- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
işteee ne yaparsın bacımmm :) geçicek bu günlerde inşallahhh... ayyy biz yaşlanınca ne olacaz acabaaaa :)bebekprenses
kgokce
kizlar ben de sizin gibi cok hassas oldum. Dun esim evdeydi surekli didistik inanin ki.. bazen cok gicik ediyo beni. Demek ki bi bnmki degilmis. Sabah yataktan kaldiramadim. Agrim vardi kalktim zorla kahvalti hazirladim. Gece mide agrisindan uyyamamistim hep de kabus gormustum. Zaten psikolojik olarak negatiftim kalktigimda. Sinirlerim bozuldu kalkip bna yardim etmiyo diye. Basladim aglamaya. Hem agliyorum hem kahvalti hazirliyorum. Kahvaltida agladigimi gordu basladik tartismaya. Snra yumusak davrandi sofrayi kaldirdi faln.. az snra gene basladik.. bi seyi yaptirana kadar canm cikiyo yuz kere hatirlatiyorum. Bi de en ufak lafima sinirleniyo. Dun butun gunum aglamakli gecti. Gorumcem geldi temizlige supurdu sildi gitti kizcagiz. bn de mobilyalarin tozunu aliyodum esim bagirdi cagirdi niye is yapiyorum diye. Madem oylee eve gel de yap dimi.. aksam da az disari cikacakti ya bna bisi olsa diyorum anahtari alcam diyo cagirsan 2 dk.da evde olurum diyo. Zorla kendimi mrk ettiremem dedim bagirdi bna uyuz oldum. Sanki su gune kadar disari cikmasina karismisim gibi.. amaannn ne bileyim biz mi cok hassasiz onlar mi okuzlesti.. sen de haklisin gokcecim. Hele balik olayi resmen eziyet...
neyse sende çok takılmaaa amannnnnnnnnn de geçç
hımm nefes nefeseysen halaa demek yusuf paşa hala yukardaaaaaa cidden aşağı inince bu kezz nefesin rahatlıyor ama yürüyünce çişşşşşşş de çişşşş yapasın geliyor.... :) :)ay ne biliim ya .. tüm gün totosu başı midemde göğsümde hep nefes nefeseyim ..
bende yıka ütüle herseyi bıktımm çanta kapanmadı hala.. artık perşembe son günüm iş yerinde sora kapatcamm Allah izin verirse .. beşiğimiz geldi dün babası kurdu dolapta sorun oldu haftasonu cuma gelecek nese evdeyim artık cok şükür dedim getir cuma öğlen anca silcez havalancak günlerce ..
bende görümcemle papaz oldum ne ısrar kıyamet oglunun port bebesini kıyafetlerini getirmiş kullanmam diince aşırı bozuldu üzerine de whatsapp tan yazmış bi sürü dedim kaç kez istemiorum özeniyoruz dedim bu inat nie yazmadı bişey ama düzgünce anlattım ayıp etti cok almadım die ağlamış bi de bastan alıstırmak istemiorum ya cocugun her eskisini bize verecek ztn bi sürü hediye geldi e biz aldık bu ne ya .. bi de anlamıo özeniyoruz diorum yok .. valla zor ya lohusa halimle yine getirirse ne yaparım o sinirle bilmiorum cok da severdim kendisini bu konuda fenayız ben onu çözemiorum
görümcenede istemediğini belirtmişsin ne bu ısrarr yaa.. ilk çocuğunuz olmasaa belki kabul edilebilir ama imkanın varsa zatenn gönül herşeyin en güzelini yavrularına istiyor... o yüzden tepkini açıkca belirtmen iyi olmuş
çok yatırmışlar seni 20 yetti banaaya beni 40 dk yatırdılar bende hiç sevmedim aptal bişey .. sancım da çkmadı aman ya .. vakit kaybı geldi e şimdi o nst ye her hafta gircez galiba di mi
hımmmmm baksennnn kocayaa.. hepsi aynııııııı teraneee deseneee... bende 15 kgm aldımm hadi 2kgmı bebek 1 i su s1 kan hacmi 2 de plesanta eee gerye kaldı bir sürü kiloo.. bende ödem falanda oluşmadı resmen gıdı yaptımmmBenim kocamda gecen gun almış telimi hamilelikten onceki resimlere bakıyo. Of be manken gbi karım şu bacaklara bak. Ozaman hiç fazlan olmamasına ragmen rejim yapıp duruyodun. Şimdi napıcaksn bı halde demezmı. İki gün konuşmadım. Ne aglamıştım ama. Resimlere baktıkca aglıyorum. 20 kilo aldım malesef. Birde benim saclarımı eşim keser. Biyere gıderken o fön ceker.bıyıklarımı o alır. Gecen gun epilatörle bacaklarımı aldı. Hep kontrol eder bakim uzamışmı diye. Erkek kuaforu ama bayanada cık yatkın. Otuzden kıldan yana sıkıntımız yok.
bu arada eşinin işi harikaymışşşşş..... sende ohhh gel keyfimm gelll yani.... kızz bacakalrımda kıl olsa nasıl laf ederr allahtan lazer çıkmışşş yoksa ne epilatörlee de olsa eşimmm beni öyle görseee soğur birde varya dünyanın lafını eder... riskden dolayı kaç zamandır doktor uyarınca yatıp kalkar bana naber asker arkadaşım der sanki ben yaptım bu durumuuu amannnn gelde dellenme