2014 Aralık Anneleri

teşekkürler canım önerilerine,
bebeğin sağlıkla gelsin
insan ilk olunca heyecanlanıyor böyle...

Anneler ANCA geldik eve kontrolümüz vardı 35+5 günlüğüz kilomuz 2.890 doguma sezeryan olarak karar verdi doktorumuz. Rahim ameliyatım Yüzünden risk almak istemiyor doğum zor olursa rahim çok kasılırmıs malum benim rahim kaslarının bi kısmı ameliyatla alınmıştı. Ama ani bi durum gelişirse bakıcaz artık. Doğum tarihi 7 Aralık ile 13 Aralık. Dr son güne kadar beklicez erkenden Doğmak yok ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi olur dedi. İşte son haberlerimiz bunlar :)

Bu arada bisi daha dicem yaa senin agrin sizin yokmj hic? Ben tekrar ayni seyi yasayacagim diye cok korkuyorum..zaten kadinlarda risk daha cokmus...dogum sayisi arttikcada risk artiyorumus.insallah bu hamileligide en iyi sekilde atlat.benimki hamilelik doneminde atak yapmis cunku.kullandigim magnezyum hapi beni mahfetmis...

Sanirim bende doguma makine yada jiletle alip girecem dun kontrola gitmistim cuma bidaha gidecem pazartesi doguma girecem uzatip agdaya gidecek vakit yok malesef(
aynen canım arada zaman yokki ağdalık boya gelmiyor yaa zamanında yaymayıp epilasyon yaptıracaktım yada şimdi katlanıcam zaten ilk yapacaklarım listemde 1 numarada epilasyon var özellikle hamile kalınca anladımki çok önemli bişeymiş.

selam kızlar
geçmiş birikmiş ancak okudum, yarın cevap yazarım artıkın.
bugün iznimin ilk günüydü, yaşasın izinli olmak.
öptük herkesi oğluşla

Aa hakikaten donmezse yapmasi cok sacma aslinda nasilsa sezeryan olcak.. Yarin bi gitcem bakalim haftaya cati diycek mi yine.. Su an ayaklar karnima calisiyo pitiptiti. :S yavrum ya ne diye donmuyo acaba niye kavrayamadi olayi? :))

haydut şekerimm bunlar ben prens diodum Yusuf bey diodum dönmediği için haydutluğa teşrif etti bi de ittirip duruo annesini hiçç uslu diil .. gelsin bi öpe öpe bitiremicemm inşallaaaahhhhh

elifceeeee
canim hatirliyosan bnm bebis de iki hafta onden gidiyodu. Gecen ay az kilo almisti ve gunuyle uyumluydu. Bugun kontrolum vardi. Bir haftadir hic kilo almamis. 2800 kusur. 2900 gram civari bisey. Dr. Tam soylemedi. 300 gram hata payi varmis. Fazla da olabilir dedi. Ama cok sasirdim birdenbire geriledi yaaa
raziyesilyayla
canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun. Magnezyum hapinin ne zarari oldu ki?

iyi aksamlar aralk anneleri ben bişey sorcaktım sancı hissediyorum oyuzden size sorayım dedim nstde sancı cıkmısmı bilen varmı ?

kavs hemşirecim benim geçen kontrolüm vardı. şuan normal herşeyimiz ama bebeğimin kafası biraz büyüktü belki normal olmayabilir dedi doktor ama bu haftaherşey normal sana bırakıyorum doğum şeklini dedi. ama bende fıtık var sordum epidurali olamazsın dedi. bende bebeğimi görmek istiyordum bi fikriniz varmı bu konuda?

iyi cesaret etmıssın ben asla ızleyemıyorum .. hatta yorumlara bıle bakmıyorum yasayıp gorucem cok etkilenırım yoksa bu halde izlemekten ..

kesinlikle izleme.. banada nerden cesaret geldiyse ::

beykoz evet canım çıkmış 50 lerde bendede geçen böyle çıkmıştı alttan muayne ettiler allahtan açılma yoktu ne zaman nst çekindin yenimi?

maş Allah size. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…