- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Cok zormus canim kardesim de de olmustu isin tedavisi gördü 1 gün o sirada ciplak yatirinca üsütmüsler menenjit gibi oldu.Kafadan serum yedi haftalarca.Öksürürken tikaniyodu kücücük bebek.Allah korusun.Ins sarilik olmazlar.Canim biz ozaman vanda goreevliydik ve dogumda sadece yanimda annem ve esim vardi. Akraba falan yoktu yani. 3 gun hastanede ısık tedavisi gordu ve kuvezde kaldigi icin almadilar her iki saate bir sut vermeye gittim o halimle
Benim hastane pisik kremi sampuan bez falan getirmwyin bizde var dedi. sampuani ne alaka dedim kafasini yıkıyoruz dedi.babylove canım Allah güç vermiş, maşallah inşallah süt felan da sorun olmaz...
kızlar dogum cantasına gerekliler listesine pişik kremi yazmışlar , gerek var mı hastane gerekirse kendileri kullanmazlar mı ?
Eskiler bir cay kasigi sekerli su verin derler sarilik olmasin diye ilkinde hurafe deyip vermemistim ama bunda deniycem :) sarilik olayi genelde birrcok bebek yakalaniyor ama onemli olan dereceesi biz cok yuksekle yatmistik 22, 23 falandi. O deger yukseldikce allah korusun dusmez ise cocukda kalici hasar birakabiliyor.Cok zormus canim kardesim de de olmustu isin tedavisi gördü 1 gün o sirada ciplak yatirinca üsütmüsler menenjit gibi oldu.Kafadan serum yedi haftalarca.Öksürürken tikaniyodu kücücük bebek.Allah korusun.Ins sarilik olmazlar.
Canim biz ozaman vanda goreevliydik ve dogumda sadece yanimda annem ve esim vardi. Akraba falan yoktu yani. 3 gun hastanede ısık tedavisi gordu ve kuvezde kaldigi icin almadilar her iki saate bir sut vermeye gittim o halimleikinci gun az az gelemeye baslamisti sonrasimda mama takviyeli 15 ay emzirdim.
link şu h_ttps://www.facebook.com/video.php?v=842576905763991
linkte baştaki h den sonra çizgiyi silip adres cubuguna yapıstır. facebook uzerinden acar.
pişik önleyici krem ve pişik olduktan sonra ayrı krem mi var ?
hastaneye ne soracagımı şaşırdım valla kime sorcam bi de
Gercek sanci nasil normal olan hazirlik sancilari nasil farkini bilen varmi 2 bebegim ama ilki erken oldu bi anda sanci falan cekmedim
babylove canım Allah güç vermiş, maşallah inşallah süt felan da sorun olmaz...
kızlar dogum cantasına gerekliler listesine pişik kremi yazmışlar , gerek var mı hastane gerekirse kendileri kullanmazlar mı ?
Canim ben pisik kremi bepanthol filan almayi düsündüm diger kozmetik tarzi olanlardan almadim.Gerekirse eczanede var alir eslerimiz herhalde.ilk günden pisik kremi sürmeye gerek oluyo mu acaba her alt acista sürecek miyiz?
Kızlar bu gece bişi daha hallettim . Hanfendiye isimli cerceve yaptım .. Bunu belki hastane kapısına da asabilirim .. Nette gormustum örneğini , kapıya boydan boya güpürlü kurdele koyuyorlar .. Fikir olur belki , bu arada bebek çantası için olan keseleri de koyuyorum cok derli toplu oldu çantası .. Keselerden biri dogum sonrası hemşirelere vermek üzere hastane çıkışı var diğerlerinde , farklı takımları . Ne olur ne olmaz fazla kıyafet koydum ... Bu arada buradan arkadas pişik kremi koyalım mı demiş . Bunları hastaneyle görüşmek lazım .. Bana hastane bebek bezi , kremleri , anne için ped fakan biz tedarik edıyoruz dedi .. Kontrollere gidince dogum hemşiresiyle görüşmelere fayda var
Cok guzelmisss yaaa cok duygulandim...
İyi hoş da çok ütopik bir yazı olmuş.Doktorunuza ve hastanenize güvenin.Merhaba arkadaslar okudugum bir yazıyı paylaşmak istedim doğumdan sonra bebege nasıl davranıldığı hastane ve doktor uygulamaları gerçekten cok onemli.doğumu beklerken benım aklım hep bunda
http://dogummelegi.com/dogum-plani-hazirlamak/
Kızlar bu gece bişi daha hallettim . Hanfendiye isimli cerceve yaptım .. Bunu belki hastane kapısına da asabilirim .. Nette gormustum örneğini , kapıya boydan boya güpürlü kurdele koyuyorlar .. Fikir olur belki , bu arada bebek çantası için olan keseleri de koyuyorum cok derli toplu oldu çantası .. Keselerden biri dogum sonrası hemşirelere vermek üzere hastane çıkışı var diğerlerinde , farklı takımları . Ne olur ne olmaz fazla kıyafet koydum ... Bu arada buradan arkadas pişik kremi koyalım mı demiş . Bunları hastaneyle görüşmek lazım .. Bana hastane bebek bezi , kremleri , anne için ped fakan biz tedarik edıyoruz dedi .. Kontrollere gidince dogum hemşiresiyle görüşmelere fayda var
Sırf anne sütü alırken kolayu kolay pişik olmazlar zaten, ek gıdaya geçince başlıyor pişikler.Kizlar ben bepanthol aldim koydum cantaya.. ne olur ne olmaz.
Bende cok kararsız kaldım .. 10 ku takım olanı ilk verme kararı aldım . Tecrübeli anneler siz ne dersinizdoğru haklısın bunu konusayım bir dahaki muayenede. yaptıkların derli toplu guzel olmus begendimm.
ben hala hangi kıyafetini once hangisini sonra giydirecegime karar veremedim. açıkcası.
evet : (( cok fena vurdu benii. bizi biliyorlar mı acaba.
bu arada yabancı bir uygulamada bebegin bu sıralarda şarkıları algıladıgını ve sevdigini yazıyordu. Annenin sesini ve şarkı soylemesini çok severlermiş mutlu olurlarmıs, dogunca da hatırlarmış. Çok ilginc di mi .
doğru haklısın bunu konusayım bir dahaki muayenede. yaptıkların derli toplu guzel olmus begendimm.
ben hala hangi kıyafetini once hangisini sonra giydirecegime karar veremedim. açıkcası.
evet : (( cok fena vurdu benii. bizi biliyorlar mı acaba.
bu arada yabancı bir uygulamada bebegin bu sıralarda şarkıları algıladıgını ve sevdigini yazıyordu. Annenin sesini ve şarkı soylemesini çok severlermiş mutlu olurlarmıs, dogunca da hatırlarmış. Çok ilginc di mi .
Canım cerceve ikeadan , içine saten kumas yapıştırdım .. Hafrlerıde ahşap eşya satan hobi dükkanlarından aldım . Instagramda görmüştüm bu tarz cerceve onu nasıl kullanmışlar hastane kapısında resmini atıyım canım . Bu tarz kullanmayı düşünüyorum . Sonrada odasında bu tarz çerçeveyi köşesi var oraya koyucamSırf anne sütü alırken kolayu kolay pişik olmazlar zaten, ek gıdaya geçince başlıyor pişikler.
Doğru diyorsun canım bulucam artık bi yolunu yoksa dinlenmek haram oldu bana bide o yetmezmiş gibi evin halini gördükçe sinirlerim zıplıyor bide bebişime aldığım eşyalarıda kullanmaya başladılar kıskandığımdan değil ama ilk bebeğim ve ona özel olmalı diye düşünüyorum pişdik kremini küvetini şampuanlarını beşiğini falan hep kullandılar iyice çileden çıkıcam o anları yaşamamak için bi an önce bişiler yapmam lazımO zamn bacim guzellikle soylee.. sen de yoruluyosun de. Benim de artik dinlenmem lazim de. Cocuklardan kafam sisiyo biraz rahat etmem lazim doguma kadar de. Acik acik soyle. Senden ve bebeginden onemli olamaz yengenin kirilmasi.. kusura bkmasin..
Teşekkürlerrr.Aynı şey canım..
.
aslında bepanthol her turlu iş için gerekli olabilir yara bere. bilemedim.Kizlar ben bepanthol aldim koydum cantaya.. ne olur ne olmaz.
ogluşun 10 lu hastane cıkısı turuncu krem, diğeri 8 li set maviş ve cok guzel en sevdigim kıyafeti çok ozendim jujubeden aldım, bi 5 li aldım mickeyli maviş , yetmez mi ?Bende cok kararsız kaldım .. 10 ku takım olanı ilk verme kararı aldım . Tecrübeli anneler siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?