2014 Aralık Anneleri

kgokce
sagol canimmm evet doguma hazirlik yapiyomus rahmim artik son evredeymis. Bebis kanala girmemis diye de sezaryenden hic bahsetmedi. Ona sevindim. Canim burdaki annislerin nazari degmiyo kii herkes birbirine duaci burda..

kgokce
sagol canimmm evet doguma hazirlik yapiyomus rahmim artik son evredeymis. Bebis kanala girmemis diye de sezaryenden hic bahsetmedi. Ona sevindim. Canim burdaki annislerin nazari degmiyo kii herkes birbirine duaci burda..
olsun yine de rabbim herkezin evladını anasına babasına bağışlasın... acısını bırak hastalık derdini bile yaşatmasın rabbim
ne zaman kanala girecekler acabaaa... zaten o zaman doğum başlamış olucakkk di mi

kızlar ya gebeliğin başında olmayan şeker problemi peyda oldu bende birkaç haftadır. normalde benim şekerim hep düşüktür. şeker testinde bile 114 çıkmıştı ama şu son zamanlarda açlık şekerim 80 civarıyken yemekten sonra bir anda 130lara 140lara çıkıyor. acaba perşembe günü kontrole giderken aç gitsem de yeniden şeker yüklemesi mi yaptırsam? ya da diyete mi başlasam. ne yapsam bilemedim bayılacak gibi oluyorum yemekten sonra.

kavs bacımmm ayrıca doğunca bebişin hepatit aşısını yapıyolar di mi???
birde biz bir dua topicinden tanışıyoz olabilir miyiz yoksa nickimi karıştırdımmm

bildiğim kadarıyla yapıyorlar. zaten yaparlarsa size aşı kartını teslim ederler mutlaka. dua topiği hakkında fikrim yok arkadaşım, sanırım karıştı :) bu arada adım Gönül, hitap ederken ismimi kullanabilirsin :)

Aminnn canim sagol Allah razi olsun. Cumlemizinkini insallah... valla canim ben yarin sabaha kadar yuruyus yapmayi planliyorum merdiven inip cikicam ki acilmam olsun. Cnku dr acilman vardir insallah dedi. Basta biraz acilma olunca dogum evresi hizli oluyomus. Yksa otur otur doguramicaz. 40 haftayi beklemenin luzumu yok. Zaten gelesi varsa gelir. Bn onlemimi alayim da buyuk ihtimal kanala girince dogum baslar.

Kizlarr cumartesi bebek bezi alip hastaneye biraktim.prima premium 30 tane 45 tl sifir numara
E bebekte 19 tl resmen kazik yedimmm.

hımm tamamm bacımmm çok sağol güzel bilgilerin paylaşımların için bu arada ben de gökçe

bende yürüyünce bayılma hissi geliyor... tansiyon düşüyorrr.. yürüyüşşş şart evet

Canim az az ve sik sik yemen lazim. Ben de yemekten snra fena oluyorum ama sekerim yok yani. Ayrica tok karnina 130 cok sayilmaz.

az az yemek gerek... birde bana dr çok meyve yemiştim günde 2-3 kırmızı elma yiyordumm onu 1 e indirdimmm... meyve diyip geçme şeker olayı önemli

Canim yemekten sonra yukselmesi gayet normal zaten. Aclik sekerin 70-95 arasi yemekten 1 saat sonra da 110-140 arasi olacak demisti benim doktor. Seker yuklemesi falan yaptirma bosuna. Bence telaslanacak bisey yok. Sık sık yemek ye tatlidan biraz uzak dur yeter

Kizlar Eymen im sarilik olmuştu hastanedeydik Rabb ime çok şükür geldik evimize:)
Benım paşamın ismi de Eymen olacak inş Allah. Adaşımızın artık iyi olmasına çok sevindik. İnş Allah bir daha tekrarlamaz. Alıştınız mı birbirinize anlat fırsatın olursa.
Allah gönlüne göre versin. Bende sonuna kadar beklesin sonra kendisi gelsin diye düşünüyorum. Bizim kilomuz biraz düşük te ne kadar içimde durursa kardır. Kilo aması derdindeyim. Bakalım hayırlısı.

39.haftada kaç kg ki bacım??? bizimde azz diyor dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…