2014 Aralık Anneleri

mehtup epidural normal doğumla doğmuş tuu

Buda mantıklı bi hareket canım :) ama ben direk kenara çekilip topu annemin üstüne attım annem çocukları özledim daha doğuma varmış hem kız bizim olsada kocası ona yabancı gibi bişiler uydurup abime söyleyip aldıracak

mehtup epidural normal doğumla doğmuş tuu
Arkadaşım Seninle benim doğum aynı günler sanırım. Sata göre benim doğum da 8 Aralık çıkıyor. Sezeryan olacağı için 4 Aralık gibi doğar demişti doktor. Ne durumdasın? Normal doğum mu yapacaksın? Kasıklarında sancı hissediyor musun ara sıra?

aslında bu ilgisizlik değil, erkekler böyle genel yapı itabi ile,, birde bizim düşünce yapımız onlar gibi değil, misal biz bebeğimizi içgüdüsal olarak seviyoruz, hatta şimdiden bağlandık bebeğimize, bebekde bize,,, ama erkekler sonradan sevmeyi öğrenicekler bebekleri,,, hatta çoğu arkadaşımın dediğine göre en iyi ilişkileri çocuklar konuşmaya başlayınca oluşuyormuş,,,
benim eşimde hiçbir bebek mağazasına girmiyor,,, hatta geçen gün bir yere girelim dedim ben sözüm ona onunla konuşuyorum ( ki o mağazanın önünde beklemeye karar vermiş), öyle bebek mağazasında kendi kendine konuşan bir tip, bir baktım arkama eşim yok,,, artık gülüyorum,,,
gerçi hamilelğimin ilk başlarında, eşim biraz öküzdü ( komik anlamda) , bende öküzlüklerine ağlayıp duruyordum, birde hamileliğin verdiği stres var tabii,,, ,farkettim ki bu sadece beni üzüp bebeği sterse sokuyor,ama ben zamanla biraz kabullendim, biraz daha gülüp geçiyorum,,, oda eskisine göre daha ilgili,,, böyle yavaş yavaş orta yolu bulduk ve sende eminim ki bulursun,,,,,
bu arada ben ocak annesiyim arada size takılıyorum bir sorun yoktur umarım,,,

belki ihtimal olarak söylemiştir canım, bi konuşursun yine.
ben de doktoruma küsüm, dün aradım cevap vermedi tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali küstüm ben de

ayy benim bacaklarımda çatlak yok da portakal oldum resmen pütürlü pütürlü ve löp löp et :) sadece bacaktan kilo almış gibiyim ya vücudumu ilk kez böyle görüyorum.
bunalım hepimizin başında kuzucum, ben o kadar dengesizim ki gün içinde yüz sefer ruh halimde değişiklikler yaşıyorum. bazen çok enerjik, hayat dolu, herkese karşı şefkatliyken bir bakıyorsun herkese küsmüş kimse beni sevmiyor modunda takılıyorum bakalım daha neler yaşayacağız

ayy ne iyi oldu bu bilgiler canım :) listemde sadece meme ucu kremi eksikmiş, onu da alayım tamam olacağım senin tecrübelerine göre
bebiş nasıl canım? kokusu nasıl güzeldir onun şimdi, kokla bizim için booool bool

3 kilo gayet normal canım, ben de başta çok taktım kafama bebeğim minik, zayıf diye ama şimdi düşünüyorum da Allah nasip ederse her şey yolunda gider de normal doğum yaparsam bu avantaj olacak benim için. o yüzden hiç takmıyorum. sen artık 38e girmişsin, bebiş yavaş yavaş hazırlanıyordur gelmeye. biz perşembe günü tam 36 olacağız ondan sonra her hafta çağıracakmış doktorumuz bakalım, sağlıkla gelsin inşallah hepimizin kuzucukları

canım benimki elektrikli ama manuel de yeterli olabilir bilmiyorum. ama birkaç derecesi olsa iyi olur, mesela benimkinin 4 farklı emiş gücü var 1 tanesi göğsümü kanatıyo
mama ben götürmedim, hastanede milupa vermişler ama doktorla konuştuk sonra sma 1 veriyoruz.
hayır normal çay kaşığını sterilize edip kullanıyoruz

teşekkür ederim, sezeryan değil, epidural normal doğum yaptım, plansızdı :) emzirme sütyeni falan kullanmadım, dar onlar.. ilerde emzirmeye alışınca lazım olurlar. sütle ilgili dediklerin doğru, hepsini ben de duydum, çok sağol

bebiş iyi çok şükür, sarılık oldu onu atlatıyo bu aralar, kokusu çoooooooooook güzel, dünyadaki hiçbi şeye değişilmez, şimdiden kısacık uykularda rüyalarımda görüyorum, sesi sürekli kulaklarımda çınlıyo.. :) darısı hepinize inşallah

Canim nst de duzenli olarak artiyo azaliyo. 50-60 lara cikiyo. Yani duzenli olarak kasiliyorum. Bir de muayene boyunca hep kasilmam oldu. Dr eliyle yokladi hep. Evet canim cigerler gelisti insallah. Su an 37+1 iz. Dr dogabilir artik sorun yok dedi. Zaten ciger gelistirici de yaptirmisti iki doz. Amaann saglikla dogsun da eli ayagi duzgun goreyim baska bisi istemiyorum. Kilo almamasina su yonden sasiriyorum. Hep iki hafta filan ondeydi ya da bir hafta. Ama birden boyle olunca uzuldum. Bir haftadir hic kilo almamis gibi bisey. gecen ay da az kilo aldi. Nazara geldi bebisim. O saglikla dogsun da annesi onu tosun yapacak

Bende ocak annesiyim ama en başından beri erken doğum riskim olduğu ve sezeryan olacağım belli olduğu için kısmet olursa aralık annesi olucam. Ya aslında biliyorum erkekler bizim kadar duygusal değiller ama ne bilim işte insan bekliyor, oda baksın istiyorum çunku çoğu eşyasını görmedi annem aldı aldı koydu, sorsan bebeğinin ilk oyuncağı ne diye onu bile bilmez amaannn ne bilim işte yaaa üzüldüm ama arkadaşımı çağırdım onunla dolabını yerleştiricez, bundan sonra eşimden hiçbirşey istemicem kendim yaparım ben herşeyini kızımın. Madem öyle bundan sonra kendimi de bebeğimi de üzmemek için böylesi daha iyi olacak

canim zaten 10 güne normal dogum zamani olur hayirlisiylan alirsin kucagina

Canim iste su an 3 kiloya yakin. 3 bile degil tam. Tabi once saglikla gelsin her seyden once. Ama 1 haftadir 40 gram almasi cok az cok sasirdim. Gerci dr normal yani olabilir dedi. 300 gram hata payi vermis usg. Fazladir da az degildir dedi. Gecen ay da az kilo almisti ama ondan onceleri hep onde gidiyodu birden geriledi. Neyse saka maka 1 haftaya kalmaz dogurabilirim.

canım benimde ters .. Allahım hiç istemiodum sezeryan dr direk bundan sora dönmesi cok düşük ihtimal dedi .. hayırlısı diorum artık ya saglıkla gelsin de en önemlisi o ..
canım ben ancak okuyabiliyorum geçmişi.haftasonları bayağı gelişmeler oluyor:)benimde en son tersti.bakalım cuma gidicem doktora.ama ne istediğimide bilmiyorum.normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorum

aynen insana öyle geliyor ya.. bende aradım halıcıyı şimdi vericem. 1 haftada veririz diyolar ama stor perdelerimide vericem. uzun sürebilir gerçekten. halılar gelincede temizlik yaptırırım tamam. oturur rahatla doğumu beklerim artık.

kızlar bide bişey sorucam 2-3 gündür kasılmalarım çok oluyor. dün geceden beride yürürken rahim ağzımda ağrı var. sanki spor yaparsında kolun bacağın ham olunca tutulur ya. aynı o şekilde sanki tutulmuş gibi. adım attıkça ağrı var. sizdede oldumu böyle bişey

canım benim ya inşallah tez zamanda çıkarsın dualarımız seninle.

canim zaten 10 güne normal dogum zamani olur hayirlisiylan alirsin kucagina

Amin canim hayirlisi bakalim. Insallah sancimla yerlesir de normal dogum yaparim. Ama dr sezaryenden hic bahsetmedi. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Bebegim sag salim dogsun da gerisi teferruat zaten.

canım ben ancak okuyabiliyorum geçmişi.haftasonları bayağı gelişmeler oluyor:)benimde en son tersti.bakalım cuma gidicem doktora.ama ne istediğimide bilmiyorum.normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorum
Ben de c.tesi gidicem canim doktor sorucak ben de hala karar veremedim ikisinden de deli gibi korkuyorum.Ne yapicaz bilmiyorum.Bi sekilde cikicaklar onu biliyorum sadece .Ama nasil

Ben de c.tesi gidicem canim doktor sorucak ben de hala karar veremedim ikisinden de deli gibi korkuyorum.Ne yapicaz bilmiyorum.Bi sekilde cikicaklar onu biliyorum sadece .Ama nasil
aynen ya dönmedi sevinsem mi üzülsemmi bilemedim eşim ne istiosun diyor ben bilmiyorum çok korkuyorum diyorum.normal istiyorum diye kararlı davrananlara hayranım.dua ediyorum hayırlısı ne ise o olsun diye.sezeryanı çok korkunç anlatanlarda var.ebe hemşire halamın kızı o da dioki sezeryan ol normalde yerleri tırmalarsın nasıl sağlıkçı anlamadım kendi sezeryanla doğum yaptı.karmakarışığım

hay Allahım ya al işte ne hazırlıklar yapıyoruz bide. yok karyolası yok sallanan beşiği diye. valla düzeni onları huyu belirliyor demiyo eskiler boşuna.

evet haklısın. hemen yapmak lazım. bide kafamda çok iş var. gardrobuma kadar indirip temizlensin istiyorum. nasıl olucak o işler bi günde bilmem. hala bekliyorum bide yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…