beykoz evet canım çıkmış 50 lerde bendede geçen böyle çıkmıştı alttan muayne ettiler allahtan açılma yoktu ne zaman nst çekindin yenimi?
ben izine cıktım 2.gunum bugun annemlerle takıldım eve gelince de kalan camasırlarını mendillerini kurulama bezlerini vs. yıkadım ve utuledim. misafir masa ortusunu utuledim. bavula pek bakmıyorum geneli hazır sayılı %70 i diyelim.canım ben 3-4 gundur biraz kotuydum .. karnım cok gerildi kasınmaya basladı artık hareketlerimin baya kısıldıgını hıssedıyorum ..bebek de cok hareketli masallah . bu aksam daha iyiyim.. bu arada hastane cantalarımızda hazırladım ..sen nasılsın ??
oleyy sen de mi : ) hayırlı olsunselam kızlar
geçmiş birikmiş ancak okudum, yarın cevap yazarım artıkın.
bugün iznimin ilk günüydü, yaşasın izinli olmak.
öptük herkesi oğluşla
Bende korkuyorum ama yarın kesip alacaklar diyen herkes çok kolay olduğunu söylüyor
Canim benim sancin normal seviyelerde kac aylik olduguna bagli kasilmalarin mesela son ayinsa hazirlik sancilarindir duzeenli bir sanci yok fazla.dogum sancilari 100 aşar.ama sezeryandan sonra normal dogum cok risk kimse bu riski alamk istemez cunku rahim kesisi oldugu icin rahmin patlamasindan acilmasindan korkulur.masallah Sen istiyorsun ama kendinide dusunmelisin riske sokma kendini deneme Allah korusun.bugun canım cok saol valla meraktayım
benim ilki sezeryan buda sezeryan mecbur ama normal gelirse denemek isterim doktorum yapmam diyor oyuzden ona bişey demedim
doktorum suyun nişanın falan gelirse gel dedi arama bile dedi nstye normal yazdı
benimi heyecanlandırmak istemedi o yozden beni en iyi siz anlarsınız hissettigim sey sancımı acabalardayım
sen sancı diyince sevindim canım dogum nasıl baslar bu sancılarla kac gün yada haftada
Rabbim hepimize hayırlı saglıklı dgumlar nasip eyler inş :) teseekkür ederim canım
ohh sevındım izneayrıldıga .. ama bak toparlıycam diye kendini daha da fazla yorma .. ben cok iş yapamıyorum artık son gunlerde iyice agırlık çöktü üzerime .. allahtan bi kaç hafta önce yatak oda , mutfak , nbanyo dolaplarımı duzenlemiştim . allah korusun bişi olsa dagınık olmasın dolap içleri insanlar aradıklarını bulsun . bizim iki ailede uzakta olunca herseyı eşime anlatma gayretindeyim . bak su surda bu burada diye ... bu arada maşallah eşine bu gunlerde böyle olması çok güzel ..ben izine cıktım 2.gunum bugun annemlerle takıldım eve gelince de kalan camasırlarını mendillerini kurulama bezlerini vs. yıkadım ve utuledim. misafir masa ortusunu utuledim. bavula pek bakmıyorum geneli hazır sayılı %70 i diyelim.
ben ev işlerini tamamlamaya calısıyorum. evdeki herseyi yıkıyorum paspasından tut ufak halısına kadar. kırlentler, seccadeler masa ortuleri vitrin içleri. dokunulmadık yer bırakmıcam Allah nasip ederse beni uzun sure idare etsin.
akşam üstü birazcık midem kotuydu biraz degil cok. yatarken mide sorunundan uyyamadım sonra uyumusum eşim gelmiş ban Cİcek getirmiş cok mutlu oldum. yanına da kunefeeeeeeeeeeee.
dedim senin yuzunden normal dogum yapamıcam sonra bi guzel yedik. geçti : ))
nasıl olayım hala gizli gizli iş maillerimi takip ediyorum ateş basıyor sanki beni ilgilendiriyormus gibi . neyse diyip cıkyorum sonra.
Çoook kolayyy korkmayinnn hemde tamamen uyutuluncaaa benim ilki oyleydi gozumu actim bebek cikmisss ama erken dogdu kuvezde kaldi 10 gun yoksa ameliyatta ne varrr normal doguranlari gordum nst cekilirken ay yoook hic bana gore deegilll.ben ameliyatin ertesi sabah 3 4 kat inip evden sabah aksam hastaneye sut sagmaya gidiyordum.normal doguranlar oturamazkennoleyy sen de mi : ) hayırlı olsun
bilmiyorum, ameliyat olmak kolay bişey midir.
Canim benim sancin normal seviyelerde kac aylik olduguna bagli kasilmalarin mesela son ayinsa hazirlik sancilarindir duzeenli bir sanci yok fazla.dogum sancilari 100 aşar.ama sezeryandan sonra normal dogum cok risk kimse bu riski alamk istemez cunku rahim kesisi oldugu icin rahmin patlamasindan acilmasindan korkulur.masallah Sen istiyorsun ama kendinide dusunmelisin riske sokma kendini deneme Allah korusun.
amaninnnn ben haftaya sanıyordummm.. şimdiden acil şifaalar diliyorummm bacımm... inşallah sağlıcakla kavuşursun yavrunaKızlar slm nasilsiniz uzun süre yazmadım gorusemedik. Kızlar size bir haber vereceğim BEN YARİN SABAH 8 DE SEZERYAN İLE DOGURUYORUMMMMM :)
daha iyi olamasan da bacım en azından evine çıkmana sevindim. .doğumdan sonra herşey yoluna girer inşallahhh..düzelirsin inşallah acil şifaalr diliyorumKizlar gecmisi okuyamadim..ben eve geldim.cikisimi verdiler.bebisim iyi hala karnimda oynuyor...teshis olarak alti ay sonunda mutlakaaaa safra kesesi alinmali en buyuk iki tasi dusurdum..pankreas iltihaplanmasi var degerlerim berbat...soyle diyim 8-53 arasinda olmasi gereken deger bende 853.5 bildiginiz facia yani...baska enzimlerde bozuk bunu yapanda safra kesem ve pankreasimin iltihabi.pankreas iltihabi olumcul biseymis allah korusun.bebek kendini kurtardi cok sukur ama bdnim cok dikkat etmem lazim.bi hafta daha etimek ve mide rahatlatici cay ile beslencem..baska biseye izin yok...he bide su :) bebegimde insallah gerilemez seni tuketir korkma dediler..en kisa zamanda herseyimi toparlayip beklemeye gecicem artik.kendimi yormak yok agir is yok surekli yatcakmisim bakalim...bizi yalniz birakmadoginiz icin tesekkurler hepinizede...
aynı olma ihtimali var ne de güzel olur .. benım kuzenımin öyle kendi dogum gününde bebişini dogurdu güzel bi his :) evet bu ara baya sakın forum ..dilek2014 bebişe gosteririz bak burdasın sen diye fotograf olayı cok guzell. herkes cekinsinn mutlaka. biz iki kere cekindik. ben kamuda mühendisim . işleri de artık kolaydan zora dogru giderek yapıcam canım sıkılıyor yoksa. forumu da boş bırakıyor aralık anneleri. benim dogum gunum de aralık, aynı gun dogarsa bebiş fena olurum . 19 unda .
D dmlsvs hayırlısı korkunun ecele faydası da yok ya yine de
çok merak ediyorummm kaç kg m doğucak senin bebiş... arkadaşıma prof.. 4 kg mm dedi durdu bebeği 3450 doğdu ha sezeryanla tamam ama azcıkda atıyolar mı bu doktorlar ne diye bir test edelim bakalım seninki kaç kg doğacakÇatı muayenesinde çatın en fazla 3.500 kiloyu çıkartabilir dedi. Çatı müsait değilmis malesef
işte sağlıklı olsunalrda kilosu möhim değilCanım çok sağol. Gecelik doğum öncesi mi sonrası için mi gerekli. Ben yeni gecelik almadım. Sonra dan kullanamam diye ablamın kini koydum yanıma ama içim de rahat değil. Alsam mı çok mu ihtiyaç olur diye düşünüyorum.
Sisinki de çok geri değilmiş aslında kilosu. Biraz da biz büyütüyoruz. Doktoruna göre eminim sorun yoktur. Benim kine göre gayet normal. Ama içimiz rahat etmiyor işte. Hayırlısı olsun. İnş allah toparlayıp öyle gelirler.
canım 1 menüyle doyur kendini beni kesmio artıkk 2 de çokk .. afiyet şeker olsun ..
vallaaa çok çok özür dielrim bacımmmmm.. benim gibi yokturr diyeyazdıydımBen türbanlıyım. Yere kadar gecelik ile rahat edemem. Geceliğin boyu yarım olursa bacaklar meydan da yine rahat edemem. O yüzden gecelik olmasa olmaz mı modundayım :) ama olabiliyormuş bak. İyi bari almadığıma pişman olmayayım. Normal olursa 1-2 saat odanın içinde sancı çekerken ablamın geceliği ile idare ederim sonra pijamalarımı giyer otururum. SAğol canım verdiğin bilgiler için.
Cık cık cık söylenir mi ama bu şimdi bu kadar hamişin içinde.) . ayına girmiş ama halen aşeren hamişler var burda örn. ben Kocam evde olsaydı direkt çıkarırdım dışarı ama malesef çalışıyor. Yarın akşama çıkarız artık ne yapalım :)
Canım çatı muaynesi 5 saniyelik bir durummuş. Hemen o kadardan rahmin uyarılacağını sanmam. Sırf rahimi uyarmak için yapılan farklı muayne çeşitleri var, normal doğumu başlatmak için. Onlar gibi değil ki bu çatı muaynesi. Bence korkma boşuna. Ayrıca sancıyla bile dönen bebişler var. Hayırlısını iste. Hayırlısı ise döner zaten. Bol bol konuş bebişinle ve çömelerek otur, yer sil, köpek pozisyonunda dur. Bunlar bebişi döndürebiliyormuş. Netten de araştır istersen.
valla bu hafta bende içtim bayaa kola ki... gebeliğin öncesinde doktorum kan değerlerine bakıp bakıp gökçe hanım içkiyi bırakın bile dedi.. ne içkisi dedimmm normalde içmemm hamileyken hiç içilirmi tövbe tövbe dedim ama ehr defasında uyardı bir dr da değil 3-4 dr uyardı ve dedi... neyse meğer karacieğr enzimlerimelrindenmiş bende bilemedim hala sebebiniayyy bitek ben değilim burger kingci cok sevindimm :) hatta bugün kizlar brnim arada kola istiyo canim iciyorum ama ictikten sonra vicdan azabi cekiyorum dicetimki benden birileri varmis :))
haydi hayırlısı bacımmmAnneler ANCA geldik eve kontrolümüz vardı 35+5 günlüğüz kilomuz 2.890 doguma sezeryan olarak karar verdi doktorumuz. Rahim ameliyatım Yüzünden risk almak istemiyor doğum zor olursa rahim çok kasılırmıs malum benim rahim kaslarının bi kısmı ameliyatla alınmıştı. Ama ani bi durum gelişirse bakıcaz artık. Doğum tarihi 7 Aralık ile 13 Aralık. Dr son güne kadar beklicez erkenden Doğmak yok ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi olur dedi. İşte son haberlerimiz bunlar :)
dualarımız senle bacımm... bol bol ya rakip ismi celilini okuEn kısa zamanda donecegimm inşallah çok dua edin bende hepinize edeceğim :)
aynı olma ihtimali var ne de güzel olur .. benım kuzenımin öyle kendi dogum gününde bebişini dogurdu güzel bi his :) evet bu ara baya sakın forum ..
bu arada dogum cantası için kasım annelerini okuyordum .. dogum yapan biri cok terledim kac tane atlet değiştim bilmıyorum dedi . bende 2 tane koymustum sayısını arttırsam mı dıyorum
benim bildiğimmm yukarıdaki ölçü bebeğin kalp atışı 120 erden 140 lara dek oluyorrr.. alttaki sancıı oluyor.. sancıda 40 ı geçince değeri evet sancı çıkmış diyolar.. eğer haftan az sa 50-60 arasında sancı çıkarsa serum takıp yatırabiliyor hastaneler.. tam resmi göremiyomm alttaki değerine bak bu aralıktaysa çıkmıştıriyi aksamlar aralk anneleri ben bişey sorcaktım sancı hissediyorum oyuzden size sorayım dedim nstde sancı cıkmısmı bilen varmı ?
aynı olma ihtimali var ne de güzel olur .. benım kuzenımin öyle kendi dogum gününde bebişini dogurdu güzel bi his :) evet bu ara baya sakın forum ..
bu arada dogum cantası için kasım annelerini okuyordum .. dogum yapan biri cok terledim kac tane atlet değiştim bilmıyorum dedi . bende 2 tane koymustum sayısını arttırsam mı dıyorum
ben de emzirme atleti alamdım daracık diyee.. tutkunun klasik xl atleri var onlarda çok çok bol denmez... acaba erkek atletimi alsam yıkayıp koysamm bilemedimmaynı olma ihtimali var ne de güzel olur .. benım kuzenımin öyle kendi dogum gününde bebişini dogurdu güzel bi his :) evet bu ara baya sakın forum ..
Sancin yok canim.
hadi yaaa bunu bilmiyordum bacımmm...Sancin yok canim.
Sanci cikinca bebegin kalp atisi düşer. Ters orantili bir grafik olmasi gerekir. Senin nst gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?