2014 Aralık Anneleri

ya su hamilelik takvımini eklemeye calıstım ama görünmüor ya neden

Ben hiç ekleyemedim olmuyor bi turlu

Bayanlarr profilinize girip bebeğinizin doğacağı tahmini tarihi, hamilelik takvimi bölümüne gün-ay-yıl olarak yazacaksınız.
Doğacağı tahmini günüde hamilelik takvimi yazan kutunun altında hesaplayıcı var. Ordan hesaplayabilirsiniz

canım Eslemin normal doiması ile ilgili herhangi bir engel yok di mi?
eşin izin alabildi mi yanında mı sürekli?
doktorlar ne diyor ne zaman çıkabilirmişsin...
Allah'ım seni ve Eslem'i korusun
Eslem normal dogabilir bi sikintimiz yok onun keyfi yerinde..sadece acim ve besleniyormu acaba korkum var...esim izin aldi cuma gunu.zaten cumartesi pazar evdeydi..yarin calisacak.cunku refakatci sistemi yok hastanede.basimizda her gece 3 hemsire var.gun boyuda sayisini bilmiom..hersey saatinde yapilio...dugmem var yanimda bastimmi hemen geliolar..o yuzden yarin calissinki doguma iznimiz kalsin dedik..burda olsada bisi yapamioki..perisan oldu oda dort gundur..doktorlarin dedigine gore sali gunu en erkendi...simdi durumum yarin daha net belli olur.bagirsaklarim berbat gaz sikintim var oda duzene gorse haplarla idare edio safra kesesindeki samcilarim..allah razi olsun dua edin...

Canim benim de oluyo dikkatimi cok cekti ama ne bilmiyorun

Benim sancıyı kesinlikle bir şekilde ayırt etmem lazım çunku ilk bebeğimi 5.5 aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettiğim için bu gebeliğimde rahim ağzına dikiş atıldı.Sancılarım çok olursa dikiş zorlanacağı için rahim parçalanma durumu ile karşılaşmak istemiyoruz.Doktorun hedefi 36haftayı tamamlasın sonra isterse buyursun gelsin diyor :)

marka adı hatırlamıyorum canım.
naptın temizlik yapabildin mi? annenler mi gelecekti yardıma.

annemler kardeşim geldi. temizliklerin %90 ı bitti gerye kalan ufak duzenlemeler ve ufak odam. ufak odada sürekli minder koltuk yuzu kurttugm icin ve dar oldugu için bir temizligi yapılamadı. Bugun işleri bitti gerisini artık eşimle yapacagız banyo da kaldı.

bebek arabasını kolisinden cıkardık kurduk,
odanın son şeklini verdik halısını serdik.
hazırlayacagım susleri bir koliye doldurdum yapınca da orda olacaklar kolayca tasınacak
valiz işini pauseladım simdilik bi kenara kaldırdım

kaç kg olmuş canım bebeğin?

Hehe ben de agrim olunca cok heyecanlaniyorum. Cesaretim de var bkalim hayirlisi... 38 bitsin de gelsin artik oglum :) basayim onu bagrimaaa... hazirlik sancilari canim bunlar..

Cevaba devam edeyim mesaji gondermenistim ama gitmis sasirdim. Mutfak dolaplarini indirip sildik, cekmeceleri duzenledik. Tum cam bardak canaklar tekar yikandi. Ben de oturdugum yerde cekmeceleri duzenledim. Yer ve cam silindi tulu asildi.

Salon koltuk yuzleri ilk defa yikamistim onlari gecirdik. Orasi bitti a yok konsolu kendim duzenlerim vakit almasin dedim ustunden sonra gecerim cunku izne ayrilinca da yapacak islerim olsun.
Esim de kiler dolabini duzenledi.

Evde yer kaplayan eski pc min harddiskini sokup kasayi ve koca monitoru arabaya attik. Tanidik bi pc ciye verecegiz.
Gereksiz seyleri atmaya calistik fazlalik ne varsa. Artik gerisine ben devam edecegim . İsin buyuk kismi bitti sukur

İcim rahatladii.

Benim
Meicalparktaki dogum yaptiracak doktorun usg makinesi farkli. Memorial sali gunu 3000 gr demisti dun medicalpark 2800 gr dedi ama su varki ikisi de 2 hafta ileride yorumu yapti. Sayilar degisebiliyor. Durumlar iyi sanci yok aci yok haha cocuk inmemis.

raziyesilyayla canim yaDiklarini okuyorum ama cevap yazip yazip siliyorum eve don artik bak hevesimi kacti islerden sen de gidince.

Tatlım inşallah böyle bir durumla karsilasmazsin. Ben ilk gebeliğimde sabah adet olacakmisim gibi içten bir ağrı hissetmistim. Adet dönemlerim öyle sancılı geçmezdi ama hani böyle karnimin içi bukulur gibi biraz. Gün içinde de hareket etmemi kısıtlayan ve beni 2-3 saniye de olsa kilitleyen kasik ağrısı yaşamıştım. Gece hastaneye gittiğimizde 1 cm aciklik oldugunu doğumun basladigini söylediler ve sabah doğum olmuştu. Şimdi ayırt edebilir miyim bilmiyorum ama nornormal kasik ağrısından ziyade daha içten bir ağrı olmasi sanırım belli edecektir

Kizlar soyle bi inanis var dogum iznine ayrilanlar dinelnecegini dusunurmus ama genelde de hemen dogum gelirmis. İzne ayrilmasam mi korkirem .

Ben yarin ayrilmak istiyorum .insallahh erken olcak ama cocuk ilerden gidiyorsa benim 3 haftam frlan kaldi doguma diye dusunup hemen cikmam lazim psikolojisine girdim

Ayy canimm ilki normal dogum mydu? Sen boyle yazinca heycanlandim yaa.. bugun bnm de belim agriyodu ardindan adet sancisi gibi sancilar girdi karnima. Bi telas aldi beni. Sonra tabi agrilar siddetlenmedi gecti.. agrin kac gibi basladi ve dogum kac saat sonra gerceklesti hatirliyo musn?

Bendeki tüm belirtiler kayboldu benim oglum gelmekten vazgecti. madem gelmemi istemediniz bende gelmiyorum moduna gecti galiba ( of ne belim agriyo ne kasigim nede baska bi yerim

Kizz dogurmak mi istiyosunn?? Tamam ben de sabirsizlaniyorummm amaa daha erken degil mi senin?

Yokk canimm daha nelerr :) iyice pimpirikli olduk yaaa :) bugun sancilandim diye doguruyom sandim ben de heycanlandim nasill gorcektin beni hehe

Hehe benim de belimde kasiklarimda hafif agrilar var. Icim bi hos oldu. Cok istiyorum bn de normal dogum.. heyecanlandim agrilardan dolayi. Bn de normal dogurup hemen bebisimi koklamak istiyorum..
İnsallah ya rabbim saglikli bisekilde kucaklamayi nasip etsin :) doguran dogurana. Her aksam esime kk biri daha dogurmus die haber geciorm darisi hayirlisi ile basimiza ins

ahh ahh bende sezeryan istemiyom ama bebeğim dönmüş olsa bi ohh diyecem yaa git bi koşu doğuruver

canım sninki de hala dönmedi mi yaaa.. ne yapmayı düşünüosun ? bana doktor 10 gün öncesinde sezeryan a alalım dedi şok oldum %2-3 müş bundan sora dönmesi ama daa var ya inş döner bebişlerimizz

Onu bende dusundumde hic arastirmadim aslinda bebisimiz icin ileride cok ise yarayacak. Sen arastirdinmi cnm?
Esim benim bi bes yil yurtdisinda yasamisti orda cok fazla insan saklatiormus ama aylik mi yillik mi ne yalan olmasin para oduormussun dondurup sakladiklari tupler icin yani bayag pahaliymista ama turkiyede kirasi ne kadardir bilmiorum

canım manuel pompa ii mi elektrikli almayı düşünüyoruz bu hafta gg dan sipariş verelim dedik hatta sana manueli kim dedi buarada göğüs kalkanını nerden aldın ebebek mi ben kapatamadım valizi yaa yatagımız geldi kurduk tekstil setini yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…