2014 Aralık Anneleri

Esim benim bi bes yil yurtdisinda yasamisti orda cok fazla insan saklatiormus ama aylik mi yillik mi ne yalan olmasin para oduormussun dondurup sakladiklari tupler icin yani bayag pahaliymista ama turkiyede kirasi ne kadardir bilmiorum

Tr de cok yaygin olmadigi icin daha pahalidir kesin:)

canım sninki de hala dönmedi mi yaaa.. ne yapmayı düşünüosun ? bana doktor 10 gün öncesinde sezeryan a alalım dedi şok oldum %2-3 müş bundan sora dönmesi ama daa var ya inş döner bebişlerimizz
Canim hic stres yapma sanciyla donen bebekler var mesela ben:) annemin sancilari başlayınca donmusum.. Doktorun demesine takilma her bebek farklidir kimi 32 de donuyo kimi 38 de 39 da.. Yalniz benimkinin kafasi sol leğen kemigimde sürekli orayi ittiriyo israrla ortalamiyo:) oradan mi cikacagini saniyo yavrum napiyo yaa kiyamam:)

kizlar ya bisey sorcam size benim esim cok deli uyur uyurken kolu bacagi berde bilmez kac kez ya eliyle karnima vurdu bi kac kerede basini dayadi gobegime en son care yatak ayirdim. Uyanincada hatirlamior ama geceleri nasil uyudugunu bildiginden cokta uzuluor kuzum ozur dilerim diyor vallahi bilmeden oldu falan filan bizim gibi yatak ayiran varmi bi yandanda vicdan azabi cekiorm kendini ona kotu hissettirdigim icin ama canimi acitior

vallai istiyorum yaa aramızda 3 gun var canim.3 günden bisi olmaz. sıkıldım artik kuzumu kollarima almak istiyorum :)

Onu bende dusundumde hic arastirmadim aslinda bebisimiz icin ileride cok ise yarayacak. Sen arastirdinmi cnm?
Ben yarın araştırma yapıp birkaç yeri arayacağım, buradan yazar size de bilgi veririm. Artık hastalıklar bu kadar çoğalmışken bana saklatmak mantıklı geliyor, tabi Rabbim dert verip derman aratmasın ama yine de böyle bir imkan varken değerlendirmek lazım.

Leğen kemiğimde aynı şeyi bende cok hissediyorum .. Şiddetli derecede ittirşyor
. Canım oyle bi sorunumuz yok ama olsaydı emin ol bende ayırırdım ..vicdan azabı çekme hiç zorunluluk hal bu güzelim

Himm araya yastik falan koysaniz dicem.. Ya da sen ona sirtini donup uyusan? Ama sunun surasinda bir şey kalmadi doguma allah korusun ters bi hareket yapma ihtimalini düşünürsek kisa bi sure ayri idare edin napicaksnz..

inş döner canım ya doktor tak die sezeryanı yapıştırdı valla .. bizimki de çok itiştirio kafası hala tepemde bugün totosunu da göğüslerime doğru ittirdi hiçç aşağı inesi yok yaa..şuan da hala dedikodusunu yaptıgımı hissetmiş gibi totosunu gezdirio ittirio haydut oğlum die sevmeye başladım yaa

Aminn cnm yinede tedbirli olmak lazm tabi. Insallah ihtiyaclari bile olmaz. Sen bi bak bakalim tr de kac tane bankasi var oda mechul

D Deligonul783 ay doktora sordum yaakinda dogum grlirmi gelmezmo gozukuyo mu fikriniz nedir diye her an gelebilir dogum dedigin demez mi

O yuzden neden olmasin

Bnmki de hep aralik aralik diyodu. Sancilarimi gorunce sus pus oldu her an olabilire getirdi lafi. Alttan bakti acilma yok sadece ona dayanarak bugunlerde dogum gozukmuyo dedi gecen hafta. Bakalim bu sali kontrolumuz var ne diyecek..

Benim boyle olmusdu adet sancisi gibi sertlrsme kasiklarim da agri bacak kemiklerim çok AĞRIDI ben hastanede yatiyodum bide hafif ishal olmuştum karnima sancilar giriyordu ben sezeryanla dogurdum .

Kızlar size hastanedeki tecrübelerimi yazayim sezeryandan ciktiktan sonra hasta bezi kulladim bir gece kaldim hastanede eve cikarken hamile kiloduma ped takim ciktim bebek kuvezde kalacagi içinde sut sağma makinesi aldik medikalçiden aldigimiz iiçin biraz pahaliya aldik siz önceden bulunduran sezeryan falan olacaksaniz yada bebek erken gelirse..ben evde sagip sutumu hastaneye gonderecrm bu arada güzel sagiyo keşke ilk çocuğumda alsaydim birde esinizede elbise almayi unutmayin kosturmakdan çok terliyolar..hastanede banyo yapabilirler..

canım sninki de hala dönmedi mi yaaa.. ne yapmayı düşünüosun ? bana doktor 10 gün öncesinde sezeryan a alalım dedi şok oldum %2-3 müş bundan sora dönmesi ama daa var ya inş döner bebişlerimizz
Benmde dönmedi dr da bişey demiyor bekliyoruz dönmesini

Bendeki tüm belirtiler kayboldu benim oglum gelmekten vazgecti. madem gelmemi istemediniz bende gelmiyorum moduna gecti galiba ( of ne belim agriyo ne kasigim nede baska bi yerim
Ya bendede hiç belirti yok bi kere nst de sancım çıktı ama ben hissetmemisim acaba varda ben.mi hissetmiyorum diyorum
az kaldı artık hafifte olsa ağrım olmalı sanki bebis ters acaba ağrım ondanmi olmuyor

Günaydın kızlar.. dün den beri çok kötüyümm.. eşimle kavga edip durdumm ağlama nöbetleri geçiriyorum adeta ki ben ağlayan biri de pek değilimdir
sebebine gelince okadar çok sebep sayabilirim ki...
1. ci olarak dün öğlene doğru buraya girdim eşim tv izliyor gülerekk bana hahh doğurdum, hah hastanedeyim , hastaneden yazıyorum, kafası çıktı çıkacak vs... herşeyi anlık buraya yazıyonuz demesiii zaten kavgayı ateşledi, iyice gıcık oldumm aylardır evde hapis hayatı yaşıyorum varsa yoksa bir kk onada burnunu soktu neyse henüz ağlamadımm lafını verdim geçtimmm aradan zaman geçti dinleniyorum koltukta
2.ci vaka yanıma uzandı sözde tosununu sevecekkk bu kezzz gülerek hahahaha aşkım erkek doğuracağın belli baya bıyıklı mıyıklı bişey oldunnnnnn demez miiii (ki bende cidden bu hafta sonu kuaföre gidecektim boşver dedi bende 22sine erteledim) neyse yine ağlamadımmm

ve yemek yapacammm
3.ci vakamız ben adama 1 kgm hamsi al demişim o da 2 kgm almış açtım ben bunları nasıl temizleyecem el insaf iş yaptıkça iyice beni hizmetçi ettin kendine dedim durdumm, zaten ufak ufak bebek hamsiler al bakk dedim gösterdim mutfakta yanıma gelmesinide söylemiştim o kokuyu oda koklasın diye ben iş yaaprkenn, bu kez aman gökçeeeeee kafamı şişirdin dırdırınla dök gittin hepsini çöpeeee boşver demez miiiii... yok ben yanına geliyorum destek olayım diyee sen iki saattir hamsileri konuşuyon falan feşmann yok ne zaman sigarayı bıraksa ben böyle baskı yapıyor muşumm derken hem bağırdımmmm hem hamsielri çöpe attımmmmm hemde ağlamaya başladımmm
sonraaaa tutamıyorum ama kendimi eski halim olsa valla bir iki tekme atacak gibi bir ruha büründümmm... sonra çıııkkkkkkkkkk defol diye bağırınca neyse gitmiş evden msj atmış tabi telefonum şarjdaa ben evin aşağısında bekliyorum merak etme yazmış, bir yere de gidemiyor tabi tam ağlaya ağla uykuya dalacaktımm kapıyı çalıyor anahtarınıda almammış eee evde hamal var zaten kaç aydır kalkıp birde öyle azarladım derken yine odama geçip ağlayarak uyumuşummm...

sonra 1-2 saat sonra uyandım bişeyler atıştırdım bu sigara almış içmiş yumuşamışşşşş sözde bana gel konuşalım özür dilerim falan diyor ama gördükçe gıcık oluyorummm sonra bıdık içi valiz hazırlayacamm başımızda bekliyor, yoksa normalde aslaa k....nı kaldırıpda salona gelmezz pc de oyun oynar film izler falan... bu kez çaydı kestaneydi derkenn tutturmaz mı sen bugün yarın doğarsın diyee.. önünde de laptopda tüm gebelik siteleri aç sen oku, yok yok bu ayın sonuna kalmazz vs diye birde öyle bir baskı yapmaya başladı bende hiç bişey yok ne ağrım ne sancım... bu kez durup durup sancın gelirse söylee diye aptalca bir cümle kuruyorrr, yok ben atlar arabaya giderim dedimm ALLAHIMM delirtti beni delirtti...
amannnnnnnnn
cidden ben mi abartıyorummmmm yoksa ki hamileliğin başındaki duygusallıklar sonradan mı bende etkisini gösteriyor bilemedim.. ama eşimin yaptığıda dedikleride yenir yutulur cinsden değil bence... neyseee herkese çokca selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…