2014 Aralık Anneleri

Yarın bebiş mevlütüne gıdıcem. Banada tecrübe olur. Biraz uyuzum bebişin annesine ana davet etti gıdıcez mecbur. Merakta edıyorum neler yapılır ne dagıtılır dıye. Uyuz olmamın sebebide kızıma koycagımiamin aynısını koydu uyuz Yakın degılız ama yannda bikere söyledım düşündüğüm ismi. Hemen koymuş bebegıne.

hiç sorma, çocuk olunca büyürler belki :)

yok canım ne gezer, onlar hiç büyümüyor :) Oğlum 6 yaşına girdi, eşim daha düne kadar çocuk gibi onunla çekişiyordu. "o çocuk uyma ona" diye diye aralarını zor düzelttim, şimdi de evde koşturup duruyolar oynayacağız diye. "İkinizi de dövücem bak" diye tehdit ediyorum :)

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 37 hafta oldum.iş göremez rağorumu aldım nst çektirdim ama nst'de 3 defa sancı gözüktü doktor yatış önerdi ama hiç hazır olmadığım için kabul etmedim. Tüm sorumluluğu üstüme alıyorum diye imza atmam gerektiğini söylediler ben de imzaladım çıktım. İlki sezeryan olduğu için doktor iç kanma falan olursa karışmam sen yatmıyorsun dedi. Şimdi eve geldim bişilet yiyip uzandım bol su içip bebişin hareketlerini takip edeceğim. Nst sonucunu yorumlsmayı bilen var mı içinizde?

Hepinizden Allah razı olsun kızlar.Bebeğimin solunum sıkıntısı devam ediyor, başka bi hastaneye sevk ettiler, kalp atışları çok hızlıymış,kalp veya beyinle ilgili bi problemden şüphelendiler, yarın kalp ekosu çekilecek,bi teşhis konacak.Hiç takip edemiyorum burayı,doğum yapmış arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün..

Yok ayni odadayiz ewimiz sobali oldugu icin yatak odasindada yatmioruz soba odasinda ayri ayri yatioruz :)

ay ne güldüm ne güldüm :) valla çocuk bu erkek milleti hiç büyümüyorlar :) ben eşime hep derim "sen evin en büyük çocuğusun" diye :)
Hepsi ayni bu erkeklerin ya benim esimde ayin besinde gel oglum maas gunu daha oncesinde gelme dior sanki cocuk ayin 5inde gelse parayi cocuga vercek

inş döner kuzu ya bugün şirket doktoru da zor dedi .. bol yürüyüş bol su dedi şişmiş bacaklarım ellerim ödemmiş bi sürü .. içiorum da çok şükür son haftalarda oldu yani buna da şükür napalımm herkes bi tuhaff umutlu olan yok hey allahım

kuzum bende şişeyi elimden düşürüyordum sabah cok fena oluyor ellerim .. parmak uclarımın uyuşukluğu hiç geçmio her gün duş alıorum uzun uzun ya da gün aşırı rahatlatıo biraz ama anlık yani .. haftaya ellerimin filmi cekilebilir bu karpal tunel sendromu mu var die .. suyu arttır diolar 1.5 -2 lt içiorum daa ne içicem bilmiorum

şansımız azaldı desene.inşallah döner diyoruz elimizden baaşka bişi yapamıyoruz,hayırlısı buymuş demek deriz napalımm,sağlıklı olsunlardaa

canım onlarda az biraz endişeli ona da hak ver öteki türlü daa da zor .. balık olayında %100 haklısın temizletsin getirsin .. çupra alın direk zeytinyagı limon atın fırına bizimki benden 1 saat önce gelio eve yapıo bazen balık kızartma ya da makarna .. biraz iş yaptır canım sen bence .. bıyık olayına koptum bana bikaç ay önce eşim bıyıklı prenses dedi ya şaka gibiydi ve dışardaydık ne rezillik .. çok biliolar ya hem bakımlı olalım hem çalış hem evi topla yemek yapp olduuuu bu ara batıo herseyi ztn bazen totosunu kaldırmadan 3 saat nat geo izlio aslan kaplan geyik ayı oldu içim dışım valla yeter dedim geçen bak ama ne tatlılar dio .. bi de pc oyunları .. yalnız aglama olayı bende de cok oluo en ufak bi şeyde aşırı sinir ve gözler doluo Allah yardımcımız olsun ......

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

bugün iş görmez raporumu aldım biliyorum biraz erken oldu ama ancak bu şekilde işlerden yırtabilrdim yoksa stresten beni öldürceklerdi. Geldiğimi öğrenince beni toplantı odasına cagırdılar toplantıya girdim halbuki vedalaşacaktım belgelerimi verip hadi dedim son bu, babam bekliyor dyip 10 dk sonra kaçtım.

arkadaslarla vedalaştım

canım eşin farkındadır yapacak bisey yok ama şu durumda gık diemez rahmetli babasının emaneti gibi bi durum var bi de en büyük abi git de denmez ama kadının rahatlgı takdire şayan yani ayıp .. allah korusun bu insanlardan ya onların eline de düşürmesin .. yazık yani koca gün ne yapıo anlamıorum sen içini ferah tut kocanın elini tut gülümse en güzel en özel zamanlarımız..bol bol salavat cek Rabbim kolaylık versin canım hersey geçecek bebişine kavusacağın anı hayal ett

SAĞOL CNM. bende ona karar verdim. biz eşimle iyi olalım o ne yaparsa yapsın. ben o yokmuş gibi evimi çekip çeviririm allahın izniyle. bebeğim iyi olsun kocam yanımda olsun yeter. ki oda akşama kadar iyi misin diye sorup durdu. farkında ama işte ata, atsan atıllmaz satsan satılmaz. annesi el mecbur sabredicem ve görmezlikten gelicem.

Bende de aynı dert işte, ama daha önce sabahları oluyordu gün içinde geçiyordu bugün hiç geçmedi su içince de hemen sıkışıyorum azıcık bile su içsem 5 dk sonra tuvalete gidiyorum su içmekten soğudum resmen. Doktorumu da aradım cevap vermedi, sonra da dönmedi hiç hoşuma gitmedi çok da seviyorum aslında ama ilgisizmiş gibi geliyor artık

Kızlar ben bu terlemekten bıktım artık. Sabah uyandim yastık tişört resmen ıslaktı. Şimdi yemk yıyorum biyandan ter döküyorum. Napıcam ben. Doktorum normal dedı kestırıp ettı. Her sabah saclarım ıslak uyanmaktan sıkıldım valla. Kombiyi kapattrdm eşime. Tşört askılıyla dolaşıyorum evde.

ne diyimm bacımmmm iyi iş yaptırmışsınnn harikasınn.. ayrıca annesi hakkkında dediklerinde ayrı bişey bizimkine hele bir diyeyim burnumdan döker tiriplere girer anlayacağın. ama haklısınnn ne diyimmm son haftannn azcık şımart sende kendini
valla ha mı koptum gülmektennn kıssss....ağdayla al ha bak ya herşeyide bilirler.... bizimki ben alırım seninkileri diyooo iyice maymuna çevirecekk beni :)

Kızlar sabah eve kargo geldi .. Molfixden yenidoğan bezi bi adet numune :) numune istememiştim sadece sitesine üye olmuştum şaşırdım :)
oo harika dependin de geldi mi...

kızlar benim de depend im geldi, orta boy istemiştim ama biraz küçük gibi bu ya :) neyse bakalım memnun kalırsak ya da ihtiyacımız olursa büyüğünden alırız sonra.
ben dependden büyük istemiştim onlar orta yollamışlardıı... orta iyi oldu...

Masallah canim insallah bu dogumun daha da kolay olur. Bnm de yaklasik bir haftadir sancim var. Gercek sancilar gelince bn de anlayamicam galiba :) ne guzel sancini ayakta gecirmissin. Insallah bana da boyle bi dogum nasip olur. Peki canim bebegin dogumdan once kanala yerlesmis miydi? Bazisi diyoki haftalar onceden yerlesmesi lazim, bazisi diyoki gunler onceden, bazisi da dogum sancisiyla beraber iniyo diyo. Simdi bu konuya taktim. Bnmki daha yerlesmedi. Ama bel agrisi, sanci ve kasilma gun icinde fazla oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…