2014 Aralık Anneleri

maşallah kuzuna elifceeeee , vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

bu arada neverthemummy ben hastanedeki bakım hemşiresine daha güzel olan kıyafeti mi ilk gün giyse yoksa daha az beğendiğimizi mi dedim. ilk gün en güzel olanı giymesin dedi.
ama benim fikrime göre de bütün önemli kişiler ilk gün gelir, fotolar ilk gün çekilir. sanırım ben en güzel olan hastane çıkışını ilk gün giydireceğim.
başka bir seçenek de bizim hastane de tulum veriyormuş ilk başta istersek. acaba ilk onu giydirsek böylelikle en leke olacak birkaç saati hastane tulumu ile atlatsa sonra mı beğendiğimiz hastane çıkışlarını giydirsek...
bir de tek derdimiz bu olsa keşke.
inşallah sağlıkla doğuma gideriz, bebeklerimiz sağlıklı olur da bunları düşünecek vakit ve fırsat olur.
Allahım sen hepimize sağlık ver amin

günaydın canım, Allah yardımcın olsun, neden böyle oldun ki. doktor ne diyor?

doktor olabilir diyor canım ya ben de anlamadım, yarın tekrar soracağım. doğuma giderken bile kusan var diyip beni çooook rahatlatıyorlar sağolsunlar
iznin hayırlı olsun senin de, ben de haftaya ayrılıyorum, bakalım dinlenebilecek miyim

günaydın herkesee... mutlu sağlıklı bir gün diliyorummmm..
@ayseduzler bacımm dualarımız senlee.. ALLAHIM yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız
günaydın kuzum,
nasılsın bugün moraller nasıl..
geçmişte eşinle muhabbetleri ve kola burger ları okudum. afiyet olsun. ben de kendimi tutamayıp 2 ayda bir falan yedim hamilelik süresince. ama kola nadir bir yudum içmişimdir...

çok manidar olmuş açıklaması,
sağol canım, inşallah dinlenebilecek vakit verir bebekler bize...

Safra kesesmde kum vardi zaten..hamilelikte kullandigim magnezyum hapi o kumli safrayi bildigin tasliga cevirmis dedi doktorum...kumlari borlestirip tas yapma ozelligi varmis yani.sagol bu arada :)

kızlar kurabiyesini kendi yapanlar sizlere soruyorumm şeker hamurunu hangi marka alayım
aybil sugar mı
suana mı
veya ne???
Günaydın canım. Kurabiye için şeker hamurunu raziyesilyayla şeker sugar markasını onermisti netten alacaksan gittigidiyor da var.

çok manidar olmuş açıklaması,
sağol canım, inşallah dinlenebilecek vakit verir bebekler bize...

onu çevreden söylüyorlar canım ya bizim millette bu alışkanlık çoktur bilirsin, ben doğuma giderken bile kusmuştum yok ben 9 ay kustum diye diye iyice moralimi bozuyorlar. kimseye söylemeyeceğim artık :)
bebişler doğsun da sağlıkla, biraz uykusuz kalacağız ona razıyız :)

Kızlar Merhaba,

yarın doktor kontrolumuz var :) iki sorum var sizlere streptokok testi diye bişey duydum. bunu herkes yaptırıyor mu? yada hangi koşulda yapılıyor ? birde nasıl yapılıyor ? :s

birde Nst ye kaçıncı haftada bağlandınız :))

öyleee ya bakalımmm
amanin niyekiiiii bu durummm.. benimse en zor geçen dönemimmm 2.trimesterdı karnım zar zor büyüdü şimdi en rahat anlarım valla doğumda çıkacak acısııı...geçer geçer bacımm az daha sabret heleee.. ama kan hapın mı yaptı kusmayı yoksa... dikkat ett yine de bacımm...

günaydın bacımmm
aynenn öyleeeee dün bi kola burger yaptıkk yok ben son ay azıttımmm yoksa hiç yememiştimmm ama bu ay 4 kez yedim

Günaydın canım. Kurabiye için şeker hamurunu raziyesilyayla şeker sugar markasını onermisti netten alacaksan gittigidiyor da var.
tamam bacım

sütlerinizi içiyorsunuz di mi kızlar????
hayırrrrrrrrrrrrr

dün koladan sonraa aman içme dedim kendimeee bugün içek amaa

Netten seker&sugar markasini siparis edebilirsin csnim Iki uc gune kapida odeme ile gelir evine...
sağol bacımmm.. sen nasılsınnn daha iyi olmanı diliyorum rabbimden.... kv geldi mi ?

Guzel eti olan bi yerde yiyorsaniz bence hamburgerde hicbisi yok. fast food restoraninaysa 5 yildir gitmiyorum sanirim. Keske tatliya da ayni direnci gosterebilsem. ama nerdeee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…