2014 Aralık Anneleri

Ya koru hastanesinin emzirme egitimine bi kadin gelmisti ama sirketin adini hatirlayamadim. :S su anda kampanya var 1950 tl demisti + 100 avro\sene.. Uluslararasi bi sirketiz diyodu. Biraz daha arastir ya da indirime zorla bence.

Selam kızlar buradaki hamişlerin yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anlıyorum. Bugün nst'de 3 defa sancı olmasına rapmen hastaneye yatışı kabul etmedim ve evde tedirgin bekleyişim sürüyor. İlki sezeryan olup ikinci erken doğuyor mu bilen var mı? Eleman çok hareketli önemli olan bu sanırım.
Eşler de çok anlayışaız olabiliyor ama biz fazla hassasız bu aralar çok daha alıngan ve duygusalız. Ben doktora kontrole kendim gidiyorum ankara'nın merkezi bir hastanesine eşim götürmüyor araba ile gidip otopark bulup bırakıyorm.halbuki bu günlerde hiç iş yapma,yanında birisi olmadan sokağa çıkma diyorlar. İşlerim yoğun diye eşim beni hastaneye bile götürmüyor. Doğuma da kendim gideceğim bu gidişle sancılı sancılı araba kulanıp oradan acile geçer doğumu yaparım sen de o zaman gelirsin herhalde diyorum keyifle gülüyor. Offf offf herşeyi biz çekelip onlar sevsin ne ala memleket!

hmm tesekkür ettim canım bende dün senn bu yazdıklarını okudukdan snra içmedim burada aksam baglantım koptuu bir daha da gelmedi o yuzden yeni cvplayabiriorum ksr bakma

Rabbim korusunn ins bebişlerimizi canım benm onu veren rabbim koruyacak olanda oo bol bol tevekkül edip dua etmekden baska caremiz yok.. Ama ins gönlügünü ferah tut benm ablamında 7 ci ayında suyu bitip acılması olmustu rahmi dıktiler dogumu durdurdular snrasnda 40 cı haftada bile sancı tutmadı kac saat suni sancı verdiler yine acılma olmadı sezeryana aldılar .. ins sende ole kötü bi durumla karsılasmassın rabbim hayırlı dogumlar nasip etsn hepimize..

Kızlar kontrolden geldik. 36+5 olduk bugün. hala kanala girmemiş doktor bu 10 gün içinde kanala girmezse sezeryan olursun dedi. 3kg 250 gr olmus canim oglum 2 hafta büyük görünüyo gelisimi dedi. 24 kasima yine kontrolümuz var bakalim hakkimizda hayirlisi dedik eve geldik :)

masaallah barik Allah yaa bizde 37+2 günlügüz 2,800 aldıramıom sıpaya kilo annesi alıor bol bol her hafta bir kilo alıorum resmen yaa

masaallah barik Allah yaa bizde 37+2 günlügüz 2,800 aldıramıom sıpaya kilo annesi alıor bol bol her hafta bir kilo alıorum resmen yaa
canim bende bu sabah itibariyle birazcik zayiflamisim toplam kilo alimim 10 kgya düştü. ekmegi sekeri tuzu kesince 1.5 kgya yakin gitti oğlum iyi allaha bin şükür

Inşallah canım. Valla önceden kanala yerleşti mi bilemiyorum çünkü doktora yakın zamanda girmemiştim ve gittiğim doktor da öyle çok bilgi vermemişti zaten. Ilk gebelikti bir de bilgim de yok kanala yerleşecek falan diye böyle bir bilgim yoktu. Gelicem deyince bir şekilde geliyo ama bu kesin. Ilk gebelikte sancı süresi daha uzun oluyo ama bunu doktordan da duydum. Her saat 1 cm açıklık yapıyo demişti.

canim bende bu sabah itibariyle birazcik zayiflamisim toplam kilo alimim 10 kgya düştü. ekmegi sekeri tuzu kesince 1.5 kgya yakin gitti oğlum iyi allaha bin şükür

ya 6 cı ayıma kadar hiç kilo almamıstım altıncı aydan snra kan hapı vitamn hapına baslaynca 15 kiloya kadar cıktımm ya ama metodu kaptım simdi senden su saatten snra baslıorum bende hemn:)

sagol cnm ben ilkindede epidural olmustum ama sonra cok carpintim oldu uyuttular beni oyuzden simdi korkuyorum ama dr bana guven dedi gerekirse sonra uyuturum dedi.

Epiduralde bel agrisi da cok oluyomus. Insallah sorunsuz atlatirsiniz canim..

Yaa ne alaka kanala girmedi diyee sezeryannn.. belki dogum sancisiyla girecek ne belli.. bebeginin kilosu da iyi canim.. hic oyle iki hafta faln onde degil bnce. Sezeryanci bi dr.mus gibi geldi bana canim.. bnm de moralim bozuldu. Cnku bnmki de kanala girmedi. Yarin kontrolum var bakalim bnm dr ne diyecek..

Kizlar oku oku bitiremedim gecmisi valla.Evim büyük ne is bitiyo ne güc.Bi de kiraciyiz neyimize böyle büyük ev anlamadim ama.Temizlikci kadini da cagirmadim simdi o yaparken ben pimpiriklenicem biz gibi yapmiyolar.Basinda durmak beni yorucak.Annemler doguma gelince cagiricaklar artik napayim.Ben bir odada dururum bebekle onlar temizletir dedim.Sanki ben üstten yapsam daha temiz yapiyomusum gibi geliyo.Bu hamilelik benim iyice psikolojimi bozdu herkes heryer pismis gibi geliyo.Tam psikologluk oldum.Esimle de tartistik gecen.Onu oraya koyma bunu buraya koyma diyomusum o kendi evinde rahat olamiyomus.Napayim ben de o koyduktan sonra silmekten yoruluyorum.Cildircam galiba.Allah'a siginmam lazim yoksa delircem.Aglatti beni gecen aksam.Portakal sikicakti ben de pis portakalari oraya koyma deyince aldi atti yere.Bnde hem temizle degdigi yerleri hem agla Bu siralar herkes böyle galiba.Ama ben asiriya kaciyorum biliyorum.Kendime engel olamiyorum kizlar cok mutsuz oluyorum bazen.Bebek dogunca da devam ederse bu huyum bebegi de kimselere vermem gibime geliyo.iyi degilim bn.

Bu arada doubleanne Allah bebisine sifa versin ins iyi olacak kalbini ferah tut bacim.

raziyesilyayla Allah tez versin sifani canim iyiye gitmene sevindim.İns biran önce cikarsin hastaneden.Allah'a emanet olun bebisinle.

bilmiyorum suanda yinede sezeryan yada normal demek için haftaya olan kontrolümüzu bekleyelim dedi. ama cok net hatırlıyorum kanala girmezse sezeryan olur dedi.

Hmm ben normal istiyorum yaa insallah kanala girerler..
insallah ben doktora söyledim benim illa sezeryan yada illa normal diye takintim yok. benim ve bebegim icin nasil saglikliysa öyle olsun ben size birakiyorum dedim. anliycagin haftaya akibetimiz belli olucak. tabi oglum bu hafta gelmezse

Merhaba kızlar... Bu son dönemlerimizde hepimiz hassasız anlaşılan ama benim sıkıntım eşimden yana değil yengem bana destek ve yardımcı olmak için doğuma kadar bize yerleşti ama bi 4 yaşında bide 3 aylık yiğenlerimde var yengem ne kadar yardımcı olsada çocukların gürültüsü yaramazlıkları beni daha çok yoruyor ama misafirler kırılırlar diye içime atıyorum ama olan bana oluyor iyice sinirlerim yıpranmaya başladı zaten doğumdan sonra iyice kalabalık gürültü uykusuzluk baya yorulacağım ama şimdiden kendi hassaslığımın üstüne bu kadarı fazla geliyor şimdi bi şekilde geri göndermek istiyorum ama nasıl denir nasıl yaparım bilmiyorum bi tavsiyesi olan var mı yardımcı olun bana

insallah ben doktora söyledim benim illa sezeryan yada illa normal diye takintim yok. benim ve bebegim icin nasil saglikliysa öyle olsun ben size birakiyorum dedim. anliycagin haftaya akibetimiz belli olucak. tabi oglum bu hafta gelmezse

Hakkimizda hayirlisi.. yok yok gelmez merak etme sen. Zamaninda gelir annesi :) daha biraz var zaten.. ama bu hafta ve onumuzdeki hafta da gelme ihtimalleri yuksek..

. Yok canım ya molfixden istemedim onlar yollamış , dependden hala tık yok :) kestim umudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…