2014 Aralık Anneleri

iyi aksamlar aralk anneleri ben bişey sorcaktım sancı hissediyorum oyuzden size sorayım dedim nstde sancı cıkmısmı bilen varmı ?

Evet canim sancin var. Bunlar kontraksiyon (kasilma) yani doguma hazirlik kasilmalari. Bugun ben de girdim ve sonucum aynen boyleydi. 50-60 larda. 90-100 e cikinca zaten dogum sancisi..

hiç uykum yokkk kıslar... ama uyumammız gerek.. bu günlerimizi çok çok arayacağızz.. haydi iyi geceler
Benim de hic uykum yok gunduz uyudum.
Ama belim seyim agriyor fazla oturunca. Ben de yaticam simdim herkese iyi geceler

ben de emzirme atleti alamdım daracık diyee.. tutkunun klasik xl atleri var onlarda çok çok bol denmez... acaba erkek atletimi alsam yıkayıp koysamm bilemedimm

valla ben artık evde ozellikle eşimin atletlerini giyiyorum ohh be ne rahatmıs bunlar :)
2 emzirme atletim biri cok guzel geniş , digerinde kazıklandım sanırım istedigim beden değilde küçügünü vermıs onada bakmadan atmısım cantaya .. bi tane daha emzirme atleti almam lazım

Ben de esimin atletlerini giyiyorummm

eşimin atletini giymek hiç aklıma gelmemişti. Şu anda hala kısa atletlerle dona dona geziyorum üstüne artık zaten bidaha giyemem diye hamile tshurtlerini alttan giyerek idare ediyorum. eşimin sweatlerini felan hırkalarını giyiyorum

eski pantolonlarımı giymek için sabırsızlanıyorum acaba hemen olabilecekler mi ? ama popodan kilo dogumla gitmezki belki gobişten. üff.

bu arada başka başlıklara göz attım da. Mevlüt yapmayı düşünen var mı 40. gün mü 20. gün ne oluyor peki 20. gun diye bişey varmış.
Hem mevlütte ne giymeyi dusunyorsunuz bir de onun için mi araştırmaya girecegiz. Giyeegi hazır olan var mı, valla bizden geride olanlar şimdiden bu konuyu tartısmıslar. Benim hiç bir hazırlıgım yok siz ne yaptınız

Kiz dur daha mevlute daha cok var. 20sini bende duydumda biz 40 yapariz sadece.

Sigariz ya pantolonlara su gobektekiler disari ciksinda bi odem falan gidince emzirmeyle 40inda eski kiyafetlere cuk giricez tabi girtlagi tutarsak

kesinlikle eşinin atletlerine gecmelisin .. ne kayıyor , ne kısalıyor ohh miss :)
eger ailem arkdaslarım burada olsaydı 40ı cıkmadan mınıcıkken yapardım mevlutu , ziyaretleri toptan almıs olurdum ..
ama bizim 2 ailede uzak ve ayrı ildeler. 2 yerde ayrı ayrı yapıcaz bebiş biraz buyuyunce gideriz kısı atlatınca ..
ceşitli adetler var yakın zamanda yapanlar gecelik sabahlık takım gibi seylerden giyende var ama ben o durumdan hiç hoşlanmıyorum .. o kadar mıllet eve gelecek ben krem gecelik sabahlık dolascam ortalarda :) komık geliyor ama dedğim gibi bazı yerlerin adeti böyle bizde yok ..
vucuda baglı olarak elbise giyerdim sanırım sık bişi .. mesela koton tarzı düz bişi ..

Aman 40ina kdr coktan eski kadin halimize gireriz zaten cici bici elbiseleri cekeriz ustumuze.

Bende kocamin atletlerini babamın kazaklarini giyiyorum rahat rahat :)

Kiz dur daha mevlute daha cok var. 20sini bende duydumda biz 40 yapariz sadece.

Sigariz ya pantolonlara su gobektekiler disari ciksinda bi odem falan gidince emzirmeyle 40inda eski kiyafetlere cuk giricez tabi girtlagi tutarsak
Bebeğim ve ben sağlıklı olursak 7 gün kurban kesmeyi sonrada mevlutunu yapmayı düşünüyorum çünkü millet bi hayırlı olsuna bide mevlute gelecek mevlutu hemen yaparsam sade mevlute gelirler

Bebeğim ve ben sağlıklı olursak 7 gün kurban kesmeyi sonrada mevlutunu yapmayı düşünüyorum çünkü millet bi hayırlı olsuna bide mevlute gelecek mevlutu hemen yaparsam sade mevlute gelirler
Akike diyolardi dimi ona

Yarın bildiririm canım ben de o kadar iri olur mu bende merak ediyorum :)

kaşıkla veriyorum swiftcim, hastanede de minik kadehleri varmış onla veriyolarmış, walla tabi mama sütten tatlı olduğu için onu daha iştahlı yiyor, inşallah emmeyi bırakmaz, zaten 2 gündür emmiyo, onu da sağıp veriyorum, o yüzden diyorum pompa lazım olur diye, yani çocuk emmiyo ama hiç değilse benim mü bi şekilde alsın, onu kaşıkla veriyorum. emmeye tekrar alıştırmaya çalışıyorum. şöyle yapıyorum mesela, bi arkadaşım önerdi dün, memeyi ağzına verip üstten kaşıkla mama damlatıyosun, mamanın memeden geldiğini sanıyo, öyle kandırmacayla emzirmeye çalışıyorum işte.. inşallah emer.

teşekkürler canım önerilerine,
nasıl yavrun şimdi, kaç günlük oldu?

rica ederim, cuma günü kontrolümüz var ama daha iyi, yüzünün rengi falan normal çok şükür. bugün 8. gün. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…