2014 Aralık Anneleri

beykoz evet canım çıkmış 50 lerde bendede geçen böyle çıkmıştı alttan muayne ettiler allahtan açılma yoktu ne zaman nst çekindin yenimi?

bugun canım cok saol valla meraktayım
benim ilki sezeryan buda sezeryan mecbur ama normal gelirse denemek isterim doktorum yapmam diyor oyuzden ona bişey demedim
doktorum suyun nişanın falan gelirse gel dedi arama bile dedi nstye normal yazdı
benimi heyecanlandırmak istemedi o yozden beni en iyi siz anlarsınız hissettigim sey sancımı acabalardayım
sen sancı diyince sevindim canım dogum nasıl baslar bu sancılarla kac gün yada haftada
Rabbim hepimize hayırlı saglıklı dgumlar nasip eyler inş :) teseekkür ederim canım

ben izine cıktım 2.gunum bugun annemlerle takıldım eve gelince de kalan camasırlarını mendillerini kurulama bezlerini vs. yıkadım ve utuledim. misafir masa ortusunu utuledim. bavula pek bakmıyorum geneli hazır sayılı %70 i diyelim.
ben ev işlerini tamamlamaya calısıyorum. evdeki herseyi yıkıyorum paspasından tut ufak halısına kadar. kırlentler, seccadeler masa ortuleri vitrin içleri. dokunulmadık yer bırakmıcam Allah nasip ederse beni uzun sure idare etsin.
akşam üstü birazcık midem kotuydu biraz degil cok. yatarken mide sorunundan uyyamadım sonra uyumusum eşim gelmiş ban Cİcek getirmiş cok mutlu oldum. yanına da kunefeeeeeeeeeeee.
dedim senin yuzunden normal dogum yapamıcam sonra bi guzel yedik. geçti : ))

nasıl olayım hala gizli gizli iş maillerimi takip ediyorum ateş basıyor sanki beni ilgilendiriyormus gibi . neyse diyip cıkyorum sonra.

selam kızlar
geçmiş birikmiş ancak okudum, yarın cevap yazarım artıkın.
bugün iznimin ilk günüydü, yaşasın izinli olmak.
öptük herkesi oğluşla
oleyy sen de mi : ) hayırlı olsun

Bende korkuyorum ama yarın kesip alacaklar diyen herkes çok kolay olduğunu söylüyor

bilmiyorum, ameliyat olmak kolay bişey midir.

Canim benim sancin normal seviyelerde kac aylik olduguna bagli kasilmalarin mesela son ayinsa hazirlik sancilarindir duzeenli bir sanci yok fazla.dogum sancilari 100 aşar.ama sezeryandan sonra normal dogum cok risk kimse bu riski alamk istemez cunku rahim kesisi oldugu icin rahmin patlamasindan acilmasindan korkulur.masallah Sen istiyorsun ama kendinide dusunmelisin riske sokma kendini deneme Allah korusun.

ohh sevındım izneayrıldıga .. ama bak toparlıycam diye kendini daha da fazla yorma .. ben cok iş yapamıyorum artık son gunlerde iyice agırlık çöktü üzerime .. allahtan bi kaç hafta önce yatak oda , mutfak , nbanyo dolaplarımı duzenlemiştim . allah korusun bişi olsa dagınık olmasın dolap içleri insanlar aradıklarını bulsun . bizim iki ailede uzakta olunca herseyı eşime anlatma gayretindeyim . bak su surda bu burada diye ... bu arada maşallah eşine bu gunlerde böyle olması çok güzel ..
haa bu arada kızlar havalar cok guzel ankarada bile hamıle resımleriniz yoksa ılla profosyonel olmak zorunda değil , acıkhavada bi kaç resim cekılın .. biz hep ihmal etmiştik . haftasonu yuruyus diye cıkıp , cok guzel resimlerimi cekti ..
meslegin neydi senin .. valla canını sıkıyorsa bakma işe güce bırak ıznını rahat yasa

Cooo
oleyy sen de mi : ) hayırlı olsun

bilmiyorum, ameliyat olmak kolay bişey midir.
Çoook kolayyy korkmayinnn hemde tamamen uyutuluncaaa benim ilki oyleydi gozumu actim bebek cikmisss ama erken dogdu kuvezde kaldi 10 gun yoksa ameliyatta ne varrr normal doguranlari gordum nst cekilirken ay yoook hic bana gore deegilll.ben ameliyatin ertesi sabah 3 4 kat inip evden sabah aksam hastaneye sut sagmaya gidiyordum.normal doguranlar oturamazkenn

canım dogru diyorsun benimki 38haftalık tam bugun kasım annelerinden bir arkadasımız normal dogurdu tabi o yaptı bende yaparım degil zaten 25 kasıma gün aldık gelirse belki dogumu denetiyorlarmıs devlette olmıyorsa alıyormus sezeryanlı arkadasım söyledi sancı cektim dedi olmamıs ama yaptırmıslar yada beni kekledi :) saglıkla gelirler inş bilgilerin icin tesekkürler canım :)

dilek2014 bebişe gosteririz bak burdasın sen diye fotograf olayı cok guzell. herkes cekinsinn mutlaka. biz iki kere cekindik. ben kamuda mühendisim . işleri de artık kolaydan zora dogru giderek yapıcam canım sıkılıyor yoksa. forumu da boş bırakıyor aralık anneleri. benim dogum gunum de aralık, aynı gun dogarsa bebiş fena olurum . 19 unda .

D dmlsvs hayırlısı korkunun ecele faydası da yok ya yine de

Kızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)
amaninnnn ben haftaya sanıyordummm.. şimdiden acil şifaalar diliyorummm bacımm... inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna

daha iyi olamasan da bacım en azından evine çıkmana sevindim. .doğumdan sonra herşey yoluna girer inşallahhh..düzelirsin inşallah acil şifaalr diliyorum

aynı olma ihtimali var ne de güzel olur .. benım kuzenımin öyle kendi dogum gününde bebişini dogurdu güzel bi his :) evet bu ara baya sakın forum ..
bu arada dogum cantası için kasım annelerini okuyordum .. dogum yapan biri cok terledim kac tane atlet değiştim bilmıyorum dedi . bende 2 tane koymustum sayısını arttırsam mı dıyorum

Çatı muayenesinde çatın en fazla 3.500 kiloyu çıkartabilir dedi. Çatı müsait değilmis malesef
çok merak ediyorummm kaç kg m doğucak senin bebiş... arkadaşıma prof.. 4 kg mm dedi durdu bebeği 3450 doğdu ha sezeryanla tamam ama azcıkda atıyolar mı bu doktorlar ne diye bir test edelim bakalım seninki kaç kg doğacak

işte sağlıklı olsunalrda kilosu möhim değil

canım 1 menüyle doyur kendini beni kesmio artıkk 2 de çokk .. afiyet şeker olsun ..

vallaaa çok çok özür dielrim bacımmmmm.. benim gibi yokturr diyeyazdıydım

ayyy bitek ben değilim burger kingci cok sevindimm :) hatta bugün kizlar brnim arada kola istiyo canim iciyorum ama ictikten sonra vicdan azabi cekiyorum dicetimki benden birileri varmis :))
valla bu hafta bende içtim bayaa kola ki... gebeliğin öncesinde doktorum kan değerlerine bakıp bakıp gökçe hanım içkiyi bırakın bile dedi.. ne içkisi dedimmm normalde içmemm hamileyken hiç içilirmi tövbe tövbe dedim ama ehr defasında uyardı bir dr da değil 3-4 dr uyardı ve dedi... neyse meğer karacieğr enzimlerimelrindenmiş bende bilemedim hala sebebini şimdi kola çok masum benceee zaten kurtardı bebekler.. şu son günlerde içer oldum yer oldum ne yapam gezesimde varrr

haydi hayırlısı bacımmm sağlıcakla gelsinn

En kısa zamanda donecegimm inşallah çok dua edin bende hepinize edeceğim :)
dualarımız senle bacımm... bol bol ya rakip ismi celilini oku

Ben 5 tane atlet koydum cnku simdiden asiri terliyorumm

iyi aksamlar aralk anneleri ben bişey sorcaktım sancı hissediyorum oyuzden size sorayım dedim nstde sancı cıkmısmı bilen varmı ?
benim bildiğimmm yukarıdaki ölçü bebeğin kalp atışı 120 erden 140 lara dek oluyorrr.. alttaki sancıı oluyor.. sancıda 40 ı geçince değeri evet sancı çıkmış diyolar.. eğer haftan az sa 50-60 arasında sancı çıkarsa serum takıp yatırabiliyor hastaneler.. tam resmi göremiyomm alttaki değerine bak bu aralıktaysa çıkmıştır

yarın doktora gitcem bakalım en son gecen salı gitmiştim. bu doktora. ne diyecek bakalım, off bakıp bakıp yolluyorlar bilemiyorum. test sonuclarımı gostericem.

atlet 2 emzirme 1 normal atlet koymustum. ekleyim ben de o zaman. hayır korkum eve gelince gycek bişi kalmıcak hepsi hastanede mafiş mi olcak. evdeekiler dar kısa fln

ben de emzirme atleti alamdım daracık diyee.. tutkunun klasik xl atleri var onlarda çok çok bol denmez... acaba erkek atletimi alsam yıkayıp koysamm bilemedimm

hiç uykum yokkk kıslar... ama uyumammız gerek.. bu günlerimizi çok çok arayacağızz.. haydi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…