- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
iyi aksamlar aralk anneleri ben bişey sorcaktım sancı hissediyorum oyuzden size sorayım dedim nstde sancı cıkmısmı bilen varmı ?
Benim de hic uykum yok gunduz uyudum.hiç uykum yokkk kıslar... ama uyumammız gerek.. bu günlerimizi çok çok arayacağızz.. haydi iyi geceler
yarın doktora gitcem bakalım en son gecen salı gitmiştim. bu doktora. ne diyecek bakalım, off bakıp bakıp yolluyorlar bilemiyorum. test sonuclarımı gostericem.
atlet 2 emzirme 1 normal atlet koymustum. ekleyim ben de o zaman. hayır korkum eve gelince gycek bişi kalmıcak hepsi hastanede mafiş mi olcak. evdeekiler dar kısa fln
ben de emzirme atleti alamdım daracık diyee.. tutkunun klasik xl atleri var onlarda çok çok bol denmez... acaba erkek atletimi alsam yıkayıp koysamm bilemedimm
valla ben artık evde ozellikle eşimin atletlerini giyiyorum ohh be ne rahatmıs bunlar :)
2 emzirme atletim biri cok guzel geniş , digerinde kazıklandım sanırım istedigim beden değilde küçügünü vermıs onada bakmadan atmısım cantaya .. bi tane daha emzirme atleti almam lazım
eski pantolonlarımı giymek için sabırsızlanıyorum acaba hemen olabilecekler mi ? ama popodan kilo dogumla gitmezki belki gobişten. üff.
bu arada başka başlıklara göz attım da. Mevlüt yapmayı düşünen var mı 40. gün mü 20. gün ne oluyor peki 20. gun diye bişey varmış.
Hem mevlütte ne giymeyi dusunyorsunuz bir de onun için mi araştırmaya girecegiz. Giyeegi hazır olan var mı, valla bizden geride olanlar şimdiden bu konuyu tartısmıslar. Benim hiç bir hazırlıgım yok siz ne yaptınız
kesinlikle eşinin atletlerine gecmelisin .. ne kayıyor , ne kısalıyor ohh miss :)eşimin atletini giymek hiç aklıma gelmemişti. Şu anda hala kısa atletlerle dona dona geziyorum üstüne artık zaten bidaha giyemem diye hamile tshurtlerini alttan giyerek idare ediyorum. eşimin sweatlerini felan hırkalarını giyiyorum
eger ailem arkdaslarım burada olsaydı 40ı cıkmadan mınıcıkken yapardım mevlutu , ziyaretleri toptan almıs olurdum ..eski pantolonlarımı giymek için sabırsızlanıyorum acaba hemen olabilecekler mi ? ama popodan kilo dogumla gitmezki belki gobişten. üff.
bu arada başka başlıklara göz attım da. Mevlüt yapmayı düşünen var mı 40. gün mü 20. gün ne oluyor peki 20. gun diye bişey varmış.
Hem mevlütte ne giymeyi dusunyorsunuz bir de onun için mi araştırmaya girecegiz. Giyeegi hazır olan var mı, valla bizden geride olanlar şimdiden bu konuyu tartısmıslar. Benim hiç bir hazırlıgım yok siz ne yaptınız
kesinlikle eşinin atletlerine gecmelisin .. ne kayıyor , ne kısalıyor ohh miss :)
eger ailem arkdaslarım burada olsaydı 40ı cıkmadan mınıcıkken yapardım mevlutu , ziyaretleri toptan almıs olurdum ..
ama bizim 2 ailede uzak ve ayrı ildeler. 2 yerde ayrı ayrı yapıcaz bebiş biraz buyuyunce gideriz kısı atlatınca ..
ceşitli adetler var yakın zamanda yapanlar gecelik sabahlık takım gibi seylerden giyende var ama ben o durumdan hiç hoşlanmıyorum .. o kadar mıllet eve gelecek ben krem gecelik sabahlık dolascam ortalarda :) komık geliyor ama dedğim gibi bazı yerlerin adeti böyle bizde yok ..
vucuda baglı olarak elbise giyerdim sanırım sık bişi .. mesela koton tarzı düz bişi ..
Bende kocamin atletlerini babamın kazaklarini giyiyorum rahat rahat :)valla ben artık evde ozellikle eşimin atletlerini giyiyorum ohh be ne rahatmıs bunlar :)
2 emzirme atletim biri cok guzel geniş , digerinde kazıklandım sanırım istedigim beden değilde küçügünü vermıs onada bakmadan atmısım cantaya .. bi tane daha emzirme atleti almam lazım
Bebeğim ve ben sağlıklı olursak 7 gün kurban kesmeyi sonrada mevlutunu yapmayı düşünüyorum çünkü millet bi hayırlı olsuna bide mevlute gelecek mevlutu hemen yaparsam sade mevlute gelirlerKiz dur daha mevlute daha cok var. 20sini bende duydumda biz 40 yapariz sadece.
Sigariz ya pantolonlara su gobektekiler disari ciksinda bi odem falan gidince emzirmeyle 40inda eski kiyafetlere cuk giricez tabi girtlagi tutarsak
Akike diyolardi dimi onaBebeğim ve ben sağlıklı olursak 7 gün kurban kesmeyi sonrada mevlutunu yapmayı düşünüyorum çünkü millet bi hayırlı olsuna bide mevlute gelecek mevlutu hemen yaparsam sade mevlute gelirler
Evet canmAkike diyolardi dimi ona
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah :)amaninnnn ben haftaya sanıyordummm.. şimdiden acil şifaalar diliyorummm bacımm... inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna
Yarın bildiririm canım ben de o kadar iri olur mu bende merak ediyorum :)çok merak ediyorummm kaç kg m doğucak senin bebiş... arkadaşıma prof.. 4 kg mm dedi durdu bebeği 3450 doğdu ha sezeryanla tamam ama azcıkda atıyolar mı bu doktorlar ne diye bir test edelim bakalım seninki kaç kg doğacak
Evet canım benim çok heyecanlıyım :) oglumda uyandı erkenden :) Allahım hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar versin :)F Findikzade
ayy canim seni uyku tutmadi heraldee cok normal... Allah yardmcin olsn. Saglkla kucagna al insallah..
Ayy canım günaydınn gece uyuyabildin mi :)) kaçtaydı doğumun.Evet canım benim çok heyecanlıyım :) oglumda uyandı erkenden :) Allahım hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar versin :)
37+2 de gitmiştim geçen Çarşamba 2.845 kg idi. Şimdi perşembe günü gideceğim 38+3 te gideceğim bakalım kaç olmuş. 1 hafta geriden geliyor son 2 haftadır ne hikmetse hep 3-4 gün önden gidiyorduk ne oldu anlamadım. Doktorumuza göre böyle şeyler çok normal. Bakalım gidince yazarım yine. sizin ki kaç kg.
Amin inş allah canım. Sorularıma başlıyorum. Hastanede olmaz sa olmaz ne mesela mutlaka çantamıza koymamız gerekenler. Sarılık olunca mama takviyesi yaptın mı ? Ayy bir sürü soru vardı aklımda uçtu hepsi
Mama yı kaşıkla mı biberonla mı veriyorsun. Bazıları diyor bırakacak sa memeyi kaşıkla da versen bırakır biberonla versende. Gerekli olurda mama vermem gerekirse neyle vereceğim çok kararsızım.
Ben türbanlıyım o yüzden örtü eşarp arayışındayım canım. Ayy çok sağol canım yokluğum anlaşılıyormuş. Fırsat buldukça giriyorum ama malum evde olunca işler hiç bitmiyor.
teşekkürler canım önerilerine,
nasıl yavrun şimdi, kaç günlük oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?