- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
canim biz swift le tesetturluyuz ve oğlumuz olucak o yüzden hastanede basimiza mavi bir örtü takalim dediksarılık için sarı örtü diyorlar dogru mu ben bi sarı ortu hazırladım. yanlış mı biliyorum acaba. mavi örtü neden arıyorsunuz
Ayy Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Guzel haberlerını beklıyoruzKızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)
İnşallah canım benim çok çok dua edin benim için en kısa zamanda geri dönüş yaparım :)Ayy Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Guzel haberlerını beklıyoruz
canim biz swift le tesetturluyuz ve oğlumuz olucak o yüzden hastanede basimiza mavi bir örtü takalim dedik
Kızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)
al bendende okadarkızlar yeniden ağda moduna geçmek lazım
evet haklısın. hemen yapmak lazım. bide kafamda çok iş var. gardrobuma kadar indirip temizlensin istiyorum. nasıl olucak o işler bi günde bilmem. hala bekliyorum bide yaa
Aa hakikaten donmezse yapmasi cok sacma aslinda nasilsa sezeryan olcak.. Yarin bi gitcem bakalim haftaya cati diycek mi yine.. Su an ayaklar karnima calisiyo pitiptiti. :S yavrum ya ne diye donmuyo acaba niye kavrayamadi olayi? :))canım bizimki de dönmedi haladoktor dönmezse çatı muayenesi yapmam dedi seninki yapacak mı kesin bana da haber veerrrr .. poffff anca ittirsin Yusuf bey dönmesin .. daha doğmadan anne baba olarak oğluşumuza küsüyoruz çok alemiz yaa
o zaten çıkar da ağda ile hemen cıkana ne demeli oysa lazerle heryerimi bitirmiştim. Bu erkekim beni ne hale getirdi şimdi . Off erkek cocuk olunca daha mı cok tuy oluyormuymuş ne. sözde hamilelikte tuyler dokulur demişlerdi.al bendende okadarjiletle almistim ama ccok cabuk cikti yine.
ayyy bitek ben değilim burger kingci cok sevindimm :) hatta bugün kizlar brnim arada kola istiyo canim iciyorum ama ictikten sonra vicdan azabi cekiyorum dicetimki benden birileri varmis :))
Ben gectim buguuun! Bi de ne diycem: agdaci dedi ki, eger sezeryana karar verirse dr'un ameliyattan once gel de sezeryan yerindeki tuyleri agdayla alalim, yoksa oraya jilet yaparlar. Benim hicbi fikrim yok konuyla ilgili ama kadin boyle dedi.al bendende okadarjiletle almistim ama ccok cabuk cikti yine.
Dert etme o kadar benim 1 günde bitti hepsi bebişin ütülerini önceden yaptım 1 haftada bitirdim sonra halılarımı verdim bende 1 haftada falan gelir diye acele etmedim 3 günde gelince tam temizliğe başlayacaktın kayınvalidem geldi o bi yerden sildi ben süpürdüm bi yandan perdeler yıkandı bi yandan halılar serildi ama sen dolabınıda boşaltmak istiyorsan evde biri varken boş bi günde ona ayırırsın olur biter hem zaten yeteri kadar vaktin gibi görünüyor o yüzden yavaştan başlasan hepsini halledersin
Ben kendime nazar degdirdim galiba. dün hicbiseyim yok demistim ama bugun yine sanki fazlaca kasiliyorum gibi ama cok düzensiz.
Kızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?