- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Bn dr 3-4 seferdir basladim cnm sürüp yarim atlet giyiyorum.Baslama sebebim de su oldu;zaten soyuluyolardi 1 hafta önce baktim bildigin kapak gibi bir parca soyulmuyo da aciliyo kapaniyo.Yarilmis galiba ayyyy diye hemen kreme kostumkızlar 3 gündür lansinonu sürüyorumm... söylemesi ayıp benim sağ meme kocamann uçlu oldu sol daha ufak herkesdeki gibi.. ama kremi sürdümm o kahve tabakadan adeta klasik bir ben kadar bir parça düşmezmi altında bir yağ tabakası beyaz bişey aktı... vallaa sürerken o garip parça düşünce içim gitti acımasada pek... işte ozaman anladım göğüs nasıl yarılabiliyormuşşş diyeee ufff ne yapacaz.. keşke şu kolanya işini erkenden bileydimmmmmmmm lansinonn da iyice yumuşattı orayıı adeta vazelin sürmüşüm gibi nemli ve parça parça oldu ne yapacazz ufffffff
Seni cok iyi anliyorum canim yaa cok haklisin.. bu eve tekrar temizlik lazim de. Soylen yanii.. senin de duzenini bozdum de. Bi sekilde gitmesi gerektigini citlat.. niye bastan tamam dedin ki gerek yok filan deseydin gelemezdi..
di mi yaaa... gönderdikleri numunelerden değilde aras kargoyla (nasıl bir anlaşmaları avrdır bilinmez ya=) asıl kargo ücretinden batacakkKizlar depend sizin adinza gelmediyse annenize yada k.validenize filan isteyin belki onlarin ki gelir.Ben anneme de istemistim gelmez diye ikisi de geldi ayni günDepend duysa bu yaptiklarimizi numune filan göndermeyi keser alimallah Kadinlar kulübü olarak sömürdük resmen dependi
aynennnn resmennn param parça olduuu daha şimdidenn zaten gebelikde de ilk oramız değişmedi mi.. allahım ilk rızkını hazırlıyor bebişlerimizinn nasıl bir mucizeBn dr 3-4 seferdir basladim cnm sürüp yarim atlet giyiyorum.Baslama sebebim de su oldu;zaten soyuluyolardi 1 hafta önce baktim bildigin kapak gibi bir parca soyulmuyo da aciliyo kapaniyo.Yarilmis galiba ayyyy diye hemen kreme kostum.Ama fayda eder mi bilmiyom.Zaten hassas ve soyuluyodu uclari kirmiziydi bi de yarildi.Daha simdiden
kuzu içmeye devam et olsun bol bol da kegel egzersizleri .. gerçi ben yapmasam da olur hatun cok net sezeryan konusunda poff .. benimde aklımdan geçmiodu ders olsun bana bu ..
Bende bel agrisi olmamisti ama sutum hemen gelmedi ve emziremedigim icin cocuk sarilik oldu , esim ben dogum yaptigimin ertesi gunu goreve gitmek zorunda kalmisti ve ben o sezwryanli dikisli halimle 2. Gunu direksiyona gecip hastane hastane kuvez aramistim cnm. Simdi dikislerden yana sikintm iseen ufak bir usutmede sızlıyor dikis yerlerim. Aptamil aldim simdi yine sutum gelmesse die hastaneye goturcem, cunku hemsireler sut gelmesede mama vermeme konusunda israrci oluyolar illa emzir sutun gelir muhabeti yapiyolar.Epiduralde bel agrisi da cok oluyomus. Insallah sorunsuz atlatirsiniz canim..
Sütümüz gelsin bebislere yetsin de napalim azcik dayanicaz meme acisina da.Gercekten mucize canim.Bn gögüslerime bakiyorum o kadar degistiler ki e5 gibi her yeri damar.ins sütümüz bol olur.aynennnn resmennn param parça olduuu daha şimdidenn zaten gebelikde de ilk oramız değişmedi mi.. allahım ilk rızkını hazırlıyor bebişlerimizinn nasıl bir mucize
Depend alsammiki bugun ebe bana bildigin babanne donlarindan getir bol bol dedi, bide orkid istedi baska seye gerek yok bide gecelik giyceksin ilk gun dedi.di mi yaaa... gönderdikleri numunelerden değilde aras kargoyla (nasıl bir anlaşmaları avrdır bilinmez ya=) asıl kargo ücretinden batacakk
Evt valla öyle canim gidisat bir garip kocalar da biz de kafayi yedik.Sen öp basina koy kocani.Biz ailecek depresyondayiz sanirim.
Bizim bi yasak yoktu ama esim hep korka korka ayda 1 zorla yanasiyodu benim israrimla.Son 2 aydir karnin büyüdü bebek hareket ediyo kendimi kötü hissediyorum demeye basladi doguma kadar perhizdeyiz biz.Dogum sonrasi da böyle gider herhalde bir süre yasak sanirim.Ben bile unuttum asker arkadasi gibim olduk bizzz.Ondan mi acaba bu gerginligimiz
Canım ben tamam demedim annem gelecekti ben gerekmediğini söyledim bebiş için Mevlüt yaptım oda yardımcı olmak için geldi Mevlüt'ü yaptım şimdi doğuma kadar yardım için kalacakmış arada bi söylemiyorum sonrada misafirler diye üzülüyorum ama gidip bi dinlenemiyorum eşimde çok yoruluyor gibi geliyor ama oda sesini çıkartamıyor artık annemle konuşup bi yolunu bulmaya çalışıcam yoksa erken doğum yapıcam sebebim olacaklar :) artık çocukların gürültüsünün baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum
ayy kızlarrr eşim bugun bana bir video göndermiş. izledim kendimi tutamadım ağladım inanki. siz de izleyin kendinizden bişeyler bulacaksınız .
https://www.facebook.com/
Bende bel agrisi olmamisti ama sutum hemen gelmedi ve emziremedigim icin cocuk sarilik oldu , esim ben dogum yaptigimin ertesi gunu goreve gitmek zorunda kalmisti ve ben o sezwryanli dikisli halimle 2. Gunu direksiyona gecip hastane hastane kuvez aramistim cnm. Simdi dikislerden yana sikintm iseen ufak bir usutmede sızlıyor dikis yerlerim. Aptamil aldim simdi yine sutum gelmesse die hastaneye goturcem, cunku hemsireler sut gelmesede mama vermeme konusunda israrci oluyolar illa emzir sutun gelir muhabeti yapiyolar.
Canim biz ozaman vanda goreevliydik ve dogumda sadece yanimda annem ve esim vardi. Akraba falan yoktu yani. 3 gun hastanede ısık tedavisi gordu ve kuvezde kaldigi icin almadilar her iki saate bir sut vermeye gittim o halimleCanim bnm yaa uzuldum insallah bu sefer oyle olmaz.. sut gelmiyosa o kadar uzun sure cocuk ac birakilmaz ki yaaa.. hic akrabaniz yok muydu yaninizda kiyamam bn sana.. o halde kuvez aramissin vallahi icim acidi. Peki sonra sutun gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?