2014 Aralık Anneleri

Bence üzerine oyna. Tatlım sen beni düşündün geldin ama iki çocukla bir de ben eklendim sana ben çok huzursuz oluyorum dert ediyorum kendime. Normalde birlikte üstesinden gelirdik ama bu aralar daha da hassasim çok üzülüyorum. Yapacak bir şey de kalmadı Allah razı olsun ne olur daha fazla yorulma evinde sen de dinlen. Çocuk doğuncaya kadar en azından sen de iyice dinlen sonra daha çok yardım isticem senden...... vs. Vs. Üzerine oyna ama bu durumun seni rahatsız ettiğini onların gitmesiyle huzur bulacağını anlat bencee

Su içmek çok önemli canım ya, zaten doktorunun bunu şimdi değil hamileliğin bsşladığından beri soylemesi gerekiyordu.benim doktor ilk kontrolumden beri her gittiğimde bol su içiyorsun günde en az 2-2.5 lt. diye bıkıp usanmadan söylüyor. Mutlaka suyu bol iç sakın aksatma.

canım bana doktorum suyunun su içmekle çok alakalı olmadığı söylemişti. düzenli beslenmemek suyu azaltabiliyor yada çoğaltıyormuş. bana yumurta süt peynir tarzı şeyleri çok tüket. yoğurdunun içine yulaf ezmesi karıştır demişti. birde elma suyu arttıryormuş. ben çok elma yerdim suyumda fazla çıktı bu sefer

evet canım çok güzel duruyor ama baya zahmetli. daha önce de söylemiştim, evlenirken verdiğim en doğru kararlardan biri stor yaptırmamak oldu, eşimle kayınvalidem çok ısrar etti ama keçi inadım tuttu kiradayım stora gerek yok dedim ve normal güneşlik yaptırdım. şimdi iyi ki de böyle yaptırmışım diyorum.
neyse ki kiri çok belli etmiyor, şimdi ver yaza kadar rahat edersin ama geç kalma bence de

bana da aynısını söylemişti canım 30. haftamda, suyu azalmış ve kilosu da gerideydi. su içmenin direkt etkisi olup olmadığını bilmiyoruz ama böyle durumlarda su içip dinlenmeyi tavsiye ediyoruz demişti doktorum.
biraz yediğime içtiğime dikkat ettim, çok iş yapmadım normale döndü çok şükür.
bu arada kilosu az değil bebeğinin canım ya, onu takma kafana. daha 4 hafta var, büyüyecek daha annesi :)

2 lt falan içiyodum ama en az 3 iç hatta 4 olsa daha iyi dedi. elmada yiyeyim. korkmalı mıyım bilemedim. adam çok rahattı hatta iki hafta sonra gelirsin kontrole dedi. nst ye de almadı ben doppler le bakıyorum dedi.. yani doğuma yakın zamanda kafamı karıştırdı doktor güvenmeli miyim acaba diye.

Annene anlat cnm bu konuyu. Annende geliyorum ayagi yapsin gidene kadar. Yada kirmadan al karsina konus.

Işte çok yakınım olduğu için kırılmalarını istemiyorum çünkü yengem kendi kardeşim çocukları kendi çocuğum gibi ama bende son günlerimi bu şekilde geçirmek yada çocuğumun eşyalarının kullanılmasını istemiyorum

Benimde sezeryan günüme 10 gün var cnm 10 gün sonra kanala oturmazsa gün vereceğim dedi benimde ödüm patlıyor kanala oturmayacak diye bizim aile hekimliğinde kontrollerimiz bitti doğumdan sonra gidicez sadece tahlil istediler benden o yüzden bi gün aç gel dediler

bana da aynısını söylemişti canım 30. haftamda, suyu azalmış ve kilosu da gerideydi. su içmenin direkt etkisi olup olmadığını bilmiyoruz ama böyle durumlarda su içip dinlenmeyi tavsiye ediyoruz demişti doktorum.
biraz yediğime içtiğime dikkat ettim, çok iş yapmadım normale döndü çok şükür.
bu arada kilosu az değil bebeğinin canım ya, onu takma kafana. daha 4 hafta var, büyüyecek daha annesi :)[/QUOTE]

sağolun kızlar ya özlemişim buradaki arkadaşlığı.. iki hafta da 150 gr almış olunca şaşırdım biraz beklemiyodum. inşallah bakalım 4 hafta durursa bizim hanım. karnım aşağı indi hemen doğuvercekmiş gibi geliyo

Kızlar ya sizinle bir şey paylaşıcam, geçen pazar eşime bebeğin çantasını hazırlayalım hadi dedim, aslında hazırdı ama başka çantadaydı kendi çantasına koyacaktık. Eşim ağız burun kıvırdı çok zoruma gitti, okadar çok kıyafet ve malzemesi oldu ki gorsun istedim heves edip baksın istedim ama öyle yapınca çok zoruma gitti.tamam gerek yok ben yaparım deyince nerede çantalar dedi getirdi kıyafetleri açıp bakmadan avuçladı avuçladı 3-4 takımı birden aldı koydu diğer çantaya.fermuarını kapattı gitti beşiğinin içine koydu. Dünde mobilyaları 3 gundur silip havalandırmıştık. Pazar gunu "yarın akşam eşyalarını yerleştiririz" dediğimde" tamam" demişti.çok sevinmiştim heveslenmeye başladı diye ama akşam hadi eşyaları yerleştirelim deyince amann şimdi mi dedi. E dun konuşmuştuk ya yarın yerleştiririz deyince tamam dedin dedim. Oda yoo ben öyle birşey demedim, senin son ayın ya unutkanlık başladı iyice yada bende başladı dedi. Bende tamam ben yarın hallederim dedim sonra yanıma gelmiş hadi yapalım dedi bende gerek yok annemle hallederim dedim.aslında annem oğlen hadi yerleştirelim demişti bende hayır akşam hep birlikte yerleştiricez demiştim. Hem kapı tülünü, süsünü de yaparız demiştim.bilseydim annemle yapardım ve şu an bu kadar üzgün olmazdım.Ben mi büyütüyorum yoksa siz olsanız sizde gücenir miydiniz eşinize?

canım benimkiler 1 haftada geldi istanbuldaysan avrupa yakası tavsiye edebilirim demiröz halı yıkama çok temiz olmuşlar ..

tamam canım çook saol bilgi için .. göğüs pedi bi kutu alalım en başta o zaman kullanmicaksak depolamak saçma

yok canım endişelenme. bana şöyle demişti. bi sınır vardır dedi alt sınır üst sınır. ben üst sınıra yakındım ama aşmamıştı. o yüzden müdahaleye gerek yok yediklerine içtiklerine dikkat ediceksin ve düzelecek dedi. korkulacak bişey değildir sınırlara yakın olmak dedi. hiç endişelenmemişti doktorum ki benim doktorum çok titiz en ufak sorunu bile inceleyen biridir. 2 hafta dikkat ettim yediklerime hiç fast food tüketme dedi bide bana. 2. kontrolümde düzelmişti. su zaten hamilelikte çok öenmli ama direk etkisi olduğu kanıtlanmamış. yinede sulu şeyler tüket. sanırım sen alt sınıra yakınsın sadece o yüzden çok endişelenmemiş doktorun. sadece böyle bişey var diye uyarmış. bende olduğu gibi. zaten endişelenecek bişey olsa bebeğin suyu bitince hemen alıyorlar merak etme sen.

canım benimkiler 1 haftada geldi istanbuldaysan avrupa yakası tavsiye edebilirim demiröz halı yıkama çok temiz olmuşlar ..

Bursa'dayım canım. bende araştırıyorum şimdi bi yerleri. strolarıda veririm birlikte diyorum. 1 haftada anca gelir gerçekten. havalarda daha çok bozmadan temizlikte yapmak lazım aslında.

tamam canım çook saol bilgi için .. göğüs pedi bi kutu alalım en başta o zaman kullanmicaksak depolamak saçma

yok yok canım pedi çok depolamaya gerek yok. bazı kişilere çok yara yapıyor onlar yapıştığı için. ıslak koyunca hele çıakrtırken resmen acı çektiriyor. ablamda çok gördüm. bende bir kutu aldım yeterli

valla canım benim eşim normalde o kadar anlayışlı çok düşkün biridir bana. tabi hamilelikten önce böyle olunca hamile kaldığımda daha düşkün olur yerimden bile kaldırmaz beni diye düşünüyodum ama maalesef öyle olmuyormuş. bide hamileliğim rahat geçtiği için halen bütün işleri ben yapıyorum. tek yapmadığım şey süpürge. hala önüne meyve soyup bile koyuyorum sonrada arkasından başlıyorum söylenmeye. sen bana bu halimle bunları yaptırıyorsun diye. aslında istemeden ben getiriyorum. biraz alınganız sanırım bu zamanlarda. eşimde aynı şeyi söylüyor. fazla ilgi beklediğimiz için böyle oluyor. fazla büyütmemek lazım onlar erkek sonuçta bizim kadar ince düşünemezler. bu halimizle ortada bişey yokken gelipte canımızı sıkmasınlar yeter. geçen gün haberlerde gördüm 2 günlük sezeryanlı kızı eşi dövmüş yatağa mahkum olmuş. allah korusun. hamile iken bile dayak yiyen azar işiten, insan yerine koyulmayan kadınlar var. çok şükür bu halimize.

tamam canım sağolasın.. Allahın izniyle bu haftadan sonra doğsada sıkıntı olmaz inşallah. Rabbim hayırlı ömürler versin.. ben suyu arttırmaya çalışıyorum inşallah bi daha ki kontrolde normal olur.

evet canım bu gittiğimizde dicem erken dogum istemiorum die .. ne zamanki sancım gelir su azalır herhangi bi gelişme olur o zaman durduk yere ne sezeryanı canım dicem .. o kdr normal doğum yanlısıydı ne değişti anlamadım

Haklısın cnm işte bende o yüzden son günlerimi bu şekilde geçirmek istemiyorum ama zaten hallettim annemle görüştüm oda çocuklar uzakta ziyan olmasınlar diye haftasonu gelip alacaklar içim rahatladı biraz yoksa ister istemez kıracaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…