2014 Aralık Anneleri

Bu arada hatane çantamız artık hazır. Fermuar yine kapanmadı ama hala konulacaklar var. Şarz aletleri ve makyaj malzemeleri kaldı sadece birde cüzdanım :) Diğer her şeyi koydum. Unuttuklarım varsa bilemeyeceğim artık. bak birde örtü koymadım. Onu daha bulamadım.
Bana kalsa şal bebe mavisi alacağım ama ablam diyor ne o öyle kalk düğüne gidelim gibi tak adam gibi kare örtünü otur diyor. Ama kare mavi örtü de bulamadım daha

Benım paşamın ismi de Eymen olacak inş Allah. Adaşımızın artık iyi olmasına çok sevindik. İnş Allah bir daha tekrarlamaz. Alıştınız mı birbirinize anlat fırsatın olursa.
Adaşimiz da ismiyle buyur inşallah:) bak simdi firsatim var diyebilirim:)
alismamak elde değil canim resmen ayrilamiyorsun ee siz sorun ben anlatayim o zaman kendi kendime yazacak o kadar cook şeyim var kii

çok çok şükür bacımmm... iyisinizdir inşallahhhh... acil şifalar

Gecmis olsun gözün aydin canim :)

selvboylum
canimm cok sevindimmm bebisinle bir gununuz digerinden guzel olsun insallah...

selvboylum çok geçmiş olsun rabbim başka sıkıntı vermesin inşaallah
Cook tesekkur ederim kozlar amin inşallah cumlemize de :) iyi ki varsiniz teyzoslar:)

bakalım görecezzz... birde sigara içer bizimkiler en gıcık olduğum kadın tipidir.... hoş içerde içmeselerde kılık kıyafet adınaaa dellenirim vallaaa
kızlar aynı sorun bendede var.kıskanç bir eltim var.bilmiş bilmiş herşeye karışmaya çalışacak.birde ben annemde kalıcam evide yakın zırt pırt gelip sinirlendireceğini düşünüyorum.umarım herşey yolunda geçer .ilk günleri bi atlatsak sonrası güzel olur diye düşünüyorum

3 maymunu iyi oynamamız gerek... bende amcamın karısını istemiyom dır dır dır kafam gidiyorrr o eve girince

hastaneler genelde sıcak, bebekleri düşündükleri için, üşünmüyor pek ama doğumdan hemen sonra insanın ayakları buz gibi oluyo, hemen çorap giyersiniz. 1 gecelik yeterli bence, sen bilirsin. normal pedlere çoktan geçtim hatta kanamam çok çok azaldı, yapıdan sanırım, belki normal doğumla da alakalıdır. sarılık düştü ama dikkatli olmamız gerekiyo bi süre, mama veriyoruz o yüzden süt yetmez diye. aklımdasınız, Allah hepinize kolaylık versin.

canım örtü olayını anlamadım ben.. buarda yoklugun topikte cok hissediliooooo

39.haftada kaç kg ki bacım??? bizimde azz diyor dr
37+2 de gitmiştim geçen Çarşamba 2.845 kg idi. Şimdi perşembe günü gideceğim 38+3 te gideceğim bakalım kaç olmuş. 1 hafta geriden geliyor son 2 haftadır ne hikmetse hep 3-4 gün önden gidiyorduk ne oldu anlamadım. Doktorumuza göre böyle şeyler çok normal. Bakalım gidince yazarım yine. sizin ki kaç kg.
Adaşimiz da ismiyle buyur inşallah:) bak simdi firsatim var diyebilirim:)
alismamak elde değil canim resmen ayrilamiyorsun ee siz sorun ben anlatayim o zaman kendi kendime yazacak o kadar cook şeyim var kii
Amin inş allah canım. Sorularıma başlıyorum. Hastanede olmaz sa olmaz ne mesela mutlaka çantamıza koymamız gerekenler. Sarılık olunca mama takviyesi yaptın mı ? Ayy bir sürü soru vardı aklımda uçtu hepsi
Mama yı kaşıkla mı biberonla mı veriyorsun. Bazıları diyor bırakacak sa memeyi kaşıkla da versen bırakır biberonla versende. Gerekli olurda mama vermem gerekirse neyle vereceğim çok kararsızım.
canım örtü olayını anlamadım ben.. buarda yoklugun topikte cok hissediliooooo
Ben türbanlıyım o yüzden örtü eşarp arayışındayım canım. Ayy çok sağol canım yokluğum anlaşılıyormuş. Fırsat buldukça giriyorum ama malum evde olunca işler hiç bitmiyor.

çok teşekkürler tekrar mehtapcım .. Allah sana da kolaylık versin .. dedikleriniz altın öğüt gibi

Tecrübeli annişler birde bebişinizi nasıl uyutuyorsunuz. SAllıyormusunuz ? emzirip yatırıyormusunuz ? ne yapmak gerek.

bizimde 2740 gr dün gittik ve bizim ilk günden beri 1 hafta geriden geliyorrr ya bakalımmm

Tesekkur ederiz canim:) göbek bagimiz bugün düştü:) yarin 1 haftam bitecek doğum yapali... Sünnet yaptirmadik daha

oh maşallah canım bazıları göbek bağı olayını çok büyütüyor cidden sorunlu bi durum mu sence de ? sünnet olayı aklımı cok karıstırıo .. hemen yaptırsak mı diorum bazen bakalım ne olacak .. sen kendini nasıl hissediosun peki 1 hafta geçti eşin nasıl heyecanlı mısınız hala gece uykularınız nasıl .. sürekli ayakta mısın mesela yoksa ara ara dinlenebilio musun

Simdii anne icin pijama takimi mümkünse önden düğmeli, gecelik 1 er tane yeter bence... Çorap, iç camasiri bol olsun... Terlik, emzie sutyeni atlet, ped, hirka peçete İslak mendil.. Göğüs pedi gogus kremi vb. bunlar anne için kesinlikle olmazsa olmaz Dediklerim... Çorap kalin olursa daha iyi olur çünkü usume fazla oluyor.. Diğer eklemeler kişiye gore değişiyor.... Bebis için de olmazsa olmazlar da 2 tane hastane cikisi veya 1 tam takim hastane cikisi 2 - 3 tane 5 li takim olabilir , battaniye bir tane kalin olsun hani polar olanlar var ya sicacik tutuyor... Agiz mendili, İslak mendil, bebek bezi, çorap biberon olsa iyi olur diye düşünüyorum... Alt temizleme örtüsü vb. Bunlar en önemli ihtiyaclar... Haa sonra annenin cikarken giyeceği kiyafet de var... Diş macunu falan da var...
İkramliklar kisiye gore olduğu için yazmadim onu siz bilirsiniz fotoğraf makinesini de unutmayin...
Mama takviyesi yaptim hala da yapiyorum maalesef

bizimde 2740 gr dün gittik ve bizim ilk günden beri 1 hafta geriden geliyorrr ya bakalımmm

ya sat belli olsa da ne zaman sperm yumurta buluştu belli diil ki o 3-5 gün oynamaları dert etmeyin ayrıca usg ölçümleri de güvenli diilmiş pek evham yapmayın bebişler .. yalnız bizim tartı da fena oynuyor haftasonu doktorda 76 ydım dün evde 78 bu nasıl iş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…