2014 Aralık Anneleri

uzaktan bile çok gerildim şu anda gözüm seyirecek nerdeyse

Oha yaniii senin bebegin yatmadan onunkiler mi yatiyooo bn cok sinirlenirdimmm!!!! Ve acik acik soylerdim kusura bkmasin cok anlayissizmis! Sen cok sabirlisin.

Ayy cnm sen sabirlisin valla ben kullandirtmazdim gerekirse papaz olurdum herhalde .Cok zor haklisin bir an önce bisiler düsün

Şimdi sen öyle yazınca bende karıştım :) eşime dıyorum ilk gelince yanına fotoğrafçı arkadaşımın varr resmini cekıcek eee ilk çıktıklarında temiz gelmıycekler mi yanımıza ... Ilk en sevdiğim özendiğim kıyafeti giysin dıyırum ... Bakalım buradaki yazılanlara , annelere gore değişebilirim

ya bi de hastane kendi sitesine foto koyuyor ya o da var tabi. bilemedim : / gelenler de mavi görsün istiyorum

ya bi de hastane kendi sitesine foto koyuyor ya o da var tabi. bilemedim : / gelenler de mavi görsün istiyorum
Hepsi çok guzel secemıyıruz . Ben fazladan Biçok sey koymuşum kıyamadım ... Ilk kıyafeti en güzeli olsun ıstıyorum vende bakalım fikirler geldikçe değişebilir

Oha yaniii senin bebegin yatmadan onunkiler mi yatiyooo bn cok sinirlenirdimmm!!!! Ve acik acik soylerdim kusura bkmasin cok anlayissizmis! Sen cok sabirlisin.

İşte arabada yer kalmadı beşiğine dedi bende kendi çocuğum gibi görüyorum ama bu aralar normalden daha hassas ve sinirliyim bu yüzden dokunuyor olan biten herşey ve şuan o eşyaların hiçbirini kullanmak istemiyorum

Ayy cnm sen sabirlisin valla ben kullandirtmazdim gerekirse papaz olurdum herhalde .Cok zor haklisin bir an önce bisiler düsün

Düşünüyorum ama bi türlü nasıl söylenir bilmiyorum artık günlerdir içim şişti buraya içimi dökmekte çare buldum altı üstü bi krem diye kendimi teselli edeyim yenisini alırım diyorum ama sinirlerimi bastıramıyorum bi türlü

senel
bak sinirden gozum seyiriyo yeminleee ayyyy yengen cok pervasizmis canim yanlis anlama ama...

Yok cnm yanlış anlamıyorum bu tamamen düşüncesizlik zaten oda muhtemelen aramızdaki samimiyete dayanarak bunu yapıyor ama biraz düşünceli olması gerekmez mi ben söylenerek surat yaparak kırmak istemiyorum ama sonumuz oraya doğru gidiyor

Iyi yapmissin canim anlatmakla bize.Insan delirir hakikaten kimseye anlatmadan icine ata ata.Mühim olan krem degil bence de tabiki sen isteseler onlara da verir yenisini alirsin ancak önemli olan biraz düsünceli olmak.Sonucta ilk heves sen acip kullanmak icin almissin.Yengen biraz düsüncesiz canim sen ne kadar hosgorü göstermissen o tepene cikmis.Besikte daha bebis yatmamis sonucta.Sana bakmaya geldim ayagina seni kendine gebe birakmis.Sen de bisey diyememissin iyilik yapiyolar ya güya.Bence güzel bir dille biraz dinlenmek istedigini söyle yardimlarinin yeterli oldugunu falan filan.Esinle biraz basbasa kafayi dinlemek istedigini söyle gerekirse.Kirmadan anlatmaya calis canim cekilir gibi degil.Ben sabah biri evdeyken erken kalkmak zorunda kalinca bile delleniyorum.Misafir sonucta yardima da gelse.O nedenle kendim takilmayi seviyorum.Esim de kiziyo bu huyuma misafir sevmiyorum diye ama napayimmm

Canim simdi aklima geldi bebek erken kalkiyodur dinlenemiyorum filan desen diyebilir misin bilmiyorum ama.Biraz sakince kafami dinleyeyim sen yabanc8 degilsin yenge biliyosun bu yollardan gectin desen.Tabi aranizdaki samimiyeti bilmedigim icin diyebilir misin anlar mi bilemem tatlim.

Canim valla uygun bir dille soyle. Doguma kadar biraz kafami dinlemek istiyorum sagol hersey icin de.. iki kucuk cocukla ne diye cikmis gelmis deli mi ne!!!

Valla çok sağolun kızlar sizlerle paylaşmasam içimde patlayacaktı artık emin olun kıskançlık değil içimdeki ama insanların bu rahatlığından ben rahatsız oluyorum hani o benim yerimde olsa oda bana kullandırtırdı ama ben kullanmazdım aramızdaki fark bu şimdi geldiler nasıl geri göndereceğim onu düşünüyorum içimden kendi kendime konuşup her sabah uyandığımda sakin ol onlar misafir diye kendimi teselli edip güne başlıyorum

Ben evden kovardim iyi sabirlisin. Oldu benim hevesle bebegime aldiklarimi onlar kullanacak. Yok ya!

İşte yanlış anlamasını istemiyorum bide onlar beni kaldırmıyorki ben kendimi sorumlu hissedip kalkıyorum ama mutlu mu kalkıyorsun derseniz evet diyemem çünkü düZenim bozuldu

Yani dusunceli biri olsaydi kendi cocuklarida olmus hevesini anlar kullandirtmazdi. Hem cidden 2 cocukla yardima gelinmezki daha cok eziyet olur. Araniz iyiyse birbirinize naziniz geciyorsa cidden iyi degilim cocuklari kafam kaldirmiyor de veya annem gelecek de. Ay ben sinirlendim ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…