2014 Aralık Anneleri

canım ben hastaneye sordum epidural dedi. spinalden farkı var bunun dimi? hangisini tercih etmek gerekir sence?

VALLA bacımm benim en zor 2. trimestr denen 4-7. aylarım geçti.. 28. haftamda kasılmalar taş gibi olmalar sancılarım vardı ama şimdi alıştı bıdık karnımaaa pek gelmek istemiyor galiba .. çok çok avm de gezersemmm vajinam çatı dedikleri kısmı ağrıyorr.. yoksa gayet iyim şu sıralar... ve normal doğum düşünüyomm deli cesaretimi dersinn bilmediğimden mi dersin öyle bişey bendeki...
4 aralıkda sezeryan için azcık geç değil mi? tabi 2.bebekse geç diyorumm... 39. hafta olmuş oluyor çünkü tabi bebiş geriden geliyorsa normaldir durum

kurban olurum yaradana.... oyy yerime de koklaaa
çok çok sağol bacımm

inşallah bacımmm

yarın kontrolüm var bizim günlerimizde yakın. sorucam doktoruma bakalım ne dicek. bu arada bir arkadaş alttan muayene olmuş hiç acımadı dedi. acır diye sakın kasma dedi.

ben de aslında epidural istemiştim, epiduralde omuriliğin direkt içine değil zarla omurilik arasına ilaç veriliyor. kateter takıp sonrasında da ağrı kesici olarak ilaç verme şansı var. düzgün yapılan bi epiduralde başağrısı riski yok. ama el becerisi ister :) bi de spinalden daha eziyetli (takan için tabii) yok taktın, ağrısı olduğunda anestezi geldi ilaç verdi, sonra çektin derken bi sürü iş :) spinalde direkt iğneyle gir beyin omurilik sıvısı geliyorsa ilacı ver çık işte bu kadar. benim doktorum uğraşmamak adına spinalci çıktı :) epidural şansın varsa kullan, ağrı acı hissetme korkun olmasın bacakların da uyuşuk olmaz büyük ihtimal olsa bile çok daha kısa sürede açılır.

yarın kontrolüm var bizim günlerimizde yakın. sorucam doktoruma bakalım ne dicek. bu arada bir arkadaş alttan muayene olmuş hiç acımadı dedi. acır diye sakın kasma dedi.
. Cabım ben alttan muayene olmuştum 2 hafta önceki kontrolde ntsde sancı cıkınca .. Gercekten korkmaya hiç gerek yok bi anda olup bitiyo kasmayın kendinizi

valla haleti ruhumuz nasılda değişti di mi... amannn amannn

50-60 çıktıysa hey maşallah doğum sancıısı düzeylerinde çekmeye başlamışın demekmiş.. ben o ağrıyı 28.haftaalrda çekiyordum prematüre doğacak diye öldüm öldüm diridim.. kaç kez dr doğarsa yaşaamz demişti işe gitmedimmm amann bugünümüze şükürler olsunnn.. yani doğsada bugün herşey yolunda olur diye ümid ediyorum... sen de kilosuna üzülme benimkide ufak boyuna ilk günden ebri uzun diyolar kilo tutmadı gitti veled... bu arada senin bebişe kocaman maşallah diyelimmm.. nazar olmasın

ver ver halılar en önemli şeyler

bacım ben fos çıktımm seni bilmemm de hiç anamın kızı değilmişim hani..... kalkanları şimdilik sıcak suya azcık karbonat atıp sözde strelize ettim ama kendim için ya çok sallamadım ama arkdşm mamajonun 60 tl ye sterilizasyonunu almış muhakka al dedi emzik biebron pompa mama kaşığı vs için gerekli dedi eşimde eee bebek 3-4 yaşına dek kullanılacak bişey bu bizde alalım dedik ama henüz alamadık o fiyata bulaamdık açıkcası bilmiyom ki ne yapsakkk....
görümceler için dediklernede katılıyorummm aynennn mümkünse hiç gelmesinlerr dermişim... ama eşim sadece senin çocuğun değill bu doğan.. birinin torunu diğerinin yiğeni ötekinin kuzeni.... sadece sana ait değilllllllllll demişti ve o zaman çok kötü olmuştumm.. 9 ay karnında taşı acısını yaşa çile çek böyle laflar duy.... amannnn ufff neyse

ay bende biberon almadım ya cam biberon var avent onu mu götürcez bi dk o var .. panik oldum bi an ..

canım kayısı yagı ii gelio annem almıstı bana da bebe yagı tüylenme yapıo diolar ondan kullanmadım direk mustela ve kayısı yagı kullandım ama çatladım göbeğim cok sivriiiiii

ayrıca bacımmm senin daha ilk bebişin tabiki son ana kadar durması karnında daha normal hemde dönebilir sancılarla... önemli olan kontrolünde oksijeni yeterli mi???
suyu tam mı? ona göre dr yönlendirir.... kafan karışmasın bacımmm... asıl 2. bebişde süreç önemli sezeryanda
baksana bizim kızlara esra babylove ayseduzler hepsi günler öncesinden sezeryan tarihlerini almışlardı kasım 24 ee

ben aldımmm biberon avent cam mamajonunda plastiği vs.. koymadımmm onada eşim burnunu soktu dayımın çocuğu olunca hastane tutturdu biberon gerek diye gece gece biberon aramıştık al yanınaaa kullanmassak getirriz demiştiii..bende öylesine attım bir tane valize

Selam canlar. Biz yine doktora gittik geldik. Sanci falan yok pasamin keyfi yerinde :) hastane odalarini gezdik gayet rahat görünüyor. Paşa ise 3450 gr çıktı ama inanmadim 6 günde 430 gr almis olamaz. Ben hiç inanmiyorum ultrason ölçümüne pek tutmuyor. Sagligi yerinde eşi suyu gayet güzel dedi bunlar yeter benim için. Kiloyu hic takmiyorum.

Cok acimasiz bir laf gercekten bütün esler böyle düsünüyor bence.Ama bu cocuk bnm parcam ve esimin parcasi kimin neyi oluyosa olsun.Ben dogurmasaydim kimsenin biseyi olmayacakti sonucta.Ne o öle ortak mal gibi.Bn canimdan can kattim ona sonucta.Benim iste benim yavrum.

hakkaten kayısı yağı kaşındırtmayacaksa aldırtayım aktardan .. öldüm yaaaa.... göğüs kalkanı aldık koyduk ama doğum yapan 2 arkdşmdan biri hiç gerek görmediiiiii diğeride o beni kurtardı acımı dindirdi dedi.. bende bilemiyom herşeyi alıp doldurduk ya bunuda aldım...
ulusa da gidecek halde değilim çok geciktim 1 ay önceden yapmak gerekliymişşşş meğer neyse tecrübe edindimm sona bırakmayacam birdahaaa :)

Bebişim o açıdan haklılık payı var .. bende her ne kadar kafalarımız uymasa da bunu kabulleniyorum onlarla da kan bagı olacak .. tuhaf gelio ama kabullendim ne biliim ama zırt pırt kucagına alsın yeni doğan bebeği öpüp dursun arıza çıkarırım gibime gelio inş öle şeyler yapmazlar takığım ztn iice kanlı bıcaklı olmak istemem o dönemde diorum ya merak ediorum o dönemi die .. offf off

bencedeeeeee BENİM OOOOOOOOOOO

Ben bir de kilo ile alakali oldugunu duymustum canim dogru mu?
Cok kilolu hastalara ve gebeliginde cok kilo alan hastalara spinal yapiyorlar diye duydum. Epidurali daha zayif olanlara yapiyorlarmis.

aynen bebişim doktorumu da o kdr seviodum gıcık oldum 3-4 aralık sezeryan yapalım diince .. her seferinde suyu vs ii dio..bakalım cumartesi ne dicek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…