2014 Aralık Anneleri

inanır mısın bacımm bazen acaba dönmese daha mı iyiydi diye düşünüyorumm... doktoruma pek güvenemiyorum doğumda bir aksilik olur bebişe diye tedirgin oluyorum.. sezeryanda bebeklerde ne omuz çıkması ne de kalça çıkığı ve de nede bıngındağında kanaldan geçiş olmadığı için herhangi bir sorun çıkmıyor ya bende sezeryana doğru kayyorum iyicee

Günaydın kızlarr :)) bugün kontrolum var hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Bnmki de erken zaten daha bugun 38'e girdik. ama ben de cok istiyorummm yaaa bitsin artik bu hasret dimi yaaa
vallai bitsin bu hasret bakalim bugün 6da kontrolümüz var doktor ne dicek. eger cok siskoysa oglum sezeryan düşünücem tabiki herseyden önce doktorun fikri önemli olan.

yok canımm abartmıyosun sanki onlar hamilede biz onları çekecez her zaman ,dün bende eşimle tartıştım salya sümükk tabii, zaten duygular tavan yapmışş ne diye insanın üsüne geliyolar anlamıyorumm,konuşmuyorum bende anlasın hatasını diyee. son günlerimizi mutlu geçirecekken üzülüyoz yaaa

hadi yaaaa, hakımızda hayırlısı zaten dönmezse tıpış tıpışş sezeryaancıkk olcizz

hadi yaaaa, hakımızda hayırlısı zaten dönmezse tıpış tıpışş sezeryaancıkk olcizz
en hayırlısı neyse o şekilde kurtuluruz inşallah bacımm
sen de mi :) neyseee amann geçici bunlar inşallahh

Ne güldüm yaa... Baksana resmen o da strese girmiş ve akli karismis. Bazen çocuktan beter oluyorlar işte.

bizimde bugün kontrol bakalım aynı günde doğurabilecez mi... zira dünden beri eşim benden doğuma girmemi bekliyorrr... iki lafından biri haftaya kalmaz doğurursun bak karnın iyice aşağıda diyip duruyor.. zaten dr da da cinsiyet için 13. haftada gittiğimizde dr daha demedennn aaaaaaa erkekk bebek diye atlamıştı usg de ya bakalım ne olacak...
bu arada sözde valizimizi hazırladımm... hatta 2 valiz oldu sanki tatile gidiyoruzzz.. zaten hijyen ürünleri 1 valiz tuttu

ya benim eşim dün kanaman olursa etraf kirlenir mi dedi resmen ne soracağını bilemedin bunu sordun dedim, baya güldüm :) hakikaten akılları ermiyor bazı şeylere, çok farklılar bizden
aynı şeyi bizimkide dedi arabayı yıkatayımmmmm iç dış temiz olsunn... sonra aradan 2 saat geçti şu polar battaniyeyi aracın arkasına serelim kanama olursa suyun gelirseee kirlenir... sonra çocuğu pis bir arabayla çıkartmayalım eve diyor...

. Ahhh ahh su erkekler bazen damarları tutuyo işte .. Herkesde aynı dert dozajları farklı .. Bizimki de dün dıyor ki azcık yüzüm şişti sabah kupa kızına benzedin ne demekse :) bizimki de ara ara dogum nasıl olacak dıyır . Bdnde dogumu konusmak istemıyorum dedikçe aman ne var olacak bitecek dıyor .. Kendisi bi omzu cıktı mı zmız mız ne nazlar yapmıştı bu adam doguma kolay dıyor . Anlamıyorlar işte . Ben biraz tez canlıyımdor hala yerımde durmuyorum iş falan . Aslında naz yapmak lazım ondan anlarlar :) gerçi kime yapcam naz mutfakla hiç alakası yok kimsemizde yok gelip yardım edecek aileler uzak .. Temizliği artık yapmıycam ama tek alışsınlar Bebiş olunca .. Dedim mi yapar temizliğe yardımda baya bi denen lazım kızıyorum bende ..

benim esimde tosun diye sever oglumuzu :) senin hormonlardab bacım okudumda yazdıklarını cok buyutulucek bisi yok hamilelikten sonra oku demek istedigimi anlarsin. yaa sanki bende hamilelik hormonu uctu gitti dünden beri cok sakinim hatta esim bidi bidi etti bisilere sustum falan :)) sonra ozurdiledi bişi olmaz aşkım sende gerginsin dedim hergün deliriyo gelsin artik özledim diye agliycak nerdeyse isten gelince oglumda hareketliyse yapışık dolasiyoz evde karnim sürekli ortada senin yüzünden ishal oluyorum dogum sancisi olsa anlamiycam diyorum kapatip sev diyorum ac diye kavga ediyo karnim hosuna gidiyo erkekler cocuk gibi sanki bizimki hamile. hergun normalmi istiyosum sezeryanmi diye soruyo.

canım valla geçen güne kadar nerdeyse 1 haftadır geceleri sular seller gibi aglıyorum. Aslında eşimin bişey dediği yok bişey demeyince de neden demiyorsun diye üstüne gidiyorum. E tabi yalnız olunca insan tüm ilgiyi merhameti yardımı eşinden bekliyor. His olarak yalnız hisediyorum yoksa aslında aileler yakın. sen de canını sıkma tadını çıkar kendin için vakit geçirmeye çalış. Malum son özgürlüklerimiz belki de :S
benim karakterime göre çok anaç bir insan değilim ama çocuk olunca sorumluluk agır gelmemesi için şimdiden bu fikirlere alıştırmak istiyorum kendimi. Bazen diyorum sımsıkı sarılıp kimseye koklatmıcam bebegimi. Hele de ilgi gostermeyip benden bu donemde ilgi bekleyenlere vermicem.
Sonra da diyorum ki kimse senin bebegin için de ölmeyecek merak etme. senin için ölmeyen cocugunu napsın felan.
işte vesvese dolu bir hamilelik geçirdim. Hele de ilk dönemler aman allahım. Eşimin sabrına da hayranım.
En sonunda o da koptu. Bıraktı beni ilk defa aglarken bir kosede. Yanıma gelip susturmadı diye gunlerce agladım .

insan hamleligindeki seyleri bence unutmaz. yerleşir. Ama eşler de gerçekten kendisini hazırlamaya calısıyor napcagını sasrımıs. İlgi dagılacak diye korkuyor olabilir mi senin ki ? hani deneme yapıyor senin tepkini kontrol ediyor. Acaba pabucum dama atıldı mı diye olabili mi ?

üzme canını kendini şımart sendeeeeeeeeee

valla farklı bir bakış açısısı geliştirdin bacımm bende acaba ilgi dağılacak diye mi... ama pek sanmamm ... ahh ahh dediğin gibi şımartmak gerek ama hep birilerine mecbursun adeta.. eşin olmayınca arbaya binemiyon.. bir yere gidemiyon... gezemiyon tozamıyonnn.. sanki hep ona bağımlıyım gibi bişey oldu bu da ayrıca sıkıyor beni... bende çok anaç bir yapıda değilimdir bakalım ne olacakk

valla eşin bu kadar üstüne düştüğü içindir bacımmm.. ben zorla sevdiriyoummm yok tosunnnn üşür açmaaa üstünü... ve hatta geçen ayakalrımı uzatmışım koltukta heyyyyyy bacakalrını azcık uzaklaştır yaklaştırma tosunun kafası sıkışır oraya demez mi... yani seninkinin tam tersi... ha sezeryan konusunda da bir iki bişey okudumm çocukta komplikasyon oluşumu normalde daha fazlaymışmış diye bizimkiii tabiiiii zaman yaklaştı ya yemiyor demi seni korkak diyip pispis gülüyorrrr.. gelde delirmeee bu tavrınaaa... snede dilini ısır maşallah de eşineee bacımm

al işte bak hepimizin başında aşağı yukarı aynı durumlar var

kupa kızı mı pesss artıkk valla
bak işte o ruh ben de de var asla yemeksiz bırakmadım evimi bırakmam da... tez canlılıksa evet bende de o mevcutt zaten bir makarna bile yapamazz herşeyi benden bekler o yüzdennnn destek olmadığı gibi hamilelikten dolayı ev az süpürlenir oldu yaa durup durup der tossun doğunca hergün süpür sil bu evi çocuk mikrop alır oldu canımmmmm kadın tutalım derim yok olmazz cereyanda kalırsınnn.. evi temizle derimmm hafta sonu der hafta sonu olur geçiştirrirr.. böyle biri işte... neyse halıları yıkatma sürecinde nasıl olduysaa çalışmıştı ya şaşkınım o da grip olduğumdandır heralde ... amannnnnnn bu yetmez gibi birde oğlan doğuruyozz tövbe yarabbi... 1iyle başa çıkamıyorumm 2 tane erkek ne olucak... ama 3 erkek kardeşim var onalr benden daha becerikli ve titiz inşallah bende çocuğumu öyle yetişriririm... aman bacımmm bir doğurabileydik sağlıkla

doubleanne bacımmm rabbim acil şifalar versin kuvezdeki bıdığına.. aman dikkat et sende kendine sezeryanlısın çok da yorma kendini allahım yardımcın olaaa...
raziyesilyayla bacımmm inşallah daha da iyisindir... eslem hanımda iyidir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…