2014 Aralık Anneleri

herkese günaydın arkadaşlar :) raziyesilyayla canım ben safra kesemden bi sıkıntı duymadım pek. kasıklarımda ağrı var diye 1 yıl önce usg yaptırdım ben yumurtalıklarımda bişey var sanırken 6 tane aslan parçası gibi taş çıktı kesemde. O aralar bebek istediğim için ameliyata pek sıcak bakmadım açıkçası ama bi taraftan da korktum Allah korusun bizim 4-5 aylık hamileyken kese ameliyatı yaptığımız hastalar oldu. 3-4 ay arayla iki ameliyat Allah muhafaza.
bizim cerrahlardan biri her durumda ameliyat taraftarı, diğeri ilaç tedavisi. tabi ben ilaç tedavisi sevene sordum napsam diye. :) bişey yapma, tıkanma, iltihap falan yaparsa alırız belki de ölene kadar yaşarsın o taşlarla dedi :) kendi hastanemde sezeryan olacak olsaydım o cerrah arkadaş alıvereyim sezeryanda demişti ama ben özele gidiyorum sezeryan için ve özel para kaybetmeyi sevmez. o yüzden hiç sormadım bile. normalde kese ameliyatı 4800 tl, sezeryan 2500 civarı. ikisini bi arada yaparsa sadece kesenin parasını alabilecek uğraşmak ister mi? senin yurt dışı olunca belki olabilir diye yazmıştım.

aynen bebeğim ya evdekiler dar ve kısa 3 emzirme 1 xl atlet aldım yetmez bu gidişle xl depolamak mı lazım eşlerden mi takılırızz ??

ben de emzirme atleti alamdım daracık diyee.. tutkunun klasik xl atleri var onlarda çok çok bol denmez... acaba erkek atletimi alsam yıkayıp koysamm bilemedimm

kuzu daracık eet 1 m 2 l aldım emzirmeler minnacık duruo ama .. tutkunun atletleri güzel ama terletir mi bilmiorum ben hafif stretch olanları seviyorum aslında zararlı pamuk daa ii ama sanki daa kalın .. ya buarada göbeklerimiz hemen gitmicek die düşünüyorum sen korse aldın mı ?

Guzel eti olan bi yerde yiyorsaniz bence hamburgerde hicbisi yok. fast food restoraninaysa 5 yildir gitmiyorum sanirim. Keske tatliya da ayni direnci gosterebilsem. ama nerdeee!
fast fooddan yedik... burger nefis işteeee tutamıyor insan

ben seker&sugar aldim kilosu 10 tl eminonunden aldim tadi çok güzel mis gibi de kokuyor
yaptın mı bacımmm kurabiyelerini??? yaptıysan paylaş bir ara bende ilkkez deneyecemmmm aldım şimdi70 tl lik malzeme bir sürü kalıp aldım 1 yaştan tutta diş kalıbına dek bir sürü bişey sipariş verdim inşallah becerebilirimm

nst ye ilk defa 36+2 de bağlandım canım lanet şey hiçç sevmedim boş boş yatıosun çünkü canım sıkılıo

streptokok testi diye bir şey duymadım hiç canım, o eksik kalsın yaa :)
ben nst ye ilk kez yarın bağlanacağım 36+0 olacağız yarın.

ay canım seni biliyorum ya benim çok şükür düşük tehlikesi gibi şeyler olmadı ama işte beni de bulantılar kusmalar yok suyum azaldı falan onlar bunalttı. kan hapını uzun süredir kullanıyorum ondan olacağını sanmıyorum ama biraz canım sıkkın birkaç gündür acaba diyorum ondan mıdır, psikolojik olabilir mi anlamadım ki hiç. az kaldı diye diye kendimi oyalıyorum :)

emzirmeler çok çok darrr belki 1 ay sonra giyilebilir ama şimdi ilk 1 hafta zor olurr.... ben erkek atleti alacammm sonrada eşim giyer bende korse almadımmm dün baktıklarımın hepsi taytgibi belden bacaklı korselerdi ben ise sadece çıtçıtlı olan bel göbek korsesi istiyommm.. bulunca alacammm..
şöyle bişey
http://www.n11.com/bondy-10005-bel-sekillendirici-korse-siyah-P17203320

veya bu tarz
http://www.n11.com/anil-2507-bel-korse-P29669891

hemde kuşak gibi sarılıyorrr..

sıkma canını psikolojide önemli hani... ama kan hapınıda alırken beslenmene dikkat et öncesinde sonrasında yenmemesi gerekenlere dikkat ederek al yinede.. evet az kaldıı azzz

canım kasılmaların haftana göre olması gereken seviyede. sadece son kısımda biraz 60ı geçmiş ama orada üstteki bebek atımlarına bakarsan onlar da yükselmiş. muhtemelen bebeğin sağlam bi hareket etmiş o ara :) bazı cihazlar bebek hareketi ile kasılmayı ayırt edemiyor o yüzden elimize bi cihaz verip hareket ettikçe bas diyorlar.

izin güzelmiş kızlar, Allah hala çalışanlara yardımcı olsun.
uyandım tembellik edebiliyorum.
sallana sallana kahvaltı hazırlıcam şimdi kendime

ben çalışıyorum maalesef yarın 35 olucam ve daha önümde 3 hafta daha var. 38 e kadar çalışır raporu almıştım. bakalım ne kadar dayanabilicem. karnımda acımlar başladı resmen

selam canım
ben de merak ediyordum bebek hareket ettikçe bas dediler, bu alet bebek hareketini de anlamıyorsa ben basıyorsam ne anladım o işten diye
demek ayırt edemiyorlarmış kasılma ile.

kızlar ben çok çay içiyorum yaaaa, siz de öyle misiniz?

ben çalışıyorum maalesef yarın 35 olucam ve daha önümde 3 hafta daha var. 38 e kadar çalışır raporu almıştım. bakalım ne kadar dayanabilicem. karnımda acımlar başladı resmen

Allah kolaylık versin canım, ben de 35+4 e kadar çalışmış oldum. 10 gün erken izne ayrılmış oldum. günden güne zorlaşıyor işe gitmek. ama bebek sonrası için sabrediyoruz mecbur.
bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

@ayseduzler naptı acaba?

sıkma canını psikolojide önemli hani... ama kan hapınıda alırken beslenmene dikkat et öncesinde sonrasında yenmemesi gerekenlere dikkat ederek al yinede.. evet az kaldıı azzz

ay bu erkek atleti işini ben neden düşünemedim, çok mantıklı valla eşiminkini giyemem de kendime yeni alayım 2 tane.

bugün biraz dikkat edeceğim yediklerime, inşallah düzelir

aynen eksik kalsın test test :) bakalım artık hayırlısı. bebeişlerimiz sağlıklı olsunda :)

ne zaman alcaz kuzu bunları benim dün gönderdiğimde böleydi , yapışkanlı olması rahat ettiriomuş bi de kifidisi çok önerdiler .. darlandım ben ya sıkıldım dönmedi de .. 3 aralık da erken gelio cumartesi doktorumla uzun uzun konusmak istiorum

ay bu erkek atleti işini ben neden düşünemedim, çok mantıklı valla eşiminkini giyemem de kendime yeni alayım 2 tane.

bugün biraz dikkat edeceğim yediklerime, inşallah düzelir

ya bu atletleri hastanede giydiriyorlar mı hemen? onunla emzirmek zor olmuyor mudur? giymek lazımsa dar olmasın zaten çok zorlanırız. bende erkek atleti alayım o zaman. kaç beden alacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…