selam canım
ben de merak ediyordum bebek hareket ettikçe bas dediler, bu alet bebek hareketini de anlamıyorsa ben basıyorsam ne anladım o işten diye
demek ayırt edemiyorlarmış kasılma ile.
kızlar ben çok çay içiyorum yaaaa, siz de öyle misiniz?
ne zaman alcaz kuzu bunları benim dün gönderdiğimde böleydi , yapışkanlı olması rahat ettiriomuş bi de kifidisi çok önerdiler .. darlandım ben ya sıkıldım dönmedi de .. 3 aralık da erken gelio cumartesi doktorumla uzun uzun konusmak istiorum
sağol cnm çok teşekkürlermaşallah kuzunaelifceeeee , vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
Bende bu aralar sutli nescafeye sardim
eski pantolonlarımı giymek için sabırsızlanıyorum acaba hemen olabilecekler mi ? ama popodan kilo dogumla gitmezki belki gobişten. üff.
bu arada başka başlıklara göz attım da. Mevlüt yapmayı düşünen var mı 40. gün mü 20. gün ne oluyor peki 20. gun diye bişey varmış.
Hem mevlütte ne giymeyi dusunyorsunuz bir de onun için mi araştırmaya girecegiz. Giyeegi hazır olan var mı, valla bizden geride olanlar şimdiden bu konuyu tartısmıslar. Benim hiç bir hazırlıgım yok siz ne yaptınız
Son iki gunu kala saglik ocagindan rapor aldim ben haftasonuyla birlestireyim diye. Bugun de calisamaz raporumu alip isyerine birakacagim.ben çalışıyorum maalesefyarın 35 olucam ve daha önümde 3 hafta daha var. 38 e kadar çalışır raporu almıştım. bakalım ne kadar dayanabilicem. karnımda acımlar başladı resmen
canım inşirah suresini öneriyorlar bebek dönsün diye.
bir de ışıkla ilgili birşeyler anlatmıştı burada bir arkadaş.
Allah hayırlısını versin kuzucum
3 aralık bence de erken ya. benim bile 1 aralık sezeryan günüm. ama çok korkuyorum öncesinde sancım tutarsa diyene zaman alcaz kuzu bunları benim dün gönderdiğimde böleydi , yapışkanlı olması rahat ettiriomuş bi de kifidisi çok önerdiler .. darlandım ben ya sıkıldım dönmedi de .. 3 aralık da erken gelio cumartesi doktorumla uzun uzun konusmak istiorum
çok fenayız çok..
çok kınardım ben hamileyken çay içenleri. başıma geldi..
canım benimki 40 dk sürdü ama @kgokce 20 dakikalık girmiş en güzeli de o ztn .. ben girdiğimde bi yogunluk vardı hemşire ebe az ilgilendi ondan öle uzun sürdü sanırım
ya bu atletleri hastanede giydiriyorlar mı hemen? onunla emzirmek zor olmuyor mudur? giymek lazımsa dar olmasın zaten çok zorlanırız. bende erkek atleti alayım o zaman. kaç beden alacaksınız?
canım bendeişyerinde içmiorum çay sadece süt ve su .. günde 2 bardak süt içiorum hatta , ama çayı bende abarttım bi de şekerli içiorumson zamanlarda ondan da ödem olmuş olabilir doktor çayı hemen kes dedi şirkette .. zararlı ne varsa yiorum beyaz ekmek hamur işi tatlı kurabiye kek vs ..
doğru diosun canım , İnşirah okuyayım .. ezberlemek de ii olacak
bir de Rabbiyessir ve Ayetel Kürsi yi okuyorum devamlı içimden
evet ya doğum sonrası bi de zayıflama topiği açalım motive oluruz:)doğum olsun birlikte takip edelim kilolarımızı motive oluruz.
aa o kadar uzun sürüyorsa ben kardeşimi de götüreyim ya eşimin işe gitmesi gerekir duramaz o kadar uzun
ben hemşireye getirmem gerekenleri sorduğumda bol bol atlet getir demişti canım o yüzden 3 tane atlet koydum ama biri emzirme atletiydi diğerleri de normalde giydiğim atletlerden. şimdi arkadaşlar söyleyince mantıklı geldi, o atletler sıkabilir sonuçta göbek hemen gitmeyecek. akşam eşimin atletini denerim medium onunkiler, olursa ondan alırım. olur gibi geliyor, tam sarmasın rahat olsun :)
aslına bakarsan atlet gereksizmiş gibi geliyor ama emzirmeyle falan uğraşırken çok terleniyormuş. giyelim de hasta olmayalım bari
3 aralık bence de erken ya. benim bile 1 aralık sezeryan günüm. ama çok korkuyorum öncesinde sancım tutarsa diye
ben hiç atlet giyememiştim öyle bunalıyordum ki emzirirken. hastanede çok sıcaktı.yürürken sabahlığı alıyordum üzerime.elimde olsa sadece sutyenle otururdum:) yine de koydum 2 tane.aa o kadar uzun sürüyorsa ben kardeşimi de götüreyim ya eşimin işe gitmesi gerekir duramaz o kadar uzun
ben hemşireye getirmem gerekenleri sorduğumda bol bol atlet getir demişti canım o yüzden 3 tane atlet koydum ama biri emzirme atletiydi diğerleri de normalde giydiğim atletlerden. şimdi arkadaşlar söyleyince mantıklı geldi, o atletler sıkabilir sonuçta göbek hemen gitmeyecek. akşam eşimin atletini denerim medium onunkiler, olursa ondan alırım. olur gibi geliyor, tam sarmasın rahat olsun :)
aslına bakarsan atlet gereksizmiş gibi geliyor ama emzirmeyle falan uğraşırken çok terleniyormuş. giyelim de hasta olmayalım bari
doğum olsun birlikte takip edelim kilolarımızı motive oluruz.
biri facede şöyle yazmış
"basima gelmedi ama duymustum. kurani Kerimde insirah yada insikak surelerinden biriydi. bunlari oku istersen. secde ayetinde secde et... hayirlisi olsun hakkinizda"
araştırmak lazım hangisi diye. bişey bulursam gönderirirm buradan sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?