2014 Aralık Anneleri

Bende bu aralar sutli nescafeye sardim

canım inşirah suresini öneriyorlar bebek dönsün diye.
bir de ışıkla ilgili birşeyler anlatmıştı burada bir arkadaş.
Allah hayırlısını versin kuzucum

ay kuzum ben ayaklanırsam hemen mevlüt yapcam sanırım .. hem gelen giden cok olacak bi şekilde buna son verilir hem de kv az kalacak o görsün istiorum .. ne giyerim onu bilemicem pijama mantıklı gelmio o zamanda kilo da veremem elbise giymek de sıkıntı bakalım ne giycez ben de düşünüyorum bikaç zamandır ..

benim nst m de çok rahattı ya. tek kişilik oda eşim de girdi. 10-15 dk anca sürdü. buton falan da vermediler elime.soluma yattım. hatta kağıdı bile görmedim hemşire aldı dr a gösterdi. dr da bi sorun yok dedi.

B
ben çalışıyorum maalesef yarın 35 olucam ve daha önümde 3 hafta daha var. 38 e kadar çalışır raporu almıştım. bakalım ne kadar dayanabilicem. karnımda acımlar başladı resmen
Son iki gunu kala saglik ocagindan rapor aldim ben haftasonuyla birlestireyim diye. Bugun de calisamaz raporumu alip isyerine birakacagim.

canım inşirah suresini öneriyorlar bebek dönsün diye.
bir de ışıkla ilgili birşeyler anlatmıştı burada bir arkadaş.
Allah hayırlısını versin kuzucum

doğru diosun canım , İnşirah okuyayım .. ezberlemek de ii olacak
bir de Rabbiyessir ve Ayetel Kürsi yi okuyorum devamlı içimden

3 aralık bence de erken ya. benim bile 1 aralık sezeryan günüm. ama çok korkuyorum öncesinde sancım tutarsa diye

çok fenayız çok..
çok kınardım ben hamileyken çay içenleri. başıma geldi..

canım bendeişyerinde içmiorum çay sadece süt ve su .. günde 2 bardak süt içiorum hatta , ama çayı bende abarttım bi de şekerli içiorum son zamanlarda ondan da ödem olmuş olabilir doktor çayı hemen kes dedi şirkette .. zararlı ne varsa yiorum beyaz ekmek hamur işi tatlı kurabiye kek vs ..

canım benimki 40 dk sürdü ama @kgokce 20 dakikalık girmiş en güzeli de o ztn .. ben girdiğimde bi yogunluk vardı hemşire ebe az ilgilendi ondan öle uzun sürdü sanırım

aa o kadar uzun sürüyorsa ben kardeşimi de götüreyim ya eşimin işe gitmesi gerekir duramaz o kadar uzun

ya bu atletleri hastanede giydiriyorlar mı hemen? onunla emzirmek zor olmuyor mudur? giymek lazımsa dar olmasın zaten çok zorlanırız. bende erkek atleti alayım o zaman. kaç beden alacaksınız?

ben hemşireye getirmem gerekenleri sorduğumda bol bol atlet getir demişti canım o yüzden 3 tane atlet koydum ama biri emzirme atletiydi diğerleri de normalde giydiğim atletlerden. şimdi arkadaşlar söyleyince mantıklı geldi, o atletler sıkabilir sonuçta göbek hemen gitmeyecek. akşam eşimin atletini denerim medium onunkiler, olursa ondan alırım. olur gibi geliyor, tam sarmasın rahat olsun :)
aslına bakarsan atlet gereksizmiş gibi geliyor ama emzirmeyle falan uğraşırken çok terleniyormuş. giyelim de hasta olmayalım bari

doğum olsun birlikte takip edelim kilolarımızı motive oluruz.

doğru diosun canım , İnşirah okuyayım .. ezberlemek de ii olacak
bir de Rabbiyessir ve Ayetel Kürsi yi okuyorum devamlı içimden

biri facede şöyle yazmış

"basima gelmedi ama duymustum. kurani Kerimde insirah yada insikak surelerinden biriydi. bunlari oku istersen. secde ayetinde secde et... hayirlisi olsun hakkinizda"
araştırmak lazım hangisi diye. bişey bulursam gönderirirm buradan sana

aynen canım öyle gibi geliyo ama alalım bari ne olur ne olmaz. şimdi kasım annelerine baktımda biri doğum yapmış emzirme akleti ve sütyeninden nefret ettim doğumdan sonra diyor. bol bol akletler alın sıyırın yukarı öyle emzirin diyor. diğerleri sıkmış. sütyende takamamış

ben hiç atlet giyememiştim öyle bunalıyordum ki emzirirken. hastanede çok sıcaktı.yürürken sabahlığı alıyordum üzerime.elimde olsa sadece sutyenle otururdum:) yine de koydum 2 tane.

doğum olsun birlikte takip edelim kilolarımızı motive oluruz.

kesinlikle ya bazı sezeryanlılar 10 kg bile verio bazıları aynı kiloyla cıkıo nasıl bişey bu anlamadm ya ..
doktora mı baglı içini temizlio sonucta öle bisey var yani .. bi de kesinlikle korse dio herkes almak lazımm

canım cok saol Allah razı olsun inşirah okuyorum zaten ara ara sıklaştırmam gerekk .. yarın iş yerinde son günüm bakalım evde hazırlıkları hızlandırmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…