2014 Aralık Anneleri

bakalım görecezzz... birde sigara içer bizimkiler en gıcık olduğum kadın tipidir.... hoş içerde içmeselerde kılık kıyafet adınaaa dellenirim vallaaa

kuzum cam avent bende aldım 125 lik unuttum kutuda duruo onu da kaynatıp koyayım emzik de koyalım di mi ıslak mendil fln koydum ama daa kapatmadık valizi geceliğim eksik off hepsi anane işi gibi hadi bakalım beğencez bi tane ..

Doğdu E="dmlsvs, post: 37841695, member: 174145"]Dogdumu bebeginnnnn[/QUOTE]
Dogdu 15kasimda simdi kuvezde 35 haftalık doğdu iki kilo küçük olduğu için biraz gözetim altında kalacak oksijen veriyorlar..

epidural doğum içinnn! kızlar sizin dr da bir kaç kan testi istedi mi??? benden bişeyler istedi bunları yaptırt yoksa epidural yapamam sana dedi...

Son düzenleme:
Ben hastaneye sormuştum biberon yanınıza alın demişti .. Her ihtimale karsı çantada olsun . Dr browns cam alıcam . Bu arada bebek yağıyla pehlivan gıbı yaglanıyorum kullanma olmadı aman olmasın

bakalım görecezzz... birde sigara içer bizimkiler en gıcık olduğum kadın tipidir.... hoş içerde içmeselerde kılık kıyafet adınaaa dellenirim vallaaa

yokk sigara konusunda iiler içmiolar benim annem içio bizde içmez ama bakarken ben işe dönünce de içmez inşallah ..

kuzum buarada pompa almicam ben şimdilik doğumdan soraya kalsın diorum .. belki senin gibi manuel de alabilirim .. kararsızımm şu doğumda belli diil iice stres oldum

cam avent bende aldım kolik engelleyici ama daha basit bişey koydummm
bazıalrı yok kaşıkla yok şırıngayla veriyolar bebeğe deselerde bulunsunn valzide.. emzik bende koydum ıslak havlu 2 paket koydumm...

olurrrr... ama aklında bulunsunn bize satan satıcı eğer normal doğum değilse manuel pompa işine yaramaz ilk başlarda demişti... bende yok normal deyip aldım ama kullanabileceğim çok çok meçhul... bakalımmm

cnm belkide bir önceki gittiginde kilosu fazlaydi az cikmisti ya da simdi cok cikti ultrasondan belli olmuyo bnde pek güvenmiyorum.Masallah bebise rahati yerindeyse dursun annesi ne kadar dursa o kadar kar.Benim bebis de pek cikmaya niyetli degil.Ters oldugu icin ayagi karnimi cok acitiyo artik itince sadece onu biliyorum.Karnimi cikmadan yirtcak gibi ya hayirlisiii

Kızlar bide göğüs ucu kremı eşime lansinoh al demiştim .. Gittiğinde medelanınkini almış oda ii dıyorlar ama sınır oldum değişsek mi sizce ?? Medela hakkında bilgisi olan var mu

Epidural de Allah korusun felc riski var diye korkuyorum spinal de yok mu acaba? Neye göre hangisi tercih ediliyo acaba?

Ben bir de kilo ile alakali oldugunu duymustum canim dogru mu?
Cok kilolu hastalara ve gebeliginde cok kilo alan hastalara spinal yapiyorlar diye duydum. Epidurali daha zayif olanlara yapiyorlarmis.

epiduralle spinalde kilo açısından bi fark yok canım. sorun şu ki epiduralde 2-3 mmlik bi alana ulaşıp orda durmayı becerebilmeli doktor. bu da biraz el becerisi istiyor. kilolu kişilerde omurilik sıvısına /zarına ulaşmak için daha uzun ve büyük kateter kullanılıyor sadece

Epidural de Allah korusun felc riski var diye korkuyorum spinal de yok mu acaba? Neye göre hangisi tercih ediliyo acaba?

epidurali adam gibi yapabilirsen felç riski yok çünkü omuriliğe dokunmuyorsun, spinalde ise omurilik sıvısına ilaç veriliyor risk tabii ki var. ama son dönemde doktorlar çok sık spinal yaptığı için el pratikleri iyi. kalçadan iğne olup felç kala riski spinalle başabaş sayılır.

Anladım canim teşekkür ederim kulaktan dolma uyduruk bilgiler alip duruyoz

içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir gezmeeeee isteği varrrr..... eşim gelsede çıksakkkk..bu gidişle arabada doğuracam bennn annem gibi annemde en küçüğümüzü arabada doğurmuş :)

olurrrr... ama aklında bulunsunn bize satan satıcı eğer normal doğum değilse manuel pompa işine yaramaz ilk başlarda demişti... bende yok normal deyip aldım ama kullanabileceğim çok çok meçhul... bakalımmm

sezeryansa işe yaramıo diosun bende sütü hiç gelmeyenler alıosa yazık diorum inş hepimizin bol bol sütü olur bi teyzemin 3 cocugu var sadece 40 ar gün emzirmiş enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…