2014 Aralık Anneleri

işteee ne yaparsın bacımmm :) geçicek bu günlerde inşallahhh... ayyy biz yaşlanınca ne olacaz acabaaaa :)
neyse sende çok takılmaaa amannnnnnnnnn de geçç
hımm nefes nefeseysen halaa demek yusuf paşa hala yukardaaaaaa cidden aşağı inince bu kezz nefesin rahatlıyor ama yürüyünce çişşşşşşş de çişşşş yapasın geliyor.... :) :)

görümcenede istemediğini belirtmişsin ne bu ısrarr yaa.. ilk çocuğunuz olmasaa belki kabul edilebilir ama imkanın varsa zatenn gönül herşeyin en güzelini yavrularına istiyor... o yüzden tepkini açıkca belirtmen iyi olmuş

ya beni 40 dk yatırdılar bende hiç sevmedim aptal bişey .. sancım da çkmadı aman ya .. vakit kaybı geldi e şimdi o nst ye her hafta gircez galiba di mi
çok yatırmışlar seni 20 yetti banaa işin garip yanı ise 28. haftamda kasılmalarım falan varken sona yaklaştıkça ne ağrı ne sızıııııı olamz olduuu ne edecez bilemiyorummm...

hımmmmm baksennnn kocayaa.. hepsi aynııııııı teraneee deseneee... bende 15 kgm aldımm hadi 2kgmı bebek 1 i su s1 kan hacmi 2 de plesanta eee gerye kaldı bir sürü kiloo.. bende ödem falanda oluşmadı resmen gıdı yaptımmm ye ye ye nereye kadarrr... bakalım ne olacak halimiz... 40 ım çıkınca spora yazılacam diyorum eşim otur oturduğun yerde çocuğa baktın kaldı sporunnn demez mi.. amannn neyse konu konuyu açıyor be sibelcim:)
bu arada eşinin işi harikaymışşşşş..... sende ohhh gel keyfimm gelll yani.... kızz bacakalrımda kıl olsa nasıl laf ederr allahtan lazer çıkmışşş yoksa ne epilatörlee de olsa eşimmm beni öyle görseee soğur birde varya dünyanın lafını eder... riskden dolayı kaç zamandır doktor uyarınca yatıp kalkar bana naber asker arkadaşım der sanki ben yaptım bu durumuuu amannnn gelde dellenme

Canim niye simdiden gelip yerlesti ki? Kendimi iyi hissediyorum dersin. Dogumdan sonra gelsin kalsin.. sen de iki cocukla perisan oluyosun de. Dogumda asil ihtiyacim olacak de. Su an problem yok fln de.

kuzum bebiş nasıl buarada her an doğabiliri neden dedi ya hu
bebek zayıff 2740 ama haftasıyla uyumlu dedi.. çok büyük olamması normal doğum için harika bir gidişat dedi ... 36. haftadan sonra (şimdi 37 oldukda biz) her an doğabilir öylesine dedi... sözde bebeklerin %88 i 36-38. haftaları arasında doğuyormuş... bende dr a yok eşimde sizin gibi ehr an doğabilir mi diye tedirgin oluyor ama bence 40 ı bile görecez dedim dr aman yok olmasın öyleee,,,, 40 çok geç demez mi:) dr benden hevesliiiiii doğurtmayaaa neyse çatlak iştee

Hmm ben normal istiyorum yaa insallah kanala girerler..
Tamamda kanala gırmemesı dışında bır problem yoksa niye beklemiyo şu doktorlar normal için hemen sezeryan dıyolar. Bizim bi akrabamz dogum yaptı. Bebek kanala gırmedı dıye 40 haftadan iki hafta daha bekledıler normal dogurdu bebegını. Bi problemide yok. Benimde önumuzdekı hafta belli olcak. Ama ben direticem normal için. Tabi bi problem sıkıntı cıkmazsa inş

. Yok canım ya molfixden istemedim onlar yollamış , dependden hala tık yok :) kestim umudu
sen de k.örendin baksana benimkini kapıya atmışlardı zili bile çalmadan aras kargo poşetli... acaba seninkinide attıalrda çoluk çocuk mu aldı ama bana 1 ayda mı geldi nee onuda diyimdee

dependim gelmiş ama zaten almıştım . izne cıkmanın verdiği keyif ne buyukmuş allahım. Sana sukurler olsun. hayırlısıyla bebegimizi de saglıkla kucagımıza alalım da başka bişey istemiyorum.

Canim niye simdiden gelip yerlesti ki? Kendimi iyi hissediyorum dersin. Dogumdan sonra gelsin kalsin.. sen de iki cocukla perisan oluyosun de. Dogumda asil ihtiyacim olacak de. Su an problem yok fln de.

İşte benim zaten ihtiyacım yoktu annem gelecekti annem çalıştığı için doğumda izin alsın ben gelir yardım ederim dedi ama ben zaten kayınvalidemle bütün işlerimi halletmiştim halılar perdeler camlar heryer silindi ama çocuklar evi mahvetti yapılan temizlik hiçbişiye yaramadı şimdi nasıl izah etmem geri gönderecek bilmiyorum bende dıştayım birilerinin gelip alması lazım onları ama nasıl dicem bilmiyorum bide haftaya doğum belli olacak dayanayım diyorum ama sinirlerim yıprandı iyice dayanamıyorum

Yok canım benim kocacım meraklı benle ilgilenmeye. Ona kalsa oranıda alim dıye başımın etini yiyo. Ama okadarda degıl. Eşimde olsa oraya kadar gelmesını istemem kıl olayının. Cok kıllı degılım sarı sarı ince cıkar hep. Yogun olsaydı aldıramazdım heralde. Ama evde böyle bir koca olması cok iyi. Canı sıkılır sacıma şekil verır keser. Benimki en cok kendimi hareket ettırememle dalga gecıyo. Tospa kaldı dıye dönemiyo diye. Ondan destekle dönuyorum yattıgım yerde cunku. Ama hoşuma gıdıyo. Bende artık kendimle dalga gecıyorum napim.

sen de k.örendin baksana benimkini kapıya atmışlardı zili bile çalmadan aras kargo poşetli... acaba seninkinide attıalrda çoluk çocuk mu aldı ama bana 1 ayda mı geldi nee onuda diyimdee
. Canım evet keçiörendeyim .. Bizim hiç çocuk ta yok bu katlarda arada kaynadı sanırım saglık olsun :)

bebekprenses canim benim gorumcem de oglunun kiyafetlerini verdi ben hicbisi demedim kirmak istemedim. Zaten bi cogu hic giydirmedikleriydi. Hatta etiketli duruyodu. Ama giydirdikleri de vardi. Ben de ilk cocuguma eski giydirmem. Ama eskileri layik gordugu icin degildi ogluna hic giydirememis icinde kalmis. Zaten her seyi takim olan hastane cikisi da aldi bize. Durumu iyi olsa hepsini yeni alirdi. Seninkinin de kotu niyetli oldugunu sanmiyorum. Bebek dogunca derdin ki bi suru aldik bi suru de hediye geldi. Bunlari giydirene kadar zaten buyur. Senin verdklerine gerek kalmaz derdin. Tesekkur ederdin. Ben de giydirdigi seyleri sectim. Ve kiyafetlerin utusunu gorumcem yapti. Illaki sectigimi farketmistir. Bisey demedi bozulmadi da. Cnku kirilip gucenmesi sacma yani..

Ayyyy kizlar biraz geçmişi okudum ne bu ya sizin kocalariniz aaaa çok sinir oldum hepsine ne yapmak lazim bu kocalara bilemedim valla kusura bakmayin ama biraz anlayissiz davranmislar portakallari yerlere çalan sakal biyik kil tuy kontrolu yapan ağlayan aglayana cok üzüldüm çok kizdiiiimmmmm o kocalaraaa üzülmeyin siz bosverin yine benim kocam iyimis valla adami uykusunda tokatladim gıkını cikarmadi bi de kilo aldim deyip duruyorum ben senin yerinde olsam 50 kilo alirdim diyor göbeğimi çok sevdi bu haline çok alistim cok tatlisin doğurunca da boyle kalsan olmaz mi diyo canjm benim yaa inşallah en kuşa surede eski halime donerim hic boyle kalmaya niyetim yokk

Canim kendimi yerine koydum da gaz vermek gibi olmasin da nasil dayaniyon 2 cocukla nasil bir yardim bu Allah askina bacim ya.Ona bakan hayira girecek sanki.3 aylik ve 4 yasinda bi de.Aman Allahim. Bi de evde yapilan temizlik durmuyo misafir olunca.Kendin idare edemiyosan daha müsait biri yok mu canim bilmemkim gelcek yenge sen azcik dinlen filan desen.Sonra da tek kalmak istersen cagirmazsin tek idare etmeye karar verdim filan dersin.Ya da esine anlatsan canim.Bi kac hafta var surda kafani dinleyecegin zaman resmen misafir agirliyosun sen.Kiyamam.ya insanlar ne anlayissiz.Eger bunaldiysan bi yol.bul cnm gönder.Gerekirse kendi tarafindan biri gelse bir iki gün o gider sonra kendi akrabani da gönderirsin oh yalnizlik.Allah yardim etsin gülüm zor yani.

Sibeltanju
kgokce

Kizlar kocalarimiz iyice kafayi yedi zaten. Iyice sacmaliyolar. Seks yonleri kisitlandigi icin baslarina vurdu heralde ben ona bagliyorum.. sibel sen de deseydin ki ben gene eski halime donerim o zamn da bu dedigini hatrlatirim koklatmam deseydin adamlara bak hem onlarin yavrularini tasiyalim hem de manken gibi olmamizi beklesinler... oh ne ala memleket.. gokcecim bacim bazi erkekler gerckten kildan hazzetmiyolar ama seninki abartmis yaniii.. hic de sanmiyrm o kadar oldugunuuu... asker arkadasim lafina uyuz oldumm amaa.. ben de kadinim isteklerim var bi tek senin yok deseydin. Ama dr yasaklamis naparsin.. bn de katlaniyorum de. Nankorluk etmesinn.

Seni cok iyi anliyorum canim yaa cok haklisin.. bu eve tekrar temizlik lazim de. Soylen yanii.. senin de duzenini bozdum de. Bi sekilde gitmesi gerektigini citlat.. niye bastan tamam dedin ki gerek yok filan deseydin gelemezdi..

Canım çok şükür zaten yardıma ihtiyacım yok ben herşeyime yetiyorum eşimde bişi diyemiyor çünkü yengem benim tarafımdan abimin eşi yengem dediyse aramızda 8 gün var yaşıtım yani sağolsun bana yardımcı olmaya çalışıyor ama benim ihtiyacım yok bide üstüne çocuk gürültüsü yaramazlıklar beni çileden çıkarıyor alınır diye bişi yapamıyorum ama doğum öncesi yaşamak istediklerim bunlar değil onlar varken ben daha çok yoruluyorum çünkü sabah kahvaltı yapılacak beni beklerler diye miskinlik yapamıyorum akşam oldu mu sadece eşimle ben olsam çok detaylı bi yemeğe gerek yok ama kalabalık diye illa akşama ne yemek yapsak diye düşünüyorum evin dağınıklığıda cabası bi akıl verin bana

hmm tesekkür ettim canım bende dün senn bu yazdıklarını okudukdan snra içmedim burada aksam baglantım koptuu bir daha da gelmedi o yuzden yeni cvplayabiriorum ksr bakma
Bende ANCA girebildim nete. Sen doktoruna sor ona göre kullanmaya devam et. Ama fazlası zarar her şeyin. Ben kullanmıyorum magnezyum. Burada bi arkadaş ta magnezyum içiyormuş safra ve mide sorunu yaşamış ama zaten sorunu varmış magnezyum tetiklemiş galiba şimdi kimsenin de günahına girmek istemem. Sen kontrole gidince sor ama karnının sertleşmesi iyi bi şey. Bebek kasılıyor rahmin kan basıyor. Korkma hiç. Benim Dr kanama su gelmesi ve yoğun yani sık Sancı varsa koşa koşa geliyorsun dedi. Başka dediğim şeyleri önemseme diyor.

maşallahhh senin bıdığına bacımm... biz 1 hafta geriden geliyoruz ya bakalım ne olacakk... bizimde diğer randevo 24 kasımda artık her pazartesi ama bana kanal manal bişey demedii dr yaa... zaten dr demeden eşim herşeye burnunu sokuyor yok yok indiiiiiiiii aşağıda kanalda gör bak 29 kasıma kalmayacan sen demesi yetmez gibi doktora usg de eeee açılma avrmı diye de sormaz mıııı pesss dedimmmm birde dr umda kadın hani iyice utanamz oldu bizim adam da

. Canım evet keçiörendeyim .. Bizim hiç çocuk ta yok bu katlarda arada kaynadı sanırım saglık olsun :)
bende ümidi kestiğim bir anda gelir seninde gör bak bu hafta cuma gelirse şaşmamm

yaaaaa bacımmm birde büyükk öküssslerle uğraşıyoz işte
inşallah yaza kalmadan eski halimziden de fit oluruzz.. hele bir sağlıcakla doğarup güzelce emzirebileydikkk yavrularımızı
kafayı yemişler di mi :)
eee naparsınnnn sürece bıraktım artık

Evt valla öyle canim gidisat bir garip kocalar da biz de kafayi yedik.Sen öp basina koy kocani.Biz ailecek depresyondayiz sanirim.

Bizim bi yasak yoktu ama esim hep korka korka ayda 1 zorla yanasiyodu benim israrimla.Son 2 aydir karnin büyüdü bebek hareket ediyo kendimi kötü hissediyorum demeye basladi doguma kadar perhizdeyiz biz.Dogum sonrasi da böyle gider herhalde bir süre yasak sanirim.Ben bile unuttum asker arkadasi gibim olduk bizzz.Ondan mi acaba bu gerginligimiz

kızlar 3 gündür lansinonu sürüyorumm... söylemesi ayıp benim sağ meme kocamann uçlu oldu sol daha ufak herkesdeki gibi.. ama kremi sürdümm o kahve tabakadan adeta klasik bir ben kadar bir parça düşmezmi altında bir yağ tabakası beyaz bişey aktı... vallaa sürerken o garip parça düşünce içim gitti acımasada pek... işte ozaman anladım göğüs nasıl yarılabiliyormuşşş diyeee ufff ne yapacaz.. keşke şu kolanya işini erkenden bileydimmmmmmmm lansinonn da iyice yumuşattı orayıı adeta vazelin sürmüşüm gibi nemli ve parça parça oldu ne yapacazz ufffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…