Adaşimiz da ismiyle buyur inşallah:) bak simdi firsatim var diyebilirim:)Benım paşamın ismi de Eymen olacak inş Allah. Adaşımızın artık iyi olmasına çok sevindik. İnş Allah bir daha tekrarlamaz. Alıştınız mı birbirinize anlat fırsatın olursa.
çok çok şükür bacımmm... iyisinizdir inşallahhhh... acil şifalar
Gecmis olsun gözün aydin canim :)
Cook tesekkur ederim kozlar amin inşallah cumlemize de :) iyi ki varsiniz teyzoslar:)selvboylum çok geçmiş olsun rabbim başka sıkıntı vermesin inşaallah
19 tl mi ben en ucuza 26 tl ye almıştımmm
kızlar aynı sorun bendede var.kıskanç bir eltim var.bilmiş bilmiş herşeye karışmaya çalışacak.birde ben annemde kalıcam evide yakın zırt pırt gelip sinirlendireceğini düşünüyorum.umarım herşey yolunda geçer .ilk günleri bi atlatsak sonrası güzel olur diye düşünüyorumbakalım görecezzz... birde sigara içer bizimkiler en gıcık olduğum kadın tipidir.... hoş içerde içmeselerde kılık kıyafet adınaaa dellenirim vallaaa
ben aldğmda 0 bedenlerde 26 tl ydicanım bu 0 beden sanırım premature .. biz 1 alcaz direkozsen8279
3 maymunu iyi oynamamız gerek... bende amcamın karısını istemiyom dır dır dır kafam gidiyorrr o eve girincekızlar aynı sorun bendede var.kıskanç bir eltim var.bilmiş bilmiş herşeye karışmaya çalışacak.birde ben annemde kalıcam evide yakın zırt pırt gelip sinirlendireceğini düşünüyorum.umarım herşey yolunda geçer .ilk günleri bi atlatsak sonrası güzel olur diye düşünüyorum
Adaşimiz da ismiyle buyur inşallah:) bak simdi firsatim var diyebilirim:)
alismamak elde değil canim resmen ayrilamiyorsun ee siz sorun ben anlatayim o zamankendi kendime yazacak o kadar cook şeyim var kii
Tesekkur ederiz canim:) göbek bagimiz bugün düştücanım geçmiş olsun tekrardan sünnet yaptırdınız mı bi de göbek bağı durumu ne
mehtapppppp öncelikle sen nasıl düşünceli bi insansın yaa ender boşluklarından birinde bize yazmışsın kocaman teşekkürler sana güzel anneben pijama daha rahat olur die düşünüodum hep bu hafta bir gecelik alacaktım 2 mi alsam bilemedim gecelik alttan üşütmüyor mü canım müsait olduğunda yine yazarsan harika olur .. kanaman azaldı mı bu arada normal pedlere geçtin mi ? Emzirme atletleri için doğru sölüosun bi arkadaşım daa demişti canım buarada sarılık geçti mi bebeğin nasıl .. Allahım ikinize de şifa versin canım kolay gelsinn aklına gelirsek bize de dua ett hepimiz saglıklı normal doğumlar yapalımm ..
ben aldğmda 0 bedenlerde 26 tl ydi1 bedenden 2 paket aldık bakalım ne kadar gidecekkk
Bu arada hatane çantamız artık hazır. Fermuar yine kapanmadı ama hala konulacaklar var. Şarz aletleri ve makyaj malzemeleri kaldı sadece birde cüzdanım :) Diğer her şeyi koydum. Unuttuklarım varsa bilemeyeceğim artık. bak birde örtü koymadım. Onu daha bulamadım.
Bana kalsa şal bebe mavisi alacağım ama ablam diyor ne o öyle kalk düğüne gidelim gibi tak adam gibi kare örtünü otur diyor. Ama kare mavi örtü de bulamadım daha
Evet cnm bende simdi bir aldım ama cumartesi 0 numara alip biraktimmm ve kazigi yedim hastanenin cevresinde eczanelerde sadece sıfır vardıı.canım bu 0 beden sanırım premature .. biz 1 alcaz direkozsen8279
37+2 de gitmiştim geçen Çarşamba 2.845 kg idi. Şimdi perşembe günü gideceğim 38+3 te gideceğim bakalım kaç olmuş. 1 hafta geriden geliyor son 2 haftadır ne hikmetse hep 3-4 gün önden gidiyorduk ne oldu anlamadım. Doktorumuza göre böyle şeyler çok normal. Bakalım gidince yazarım yine. sizin ki kaç kg.39.haftada kaç kg ki bacım??? bizimde azz diyor dr
Amin inş allah canım. Sorularıma başlıyorum. Hastanede olmaz sa olmaz ne mesela mutlaka çantamıza koymamız gerekenler. Sarılık olunca mama takviyesi yaptın mı ? Ayy bir sürü soru vardı aklımda uçtu hepsiAdaşimiz da ismiyle buyur inşallah:) bak simdi firsatim var diyebilirim:)
alismamak elde değil canim resmen ayrilamiyorsun ee siz sorun ben anlatayim o zamankendi kendime yazacak o kadar cook şeyim var kii
Mama yı kaşıkla mı biberonla mı veriyorsun. Bazıları diyor bırakacak sa memeyi kaşıkla da versen bırakır biberonla versende. Gerekli olurda mama vermem gerekirse neyle vereceğim çok kararsızım.hastaneler genelde sıcak, bebekleri düşündükleri için, üşünmüyor pek ama doğumdan hemen sonra insanın ayakları buz gibi oluyo, hemen çorap giyersiniz. 1 gecelik yeterli bence, sen bilirsin. normal pedlere çoktan geçtim hatta kanamam çok çok azaldı, yapıdan sanırım, belki normal doğumla da alakalıdır. sarılık düştü ama dikkatli olmamız gerekiyo bi süre, mama veriyoruz o yüzden süt yetmez diye. aklımdasınız, Allah hepinize kolaylık versin.
Ben türbanlıyım o yüzden örtü eşarp arayışındayım canım. Ayy çok sağol canım yokluğum anlaşılıyormuş. Fırsat buldukça giriyorum ama malum evde olunca işler hiç bitmiyor.canım örtü olayını anlamadım ben.. buarda yoklugun topikte cok hissediliooooo
hastaneler genelde sıcak, bebekleri düşündükleri için, üşünmüyor pek ama doğumdan hemen sonra insanın ayakları buz gibi oluyo, hemen çorap giyersiniz. 1 gecelik yeterli bence, sen bilirsin. normal pedlere çoktan geçtim hatta kanamam çok çok azaldı, yapıdan sanırım, belki normal doğumla da alakalıdır. sarılık düştü ama dikkatli olmamız gerekiyo bi süre, mama veriyoruz o yüzden süt yetmez diye. aklımdasınız, Allah hepinize kolaylık versin.
bizimde 2740 gr dün gittik37+2 de gitmiştim geçen Çarşamba 2.845 kg idi. Şimdi perşembe günü gideceğim 38+3 te gideceğim bakalım kaç olmuş. 1 hafta geriden geliyor son 2 haftadır ne hikmetse hep 3-4 gün önden gidiyorduk ne oldu anlamadım. Doktorumuza göre böyle şeyler çok normal. Bakalım gidince yazarım yine. sizin ki kaç kg.
Amin inş allah canım. Sorularıma başlıyorum. Hastanede olmaz sa olmaz ne mesela mutlaka çantamıza koymamız gerekenler. Sarılık olunca mama takviyesi yaptın mı ? Ayy bir sürü soru vardı aklımda uçtu hepsi
Mama yı kaşıkla mı biberonla mı veriyorsun. Bazıları diyor bırakacak sa memeyi kaşıkla da versen bırakır biberonla versende. Gerekli olurda mama vermem gerekirse neyle vereceğim çok kararsızım.
Ben türbanlıyım o yüzden örtü eşarp arayışındayım canım. Ayy çok sağol canım yokluğum anlaşılıyormuş. Fırsat buldukça giriyorum ama malum evde olunca işler hiç bitmiyor.
Tesekkur ederiz canim:) göbek bagimiz bugün düştü:) yarin 1 haftam bitecek doğum yapali... Sünnet yaptirmadik daha
Simdii anne icin pijama takimi mümkünse önden düğmeli, gecelik 1 er tane yeter bence... Çorap, iç camasiri bol olsun... Terlik, emzie sutyeni atlet, ped, hirka peçete İslak mendil.. Göğüs pedi gogus kremi vb. bunlar anne için kesinlikle olmazsa olmaz Dediklerim... Çorap kalin olursa daha iyi olur çünkü usume fazla oluyor.. Diğer eklemeler kişiye gore değişiyor.... Bebis için de olmazsa olmazlar da 2 tane hastane cikisi veya 1 tam takim hastane cikisi 2 - 3 tane 5 li takim olabilir , battaniye bir tane kalin olsun hani polar olanlar var ya sicacik tutuyor... Agiz mendili, İslak mendil, bebek bezi, çorap biberon olsa iyi olur diye düşünüyorum... Alt temizleme örtüsü vb. Bunlar en önemli ihtiyaclar... Haa sonra annenin cikarken giyeceği kiyafet de var... Diş macunu falan da var...l
Amin inş allah canım. Sorularıma başlıyorum. Hastanede olmaz sa olmaz ne mesela mutlaka çantamıza koymamız gerekenler. Sarılık olunca mama takviyesi yaptın mı ? Ayy bir sürü soru vardı aklımda uçtu hepsi
bizimde 2740 gr dün gittikve bizim ilk günden beri 1 hafta geriden geliyorrr ya bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?