Ya koru hastanesinin emzirme egitimine bi kadin gelmisti ama sirketin adini hatirlayamadim. :S su anda kampanya var 1950 tl demisti + 100 avro\sene.. Uluslararasi bi sirketiz diyodu. Biraz daha arastir ya da indirime zorla bence.Kızlar bugün 2 tane kordon kanı bankasıyla goruştum. 1 tanesi 2750 TL artı her sene 100€ aidat dedi, diğeri aidatla birlikte 2650 TL 7 taksit diğer sene başlamak kaydıyla 100 €'da onun aidatı varmış saat 20.00 gibi gelecek bayan anlatmak için, ben dışarı çıkamadığım için o bize gelecek.Sizce fiyatlar nasıl?
Canım benim Dr magnezyumu sadece kramp olduğu Günler'de önerdi ve Israrla düzenli kullanma Demişti. Sanırım fazlası safraya zarar veriyor diye Hatırlıyorum. Benim karnım hep top gibi olup sertleşiyor. Dr normal dedi. Bunları diyen de Prof. Yani üni hastanesinde Söylüyorlar bunları. Bence Boşa degıldir. Sezeryan olma olasılığım yüksek. Sebebi çift rahmim oluşu. 38-39 gibi diyor doktorum. Erken katiyen almam ne kadar kalırsa o kadar iyi bizim için diyor
Benim sancıyı kesinlikle bir şekilde ayırt etmem lazım çunku ilk bebeğimi 5.5 aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettiğim için bu gebeliğimde rahim ağzına dikiş atıldı.Sancılarım çok olursa dikiş zorlanacağı için rahim parçalanma durumu ile karşılaşmak istemiyoruz.Doktorun hedefi 36haftayı tamamlasın sonra isterse buyursun gelsin diyor :)
ins rabbim kucagımıza almayı nasip saglıklı sıhatli cnmmKismetse 38+4'te alinacak benim bebis de
masaallah barik Allah yaa bizde 37+2 günlügüz 2,800 aldıramıom sıpaya kilo annesi alıor bol bol her hafta bir kilo alıorum resmen yaaKızlar kontrolden geldik. 36+5 olduk bugün. hala kanala girmemiş doktor bu 10 gün içinde kanala girmezse sezeryan olursun dedi. 3kg 250 gr olmus canim oglum2 hafta büyük görünüyo gelisimi dedi. 24 kasima yine kontrolümuz var bakalim hakkimizda hayirlisi dedik eve geldik :)
canim bende bu sabah itibariyle birazcik zayiflamisim toplam kilo alimim 10 kgya düştü. ekmegi sekeri tuzu kesince 1.5 kgya yakin gitti oğlum iyi allaha bin şükürmasaallah barik Allah yaa bizde 37+2 günlügüz 2,800 aldıramıom sıpaya kilo annesi alıor bol bol her hafta bir kilo alıorum resmen yaa
Inşallah canım. Valla önceden kanala yerleşti mi bilemiyorum çünkü doktora yakın zamanda girmemiştim ve gittiğim doktor da öyle çok bilgi vermemişti zaten. Ilk gebelikti bir de bilgim de yok kanala yerleşecek falan diye böyle bir bilgim yoktu. Gelicem deyince bir şekilde geliyo ama bu kesin. Ilk gebelikte sancı süresi daha uzun oluyo ama bunu doktordan da duydum. Her saat 1 cm açıklık yapıyo demişti.Masallah canim insallah bu dogumun daha da kolay olur. Bnm de yaklasik bir haftadir sancim var. Gercek sancilar gelince bn de anlayamicam galiba :) ne guzel sancini ayakta gecirmissin. Insallah bana da boyle bi dogum nasip olur. Peki canim bebegin dogumdan once kanala yerlesmis miydi? Bazisi diyoki haftalar onceden yerlesmesi lazim, bazisi diyoki gunler onceden, bazisi da dogum sancisiyla beraber iniyo diyo. Simdi bu konuya taktim. Bnmki daha yerlesmedi. Ama bel agrisi, sanci ve kasilma gun icinde fazla oluyo.
canim bende bu sabah itibariyle birazcik zayiflamisim toplam kilo alimim 10 kgya düştü. ekmegi sekeri tuzu kesince 1.5 kgya yakin gitti oğlum iyi allaha bin şükür
sagol cnm ben ilkindede epidural olmustum ama sonra cok carpintim oldu uyuttular beni oyuzden simdi korkuyorum ama dr bana guven dedi gerekirse sonra uyuturum dedi.
Kızlar kontrolden geldik. 36+5 olduk bugün. hala kanala girmemiş doktor bu 10 gün içinde kanala girmezse sezeryan olursun dedi. 3kg 250 gr olmus canim oglum2 hafta büyük görünüyo gelisimi dedi. 24 kasima yine kontrolümuz var bakalim hakkimizda hayirlisi dedik eve geldik :)
bilmiyorum suanda yinede sezeryan yada normal demek için haftaya olan kontrolümüzu bekleyelim dedi. ama cok net hatırlıyorum kanala girmezse sezeryan olur dedi.Yaa ne alaka kanala girmedi diyee sezeryannn.. belki dogum sancisiyla girecek ne belli.. bebeginin kilosu da iyi canim.. hic oyle iki hafta faln onde degil bnce. Sezeryanci bi dr.mus gibi geldi bana canim.. bnm de moralim bozuldu. Cnku bnmki de kanala girmedi. Yarin kontrolum var bakalim bnm dr ne diyecek..
bilmiyorum suanda yinede sezeryan yada normal demek için haftaya olan kontrolümüzu bekleyelim dedi. ama cok net hatırlıyorum kanala girmezse sezeryan olur dedi.
insallah ben doktora söyledim benim illa sezeryan yada illa normal diye takintim yok. benim ve bebegim icin nasil saglikliysa öyle olsun ben size birakiyorum dedim. anliycagin haftaya akibetimiz belli olucak. tabi oglum bu hafta gelmezseHmm ben normal istiyorum yaa insallah kanala girerler..
insallah ben doktora söyledim benim illa sezeryan yada illa normal diye takintim yok. benim ve bebegim icin nasil saglikliysa öyle olsun ben size birakiyorum dedim. anliycagin haftaya akibetimiz belli olucak. tabi oglum bu hafta gelmezse
. Yok canım ya molfixden istemedim onlar yollamış , dependden hala tık yok :) kestim umudune diyimm bacımmmm iyi iş yaptırmışsınnn harikasınn.. ayrıca annesi hakkkında dediklerinde ayrı bişeybizimkine hele bir diyeyim burnumdan döker tiriplere girer anlayacağın. ama haklısınnn ne diyimmm son haftannn azcık şımart sende kendini
valla ha mı koptum gülmektennn kıssss....ağdayla al habak ya herşeyide bilirler.... bizimki ben alırım seninkileri diyooo iyice maymuna çevirecekk beni :)
oo harikadependin de geldi mi...
ben dependden büyük istemiştim onlar orta yollamışlardıı... orta iyi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?