bakalım görecezzz... birde sigara içer bizimkiler en gıcık olduğum kadın tipidir.... hoş içerde içmeselerde kılık kıyafet adınaaa dellenirim vallaaaBebişim o açıdan haklılık payı var .. bende her ne kadar kafalarımız uymasa da bunu kabulleniyorum onlarla da kan bagı olacak .. tuhaf gelio ama kabullendim ne biliim ama zırt pırt kucagına alsın yeni doğan bebeği öpüp dursun arıza çıkarırım gibime gelio inş öle şeyler yapmazlar takığım ztn iice kanlı bıcaklı olmak istemem o dönemde diorum ya merak ediorum o dönemi die .. offf off
ben aldımmm biberon avent cam mamajonunda plastiği vs.. koymadımmm onada eşim burnunu soktu dayımın çocuğu olunca hastane tutturdu biberon gerek diye gece gece biberon aramıştık al yanınaaa kullanmassak getirriz demiştiii..bende öylesine attım bir tane valize
Ben hastaneye sormuştum biberon yanınıza alın demişti .. Her ihtimale karsı çantada olsun . Dr browns cam alıcam . Bu arada bebek yağıyla pehlivan gıbı yaglanıyorum kullanma olmadı aman olmasınay bende biberon almadım ya cam biberon var avent onu mu götürcez bi dk o var .. panik oldum bi an ..
canım kayısı yagı ii gelio annem almıstı bana da bebe yagı tüylenme yapıo diolar ondan kullanmadım direk mustela ve kayısı yagı kullandım ama çatladım göbeğim cok sivriiiiii
bakalım görecezzz... birde sigara içer bizimkiler en gıcık olduğum kadın tipidir.... hoş içerde içmeselerde kılık kıyafet adınaaa dellenirim vallaaa
cam avent bende aldım kolik engelleyici ama daha basit bişey koydummmkuzum cam avent bende aldım 125 lik unuttum kutuda duruo onu da kaynatıp koyayım emzik de koyalım di mi ıslak mendil fln koydum ama daa kapatmadık valizi geceliğim eksik off hepsi anane işi gibi hadi bakalım beğencez bi tane ..
olurrrr... ama aklında bulunsunn bize satan satıcı eğer normal doğum değilse manuel pompa işine yaramaz ilk başlarda demişti... bende yok normal deyip aldım ama kullanabileceğim çok çok meçhul... bakalımmmyokk sigara konusunda iiler içmiolar benim annem içio bizde içmez ama bakarken ben işe dönünce de içmez inşallah ..
kuzum buarada pompa almicam ben şimdilik doğumdan soraya kalsın diorum .. belki senin gibi manuel de alabilirim .. kararsızımm şu doğumda belli diil iice stres oldum
senin dr du di mi şu bergüzara benzettiğin ama adı garip bir kadındıaynen bebişim doktorumu da o kdr seviodum gıcık oldum 3-4 aralık sezeryan yapalım diince .. her seferinde suyu vs ii dio..bakalım cumartesi ne dicek ..
cnm belkide bir önceki gittiginde kilosu fazlaydi az cikmisti ya da simdi cok cikti ultrasondan belli olmuyo bnde pek güvenmiyorum.Masallah bebise rahati yerindeyse dursun annesi ne kadar dursa o kadar kar.Benim bebis de pek cikmaya niyetli degil.Ters oldugu icin ayagi karnimi cok acitiyo artik itince sadece onu biliyorum.Karnimi cikmadan yirtcak gibi ya hayirlisiiiSelam canlar. Biz yine doktora gittik geldik. Sanci falan yok pasamin keyfi yerinde :) hastane odalarini gezdik gayet rahat görünüyor. Paşa ise 3450 gr çıktı ama inanmadim 6 günde 430 gr almis olamaz. Ben hiç inanmiyorum ultrason ölçümüne pek tutmuyor. Sagligi yerinde eşi suyu gayet güzel dedi bunlar yeter benim için. Kiloyu hic takmiyorum.
esraya yazdım bakalım cvb veerebilecek mi.. ama son bir kaç günleriydi 24 kasımdı ani bişey olmadıysaaa akşama cvb yazar elifceeeyi hiç bilmiyorummmArkadaslar bu arada ankara tayfasından @elifceeeee ve @Esra vardı hiç sesleri çıkmıyor haberı olan var mı ?? Bide raziyede yok
Epidural de Allah korusun felc riski var diye korkuyorum spinal de yok mu acaba? Neye göre hangisi tercih ediliyo acaba?ben de aslında epidural istemiştim, epiduralde omuriliğin direkt içine değil zarla omurilik arasına ilaç veriliyor. kateter takıp sonrasında da ağrı kesici olarak ilaç verme şansı var. düzgün yapılan bi epiduralde başağrısı riski yok. ama el becerisi ister :) bi de spinalden daha eziyetli (takan için tabii) yok taktın, ağrısı olduğunda anestezi geldi ilaç verdi, sonra çektin derken bi sürü iş :) spinalde direkt iğneyle gir beyin omurilik sıvısı geliyorsa ilacı ver çık işte bu kadar. benim doktorum uğraşmamak adına spinalci çıktı :) epidural şansın varsa kullan, ağrı acı hissetme korkun olmasın bacakların da uyuşuk olmaz büyük ihtimal olsa bile çok daha kısa sürede açılır.
Ben bir de kilo ile alakali oldugunu duymustum canim dogru mu?
Cok kilolu hastalara ve gebeliginde cok kilo alan hastalara spinal yapiyorlar diye duydum. Epidurali daha zayif olanlara yapiyorlarmis.
Epidural de Allah korusun felc riski var diye korkuyorum spinal de yok mu acaba? Neye göre hangisi tercih ediliyo acaba?
Anladım canim teşekkür ederimepiduralle spinalde kilo açısından bi fark yok canım. sorun şu ki epiduralde 2-3 mmlik bi alana ulaşıp orda durmayı becerebilmeli doktor. bu da biraz el becerisi istiyor. kilolu kişilerde omurilik sıvısına /zarına ulaşmak için daha uzun ve büyük kateter kullanılıyor sadece
senin dr du di mi şu bergüzara benzettiğin ama adı garip bir kadındı
olurrrr... ama aklında bulunsunn bize satan satıcı eğer normal doğum değilse manuel pompa işine yaramaz ilk başlarda demişti... bende yok normal deyip aldım ama kullanabileceğim çok çok meçhul... bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?