- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Günaydın kızlarr :)) bugün kontrolum var hayırlı haberlerle gelirim inşallah
vallai bitsin bu hasret bakalim bugün 6da kontrolümüz var doktor ne dicek. eger cok siskoysa oglum sezeryan düşünücem tabiki herseyden önce doktorun fikri önemli olan.
daha iyi senden haberi olur geceleri ...Yok ayni odadayiz ewimiz sobali oldugu icin yatak odasindada yatmioruz soba odasinda ayri ayri yatioruz :)
inşallah döner bacımmm... bak hele yusufa kendini de hiç yormazmışşş ee döenrse yeri çok sıkışacak ya ondanmı dönmedi dersininş döner kuzu ya bugün şirket doktoru da zor dedi .. bol yürüyüş bol su dedi şişmiş bacaklarım ellerim ödemmiş bi sürü .. içiorum da çok şükür son haftalarda oldu yani buna da şükür napalımm herkes bi tuhaff umutlu olan yok hey allahım
aynenn saatlerce ispanyolca ingilizce filmler gramaer dili geliştirmek için birsürü şey yaaprrrrrr hele bir dile getir ekmek parası der üste çıakr birdecanım onlarda az biraz endişeli ona da hak ver öteki türlü daa da zor .. balık olayında %100 haklısın temizletsin getirsin .. çupra alın direk zeytinyagı limon atın fırına bizimki benden 1 saat önce gelio eve yapıo bazen balık kızartma ya da makarna .. biraz iş yaptır canım sen bence .. bıyık olayına koptum bana bikaç ay önce eşim bıyıklı prenses dedi ya şaka gibiydi ve dışardaydık ne rezillik .. çok biliolar ya hem bakımlı olalım hem çalış hem evi topla yemek yapp olduuuu bu ara batıo herseyi ztn bazen totosunu kaldırmadan 3 saat nat geo izlio aslan kaplan geyik ayı oldu içim dışım valla yeter dedim geçen bak ama ne tatlılar dio .. bi de pc oyunları .. yalnız aglama olayı bende de cok oluo en ufak bi şeyde aşırı sinir ve gözler doluo Allah yardımcımız olsun ......
hayırlı uğurlu olsun bacımmKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bugün iş görmez raporumu aldım biliyorum biraz erken oldu ama ancak bu şekilde işlerden yırtabilrdim yoksa stresten beni öldürceklerdi. Geldiğimi öğrenince beni toplantı odasına cagırdılar toplantıya girdim halbuki vedalaşacaktım belgelerimi verip hadi dedim son bu, babam bekliyor dyip 10 dk sonra kaçtım.
arkadaslarla vedalaştım
boy 157 kilo 65 oldumm
daha iyi senden haberi olur geceleri ...
inşallah döner bacımmm... bak hele yusufa kendini de hiç yormazmışşş ee döenrse yeri çok sıkışacak ya ondanmı dönmedi dersin
aynenn saatlerce ispanyolca ingilizce filmler gramaer dili geliştirmek için birsürü şey yaaprrrrrr hele bir dile getir ekmek parası der üste çıakr birde
uff ufff
hayırlı uğurlu olsun bacımm
kızlar bu arada dr kontrolünden geldikk... ne sancı ne bişey nst de geçirdiğim 20 dakikaya da yanarımm... sevemedim gitti öyle aptalca uzanmayı.... doğumada heran doğabilir dedi... eşim bir panikliyor sormayınnn ne yaapcaz bilemedimmm
kızlar bu arada dr kontrolünden geldikk... ne sancı ne bişey nst de geçirdiğim 20 dakikaya da yanarımm... sevemedim gitti öyle aptalca uzanmayı.... doğumada heran doğabilir dedi... eşim bir panikliyor sormayınnn ne yaapcaz bilemedimmm
Bende de aynı dert işte, ama daha önce sabahları oluyordu gün içinde geçiyordu bugün hiç geçmedisu içince de hemen sıkışıyorum azıcık bile su içsem 5 dk sonra tuvalete gidiyorum su içmekten soğudum resmen. Doktorumu da aradım cevap vermedi, sonra da dönmedi hiç hoşuma gitmedi çok da seviyorum aslında ama ilgisizmiş gibi geliyor artık
bebekprenses
kgokce
kizlar ben de sizin gibi cok hassas oldum. Dun esim evdeydi surekli didistik inanin ki.. bazen cok gicik ediyo beni. Demek ki bi bnmki degilmis. Sabah yataktan kaldiramadim. Agrim vardi kalktim zorla kahvalti hazirladim. Gece mide agrisindan uyyamamistim hep de kabus gormustum. Zaten psikolojik olarak negatiftim kalktigimda. Sinirlerim bozuldu kalkip bna yardim etmiyo diye. Basladim aglamaya. Hem agliyorum hem kahvalti hazirliyorum. Kahvaltida agladigimi gordu basladik tartismaya. Snra yumusak davrandi sofrayi kaldirdi faln.. az snra gene basladik.. bi seyi yaptirana kadar canm cikiyo yuz kere hatirlatiyorum. Bi de en ufak lafima sinirleniyo. Dun butun gunum aglamakli gecti. Gorumcem geldi temizlige supurdu sildi gitti kizcagiz. bn de mobilyalarin tozunu aliyodum esim bagirdi cagirdi niye is yapiyorum diye. Madem oylee eve gel de yap dimi.. aksam da az disari cikacakti ya bna bisi olsa diyorum anahtari alcam diyo cagirsan 2 dk.da evde olurum diyo. Zorla kendimi mrk ettiremem dedim bagirdi bna uyuz oldum. Sanki su gune kadar disari cikmasina karismisim gibi.. amaannn ne bileyim biz mi cok hassasiz onlar mi okuzlesti.. sen de haklisin gokcecim. Hele balik olayi resmen eziyet...
Kızlar ben bu terlemekten bıktım artık. Sabah uyandim yastık tişört resmen ıslaktı. Şimdi yemk yıyorum biyandan ter döküyorum. Napıcam ben. Doktorum normal dedı kestırıp ettı. Her sabah saclarım ıslak uyanmaktan sıkıldım valla. Kombiyi kapattrdm eşime. Tşört askılıyla dolaşıyorum evde.
bu dönemde ses yükseltmesinler ya normalde ben dominanttım hep derdi hamişlikte bişey oldu o üste cıkmaya calısıo bazen şaşırıyorum .. ablasının konusunda da dedim ne iş hani istemiorum bende konusurum diodun sustun ikinizinde üzülmesini istemiorum dedi ne alaka ya dedim baya tartıstık hem sesini yükseltio hem bana yükseltme dio o tirplerine de hastayım
Getirince bana gonder canim :) biz daha hicbisey alamadik bu gidisle anca bi yasina yetiscek bizim eksikler. Benimde ablam saolsun iki uc ay oldu dogum yapali gelen hediyeleri acmadan bana yollamis kuzum masraf etmeyelim die. Ama insanin ihtiyaci da yoksa tabi kimse istemez eskileri giysin eskilerle buyusun. Rabbim once saglik mutluluk nasip etsin gerisi hep gonlunuzce olsun.ay ne biliim ya .. tüm gün totosu başı midemde göğsümde hep nefes nefeseyim ..
bende yıka ütüle herseyi bıktımm çanta kapanmadı hala.. artık perşembe son günüm iş yerinde sora kapatcamm Allah izin verirse .. beşiğimiz geldi dün babası kurdu dolapta sorun oldu haftasonu cuma gelecek nese evdeyim artık cok şükür dedim getir cuma öğlen anca silcez havalancak günlerce ..
bende görümcemle papaz oldum ne ısrar kıyamet oglunun port bebesini kıyafetlerini getirmiş kullanmam diince aşırı bozuldu üzerine de whatsapp tan yazmış bi sürü dedim kaç kez istemiorum özeniyoruz dedim bu inat nie yazmadı bişey ama düzgünce anlattım ayıp etti cok almadım die ağlamış bi de bastan alıstırmak istemiorum ya cocugun her eskisini bize verecek ztn bi sürü hediye geldi e biz aldık bu ne ya .. bi de anlamıo özeniyoruz diorum yok .. valla zor ya lohusa halimle yine getirirse ne yaparım o sinirle bilmiorum cok da severdim kendisini bu konuda fenayız ben onu çözemiorum
boy 157 kilo 65 oldummama karın kalça oldu .. sarıcak şekilde oldu hani ürün beni beğendimmm
Ogleden sonra hastaneye gittik kızlar, bebisim 3300 olmus boyunu olcemedi. Pazaretai 24 ü sabahi saat 9 a sezeryan icin gun verdi. Genel aneztesi istemistim ama spinal anestezi yapalim bebek strese gimesin babada doguma girsin dedi. Sen stres olup heycanlanirsan uyuturuz dedi.
sagol cnm ben ilkindede epidural olmustum ama sonra cok carpintim oldu uyuttular beni oyuzden simdi korkuyorum ama dr bana guven dedi gerekirse sonra uyuturum dedi.Hadi hayirlisi kuzumm.. saglikla kucagina al insallah. Sezeryanda spinal iyiymis herkes tavsiye ediyo canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?