıyodum. Bu sabah buna basladm. Mahvettı benı. Doktorumda içme dedı zaten şimdi.

Geçmiş olsun cnm benimde birkaç hafta önce o şekildeydi kendimden korkuyordum artık ama doktor kna hacminin arttığı için diş etlerimin kanadığını söylemişti ama senin ilaç değişiminle alakalıysa dikkat et cnm son haftalarımızda durduk yere sorun çıkarmayalım

Nalet tel. Alıntı yaptım cevap yaznak iskence. Herkese guzek bir haftasonu diliyorum gönlünüzce.

birde aklıma fananay geldi... nedense o hiç girmez uğramaz oldu aylardır.. ben mi kaçırdım gözdenn yoksaa bişey mi oldu... inşallah o da iyidir

birde kızlar birçok kişi kolanyayla meme uçlarını sertleştirmeden bahsetmiş... ciddennn yapsam mı bilemedimm... hele de meht_up emzirmek doğurmaktan daha zor diyince iyice tırsttım... o formülü bilen yapan ve cidden öneren birisi en yalın haliyle anlatırsa burda bende başlıyayım.. kaç günde o kıvama geliyormuş göğüsler. bu süreçte lansinonn sürmek mantıklı mı???

susayaci

Canım zaten gyno ferro sanol ilacımın adı. Hamılelıgın başlarında bunu kullandm. Bı kac aydırda gynoferon kullanıyrm. Bu hiç midemi bulandrmıyodu. En son kontrolumde gyno ferro sanolu verdı. Ama bu zaten hep mıdemi bulandırıyodu ki öyle oldu zaten. Bir hafta sonra kontrolum ozamana kadar kullanmıcam.

Aynen canım gebelıgın baslarında kullanıyodum ferra sanolu bende. Ama gece içiyodum. Sabah hep istrfa edıyodum yoksa. Bi kac aydr gyno ferro yı içiyorum pembe deaje gbi olanı. O bitmişti yerıne bunu yazmştı. İlk içişimde mahvettı beni işte. Neyseki içme ara ver dedı. Haftaya kontrolumde soylerım pembe ilacımı versın. Midem hala cok kotu. Koku hala burnumdaya

Aldığın tulum kolsuz torba şeklinde olanlardan mı hangisi kullanışlı olur acaba.kollu olanlar bunaltır mı
kolsuz olanlardan elbise gibi at tarafı çok bol ama üzeri tam oturacak şekilde. ya ben pimpirikliyim bu konuda bi de şapka takmıcam bebeğime bi olay yaşadık boğulmayla ilgili burada bi bebekte. az daha gidiyordu yavrucak o yüzden şapka takarken çok dikkatli olun kızlar. hareketli bi bebekse yüzüne indirebiliyor beresini.

Doktorum ilk gyno ferro sanolu yazdığında eczacı aç karnına yazdığı için kahvaltıdan önce içtim ustune çay peynir yumurta ile kahvaltı yaptım ki en yanlış şeylermiş. Bu ilaç tok karnına atılması gerekiyormuş, üstelik çay, sut ve süt ürünleri, yumurta kesinlikle bu ilaç atıldıktan sonra en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş. Söyleyen olmadığı için ölüyordum neredeyse korkunç bir mide ağrısı, mide bulantısı, ter boşalması ve nabız yükselmesi. Çok kötü bir gündü.Sonra uyulması gerekenlere dikkat ettim bir daha da yaşamadım.

Canim bende 3 aydir falan onu kullamiyorum hem de günde 2 kez bende öyle bir şey olmadi. Gyno feron bana yetersiz gelmişti o yüzden buna gecmistim bu daha cabuk emiliyormus

Benden de gunaydin hepinize :) benimde sanki kasiklarim çok hafif agriyo yani bazen oluyor uyandigimda da vardi mesela ama agri mi sanci mi farkında değilim çok hafif birşey yani sanki bir huzursuzluk gibi agri yok da bana öyle geliyormuş zannediyorum normal mi acaba 35. haftamizdayiz

Lavanta keselerinin çoğunu bitirdim arkadaşımın da yardımıyla, arkasına mıknatıs önüne de isim etiketi stickerı yapışacak, sizce hastanede ve evde bundan versem yanında kolonya ve çikolata ikram etsem olur mu?

olu tabi neden olmasin çok güzel yapmissin eline sağlık canim İçleri ayri kumaş disi organze tül mü sepet de kina sepetin galiba benimki de beyazdi bende onunla vermek istiyorum kurabiyelerimi :)

çok çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ama ben hastanede bu tarz hediye taşımayı ve dağıtmayı pek uygun görmüyorum açıkçası. zaten doğum sonrası bitkinliğin ve bebek telaşın olacak, bir de normal doğumda (oralarda nasıl bilmiyorum ama) 4-6 saat maksimum takip edip yolluyorlar. Daha bu kadar taze anneyken gelen gidene ikramla uğraşmak boşuna bence. evde bebek görmeye gelenlere ya da düşünüyorsanız mevlüt gibi toplantılarda dağıtmak bence daha mantıklı.

Tatlımm herkeste meme ucu sorunu olacak diye bir şey yok ki.. Kolonya sürmek ne derece mantıklı bilemiyorum yani.. Lansinoh çok başarılı bu konuda. İlk 1 hafta bebeğin yanlış kavramasından dolayı ben de sıkıntı çekmiştim,lansinoh sürerdim anında etkili bir krem tavsiye ederim. 10 ml olanını alsan yeter de artatr bile. Hepsi buradada 15 tl.

Günaydın kizlar. Geceden beri sular kesik ve hâlâ gelmemiş deli oldum kahvalti bile hazirlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…