2014 Aralık Anneleri

Canim valla uygun bir dille soyle. Doguma kadar biraz kafami dinlemek istiyorum sagol hersey icin de.. iki kucuk cocukla ne diye cikmis gelmis deli mi ne!!!
İşte maksat yardımcı olmak bana sağolsun oluyorda hiçbi iş yaptırmamaya çalışıyor ama çocuk gürültüsü yaramazlıkları derken benim sinirlerim yıprandı misafirler diye içime attım hep ama içim şişti artık sinirden

Sanırım anneme söyleyip bi yol arayacağım yada çocukları bahane edeceğim annemin doğumda geleceğini biliyor bide ben dıştayım onlar annemle Balıkesirdeler yani ordan çıktı geldi yanıma aynı yerde olsak geri göndermek zor değilde dışta olduğum için nasıl yaparım bilmiyorum

Annenin gelecegini ogrenecegi zmn gider mi?

senel abinin eşi ise abim tek başına evde gönlüm razı değil de.. annem gelecek zaten yengecim çok sağol sizinde düzeniniz bozuldu diyip gönderebilirsin tatlılıkla canım :)

senel abinin eşi ise abim tek başına evde gönlüm razı değil de.. annem gelecek zaten yengecim çok sağol sizinde düzeniniz bozuldu diyip gönderebilirsin tatlılıkla canım :)

Bende böyle düşünmüştüm cnm ama bunu kendim değilde anneme söyleteyim istiyorum hani ben istemiyormuş gibi olmak istemiyorum

Uykusuzljkkk karin sancisi ağrısı.
Hergece doguruyor gormek kendini ruyada ayyyhhhh
Allahım hayırlısini verr.

Bende de gecen haftanstde sanci cikmisti bende yatmayi kabul etmedim eve giyim bi hafta sonra az kanamam oldu hemen doktora gittim dedi bana ben seni yatirsyim. Demisdim erken alabiliriz dedi ama bebegin cok küçük elimizden geldiğince geciktirelim dedi ama bebek beklemedi kendi suyunu tüketmişti mecbur sezeryan oldum bence hemen git serum falan takarlar biraz daha bebegin durur anne karninda..

Ben ilki de erken oldu sezerysn bu bebeğimde erken oldu yine sezeryan..

Annemin ne zaman gelip gelmeyeceğini bilir o yüzden annem gelecek diyemem ama bi bahaneyle anneme çağırttırayım diyorum

Annene anlat cnm bu konuyu. Annende geliyorum ayagi yapsin gidene kadar. Yada kirmadan al karsina konus.

Gunaydin kizlar.. bugun 10:20'de kontrolum var insallah hersey yolundadir. Dr bebek kanala girmemis sezeryan der diye odum patliyo... esim annem teyzem cumbur cemaat gidicez :) yarina da aile hekimliginden ebe hemsire cagirdi beni. Son kez kan tahlili yapacakmis. Gebelik izlemim varmis. Emzirmeyle ilgili bilgiler faln verecekmis.

ben ocak annesi olacağım, sizede bir bakayım dedim,, dedimde yengene de yuuh dedim yani,,,,, kusura bakma ama, iki tane çocuklu kadının ki biri 3 aylık biri 4 yaşında kendine yararı olmaz ki sana olsun,,,,
bence yengenin canı sıkılmış, onun için biraz gezmek istemiş,,, ben senin yerinde olsam,,, ya sakin ve düzgün bir dille ona ihtiyacımın olmadığını söylerim veyahut yiğenlerim sersefir oldu, benim içim rahat etmiyor derim,,,,
veyahut sabahları miskinliğimi yaparım,, kendimi o kadar yormam,,,,,
ama kendini bu kadar sıkıntıya sokma,,, bunlar hamileliğin en güzel dönemleri,,,,

İşte yanlış anlamasını istemiyorum bide onlar beni kaldırmıyorki ben kendimi sorumlu hissedip kalkıyorum ama mutlu mu kalkıyorsun derseniz evet diyemem çünkü düZenim bozuldu
Bence kotulugunden yapmiyodur. Muhtemelen hamileliginde cok yalniz kaldi, sen kalma istiyodur. Oncelikleri de degismistir ondan yaymistir biraz. Sen hissettigin gibi davranmalisin. Bence elini etegini isten cek. Hizmet etme, erken kalkma, odana cekil biraz. Yalniz kalma ihtiyacini da belirt. krem kullanmasi falan da cok sorun degil. Besigi ben de istemeyebilirdim ama. :) bence o yaptigi seyi cok onemli goruyo, ondan kendine hak gordu. Bu arada disari cik gez, yuruyus yap, hakikaten yalniz kal, parka git baska cocuklari izle, hayal kur, oksijen al. :) bunlar dinlenecegimiz son zamanlar. Bunu ona da soyleyebilirsin. Sana arkadas oldugu icin teskur et, yol ver cici. :*

Benim de eltim 2 cocukla geleyim ben bakmaya demisti esime. Esime kesinlikle hayir 2 cocukla bana mi bakacak ben mi onlara bakacagim dedim kabul etmedim. Esim de aynen soyledi. Isterse alinsin. Reklam yapmaya gerek yok. Senin bakima ihtiyacin var ne ben gelirim ayaklarina yatiyosun di mi.
Dun bebek cantasi haxirlamaya yengem geldi. Onun da 2 cocugu var. 2dk. Da talan ettiler ortaligi. Cocuklara yapma etme derken cantayi nadil yaptik ne koyduk ne koymadik farkinda bike degilim. Cagirmaz olaydim dedim resmen.

bebeğin kanala girmesi şart değil.ters olmasın yeter...doğum anında bile girebilir...doktorlar zaten sezeryan için bin türlü bahane buluyor, inanmaya hazır olursan hemen ikna ederler..dikkatli ol

senel bence abine soylemelisin yengemi uzmek istemiyorum de ama boyle onlarada yuk hissediyorum kalakamiyorum falan de oda esini cagirsin.sen kotu olma esine gelmesini istedigini soylesi .valla benim 4 yasindan 2 ay kucuk kizim var ben onu bile bazen kaldiramiyorum sen bide bebek var .kimse olmasa evi hergun temizleme ama boyle ooohoooo bosver en guzel zmanin dinlen sakinless Allah hayirlisiyla kurtarsin hepimizi

Ben ilki de erken oldu sezerysn bu bebeğimde erken oldu yine sezeryan..
Canim senle günlerimiz ayniymis.Bebisin oldugunu biliyorum da doktor ne demisti erken gelme sebebi icin? Bi de canim nasil sezeryan oldun,epidural vs? Sonrasi nasil.oluyo sezeryanin kalkip kendi bebek bakimini yapabilir derecede misin ?Biraz anlatir misin? Cok cahilim bu konularda

canımmm tekrar geçmiş olsun.bundan sonra kendine dikkat et.hayırlısıyla bebişini aldın ya kucağına herşey güzel olur inşallahh.dualarımız sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…