maşallah kuzunaevet canım ya bizim günlerimiz de aynı olduğu için hatırlıyorum hatta bizim kilolalr bile aynı gidiyordu sanki. gerçi ben aldım başımı gidiyorum. 59 la kalmıştım 77 oldum 18 kg oldum. 20 yle tamamlıcam heralde.
önce biraz canım sıkıldı. sonra renkli usg de izledik biraz moralim yerine geldi :) her seferinde renklide bakıyo dr ama benim utangaç kızım elleriyle yüzünü kapatıyodu hep. dün ilk defa çok net gördük. hatta 4 tane foto verdi dr. burnu fındık gibi aynı ablasına benzettim :) hele bi karede elini yalıyordu öyle tatlıydı kii :)
Günaydın kızlarr :) dün cok komik bisi oldu eşimin elinden az daha kurtulamiyodum sonra ogluma bisi olur diyip bıraktı beni
günaydın canım, Allah yardımcın olsun, neden böyle oldun ki. doktor ne diyor?
günaydın kuzum,günaydın herkesee... mutlu sağlıklı bir gün diliyorummmm..
@ayseduzler bacımm dualarımız senlee.. ALLAHIM yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız
tenhada kıstirdi benigünaydın canım, ne oldu ki?
doktor olabilir diyor canım ya ben de anlamadım, yarın tekrar soracağım. doğuma giderken bile kusan var diyip beni çooook rahatlatıyorlar sağolsunlar
iznin hayırlı olsun senin de, ben de haftaya ayrılıyorum, bakalım dinlenebilecek miyim
Safra kesesmde kum vardi zaten..hamilelikte kullandigim magnezyum hapi o kumli safrayi bildigin tasliga cevirmis dedi doktorum...kumlari borlestirip tas yapma ozelligi varmis yani.sagol bu arada :)elifceeeee
canim hatirliyosan bnm bebis de iki hafta onden gidiyodu. Gecen ay az kilo almisti ve gunuyle uyumluydu. Bugun kontrolum vardi. Bir haftadir hic kilo almamis. 2800 kusur. 2900 gram civari bisey. Dr. Tam soylemedi. 300 gram hata payi varmis. Fazla da olabilir dedi. Ama cok sasirdim birdenbire geriledi yaaa
raziyesilyayla
canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun. Magnezyum hapinin ne zarari oldu ki?
Günaydın canım. Kurabiye için şeker hamurunu raziyesilyayla şeker sugar markasını onermisti netten alacaksan gittigidiyor da var.kızlar kurabiyesini kendi yapanlar sizlere soruyorumm şeker hamurunu hangi marka alayım
aybil sugar mı
suana mı
veya ne???
çok manidar olmuş açıklaması,
sağol canım, inşallah dinlenebilecek vakit verir bebekler bize...
Netten seker&sugar markasini siparis edebilirsin csnim Iki uc gune kapida odeme ile gelir evine...kızlar urabiyesini kendi yapanlar sizlere soruyorumm şeker hamurunu hangi marka alayım
aybil sugar mı
suana mı
veya ne???
öyleee ya bakalımmmCanım Bebeğin kilosunu ana karnında tartamıyorlar. Sadece kafa çapını ölçüyor doktor ona göre Ultrasonografi yaklaşık tahminde bulunuyor. Eğer doktor bi mm fazla ya da az ölçerse kilo ölçümü farklı çıkıyor. Hemde baya fark ediyor. Bende bunu doktordan öğrendim
amanin niyekiiiii bu durummm.. benimse en zor geçen dönemimmm 2.trimesterdı karnım zar zor büyüdü şimdi en rahat anlarım vallagünaydın kızlar,
yarın kontrolümüz var bakalım bıdık büyüdü mü ne halde, nst ye de gireceğiz ilk kez.
bu arada bulantılar kusmalar yeniden başladı, yediğim her şeyi çıkardım dün yine. ne sorunlu bir gebelik geçirdim diye aklımdan geçiyor ister istemez, sonra da vicdan azabı çekiyorum şükrediyorum. oldukça karışık ruh halim yani :)
günaydın bacımmmgünaydın kuzum,
nasılsın bugün moraller nasıl..
geçmişte eşinle muhabbetleri ve kola burger ları okudum. afiyet olsun. ben de kendimi tutamayıp 2 ayda bir falan yedim hamilelik süresince. ama kola nadir bir yudum içmişimdir...
tamam bacımGünaydın canım. Kurabiye için şeker hamurunu raziyesilyayla şeker sugar markasını onermisti netten alacaksan gittigidiyor da var.
hayırrrrrrrrrrrrrsütlerinizi içiyorsunuz di mi kızlar????
sağol bacımmm.. sen nasılsınnn daha iyi olmanı diliyorum rabbimden.... kv geldi mi ?Netten seker&sugar markasini siparis edebilirsin csnim Iki uc gune kapida odeme ile gelir evine...
Guzel eti olan bi yerde yiyorsaniz bence hamburgerde hicbisi yok.öyleee ya bakalımmm
amanin niyekiiiii bu durummm.. benimse en zor geçen dönemimmm 2.trimesterdı karnım zar zor büyüdü şimdi en rahat anlarım valladoğumda çıkacak acısııı...geçer geçer bacımm az daha sabret heleee.. ama kan hapın mı yaptı kusmayı yoksa... dikkat ett yine de bacımm...
günaydın bacımmm
aynenn öyleeeee dün bi kola burger yaptıkkyok ben son ay azıttımmm yoksa hiç yememiştimmm ama bu ay 4 kez yedim
tamam bacım
hayırrrrrrrrrrrrr
dün koladan sonraa aman içme dedim kendimeeebugün içek amaa
sağol bacımmm.. sen nasılsınnn daha iyi olmanı diliyorum rabbimden.... kv geldi mi ?
ben seker&sugar aldim kilosu 10 tl eminonunden aldim tadi çok güzel mis gibi de kokuyorkızlar kurabiyesini kendi yapanlar sizlere soruyorumm şeker hamurunu hangi marka alayım
aybil sugar mı
suana mı
veya ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?