yarın doktora gitcem bakalım en son gecen salı gitmiştim. bu doktora. ne diyecek bakalım, off bakıp bakıp yolluyorlar bilemiyorum. test sonuclarımı gostericem.
atlet 2 emzirme 1 normal atlet koymustum. ekleyim ben de o zaman. hayır korkum eve gelince gycek bişi kalmıcak hepsi hastanede mafiş mi olcak. evdeekiler dar kısa fln
ben de emzirme atleti alamdım daracık diyee.. tutkunun klasik xl atleri var onlarda çok çok bol denmez... acaba erkek atletimi alsam yıkayıp koysamm bilemedimm
fast fooddan yedik... burgerGuzel eti olan bi yerde yiyorsaniz bence hamburgerde hicbisi yok.fast food restoraninaysa 5 yildir gitmiyorum sanirim. Keske tatliya da ayni direnci gosterebilsem. ama nerdeee!
yaptın mı bacımmm kurabiyelerini??? yaptıysan paylaş bir araben seker&sugar aldim kilosu 10 tl eminonunden aldim tadi çok güzel mis gibi de kokuyor
Kızlar Merhaba,
yarın doktor kontrolumuz var :) iki sorum var sizlere streptokok testi diye bişey duydum. bunu herkes yaptırıyor mu? yada hangi koşulda yapılıyor ? birde nasıl yapılıyor ? :s
birde Nst ye kaçıncı haftada bağlandınız :))
Kızlar Merhaba,
yarın doktor kontrolumuz var :) iki sorum var sizlere streptokok testi diye bişey duydum. bunu herkes yaptırıyor mu? yada hangi koşulda yapılıyor ? birde nasıl yapılıyor ? :s
birde Nst ye kaçıncı haftada bağlandınız :))
amanin niyekiiiii bu durummm.. benimse en zor geçen dönemimmm 2.trimesterdı karnım zar zor büyüdü şimdi en rahat anlarım valladoğumda çıkacak acısııı...geçer geçer bacımm az daha sabret heleee.. ama kan hapın mı yaptı kusmayı yoksa... dikkat ett yine de bacımm...
emzirmeler çok çok darrr belki 1 ay sonra giyilebilir ama şimdi ilk 1 hafta zor olurr.... ben erkek atleti alacammm sonrada eşim giyeraynen bebeğim ya evdekiler dar ve kısa 3 emzirme 1 xl atlet aldım yetmez bu gidişle xl depolamak mı lazım eşlerden mi takılırızz ??
kuzu daracık eet 1 m 2 l aldım emzirmeler minnacık duruo ama .. tutkunun atletleri güzel ama terletir mi bilmiorum ben hafif stretch olanları seviyorum aslında zararlı pamuk daa ii ama sanki daa kalın .. ya buarada göbeklerimiz hemen gitmicek die düşünüyorum sen korse aldın mı ?
sıkma canını psikolojide önemli hani... ama kan hapınıda alırken beslenmene dikkat et öncesinde sonrasında yenmemesi gerekenlere dikkat ederek al yinede.. evet az kaldıı azzzstreptokok testi diye bir şey duymadım hiç canım, o eksik kalsın yaa :)
ben nst ye ilk kez yarın bağlanacağım 36+0 olacağız yarın.
ay canım seni biliyorum ya benim çok şükür düşük tehlikesi gibi şeyler olmadı ama işte beni de bulantılar kusmalar yok suyum azaldı falan onlar bunalttı. kan hapını uzun süredir kullanıyorum ondan olacağını sanmıyorum ama biraz canım sıkkın birkaç gündür acaba diyorum ondan mıdır, psikolojik olabilir mi anlamadım ki hiç. az kaldı diye diye kendimi oyalıyorum :)
canım kasılmaların haftana göre olması gereken seviyede. sadece son kısımda biraz 60ı geçmiş ama orada üstteki bebek atımlarına bakarsan onlar da yükselmiş. muhtemelen bebeğin sağlam bi hareket etmiş o ara :) bazı cihazlar bebek hareketi ile kasılmayı ayırt edemiyor o yüzden elimize bi cihaz verip hareket ettikçe bas diyorlar.
izin güzelmiş kızlar, Allah hala çalışanlara yardımcı olsun.
uyandım tembellik edebiliyorum.
sallana sallana kahvaltı hazırlıcam şimdi kendime
Sezeryan olursa korse dikis yerini acitir simdilik bi hafta sonra takabilirsiniz ben sal sarmisim göbeğime sezeryan oldum..
hehehheteletabilerin kahvaltı zamanı
selam canımcanım kasılmaların haftana göre olması gereken seviyede. sadece son kısımda biraz 60ı geçmiş ama orada üstteki bebek atımlarına bakarsan onlar da yükselmiş. muhtemelen bebeğin sağlam bi hareket etmiş o ara :) bazı cihazlar bebek hareketi ile kasılmayı ayırt edemiyor o yüzden elimize bi cihaz verip hareket ettikçe bas diyorlar.
yarın benım 35. haftam olacak belki bende bağlanırım :) çok mu uzun sürüyornst ye ilk defa 36+2 de bağlandım canım lanet şey hiçç sevmedim boş boş yatıosun çünkü canım sıkılıo
ben çalışıyorum maalesefyarın 35 olucam ve daha önümde 3 hafta daha var. 38 e kadar çalışır raporu almıştım. bakalım ne kadar dayanabilicem. karnımda acımlar başladı resmen
emzirmeler çok çok darrr belki 1 ay sonra giyilebilir ama şimdi ilk 1 hafta zor olurr.... ben erkek atleti alacammm sonrada eşim giyerbende korse almadımmm dün baktıklarımın hepsi taytgibi belden bacaklı korselerdi ben ise sadece çıtçıtlı olan bel göbek korsesi istiyommm.. bulunca alacammm..
şöyle bişey
http://www.n11.com/bondy-10005-bel-sekillendirici-korse-siyah-P17203320
veya bu tarz
http://www.n11.com/anil-2507-bel-korse-P29669891
hemde kuşak gibi sarılıyorrr..
sıkma canını psikolojide önemli hani... ama kan hapınıda alırken beslenmene dikkat et öncesinde sonrasında yenmemesi gerekenlere dikkat ederek al yinede.. evet az kaldıı azzz
streptokok testi diye bir şey duymadım hiç canım, o eksik kalsın yaa :)
ben nst ye ilk kez yarın bağlanacağım 36+0 olacağız yarın.
ay canım seni biliyorum ya benim çok şükür düşük tehlikesi gibi şeyler olmadı ama işte beni de bulantılar kusmalar yok suyum azaldı falan onlar bunalttı. kan hapını uzun süredir kullanıyorum ondan olacağını sanmıyorum ama biraz canım sıkkın birkaç gündür acaba diyorum ondan mıdır, psikolojik olabilir mi anlamadım ki hiç. az kaldı diye diye kendimi oyalıyorum :)
emzirmeler çok çok darrr belki 1 ay sonra giyilebilir ama şimdi ilk 1 hafta zor olurr.... ben erkek atleti alacammm sonrada eşim giyerbende korse almadımmm dün baktıklarımın hepsi taytgibi belden bacaklı korselerdi ben ise sadece çıtçıtlı olan bel göbek korsesi istiyommm.. bulunca alacammm..
şöyle bişey
http://www.n11.com/bondy-10005-bel-sekillendirici-korse-siyah-P17203320
veya bu tarz
http://www.n11.com/anil-2507-bel-korse-P29669891
hemde kuşak gibi sarılıyorrr..
yarın benım 35. haftam olacak belki bende bağlanırım :) çok mu uzun sürüyor
ay bu erkek atleti işini ben neden düşünemedim, çok mantıklı vallaeşiminkini giyemem de kendime yeni alayım 2 tane.
bugün biraz dikkat edeceğim yediklerime, inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?