2014 Aralık Anneleri

Ben gectim buguuun! Bi de ne diycem: agdaci dedi ki, eger sezeryana karar verirse dr'un ameliyattan once gel de sezeryan yerindeki tuyleri agdayla alalim, yoksa oraya jilet yaparlar. Benim hicbi fikrim yok konuyla ilgili ama kadin boyle dedi.

Evet banada söylediler canim. Ameliyatta orayi jiletle temizleyip oyle kesiyolarmis.

Aa cnm hayırdır ya taş mi dusurdun geçmiş olsun.cok kötüdür onun sancisi. Ben bekarken dusurdum ve dr dogum sancisindan korkma artık bu en beter sancidir demisti cok gecmis olsun.bebis iyi ama degil mi

Ay canim hakkinda hayırlısı olsun. Sag salim bebisini kucagina alirsin insallah. Cabucakta ayaklanirsin. Dualarimiz seninle. Doğumdan sonra vakit bulursan bilgilendir bizi. Merak ederiz :)
Canimmmm iyi dileklerimizi gerçekten benim için büyük moral :) En kısa zamanda dönüş yaparım inşallah :)

Gecmisler olsun canim benim. Allah sifa versin bir an önce. Saglicakla al bebegini kucagina.

C
Canım çok geçmiş olsun çook dikkat et kendine :)

raziyesilyayla nasıl olsa 6 ay sonra kese ameliyatı olacaksın demişler, keşke sorsaydın bebeği sezeryanla alıp peşine de keseyi almazlar mı? tek anesteziyle ikisini de halletseler ne güzel olur. (neden böyle bi fikir attın dersen benim safra kesemde de 6 tane 1,5cm çaplı taş var. hazır sezeryan olacakken onu da halletseler ne güzel olur diye hesap yapıyorum kendimce)

Çatı muayenesinde çatın en fazla 3.500 kiloyu çıkartabilir dedi. Çatı müsait değilmis malesef
Aynen benim de ilkinin sezeryan olma nedeni ayniydi.catim cok darmis asla normal dogum yapamazsin demislerdi.zaten cati muayenemde o yuzden cok canim yanmisti.simdi bu da mecbur sezeryan

teşekkürler canım önerilerine,
nasıl yavrun şimdi, kaç günlük oldu?

Aa cnm hayırdır ya taş mi dusurdun geçmiş olsun.cok kötüdür onun sancisi. Ben bekarken dusurdum ve dr dogum sancisindan korkma artık bu en beter sancidir demisti cok gecmis olsun.bebis iyi ama degil mi
Safra kesesi tasi dusurdum ama Ici haka taslim resmen dedi berbatmis isi.dogumdan alti ay sonra ameliyat olcam..onun sancisi surada dursun o tas duserken pankreasimi iltihaplandirmis mahfoldum mahfoldum.esimde sitelerden okudu...tas dusuren hamileye dogum sancisi viz gelir tiris gidermis bakalim nolcak :) bebegim cok iyi hergun nst ye bagladilar...pazar gecesi 90 larda sancim cikti o da karnimdaki kasilmayla alakaliydi...yoksa elhamdulillah kipir kipir hele bi kac gundur topugunu sag gogsume dayadi bayiliyorummm cok tatli.bugun cikis yaparken hastanede 2.5 kg dogmus bebek gordum allahimmm sabahtan beri aklimda o var.inanilmaz biseydi...son komtrolde 2.5 demislerdi diyorumki o kadar bisi var icimde insan bi tuhaf oluo

Kilosunu cok takmayalim canim saglikla gelsinler eli ayagi duzgun goreyim baska bisi istemiyorum. Hem dogum da kolay olur insallah. Gecen bi dogum yaptirmis bnm dr. Bebis tam gununu doldurmus. Kilosu 2800 grammis.
Yok canim artik takmiyorum sadece merak ediyorum. Aynen saglikla gelsinlerde minik olurlarsa biz buyuturuz ins allah.
Ben ariyorum bulmam lazim kusur kalamam
Kucaga alma konusunda kendimi engelleyemem zaten alirim zirt pirt kucagima ama sallama konusunda direnebildigim yere kadar direnecegim kismetse. Tabi bebis karar verecek daha cok.

Kızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)
Hayirlisi olsun canim. Rabbim saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin. Habersiz birakma bizi.
ay acık mavi üzerine beyaz puantiyeli desenler ama renkler çok soft olcak. çok şık olurdu : )

Allah hayırlısı ile kucagına almayı saglıklı buyutmeyi nasip etsin
Evet cok guzel olur da bulabilirsek
En azindan evine cikmissin. Rabbim sifa versin.
Bu bebislerebir haller oldu. Onde giderlerjken birden duruldular. Benim sipa da oyle yapti. Hayirlisi ile gelsinler ne yapalim. Saglikla kucaklarimiza alalim ins allah

Sormammi? Dedimki olurda bebegim dogmazda sezeryan olursam o zaman yetki versemde iki ameliyati birden yapsaniz nasil olur dedim tam bi facia olur dedi iki ayri doktorda...sezeryanin acisimi safra kesesinin acisimi yoksa bebeginlemi ilgilenceksin dedi...alti ayi serumlarla atlatiriz dedi sutunu sagip koruz iki gun o sekilde besleriz bebegini dedi..peki kese ameliyati nasil dedim...gobek deliginden girioruz bes dakkalik is dedi.o basit bi ameliyat dedi..bende dusundumde yanimdaki kadinin rahmi alindi ya bildigin sezeryan ameliyati oldu yani...kadin olu gibi uyudu..o halde nasil iki ameliyati kaldiraykm dedim..allah kolaylik versin...bi yaninda cis torbasi bi yaninda kan torbssi surekli serum verip durdular..amannn nebiliyim psikolojimin bozulmasina az kalmisti valla..toparlanmam lazim... I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…