2014 Aralık Anneleri

sarılık için sarı örtü diyorlar dogru mu ben bi sarı ortu hazırladım. yanlış mı biliyorum acaba. mavi örtü neden arıyorsunuz

canim biz swift le tesetturluyuz ve oğlumuz olucak o yüzden hastanede basimiza mavi bir örtü takalim dedik

ay acık mavi üzerine beyaz puantiyeli desenler ama renkler çok soft olcak. çok şık olurdu : )

Kızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)

Allah hayırlısı ile kucagına almayı saglıklı buyutmeyi nasip etsin

evet haklısın. hemen yapmak lazım. bide kafamda çok iş var. gardrobuma kadar indirip temizlensin istiyorum. nasıl olucak o işler bi günde bilmem. hala bekliyorum bide yaa

Dert etme o kadar benim 1 günde bitti hepsi bebişin ütülerini önceden yaptım 1 haftada bitirdim sonra halılarımı verdim bende 1 haftada falan gelir diye acele etmedim 3 günde gelince tam temizliğe başlayacaktın kayınvalidem geldi o bi yerden sildi ben süpürdüm bi yandan perdeler yıkandı bi yandan halılar serildi ama sen dolabınıda boşaltmak istiyorsan evde biri varken boş bi günde ona ayırırsın olur biter hem zaten yeteri kadar vaktin gibi görünüyor o yüzden yavaştan başlasan hepsini halledersin

Aa hakikaten donmezse yapmasi cok sacma aslinda nasilsa sezeryan olcak.. Yarin bi gitcem bakalim haftaya cati diycek mi yine.. Su an ayaklar karnima calisiyo pitiptiti. :S yavrum ya ne diye donmuyo acaba niye kavrayamadi olayi? :))

al bendende okadar jiletle almistim ama ccok cabuk cikti yine.
o zaten çıkar da ağda ile hemen cıkana ne demeli oysa lazerle heryerimi bitirmiştim. Bu erkekim beni ne hale getirdi şimdi . Off erkek cocuk olunca daha mı cok tuy oluyormuymuş ne. sözde hamilelikte tuyler dokulur demişlerdi.

Ben kendime nazar degdirdim galiba. dün hicbiseyim yok demistim ama bugun yine sanki fazlaca kasiliyorum gibi ama cok düzensiz.

ayyy bitek ben değilim burger kingci cok sevindimm :) hatta bugün kizlar brnim arada kola istiyo canim iciyorum ama ictikten sonra vicdan azabi cekiyorum dicetimki benden birileri varmis :))

Yok canim ya arada bende iciyorun. Sordum doktora ayda 1 2 bardaktan bisey olmaz dedi. Bebek plesanta icinde nasil korunuyo tahmin edemezsin dedi. O kadar asitle cocuga bisey olmaz. Plesanta oyke her seyi bebege gecurmez dedi

al bendende okadar jiletle almistim ama ccok cabuk cikti yine.
Ben gectim buguuun! Bi de ne diycem: agdaci dedi ki, eger sezeryana karar verirse dr'un ameliyattan once gel de sezeryan yerindeki tuyleri agdayla alalim, yoksa oraya jilet yaparlar. Benim hicbi fikrim yok konuyla ilgili ama kadin boyle dedi.

Oyle yaparim artik kendi annemde gelicek ablamda bide kayimvalidem. Hepimiz bi yerden girersek hallederiz herhalde. Hala calisiyorum ben. 38. Haftamda izne ayrolicam. O yuzden sadece haftasonu islerimi halledebiliyorum. Endisem ondan

Kizlar gecmisi okuyamadim..ben eve geldim.cikisimi verdiler.bebisim iyi hala karnimda oynuyor...teshis olarak alti ay sonunda mutlakaaaa safra kesesi alinmali en buyuk iki tasi dusurdum..pankreas iltihaplanmasi var degerlerim berbat...soyle diyim 8-53 arasinda olmasi gereken deger bende 853.5 bildiginiz facia yani...baska enzimlerde bozuk bunu yapanda safra kesem ve pankreasimin iltihabi.pankreas iltihabi olumcul biseymis allah korusun.bebek kendini kurtardi cok sukur ama bdnim cok dikkat etmem lazim.bi hafta daha etimek ve mide rahatlatici cay ile beslencem..baska biseye izin yok...he bide su :) bebegimde insallah gerilemez seni tuketir korkma dediler..en kisa zamanda herseyimi toparlayip beklemeye gecicem artik.kendimi yormak yok agir is yok surekli yatcakmisim bakalim...bizi yalniz birakmadoginiz icin tesekkurler hepinizede...

Kızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)

Ay canim hakkinda hayırlısı olsun. Sag salim bebisini kucagina alirsin insallah. Cabucakta ayaklanirsin. Dualarimiz seninle. Doğumdan sonra vakit bulursan bilgilendir bizi. Merak ederiz :)

Merhaba kızlar nasilsiniz ben hafta sonundan beri giremedim ama aklim burdaydi hep.gecmis okunacak gibi degil..dogum yapanlar oldu mu son 3-4gundur bilmiyorum. Olduysa anali babali buyusunler ins.
hafta sonu her iki gun de brunch vardi.bi arkadasin cocugunun doğum gunu vardi.dun muayene vardi.ardindan bi komsum caya davet etti falan cok yogun gecti.bi jubilemi yapip kabuguma cekilemedim yani:)
dun kontrolum vardi.odayi gezdik tekrar.hasta bezi vs getrmeyin veriyoruz dediler. ilk defa nst ye girdim.sanci vs cikmadi sasirdim kasilmalarim var cunku.esim dalga geciyo olumsuz bisey duysan rahatlicaksin diye:) haftaya cagirdi baya bi kan tahlili isticekmis.bi sonraki haftada sezeryan olcam.1aralik degismedi yani simdilik. Biraz da moralim bozuldu once cunku 2haftada ben 3kg almisim bebegimse 250gr.hep 2hafta onde gidiyordu simdi haftasiyla uyumlu cikti.3100gr 49cm.ben bu kadar kilo alirken bebegin 250gr almasina sinir oldum. Belli olmuyo demekki..
Bugun de bi ara bi sancim tuttu aha dedim geliyo heralde.bi ter bosaldi stres oldum heralde.sonra gecti bi daha olmadı.ve cantami hala kapatmadigim aklıma geldi.tarak, makyaj cantam, foto makinası ,yuz yikama jeli hala koymadim
Dun arkadasin cay davetinde 6-7bayandik.3unun de bebegi vardi hem cok sekerlerdi hem de cok gozum korktu.hepsi göğüs yarası yasamis ilk 15-20gun.ben de taktim bu konuya ilkinde cok cektigim icin.kremliyorum ama bakalım nolcak.
benden havadisler boyle kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…