Valla kac kez kabus gibi uyandim ya kafa atior karnima ya bacaklari ya elleri dedigin gibi aglayarak ay diye inleyerek uyaniorum zaten son ay simdiye kadar ck sukur bisey olmadi bundan sonra sag salim atlatalim die ayri yatiorum artik. Uzuluor ama vallahi korkuorum bisey olack diehayırlısıyla bi o günlere erişebilsekk bacımmm
benim dr da geçen haftadan bir takım testleri gelecek haftaya yaparız demişti bugün 14:30 da gideceğiz bakalım ne diyecek ki bunların bir çoğunu rutin olarak yaptırttı zatenn
normal doğum olursa manuel mantıklı yoksa tabiki elektrikli daha iyi... ama şimdilik bunu alalım dedikk 200tl vereceğmize bilmiyorum doğru mu ettik
göğüs kalkanı da e bebekte 40 tl ydi biz beşikteyzi diye bir mağazadan yine philips aventin ürününü 32 tl ye aldık nereme ne zaman takacam bilmiyorum açıkcası fonksiyonunu da ama evi böyle ıvır zıvırla doldurdum vallahi
valla bizimkide öyleee maalesefki.. rüyasını gerçek hayatta yaaşr gibi eli kolu durmaz ilk bebeğimizde karnıma öyle vurmuştuki daha 3.aylık falan ancak hamileydimm gecenin 2.sinde korkarak ve ağlayarak uyanmıştımm düşün sonra eşim özür de dilese ellerimi bağlayalım yatarken dese de hiç unutamıyorumm... zaten bebeğimizide kaybetmiştikkk ben hep o vurduğu anı hatırlatırım ama neyseki ondan dolayı değildi kaybımızın sebebi.. derken bu seferkinde yok yatakları ayırlaım falan feşman derkenn aramıza set koyacak şekilde abartısız 7 yastıkla yatıyoruz 3 ü aramzıda 3ü bende 1 i eşimin başında... yastıktan yatağa sığmaz olduk o derece kaç aydır böyle devam ediyorr inann.. bazen der tosun doğsada onla yatsam diye ama ben hemen lafımı söylerimmm hı hı çocuğu uyurken boğmak için di mi derim üzülür susar... o yüzden sende dikkat et derim bacımm...
ufffff ya ALLAH RAHMET EYLEYE KP için bacımm...kızlar merhaba,
normalde böyle şeyleri yazmam ama şu sıralar dağlara taşlara yaz deseler yazasım haykırasım var.
benim kayınpederim 1 ay önce vefat etti. rahmetli sağ salim insandı. kalp krizi geçirdi. neyse eşimde babasına çok düşkündü, baya bi üzüldü. bu evrede yanında oldum. birbirimize destek olduk. 3 erkek kardeşler en büyükleri eşim.
en küçük okuyor, ortanca çalışıyor, işini bırakıp anasının yanına gelecek sözde.
kayınvalide 3 haftadır bizde. ortanca oğlan önce kasım sonu, sonra aralık başı, aralık ortası aralık sonu derken ocağın başına kadar gelme planları ertelendi.
sesimi de çıkarmıyorum acıları taze, tabi kadın bizde kalacak diye ama 3 haftadır canımdan bezdirdi. dırdırı söylenmesi yok ama benim sorunlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor. şekerim var insülin kullanıyorum ve ayrıca erken doğum riskim var. doğurdum doğurcam. ve 34 haftaya bu hafta giriyoruz.
akşama kadar evde. bende çalışıyorum ne yemek yaptığı var, ne evi temizlediği. hafta sonu evi temizledi sözde, içerisi ve mutfağı süpürdü evi temizledi saydı. yerleri sildiği bezle sehpaları ve tv ünitesini sildi. tabi görüyorum ama ses çıkaramıyorum. deterjanlı suda da yıkamıyor. çeşmede.
dün eşim 7 gibi 3 kere acıktım dedi. bizimkinde tık yok. ben acıkmadım daha dedi geçiştirdi. bende kalktım salata yaptım yemek ısıttım. eşim anne sende kahvaltı gibi hazırla bari bana deyince kalktı. çünkü ben sadece bulgur yiyorum yanına sulu yemek yapayım mı diyenim yok!
kasıklarım yürüdükçe ikiye ayrılcak gibi ağrıo mu. yine bişey demedim eşime watsaptan yazdım annenin bana bi faydası yok, herkes düzenini kursun diye. oda bi tribe girdi. sonra kavga ettik ikimiz. kayınvalide bugün gidicem diye başlamış. sanki umrumda defol git. sabah yine kahvaltı niyetine bi çay demlemiş. ne salatalık ne domates doğranmış. zaten kahvaltımı kendim hazırlıom. yumurtamı felan kendim yapıyorum. hazırladım yiyorum baktım yemiyor. sen yemiomusun dedim. canım istemio dedi. biz işe giderken kapıyı kapatırdı. gelip kapatmadı. aklınca tavır yapıo. karıyı gebertcem.
eşimlede konuşmuyoruz. işe geldim yazdım ağrım var die. hemen aradı doktora gidelim mi die. aslında eşimle iyiyiz. oda durumun farkında ama anasına da kıyamıo. hamile olan benim ana uzan, ana yat, ana uyu, ana acıktın mı evde gırla.
sende hamilesin diyen yok.
hakkımı da helal etmiyorum o lanet karıya. inş bir an önce gider.
herkes karnın çok aşağı inmiş diyor. sitresten ne yaptığımı bilmiyorum. ağlama kreizlerim yok ama sinir krizlerim yoğun. geceleri uykuma bile zarar.
ne yapsam kızlar. akşam eve gidince yine sitres. eve gidesim yok. evimden soğudum.
bizde ayrı yatalım dedik ama ayrı odalardaydık olmadı gece dönemiyom kalkamıyom kramp giriyor o yüzden yine aynı odada olacak şekilde yatın sizde bacım ne olur ne olmaz...Valla kac kez kabus gibi uyandim ya kafa atior karnima ya bacaklari ya elleri dedigin gibi aglayarak ay diye inleyerek uyaniorum zaten son ay simdiye kadar ck sukur bisey olmadi bundan sonra sag salim atlatalim die ayri yatiorum artik. Uzuluor ama vallahi korkuorum bisey olack diebuarada ck gecms olssn .
ufffff ya ALLAH RAHMET EYLEYE KP için bacımm...
zor bir süreççç beklentisi olmasa bari kv nin...
eşinle bu yüzden gerilime gerek yok zaten o da farkındadırr baksanaaa... ama gel gör ki zor sıkıntılı bir süreç bizimkininde babası yok anasıda illallah bir kadın... evet size bir faydası yok sende faydası olsun diye bekleme kendi işelrini madem kendin yapıyorsunnn özel bir hizmet çabaya girme varsın oğlunu o doyursun hazırlasın yemeğini... aslında normal olan sana da onun bakması ya işte kv lerde bu çok nadir bir durum oluyor ne yazıkki... sen yine de sıkma canını eşinle konuş ortanca oğlan gelsin alsın ilgilensin annesiylee... doğumunada az kalıyor yoksa iyice size yerleşir maazallah...
ayyy kötü birşeyde yazmak istemiyorummm seni çok iyi anlıyorum evinden soğumanı falann ama en kısa sürede rabbim çıkar yol göstersin size.. bu süreçte günlük 312 adet ya rakip c.c. ismi celilini okuyabilirsen oku bacımmm.... sitresden sıkıntıdan uzak etsin allahım seni... bunu yapmalısın ne kadar zor olsada bıdığın için yapmalısınn
işte defalarcaa dedim alma alma diyeee... kendince tosun yesin diye alıyormuş... tosun= bebeğimize diyor bu isim takmasına bile gıcık oluyorum ya neyse....
ama ne demek iyice bıyıklı bişey oldunn ki ben lazere gitmiş vücudunda azcık bişeyiyi olmayan biriyim.. milletin bu son ayalrda eşleri kişisel temizliğini yapar bu da böyle laf atar allaha revamı,, sanırım en çok bu cümlesi ağrıma gitmiş olucakki.. zaten kendimi şişkoooo bakımsız tipsiz hissediyorumm iyice üstüme gelmiş oldu
Bunlarin hepsi ayri bir cins cnm bendede var oyle bir cins. Hamileymisim son gunlerimmis hic umrunda degil, hicbirseyle ilgilendigi yok, kizla bile dogru duzgun ilgilenmiyor. Bu halimle sabahlari kizi ben giydirip kahvalti yaptirip gonderiyorum krese. Dun artik dayanamadim evi bildigin b..k gotuuryordu, kalk dedim temizlik yapacaksin, camlari ve yerleri sildirdim, evide dip bucak süpürttum. Bugunde ogleden sonra kontrolumuz var medicalparkda beni alt tarafi hastaneye goturecek bin taksiye git diyor, gidemem dedim sen izin al isten gotur dedim. kirk tane laf etti en sonunda tamam izin alip gotururum dedi. Aslinda arabayi kullaniyorum ama bu halimle kullanmak istemiyorum bir zahmet son haftam ilgilensin biraz. Anasina gelince ilkinde gelmisti doguma sinir etmisti beni, bunda annen falan gelmesin onu gorunce zaten seytan gormus gibi oluyorum sutum falan kesilir mazallah dedim oda oldu aynen iletirim anneme dedi:)))Günaydın kızlar.. dün den beri çok kötüyümm.. eşimle kavga edip durdumm ağlama nöbetleri geçiriyorum adeta ki ben ağlayan biri de pek değilimdir
sebebine gelince okadar çok sebep sayabilirim ki...
1. ci olarak dün öğlene doğru buraya girdim eşim tv izliyor gülerekk bana hahh doğurdum, hah hastanedeyim , hastaneden yazıyorum, kafası çıktı çıkacak anlık buraya yazıyonuz demesiii zaten kavgayı ateşledi, iyice gıcık oldumm aylardır evde hapis hayatı yaşıyorum varsa yoksa bir kk onada burnunu soktu neyse henüz ağlamadımm lafını verdim geçtimmm aradan zaman geçti dinleniyorum koltukta
2.ci vaka yanıma uzandı sözde tosununu sevecekkk bu kezzz gülerek hahahaha aşkım erkek doğuracağın belli baya bıyıklı mıyıklı bişey oldunnnnnn demez miiii (ki bende cidden bu hafta sonu kuaföre gidecektim boşver dedi bende 22sine erteledim) neyse yine ağlamadımmm
ve yemek yapacammm
3.ci vakamız ben adama 1 kgm hamsi al demişim o da 2 kgm almış açtım ben bunları nasıl temizleyecem el insaf iş yaptıkça iyice beni hizmetçi ettin kendine dedim durdumm, zaten ufak ufak bebek hamsiler al bakk dedim gösterdim mutfakta yanıma gelmesinide söylemiştim o kokuyu oda koklasın diye ben iş yaaprkenn, bu kez aman gökçeeeeee kafamı şişirdin dırdırınla dök gittin hepsini çöpeeee boşver demez miiiii... yok ben yanına geliyorum destek olayım diyee sen iki saattir hamsileri konuşuyon falan feşmann yok ne zaman sigarayı bıraksa ben böyle baskı yapıyor muşumm derken hem bağırdımmmm hem hamsielri çöpe attımmmmm hemde ağlamaya başladımmm
sonraaaa tutamıyorum ama kendimi eski halim olsa valla bir iki tekme atacak gibi bir ruha büründümmm... sonra çıııkkkkkkkkkk defol diye bağırınca neyse gitmiş evden msj atmış tabi telefonum şarjdaa ben evin aşağısında bekliyorum merak etme yazmış, bir yere de gidemiyor tabi tam ağlaya ağla uykuya dalacaktımm kapıyı çalıyor anahtarınıda almammış eee evde hamal var zaten kaç aydır kalkıp birde öyle azarladım derken yine odama geçip ağlayarak uyumuşummm...
sonra 1-2 saat sonra uyandım bişeyler atıştırdım bu sigara almış içmiş yumuşamışşşşş sözde bana gel konuşalım özür dilerim falan diyor ama gördükçe gıcık oluyorummm sonra bıdık içi valiz hazırlayacamm başımızda bekliyor, yoksa normalde aslaa k....nı kaldırıpda salona gelmezz pc de oyun oynar film izler falan... bu kez çaydı kestaneydi derkenn tutturmaz mı sen bugün yarın doğarsın diyee.. önünde de laptopda tüm gebelik siteleri aç sen oku, yok yok bu ayın sonuna kalmazz vs diye birde öyle bir baskı yapmaya başladı bende hiç bişey yok ne ağrım ne sancım... bu kez durup durup sancın gelirse söylee diye aptalca bir cümle kuruyorrr, yok ben atlar arabaya giderim dedimm ALLAHIMM delirtti beni delirtti...
amannnnnnnnn
cidden ben mi abartıyorummmmm yoksa ki hamileliğin başındaki duygusallıklar sonradan mı bende etkisini gösteriyor bilemedim.. ama eşimin yaptığıda dedikleride yenir yutulur cinsden değil bence... neyseee herkese çokca selamlar
ahah seninki tam fena hee insanin damarina basiyo :)) bizimkine dün beni kuaföre götür dedim kapida arabada oturacak yani beklemeyi sevmez hic cikmamis kaslarin diyo nasil yalan söylüyo bildigin ido gibi olmus kaslarim hic cikmamis diyo evdeki agdayla al biyiklarini kaslarin yok zaten diyo cok sovcular yaa :)valla eşin bu kadar üstüne düştüğü içindir bacımmm.. ben zorla sevdiriyoummm yok tosunnnn üşür açmaaa üstünü... ve hatta geçen ayakalrımı uzatmışım koltukta heyyyyyy bacakalrını azcık uzaklaştır yaklaştırma tosunun kafası sıkışır oraya demez mi... yani seninkinin tam tersi... ha sezeryan konusunda da bir iki bişey okudumm çocukta komplikasyon oluşumu normalde daha fazlaymışmış diye bizimkiii tabiiiii zaman yaklaştı ya yemiyor demi seni korkak diyip pispis gülüyorrrr.. gelde delirmeee bu tavrınaaa... snede dilini ısır maşallah de eşineee bacımm
kızlar 11:30 gibi uyandım çok acıkmıştım bebeğim çok hareketliydi.. kahvaltı ettim sanki karnımdan çıkacak gibi canımı acayip yakıyor aşağıya vurdukça tuvaletim geliyor yarım saatte bir kasılıyorum anam bide doğurmayayım
1 tanecik mi gondermis pintilerKızlar sabah eve kargo geldi .. Molfixden yenidoğan bezi bi adet numune :) numune istememiştim sadece sitesine üye olmuştum şaşırdım :)
Benmki ilk zamanlarda bır ıkı kere karnıma carpmıştı yatakta. Sabah soyledım. Ogünden berı yattıgı gbi kalıyo kımıldamıyo bile zavallı kocacımmkizlar ya bisey sorcam size benim esim cok deli uyur uyurken kolu bacagi berde bilmez kac kez ya eliyle karnima vurdu bi kac kerede basini dayadi gobegime en son care yatak ayirdim. Uyanincada hatirlamior ama geceleri nasil uyudugunu bildiginden cokta uzuluor kuzum ozur dilerim diyor vallahi bilmeden oldu falan filan bizim gibi yatak ayiran varmi bi yandanda vicdan azabi cekiorm kendini ona kotu hissettirdigim icin ama canimi acitior
Benmki ilk zamanlarda bır ıkı kere karnıma carpmıştı yatakta. Sabah soyledım. Ogünden berı yattıgı gbi kalıyo kımıldamıyo bile zavallı kocacımm
ya benim eşim dün kanaman olursa etraf kirlenir mi dediresmen ne soracağını bilemedin bunu sordun dedim, baya güldüm :) hakikaten akılları ermiyor bazı şeylere, çok farklılar bizden
yalnız değilmişim ya sevindim :) bize zaten birkaç gün geri dedi doktor, ben 40ı geçeceğime kesin gözüyle bakıyorum. eşim de ayın 15inde gel kızım bak hem de maaş günü güzel güzel ciciler alırım sana diyor ama öyle olamayacak sanırım
Ayy evet insan bi paket gönderir dimi :) saka bi yana şaşırdım bi tane içinde gorunce1 tanecik mi gondermis pintiler
. Bu depend bi bana gondermıyor sanırım .. Ya kaç gunu gerekir böyle bişi acaba işk bi kaç gun sonra orkid geceler yetmez mikızlar benim de depend im geldi, orta boy istemiştim ama biraz küçük gibi bu ya :) neyse bakalım memnun kalırsak ya da ihtiyacımız olursa büyüğünden alırız sonra.
Ayy evet insan bi paket gönderir dimi :) saka bi yana şaşırdım bi tane içinde gorunce
. Bu depend bi bana gondermıyor sanırım .. Ya kaç gunu gerekir böyle bişi acaba işk bi kaç gun sonra orkid geceler yetmez mi
Evet csnım konustuk hastaneyle orada olduğumuzda bebek bezi dahil biz temın edıcez dedi . Bende çantaya sadece orkid koycamBen 2 paket molfix yeni dogan bide 1 paket prima premium care aldim. Bakalim hangisu tarayacak sipama. Ya hastanede ztn hasta bezi koyuyolar sana bi tek hastaneden cikarken lazim oda orkid yeter selale gibi kanama olmuyo ztn
ay ne güldüm ne güldüm :) valla çocuk bu erkek milleti hiç büyümüyorlar :) ben eşime hep derim "sen evin en büyük çocuğusun" diye :)
Bu depend bi bana gondermıyor sanırım .. Ya kaç gunu gerekir böyle bişi acaba işk bi kaç gun sonra orkid geceler yetmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?