evet canım ya bizim günlerimiz de aynı olduğu için hatırlıyorum hatta bizim kilolalr bile aynı gidiyordu sanki. gerçi ben aldım başımı gidiyorum. 59 la kalmıştım 77 oldum 18 kg oldum. 20 yle tamamlıcam heralde.elifceeeee
canim hatirliyosan bnm bebis de iki hafta onden gidiyodu. Gecen ay az kilo almisti ve gunuyle uyumluydu. Bugun kontrolum vardi. Bir haftadir hic kilo almamis. 2800 kusur. 2900 gram civari bisey. Dr. Tam soylemedi. 300 gram hata payi varmis. Fazla da olabilir dedi. Ama cok sasirdim birdenbire geriledi yaaa
raziyesilyayla
canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun. Magnezyum hapinin ne zarari oldu ki?
memeyi tutmuyor mu canım. hemşireler tutturamadı mı hiç. sakın pes etme. benim görümceminki de günlerce tutmadı hep sağdı verdi. 20 günlükken falan anca tuttu sonra 2 sene bırakmadı :)kaşıkla veriyorum swiftcim, hastanede de minik kadehleri varmış onla veriyolarmış, walla tabi mama sütten tatlı olduğu için onu daha iştahlı yiyor, inşallah emmeyi bırakmaz, zaten 2 gündür emmiyo, onu da sağıp veriyorum, o yüzden diyorum pompa lazım olur diye, yani çocuk emmiyo ama hiç değilse benim mü bi şekilde alsın, onu kaşıkla veriyorum. emmeye tekrar alıştırmaya çalışıyorum. şöyle yapıyorum mesela, bi arkadaşım önerdi dün, memeyi ağzına verip üstten kaşıkla mama damlatıyosun, mamanın memeden geldiğini sanıyo, öyle kandırmacayla emzirmeye çalışıyorum işte.. inşallah emer.
rica ederim, cuma günü kontrolümüz var ama daha iyi, yüzünün rengi falan normal çok şükür. bugün 8. gün. :)
canım ben giremedim birkaç gün foruma geçmişi de okuyamadım bilmiyordum tekrar çok geçmiş olsun. ben de böbrek taşı düşürdüğüm için bilirim ağrısını sen böyle yazınca sanki sızladı orası hafiften. inş bebeğini sağlıcakla kucağına aldıktan sonra ameliyatını da başarılı bir şekilde olur kurtulursun. dr ların söylediklerinin dışına çıkma..Safra kesesi tasi dusurdum ama Ici haka taslim resmen dedi berbatmis isi.dogumdan alti ay sonra ameliyat olcam..onun sancisi surada dursun o tas duserken pankreasimi iltihaplandirmis mahfoldum mahfoldum.esimde sitelerden okudu...tas dusuren hamileye dogum sancisi viz gelir tiris gidermis bakalim nolcak :) bebegim cok iyi hergun nst ye bagladilar...pazar gecesi 90 larda sancim cikti o da karnimdaki kasilmayla alakaliydi...yoksa elhamdulillah kipir kipir hele bi kac gundur topugunu sag gogsume dayadi bayiliyorummm cok tatli.bugun cikis yaparken hastanede 2.5 kg dogmus bebek gordum allahimmm sabahtan beri aklimda o var.inanilmaz biseydi...son komtrolde 2.5 demislerdi diyorumki o kadar bisi var icimde insan bi tuhaf oluo
memeyi tutmuyor mu canım. hemşireler tutturamadı mı hiç. sakın pes etme. benim görümceminki de günlerce tutmadı hep sağdı verdi. 20 günlükken falan anca tuttu sonra 2 sene bırakmadı :)
genelde öyle oluyor heralde cnm. önden önden gidip sonra yavaşlıyorlar. amaaan hiç önemli değil. 3 kg yu geçtiler gelişimlerini de tamamladılar artık.Bu bebislerebir haller oldu. Onde giderlerjken birden duruldular. Benim sipa da oyle yapti. Hayirlisi ile gelsinler ne yapalim. Saglikla kucaklarimiza alalim ins allah
evet canım öyle oluyo. kafası karışıyo bebeklerin hem meme hem emzik hem biberon. bi de biberondan mama haldır haldır geliyor. ne kadar küçük delikli olsa da. memeden o hızla gelmeyince sinirlenip tutmuyorlar. ben de mamayı fincanla veriyordum. bi çocuk dr prof öyle demişti. emziği 40 günlükken verdim. memeye iyice alışmadan başka aparat karıştırma demişti dr. o yüzden bunda da hastaneye emzik biberon falan götürmeyeceğim.yok canım, ilk gün zorlandık sadece tutturmakta, hemşireler yardım etti, biri yarım saat uğraştı resmen alsın diye, almıştı aslında ama sonra sarılık oldu, mama takviyesine başlayınca hazır ağzına verilmesine alıştı emmekle uğraşmıyo şu an zibidi. alıştırcam inşallah bakalım, hayırlısı
Sezeryan olursa korse dikis yerini acitir simdilik bi hafta sonra takabilirsiniz ben sal sarmisim göbeğime sezeryan oldum..bebekprekorse 37852065 .!.:kızlaaaaaar iş yerinden bi abla mutlaka korse dedi hemen doğum sorası kullanılıomuş siz kullandınız mı @selvboylummeht_up
önerisi de bu oldu : http://www.e-hamile.com/asp/product/271/Kifidis-SI-030-Vimaflex-3-Bantli-Korse-21cm
sezeryan yaptıgı halde göbeği kalmadı ..
Günaydın :) sen normal bekliyorsun değil mi? Aslında bende normal çok istiyorum ama çok fazla risk faktörümüz var. Dr istersen deneyebilirsin ama ben sorumluluk almam dedimaş Allah size. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.
emzirme atleti rahatsa 2 tane alayım ama hangisine baktıysam body gibiydi vaz geçtim o yüzdenvalla ben artık evde ozellikle eşimin atletlerini giyiyorum ohh be ne rahatmıs bunlar :)
2 emzirme atletim biri cok guzel geniş , digerinde kazıklandım sanırım istedigim beden değilde küçügünü vermıs onada bakmadan atmısım cantaya .. bi tane daha emzirme atleti almam lazım
aminnnnnnnnn canım aminnnAllah razı olsun canım Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah :)
haydi bakalım sağlıcakla al da sen bıdığını.. sonra konuşuruz kilosunuYarın bildiririm canım ben de o kadar iri olur mu bende merak ediyorum :)
valla mehtap ne güzel kurtardınnn sennnn bizde hala tık yokkk ne olacakk halimmmm hiç doğuramayacakmışım gibime geliyor... doktor bile aman 40. haftalara kalmasın kendisi isteği ile gelsinnn desede yok anacımmm ne sancı ne açılmaa.. sırt ağrılarım bile geçtiiiiiiyok canım, ilk gün zorlandık sadece tutturmakta, hemşireler yardım etti, biri yarım saat uğraştı resmen alsın diye, almıştı aslında ama sonra sarılık oldu, mama takviyesine başlayınca hazır ağzına verilmesine alıştı emmekle uğraşmıyo şu an zibidi. alıştırcam inşallah bakalım, hayırlısı
Canım Bebeğin kilosunu ana karnında tartamıyorlar. Sadece kafa çapını ölçüyor doktor ona göre Ultrasonografi yaklaşık tahminde bulunuyor. Eğer doktor bi mm fazla ya da az ölçerse kilo ölçümü farklı çıkıyor. Hemde baya fark ediyor. Bende bunu doktordan öğrendimçok merak ediyorummm kaç kg m doğucak senin bebiş... arkadaşıma prof.. 4 kg mm dedi durdu bebeği 3450 doğdu ha sezeryanla tamam ama azcıkda atıyolar mı bu doktorlar ne diye bir test edelim bakalım seninki kaç kg doğacak
oleyy sen de mi : ) hayırlı olsun
bilmiyorum, ameliyat olmak kolay bişey midir.
Bende de fitik vardi doktor fitik baslangici demisti ben sezeryan olurken doktoruma sordum birsey olmaz dedi bende epidural oldum simdilik iyiyim sorun olmadi ..afitil en05 .!.:@kavs hemşirecim benim geçen kontrolüm vardı. şuan normal herşeyimiz ama bebeğimin kafası biraz büyüktü belki normal olmayabilir dedi doktor ama bu haftaherşey normal sana bırakıyorum doğum şeklini dedi. ama bende fıtık var sordum epidurali olamazsın dedi. bende bebeğimi görmek istiyordumbi fikriniz varmı bu konuda?
günaydın canım, ne oldu ki?Günaydın kızlarr :) dün cok komik bisi oldu eşimin elinden az daha kurtulamiyodum sonra ogluma bisi olur diyip bıraktı beni
günaydın kızlar,
yarın kontrolümüz var bakalım bıdık büyüdü mü ne halde, nst ye de gireceğiz ilk kez.
bu arada bulantılar kusmalar yeniden başladı, yediğim her şeyi çıkardım dün yine. ne sorunlu bir gebelik geçirdim diye aklımdan geçiyor ister istemez, sonra da vicdan azabı çekiyorum şükrediyorum. oldukça karışık ruh halim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?