2014 Aralık Anneleri

günaydın herkesee...
herşey yolundadır inşallahhh...
benim bir kaç gündür bitmek bilmeyen dinmeyennn adeta kendimi parçalaycak kadar karnım kaşınıyor... dünden beri bebek yağına da başladımmm ....
bu lansinonnuda sürüyorummm tüm meme uçlarıım parça parça kopuyorrr şaşkınımmmm ne olucakkk....

oyy oyyy bacımmm

günaydın canım. bende lansinoha başlıcaktım bu akşam artık ama senin daha mı kötü oldu kremle? ne yapsam acaba. sen bi ara kolonya falan diyodun o nasıl oluyor?

günaydın canım. bende lansinoha başlıcaktım bu akşam artık ama senin daha mı kötü oldu kremle? ne yapsam acaba. sen bi ara kolonya falan diyodun o nasıl oluyor?
valla kolanyayı susayıcı diye bir arkdşmız var o diyordu ama geciktikk 6-7. aylarda başlamak gerekliymiş... o bizden geçti :)
ben direkt dr un dediği gibi lansinonla başladımmm . kötümü etti iyi mi olması gereken mi bu bilemedimmm valla.. ama parça parça oldu kremi sürünce kahve kahve parçalar kopuyor... pek acımıyor amaaa belkide cidden böyle bir süreçle hazırlanmış olur .. ama inannmıyorum ilk hafta yine ağrıyacak

bende inanmıyorum. benim göğüslerim emzirirken hiç acımadı diyen duymadım daha. araştırdığıma göre azaltmak için tek kurtuluş göğüs kalkanı. hastaneye bile götürücem onu. hemşirler istiyor hemen kullandırıyorlar. emzirdikten sonra çamaşıra değdirmiyorlar göğsü. belki acısını azaltır. bide ben pişik kremi olarak bebişe sudokrem aldım. herkes çok iyi olduğunu söyledi kullananlar. birde benim arkadaşım yeni doğum yaptı ona da hastanedeki hemşire göğsü yara olunca onu sürdürmüş yara hemen geçmiş. hastaneye götür mutlaka o kremi dedi. o da yara olduğunda düzelmesini sağlıyormuş. hızlı bir şekilde. aklınızda bulunsun.

Ya bu kegel egzersizlerinş bir ben beceremiyorum sanırım o kadar yazı okudum video izledim ama yine yapamıyormuşum gibi geliyor.
Sana neden sezaryen dedi doktorun canım?

canım Yusuf bey hala dönmedi totosu aşağıda makat geliş .. bu saatten sora dönmesi %2-3 dedi doktorumuz ama daa erken sanki

aynen canım normal doğumda iri bebek sıkıntı oluyormuş bi yandan da anneye baglı eskiler 4 kg yu geçtim 6 kg bile doğurmuş bize efsane gelenleri yasamıs koca teyzelerimizz poff su Yusuf dönmedi gitti ya totosunu seviyoruz hala göğsümün altından nese hayırlısı

kuzum kayısı yagı da sür .. valla o mustelaymıs bu yagmıs kaşıntıya engel olan bisey görmedim son zamanlarda göbeğimin sivrilmesiyle benim bi dolu catlagım oldu annemde aaa bizde olmazdı dedi napiim dedim aman iş yerinden bi arkdasım bio oil dedi doğumdan sora geçiriomuş catlakları deneyelim görelim diorum bebişler

ay sorma ben alsam şimdi ömrümüz onun cocugunun eskilerini almakla gececek o yüzden en bastan ii yaptım die düşünüyorum bi de bana herseye muhalefetsin yazmıs ya şok oldum port bebe anakucagından oto koltugundan daha saglıklı ne demek bende acıkladım kibarca bebek anne karnında kaşık gibi duruo dedim o yüzden daa saglıklı fln aman zor ya emzirme zamanı yanımda olsa sürekli demek ki öledir böledir bi sürü şey sayacak .. korkuyorummmmmmmmmmmmm

buarada şu nefes nefese olma hali kötü be .. çişim de gelio her türlü nese şu iş yeri olayı bi bitsin hayırlısıylaaa perşembe sonnnn mis gibi sorası inşallah

günaydın kızlar,

bu hafta doğum haberi almadık henüz :) ama tarihler yaklaşıyor iyice. hepimiz için hayırlısı olsun. biz hazırlıklarımızı tamamladık ama daha çok vaktimiz var. her şey tamam olduktan sonra vakit de geçmek bilmiyor :)
siz nasılsınız, çantalar tamam mı?

kaçıncı haftadan sonra çatladı canım karnın ya. sen benden büyüksün hala çatlama ihtimalim var mı yani yarın 34 bitiyor benim. artık çatlamaz diyodum ama

kızlaaaaar bu 3 ünü alalım diyoruz gerekli mi gereksiz mi kullanmadan öğrenemicez sanırım ;

Philips Avent Scf157-02 Göğüs Kalkanı 2 Li
HEMEN KARGO+FATURALI+ORİJİNAL ÜRÜN

Satıcı: attabebek

1 Adet 2 Adet 3 Adet 29,90 TL
Sıfır Ürün

Lansinoh 60 Lı Paket Göğüs Pedi
HEMEN KARGO+FATURALI+ORİJİNAL ÜRÜN

1 Adet 2 Adet 3 Adet 4 Adet 5 Adet 6 Adet 7 Adet 8 Adet 9 Adet 10 Adet 11 Adet 12 Adet 13 Adet 14 Adet 15 Adet 16 Adet 17 Adet 18 Adet 10,70 TL
Sıfır Ürün

Lansinoh 2 si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası
MOMMA TAKİPÇİ İÇECEK SETİ HEDİYELİ!+BEDAVA KARGO

1 Adet 2 Adet 3 Adet 4 Adet 5 Adet 6 Adet 7 Adet 8 Adet 9 Adet 10 Adet 11 Adet 12 Adet 13 Adet 14 Adet 15 Adet 16 Adet 17 Adet 18 Adet 19 Adet 20 Adet 199,00 TL399,00 TL
Ücretsiz Kargo
Sıfır Ürün

Seçtiklerimi: Sepetten Çıkar

kaçıncı haftadan sonra çatladı canım karnın ya. sen benden büyüksün hala çatlama ihtimalim var mı yani yarın 34 bitiyor benim. artık çatlamaz diyodum ama

son 2 haftada çatladı canım maalesef ama karnım cok sivri ya hani orada bi 5-6 kg var sanırım Yusuf ztn oldu 3 kilo plesantası vs derken hooop orası nasıl boşalacak boşalınca ben nasıl alışcam o ten nasıl eskisi gibi olacak bilemiorum .. aman Yusuf gelsin de saglıkla gerisi hikaye .. çatlak matlak artk takmıorum olan oldu die düşünüorum

valla ben daha çantada hazırlamadım ev temizliğinide yapmadım. bekleyip duruyorum. sizler halılarınızı yıkatmaya verdiniz mi? ne kada rsürede getiriyorlar canım ya. versem mi acaba artık. gelince de dip köşe temizlik yaparız. 2-3 haftada pislenecek hali yok ya dimi

canım ben göğüs kalkanını aldım. internette çok güzel yorumlar okudum. onu mutlaka al derim. hastane çantana koy hatta hemşireler hemen kullandırıyorlar. hatta nasıl kullanılması gerektiğini onlar gösteriyor. göğüs pedide eninde sonunda lazım olucak zaten kullanıcaz. ama ilk zamanlar yara olmaması için kalkanı kullanmamız lazım. ped ıslak ıslak memeye yapışınca yara yapıyormuş. kalkanla kuuyunca onu koyarız diye düşünüyorum

aynen canım sağlıcakla gelsinlerde. ben son haftalara yaklaşınca yırttık sandım çatlamayacak herhalde diyodum. demekki son haftalardada oluyomuş. benimde sivrildi karnım canım ya. benim bebişte önden gidiyo zaten onunda etkisi var herhalde.

ben daha başlamadım hiç bir şeye, göğüslerimde de hiç belirti yok zaten ama yine de her ihtimale karşı başlasam diyorum. hamileliğin çok zorluklarını yaşadım ama çatlak konusunda şanslıyım ki henüz çatlak falan yok. inşallah meme uçlarım da aynı şanstan nasiplenir :)

canım Yusuf bey hala dönmedi totosu aşağıda makat geliş .. bu saatten sora dönmesi %2-3 dedi doktorumuz ama daa erken sanki

erken bence de, daha 3 hafta var, tabi kendi tercihin ama bence hemen sezaryen tarihi olayına girişme canım bekleyebildiğin kadar bekle. kendini nasıl rahat hissedeceksin öyle düşün öyle olmasını iste doktorundan

ben yıkamaya vermedim de gökçe vermişti 10 günden uzun sürmüştü hatırladığım kadarıyla. benim halılarım çok kirli değil, aralık başında temizlikçi alıp sildirmeyi düşünüyorum canım, hem ev de yine kirlenmiş olur, son bir temizlik yapılır en azından. 2-3 haftada pislenmez tabi, zaten geç kalırsak daha çok ağırlaşırız temizlik falan yapamayız

10 günmü eyvahh tabi kışın çabuk kurutamıyorlardır. ben biran önce vereyim bari. birde stor perdelerimi yıkatıcam ne zahmetli işmiş şu storlar. normal güneşlik olsaymış atar makineye mis gibi asardım. bide bunalrı yıkatma derdi var. hiç kullanışlı değilmiş. görüntüsüne de aldanmamak lazımmış.

Günaydın anneler. çok uzun zamandır yazamıyorum ama güzel haberleri takip ediyorum.. 36+3 günlüğüz artık evdeyiz ama morallerimiz bozuk biraz. dün kontrol vardı 34 haftalıkken 2500 gr çıkan kızım dün 2650 çıktı. suyuda biraz azalmış dedi doktorumuz. su içmemi önerdi. bebeğin başı aşağı inmiş suyuda azalmış olduğu için ölçümler farklı olabilir dedi. bu konuda hiç tecrübesi olan bilen var mı. Su içmekle normale döner mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…