Esim benim bi bes yil yurtdisinda yasamisti orda cok fazla insan saklatiormus ama aylik mi yillik mi ne yalan olmasin para oduormussun dondurup sakladiklari tupler icin yani bayag pahaliymista ama turkiyede kirasi ne kadardir bilmiorum
Canim hic stres yapma sanciyla donen bebekler var mesela ben:) annemin sancilari başlayınca donmusum.. Doktorun demesine takilma her bebek farklidir kimi 32 de donuyo kimi 38 de 39 da.. Yalniz benimkinin kafasi sol leğen kemigimde sürekli orayi ittiriyo israrla ortalamiyo:) oradan mi cikacagini saniyo yavrum napiyo yaa kiyamam:)canım sninki de hala dönmedi mi yaaa.. ne yapmayı düşünüosun ? bana doktor 10 gün öncesinde sezeryan a alalım dedi şok oldum %2-3 müş bundan sora dönmesi ama daa var ya inş döner bebişlerimizz
Bencede ole kesin daha pahalidir bizdeTr de cok yaygin olmadigi icin daha pahalidir kesin:)
vallai istiyorum yaa aramızda 3 gun var canim.3 günden bisi olmaz. sıkıldım artik kuzumu kollarima almak istiyorum :)Ayy canimm ilki normal dogum mydu? Sen boyle yazinca heycanlandim yaa.. bugun bnm de belim agriyodu ardindan adet sancisi gibi sancilar girdi karnima. Bi telas aldi beni. Sonra tabi agrilar siddetlenmedi gecti.. agrin kac gibi basladi ve dogum kac saat sonra gerceklesti hatirliyo musn?
Kizz dogurmak mi istiyosunn?? Tamam ben de sabirsizlaniyorummm amaa daha erken degil mi senin?
Ben yarın araştırma yapıp birkaç yeri arayacağım, buradan yazar size de bilgi veririm. Artık hastalıklar bu kadar çoğalmışken bana saklatmak mantıklı geliyor, tabi Rabbim dert verip derman aratmasın ama yine de böyle bir imkan varken değerlendirmek lazım.Onu bende dusundumde hic arastirmadim aslinda bebisimiz icin ileride cok ise yarayacak. Sen arastirdinmi cnm?
Leğen kemiğimde aynı şeyi bende cok hissediyorum .. Şiddetli derecede ittirşyorCanim hic stres yapma sanciyla donen bebekler var mesela ben:) annemin sancilari başlayınca donmusum.. Doktorun demesine takilma her bebek farklidir kimi 32 de donuyo kimi 38 de 39 da.. Yalniz benimkinin kafasi sol leğen kemigimde sürekli orayi ittiriyo israrla ortalamiyo:) oradan mi cikacagini saniyo yavrum napiyo yaa kiyamam:)
. Canım oyle bi sorunumuz yok ama olsaydı emin ol bende ayırırdım ..vicdan azabı çekme hiç zorunluluk hal bu güzelimkizlar ya bisey sorcam size benim esim cok deli uyur uyurken kolu bacagi berde bilmez kac kez ya eliyle karnima vurdu bi kac kerede basini dayadi gobegime en son care yatak ayirdim. Uyanincada hatirlamior ama geceleri nasil uyudugunu bildiginden cokta uzuluor kuzum ozur dilerim diyor vallahi bilmeden oldu falan filan bizim gibi yatak ayiran varmi bi yandanda vicdan azabi cekiorm kendini ona kotu hissettirdigim icin ama canimi acitior
Himm araya yastik falan koysaniz dicem.. Ya da sen ona sirtini donup uyusan? Ama sunun surasinda bir şey kalmadi doguma allah korusun ters bi hareket yapma ihtimalini düşünürsek kisa bi sure ayri idare edin napicaksnz..kizlar ya bisey sorcam size benim esim cok deli uyur uyurken kolu bacagi berde bilmez kac kez ya eliyle karnima vurdu bi kac kerede basini dayadi gobegime en son care yatak ayirdim. Uyanincada hatirlamior ama geceleri nasil uyudugunu bildiginden cokta uzuluor kuzum ozur dilerim diyor vallahi bilmeden oldu falan filan bizim gibi yatak ayiran varmi bi yandanda vicdan azabi cekiorm kendini ona kotu hissettirdigim icin ama canimi acitior
Canim hic stres yapma sanciyla donen bebekler var mesela ben:) annemin sancilari başlayınca donmusum.. Doktorun demesine takilma her bebek farklidir kimi 32 de donuyo kimi 38 de 39 da.. Yalniz benimkinin kafasi sol leğen kemigimde sürekli orayi ittiriyo israrla ortalamiyo:) oradan mi cikacagini saniyo yavrum napiyo yaa kiyamam:)
Ben yarın araştırma yapıp birkaç yeri arayacağım, buradan yazar size de bilgi veririm. Artık hastalıklar bu kadar çoğalmışken bana saklatmak mantıklı geliyor, tabi Rabbim dert verip derman aratmasın ama yine de böyle bir imkan varken değerlendirmek lazım.
vallai istiyorum yaa aramızda 3 gun var canim.3 günden bisi olmaz. sıkıldım artik kuzumu kollarima almak istiyorum :)
D Deligonul783 ay doktora sordum yaakinda dogum grlirmi gelmezmo gozukuyo mu fikriniz nedir diye her an gelebilir dogum dedigin demez mi
O yuzden neden olmasin
Benim boyle olmusdu adet sancisi gibi sertlrsme kasiklarim da agri bacak kemiklerim çok AĞRIDI ben hastanede yatiyodum bide hafif ishal olmuştum karnima sancilar giriyordu ben sezeryanla dogurdum .Kızlar geçmiş sayfaşkemiklerim mse cevaplamadı, benimde dun geceden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor birde ara ara ama sık değil kasığıma ağrı giriyor o anda bacaklarımda ağrıyor. Acaba normal mi yoksa devam ederse hastaneye gitmeli miyim sizce?
Benmde dönmedi dr da bişey demiyor bekliyoruz dönmesinicanım sninki de hala dönmedi mi yaaa.. ne yapmayı düşünüosun ? bana doktor 10 gün öncesinde sezeryan a alalım dedi şok oldum %2-3 müş bundan sora dönmesi ama daa var ya inş döner bebişlerimizz
Ya bendede hiç belirti yok bi kere nst de sancım çıktı ama ben hissetmemisim acaba varda ben.mi hissetmiyorum diyorumBendeki tüm belirtiler kayboldu benim oglum gelmekten vazgecti. madem gelmemi istemediniz bende gelmiyorum moduna gecti galiba( of ne belim agriyo ne kasigim nede baska bi yerim
Benim de bebek tersdi kasiklarima cok baski yapiyodu ters olunca daha çok agri oluyor ben bugün yarin bekliyordum erken dogacagini biliyorum..Benmde dönmedi dr da bişey demiyor bekliyoruz dönmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?