- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
uzaktan bile çok gerildim şu anda gözüm seyirecek nerdeyseDoğru diyorsun canım bulucam artık bi yolunu yoksa dinlenmek haram oldu bana bide o yetmezmiş gibi evin halini gördükçe sinirlerim zıplıyor bide bebişime aldığım eşyalarıda kullanmaya başladılar kıskandığımdan değil ama ilk bebeğim ve ona özel olmalı diye düşünüyorum pişdik kremini küvetini şampuanlarını beşiğini falan hep kullandılar iyice çileden çıkıcam o anları yaşamamak için bi an önce bişiler yapmam lazım
Sırf anne sütü alırken kolayu kolay pişik olmazlar zaten, ek gıdaya geçince başlıyor pişikler.
Doğru diyorsun canım bulucam artık bi yolunu yoksa dinlenmek haram oldu bana bide o yetmezmiş gibi evin halini gördükçe sinirlerim zıplıyor bide bebişime aldığım eşyalarıda kullanmaya başladılar kıskandığımdan değil ama ilk bebeğim ve ona özel olmalı diye düşünüyorum pişdik kremini küvetini şampuanlarını beşiğini falan hep kullandılar iyice çileden çıkıcam o anları yaşamamak için bi an önce bişiler yapmam lazım
Ayy cnm sen sabirlisin valla ben kullandirtmazdim gerekirse papaz olurdum herhalde .Cok zor haklisin bir an önce bisiler düsünDoğru diyorsun canım bulucam artık bi yolunu yoksa dinlenmek haram oldu bana bide o yetmezmiş gibi evin halini gördükçe sinirlerim zıplıyor bide bebişime aldığım eşyalarıda kullanmaya başladılar kıskandığımdan değil ama ilk bebeğim ve ona özel olmalı diye düşünüyorum pişdik kremini küvetini şampuanlarını beşiğini falan hep kullandılar iyice çileden çıkıcam o anları yaşamamak için bi an önce bişiler yapmam lazım
Şimdi sen öyle yazınca bende karıştım :) eşime dıyorum ilk gelince yanına fotoğrafçı arkadaşımın varr resmini cekıcek eee ilk çıktıklarında temiz gelmıycekler mi yanımıza ... Ilk en sevdiğim özendiğim kıyafeti giysin dıyırum ... Bakalım buradaki yazılanlara , annelere gore değişebilirimTeşekkürlerrr.
aslında bepanthol her turlu iş için gerekli olabilir yara bere. bilemedim.
ogluşun 10 lu hastane cıkısı turuncu krem, diğeri 8 li set maviş ve cok guzel en sevdigim kıyafeti çok ozendim jujubeden aldım, bi 5 li aldım mickeyli maviş , yetmez mi ?
ilkin giydirecegi ne kadar sure üzerinde kalır? ziyarete gelenler o giysiyle mi gorur. fotograf cekimine de maviş takımı denk gelsin istiyorum. gelen misafirlere de maviş takımı denk gelsin istiyorum.
o yuzden cok kararsızım turuncu heba olur maviyi temizce misafirler gelince mi giydiririm. yoksa ilk foto onemli mi diyorsunuz ve uzun sure kullanabilir mi. bir akıl verin yaaaaaaaaa
Şimdi sen öyle yazınca bende karıştım :) eşime dıyorum ilk gelince yanına fotoğrafçı arkadaşımın varr resmini cekıcek eee ilk çıktıklarında temiz gelmıycekler mi yanımıza ... Ilk en sevdiğim özendiğim kıyafeti giysin dıyırum ... Bakalım buradaki yazılanlara , annelere gore değişebilirim
Merhaba arkadaslar okudugum bir yazıyı paylaşmak istedim doğumdan sonra bebege nasıl davranıldığı hastane ve doktor uygulamaları gerçekten cok onemli.doğumu beklerken benım aklım hep bunda
http://dogummelegi.com/dogum-plani-hazirlamak/
Hepsi çok guzel secemıyıruz . Ben fazladan Biçok sey koymuşum kıyamadım ... Ilk kıyafeti en güzeli olsun ıstıyorum vende bakalım fikirler geldikçe değişebilirya bi de hastane kendi sitesine foto koyuyor ya o da var tabi. bilemedim : / gelenler de mavi görsün istiyorum
uzaktan bile çok gerildim şu anda gözüm seyirecek nerdeyse
Oha yaniii senin bebegin yatmadan onunkiler mi yatiyooo bn cok sinirlenirdimmm!!!! Ve acik acik soylerdim kusura bkmasin cok anlayissizmis! Sen cok sabirlisin.
Ayy cnm sen sabirlisin valla ben kullandirtmazdim gerekirse papaz olurdum herhalde .Cok zor haklisin bir an önce bisiler düsün
Düşünüyorum ama bi türlü nasıl söylenir bilmiyorum artık günlerdir içim şişti buraya içimi dökmekte çare buldum altı üstü bi krem diye kendimi teselli edeyim yenisini alırım diyorum ama sinirlerimi bastıramıyorum bi türlü
İşte arabada yer kalmadı beşiğine dedi bende kendi çocuğum gibi görüyorum ama bu aralar normalden daha hassas ve sinirliyim bu yüzden dokunuyor olan biten herşey ve şuan o eşyaların hiçbirini kullanmak istemiyorum
Iyi yapmissin canim anlatmakla bize.Insan delirir hakikaten kimseye anlatmadan icine ata ata.Mühim olan krem degil bence de tabiki sen isteseler onlara da verir yenisini alirsin ancak önemli olan biraz düsünceli olmak.Sonucta ilk heves sen acip kullanmak icin almissin.Yengen biraz düsüncesiz canim sen ne kadar hosgorü göstermissen o tepene cikmis.Besikte daha bebis yatmamis sonucta.Sana bakmaya geldim ayagina seni kendine gebe birakmis.Sen de bisey diyememissin iyilik yapiyolar ya güya.Bence güzel bir dille biraz dinlenmek istedigini söyle yardimlarinin yeterli oldugunu falan filan.Esinle biraz basbasa kafayi dinlemek istedigini söyle gerekirse.Kirmadan anlatmaya calis canim cekilir gibi degil.Ben sabah biri evdeyken erken kalkmak zorunda kalinca bile delleniyorum.Misafir sonucta yardima da gelse.O nedenle kendim takilmayi seviyorum.Esim de kiziyo bu huyuma misafir sevmiyorum diye ama napayimmm
Doğru diyorsun canım bulucam artık bi yolunu yoksa dinlenmek haram oldu bana bide o yetmezmiş gibi evin halini gördükçe sinirlerim zıplıyor bide bebişime aldığım eşyalarıda kullanmaya başladılar kıskandığımdan değil ama ilk bebeğim ve ona özel olmalı diye düşünüyorum pişdik kremini küvetini şampuanlarını beşiğini falan hep kullandılar iyice çileden çıkıcam o anları yaşamamak için bi an önce bişiler yapmam lazım
İşte yanlış anlamasını istemiyorum bide onlar beni kaldırmıyorki ben kendimi sorumlu hissedip kalkıyorum ama mutlu mu kalkıyorsun derseniz evet diyemem çünkü düZenim bozulduCanim simdi aklima geldi bebek erken kalkiyodur dinlenemiyorum filan desen diyebilir misin bilmiyorum ama.Biraz sakince kafami dinleyeyim sen yabanc8 degilsin yenge biliyosun bu yollardan gectin desen.Tabi aranizdaki samimiyeti bilmedigim icin diyebilir misin anlar mi bilemem tatlim.
Valla çok sağolun kızlar sizlerle paylaşmasam içimde patlayacaktı artık emin olun kıskançlık değil içimdeki ama insanların bu rahatlığından ben rahatsız oluyorum hani o benim yerimde olsa oda bana kullandırtırdı ama ben kullanmazdım aramızdaki fark bu şimdi geldiler nasıl geri göndereceğim onu düşünüyorum içimden kendi kendime konuşup her sabah uyandığımda sakin ol onlar misafir diye kendimi teselli edip güne başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?