oyy oyyy bacımmmDüşünüyorum ama bi türlü nasıl söylenir bilmiyorum artık günlerdir içim şişti buraya içimi dökmekte çare buldum altı üstü bi krem diye kendimi teselli edeyim yenisini alırım diyorum ama sinirlerimi bastıramıyorum bi türlü
günaydın herkesee...
herşey yolundadır inşallahhh...
benim bir kaç gündür bitmek bilmeyen dinmeyennn adeta kendimi parçalaycak kadar karnım kaşınıyor... dünden beri bebek yağına da başladımmm ....
bu lansinonnuda sürüyorummm tüm meme uçlarıım parça parça kopuyorrr şaşkınımmmm ne olucakkk....
valla kolanyayı susayıcı diye bir arkdşmız var o diyordu ama geciktikk 6-7. aylarda başlamak gerekliymiş... o bizden geçti :)günaydın canım. bende lansinoha başlıcaktım bu akşam artık ama senin daha mı kötü oldu kremle?ne yapsam acaba. sen bi ara kolonya falan diyodun o nasıl oluyor?
valla kolanyayı susayıcı diye bir arkdşmız var o diyordu ama geciktikk 6-7. aylarda başlamak gerekliymiş... o bizden geçti :)
ben direkt dr un dediği gibi lansinonla başladımmm . kötümü etti iyi mi olması gereken mi bu bilemedimmm valla.. ama parça parça oldu kremi sürünce kahve kahve parçalar kopuyor... pek acımıyor amaaa belkide cidden böyle bir süreçle hazırlanmış olur .. ama inannmıyorum ilk hafta yine ağrıyacak
Ya bu kegel egzersizlerinş bir ben beceremiyorum sanırımo kadar yazı okudum video izledim ama yine yapamıyormuşum gibi geliyor.
Sana neden sezaryen dedi doktorun canım?
bebek zayıff 2740 ama haftasıyla uyumlu dedi.. çok büyük olamması normal doğum için harika bir gidişat dedi ... 36. haftadan sonra (şimdi 37 oldukda biz) her an doğabilir öylesine dedi... sözde bebeklerin %88 i 36-38. haftaları arasında doğuyormuş... bende dr a yok eşimde sizin gibi ehr an doğabilir mi diye tedirgin oluyor ama bence 40 ı bile görecez dedim dr aman yok olmasın öyleee,,,, 40 çok geç demez mi:) dr benden hevesliiiiii doğurtmayaaa neyse çatlak iştee
günaydın herkesee...
benim bir kaç gündür bitmek bilmeyen dinmeyennn adeta kendimi parçalaycak kadar karnım kaşınıyor... dünden beri bebek yağına da başladımmm ....
bu lansinonnuda sürüyorummm tüm meme uçlarıım parça parça kopuyorrr şaşkınımmmm ne olucakkk....
işteee ne yaparsın bacımmm :) geçicek bu günlerde inşallahhh... ayyy biz yaşlanınca ne olacaz acabaaaa :)
neyse sende çok takılmaaa amannnnnnnnnn de geçç
hımm nefes nefeseysen halaa demek yusuf paşa hala yukardaaaaaa cidden aşağı inince bu kezz nefesin rahatlıyor ama yürüyünce çişşşşşşş de çişşşş yapasın geliyor.... :) :)
görümcenede istemediğini belirtmişsin ne bu ısrarr yaa.. ilk çocuğunuz olmasaa belki kabul edilebilir ama imkanın varsa zatenn gönül herşeyin en güzelini yavrularına istiyor... o yüzden tepkini açıkca belirtmen iyi olmuş
çok yatırmışlar seni 20 yetti banaaişin garip yanı ise 28. haftamda kasılmalarım falan varken sona yaklaştıkça ne ağrı ne sızıııııı olamz olduuu ne edecez bilemiyorummm...
hımmmmm baksennnn kocayaa.. hepsi aynııııııı teraneee deseneee... bende 15 kgm aldımm hadi 2kgmı bebek 1 i su s1 kan hacmi 2 de plesanta eee gerye kaldı bir sürü kiloo.. bende ödem falanda oluşmadı resmen gıdı yaptımmmye ye ye nereye kadarrr... bakalım ne olacak halimiz... 40 ım çıkınca spora yazılacam diyorum eşim otur oturduğun yerde çocuğa baktın kaldı sporunnn demez mi.. amannn neyse konu konuyu açıyor be sibelcim:)
bu arada eşinin işi harikaymışşşşş..... sende ohhh gel keyfimm gelll yani.... kızz bacakalrımda kıl olsa nasıl laf ederr allahtan lazer çıkmışşş yoksa ne epilatörlee de olsa eşimmm beni öyle görseee soğur birde varya dünyanın lafını eder... riskden dolayı kaç zamandır doktor uyarınca yatıp kalkar bana naber asker arkadaşım der sanki ben yaptım bu durumuuu amannnn gelde dellenme
kuzum kayısı yagı da sür .. valla o mustelaymıs bu yagmıs kaşıntıya engel olan bisey görmedim son zamanlarda göbeğimin sivrilmesiyle benim bi dolu catlagım oldu annemde aaa bizde olmazdı dedi napiim dedim aman iş yerinden bi arkdasım bio oil dedi doğumdan sora geçiriomuş catlakları deneyelim görelim diorum bebişler
kaçıncı haftadan sonra çatladı canım karnın ya. sen benden büyüksün hala çatlama ihtimalim var mı yaniyarın 34 bitiyor benim. artık çatlamaz diyodum ama
günaydın kızlar,
bu hafta doğum haberi almadık henüz :) ama tarihler yaklaşıyor iyice. hepimiz için hayırlısı olsun. biz hazırlıklarımızı tamamladık ama daha çok vaktimiz var. her şey tamam olduktan sonra vakit de geçmek bilmiyor :)
siz nasılsınız, çantalar tamam mı?
kızlaaaaar bu 3 ünü alalım diyoruz gerekli mi gereksiz mi kullanmadan öğrenemicez sanırım ;
Philips Avent Scf157-02 Göğüs Kalkanı 2 Li
HEMEN KARGO+FATURALI+ORİJİNAL ÜRÜN
Satıcı: attabebek
1 Adet 2 Adet 3 Adet 29,90 TL
Sıfır Ürün
Lansinoh 60 Lı Paket Göğüs Pedi
HEMEN KARGO+FATURALI+ORİJİNAL ÜRÜN
1 Adet 2 Adet 3 Adet 4 Adet 5 Adet 6 Adet 7 Adet 8 Adet 9 Adet 10 Adet 11 Adet 12 Adet 13 Adet 14 Adet 15 Adet 16 Adet 17 Adet 18 Adet 10,70 TL
Sıfır Ürün
Lansinoh 2 si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası
MOMMA TAKİPÇİ İÇECEK SETİ HEDİYELİ!+BEDAVA KARGO
1 Adet 2 Adet 3 Adet 4 Adet 5 Adet 6 Adet 7 Adet 8 Adet 9 Adet 10 Adet 11 Adet 12 Adet 13 Adet 14 Adet 15 Adet 16 Adet 17 Adet 18 Adet 19 Adet 20 Adet 199,00 TL399,00 TL
Ücretsiz Kargo
Sıfır Ürün
Seçtiklerimi: Sepetten Çıkar
son 2 haftada çatladı canım maalesef ama karnım cok sivri ya hani orada bi 5-6 kg var sanırım Yusuf ztn oldu 3 kilo plesantası vs derken hooop orası nasıl boşalacak boşalınca ben nasıl alışcam o ten nasıl eskisi gibi olacak bilemiorum .. aman Yusuf gelsin de saglıkla gerisi hikaye .. çatlak matlak artk takmıorum olan oldu die düşünüorum
günaydın herkesee...
canım Yusuf bey hala dönmedi totosu aşağıda makat geliş .. bu saatten sora dönmesi %2-3 dedi doktorumuz ama daa erken sanki
valla ben daha çantada hazırlamadım ev temizliğinide yapmadım. bekleyip duruyorum. sizler halılarınızı yıkatmaya verdiniz mi? ne kada rsürede getiriyorlar canım ya. versem mi acaba artık. gelince de dip köşe temizlik yaparız. 2-3 haftada pislenecek hali yok ya dimi
ben daha başlamadım hiç bir şeye, göğüslerimde de hiç belirti yok zaten ama yine de her ihtimale karşı başlasam diyorum. hamileliğin çok zorluklarını yaşadım ama çatlak konusunda şanslıyım ki henüz çatlak falan yok. inşallah meme uçlarım da aynı şanstan nasiplenir :)
erken bence de, daha 3 hafta var, tabi kendi tercihin ama bence hemen sezaryen tarihi olayına girişme canım bekleyebildiğin kadar bekle. kendini nasıl rahat hissedeceksin öyle düşün öyle olmasını iste doktorundan
ben yıkamaya vermedim de gökçe vermişti 10 günden uzun sürmüştü hatırladığım kadarıyla. benim halılarım çok kirli değil, aralık başında temizlikçi alıp sildirmeyi düşünüyorum canım, hem ev de yine kirlenmiş olur, son bir temizlik yapılır en azından. 2-3 haftada pislenmez tabi, zaten geç kalırsak daha çok ağırlaşırız temizlik falan yapamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?