Ben hiç ekleyemedim olmuyor bi turluya su hamilelik takvımini eklemeye calıstım ama görünmüor ya neden
ya su hamilelik takvımini eklemeye calıstım ama görünmüor ya neden
Ben hiç ekleyemedim olmuyor bi turlu
Eslem normal dogabilir bi sikintimiz yok onun keyfi yerinde..sadece acim ve besleniyormu acaba korkum var...esim izin aldi cuma gunu.zaten cumartesi pazar evdeydi..yarin calisacak.cunku refakatci sistemi yok hastanede.basimizda her gece 3 hemsire var.gun boyuda sayisini bilmiom..hersey saatinde yapilio...dugmem var yanimda bastimmi hemen geliolar..o yuzden yarin calissinki doguma iznimiz kalsin dedik..burda olsada bisi yapamioki..perisan oldu oda dort gundur..doktorlarin dedigine gore sali gunu en erkendi...simdi durumum yarin daha net belli olur.bagirsaklarim berbat gaz sikintim var oda duzene gorse haplarla idare edio safra kesesindeki samcilarim..allah razi olsun dua edin...canım Eslemin normal doiması ile ilgili herhangi bir engel yok di mi?
eşin izin alabildi mi yanında mı sürekli?
doktorlar ne diyor ne zaman çıkabilirmişsin...
Allah'ım seni ve Eslem'i korusun
Canim benim de oluyo dikkatimi cok cekti ama ne bilmiyorunYok arkadaşlar hıçkırık değil ya, onu net ayırabiliyorum. Bu daha çok kemik sesi gibi raziyenin dediği gibi, aslında belki karnım genişliyor ya çatlak sesi çıkıyor da olabilir :) netten araştırdım bilimsel bi açıklaması yokmuş ama yaşayan çok kişi var, bi doktora danışmak lazım yine :/
Benim sancıyı kesinlikle bir şekilde ayırt etmem lazım çunku ilk bebeğimi 5.5 aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettiğim için bu gebeliğimde rahim ağzına dikiş atıldı.Sancılarım çok olursa dikiş zorlanacağı için rahim parçalanma durumu ile karşılaşmak istemiyoruz.Doktorun hedefi 36haftayı tamamlasın sonra isterse buyursun gelsin diyor :)hamile kaldıgım günden beri hergün neredeyse kasık agrılarım oldu doktorum hep normal oldugunu söledi.. yeni yeni kasık bölgesinde bıcak saplanması gibi agrılar ve bel agrısıda eklendi onu sordum son aydasın ay gün agrıları onlar normal dedi bilemedimm yanii dogum agrısını nasıl ayırt edecem die kara kara düsüncelerdeym bende inan:)) o agrılarla 37 yi dolduruyorum Allahın izniyle korkma acılman falan yoksa
marka adı hatırlamıyorum canım.
naptın temizlik yapabildin mi? annenler mi gelecekti yardıma.
kaç kg olmuş canım bebeğin?
Kizlarr hepinize tesekkur ederim :) tek tek alimti yapamadim kusura bakmayin disarda internetimi idareli kullaniyorum..gecemiz cok rahat gecti :) baktilarki dugmeye basip cagirmadim hemsireyi o yuzden sabah kahvalti verdiler.bit kadar yedim sonrada bagirsaklarimiz icin gezelim dedik esimle..ama fenalastim bayildim..cok kotu bi andi bebegimin hareketleri aniden kesildi..beni hemen yatakla dogumhaneye goturduler..gidene kadar bayagi bi hava aldim koridorlarda..tansiyonum normale dondu..bebegimde iyiydi nstye baglandik...ama sancim felan yok.benimki tamamen safra kesesi ile alakali.allaha sukur olsunki karacigerim enzimlerim daha normale donuyormus..simdi oglen yemegi verdiler. Yavas yavas uc dort saatte yiyorum..dualarinizi eksik etmeyin..benim dogum cantasi bakim nelere yaradi...allahtanki yanimiza aldik oylede guzel hazirlamisimki hic rezillik cekmedim.bugun dusumu aldim kendimi toparlayinca.rahatladim biraz..bir an once evime gidip evimde islerimle vakit gecirmek istiyorum :)
Benimde dün akşam 2 saat boyunca kasıklarında ağrılarım oldu sabaha giderim herhalde hastaneye diye düşündüm ama sabaha herşey normaldi ama şimdide karnım sertleşmeye başladı acaba bunlar hazırlık mı yoksa doğumun yaklaştı hazırlan demek mi oluyor anlamadım :)
Tatlım inşallah böyle bir durumla karsilasmazsin. Ben ilk gebeliğimde sabah adet olacakmisim gibi içten bir ağrı hissetmistim. Adet dönemlerim öyle sancılı geçmezdi ama hani böyle karnimin içi bukulur gibi biraz. Gün içinde de hareket etmemi kısıtlayan ve beni 2-3 saniye de olsa kilitleyen kasik ağrısı yaşamıştım. Gece hastaneye gittiğimizde 1 cm aciklik oldugunu doğumun basladigini söylediler ve sabah doğum olmuştu. Şimdi ayırt edebilir miyim bilmiyorum ama nornormal kasik ağrısından ziyade daha içten bir ağrı olmasi sanırım belli edecektirBenim sancıyı kesinlikle bir şekilde ayırt etmem lazım çunku ilk bebeğimi 5.5 aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettiğim için bu gebeliğimde rahim ağzına dikiş atıldı.Sancılarım çok olursa dikiş zorlanacağı için rahim parçalanma durumu ile karşılaşmak istemiyoruz.Doktorun hedefi 36haftayı tamamlasın sonra isterse buyursun gelsin diyor :)
Tatlım inşallah böyle bir durumla karsilasmazsin. Ben ilk gebeliğimde sabah adet olacakmisim gibi içten bir ağrı hissetmistim. Adet dönemlerim öyle sancılı geçmezdi ama hani böyle karnimin içi bukulur gibi biraz. Gün içinde de hareket etmemi kısıtlayan ve beni 2-3 saniye de olsa kilitleyen kasik ağrısı yaşamıştım. Gece hastaneye gittiğimizde 1 cm aciklik oldugunu doğumun basladigini söylediler ve sabah doğum olmuştu. Şimdi ayırt edebilir miyim bilmiyorum ama nornormal kasik ağrısından ziyade daha içten bir ağrı olmasi sanırım belli edecektir
Bendeki tüm belirtiler kayboldu benim oglum gelmekten vazgecti. madem gelmemi istemediniz bende gelmiyorum moduna gecti galiba( of ne belim agriyo ne kasigim nede baska bi yerim
Kizlar soyle bi inanis var dogum iznine ayrilanlar dinelnecegini dusunurmus ama genelde de hemen dogum gelirmis. İzne ayrilmasam mi korkirem .
Ben yarin ayrilmak istiyorum .insallahh erken olcak ama cocuk ilerden gidiyorsa benim 3 haftam frlan kaldi doguma diye dusunup hemen cikmam lazim psikolojisine girdim
Kızlar kordon kanı saklatmayı düşünen var mı yada araştıran?
İnsallah ya rabbim saglikli bisekilde kucaklamayi nasip etsin :) doguran dogurana. Her aksam esime kk biri daha dogurmus die haber geciorm darisi hayirlisi ile basimiza insHehe benim de belimde kasiklarimda hafif agrilar var. Icim bi hos oldu. Cok istiyorum bn de normal dogum.. heyecanlandim agrilardan dolayi. Bn de normal dogurup hemen bebisimi koklamak istiyorum..
Bilsem ki hani dogurunca hicbi saglik problemi olmayacak kuvezdir vs zaten dik kafali oglusum simdik alin ewe gidelim derim :)ahh ahh bende sezeryan istemiyom ama bebeğim dönmüş olsa bi ohh diyecem yaagit bi koşu doğuruver
ahh ahh bende sezeryan istemiyom ama bebeğim dönmüş olsa bi ohh diyecem yaagit bi koşu doğuruver
Esim benim bi bes yil yurtdisinda yasamisti orda cok fazla insan saklatiormus ama aylik mi yillik mi ne yalan olmasin para oduormussun dondurup sakladiklari tupler icin yani bayag pahaliymista ama turkiyede kirasi ne kadardir bilmiorumOnu bende dusundumde hic arastirmadim aslinda bebisimiz icin ileride cok ise yarayacak. Sen arastirdinmi cnm?
@envai bacımmm ALLAH analı babalı sağlıkla büyümesini nasip eylesin...
raziyesilyayla lyayla bacımmm acil şifalar ... diğer kişilerin hastalıklarını düşünüp eslemi de kendinide strese sokma bacımmm...
bebekprenses boşver maratonu bende kapatacam akşama valizi inşallah.. dünde lansinonun manuel pompasını ve de aventin göğüs kalkanını aldım....
son olarak çıkamayız diye deniz suylu otribebenin nazal burun aspiratörünü de aldıkkk... ohhh sondur artık inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?