aynen canım öyle gibi geliyo ama alalım bari ne olur ne olmaz. şimdi kasım annelerine baktımda biri doğum yapmış emzirme akleti ve sütyeninden nefret ettim doğumdan sonra diyor. bol bol akletler alın sıyırın yukarı öyle emzirin diyor. diğerleri sıkmış. sütyende takamamış
ben hiç atlet giyememiştim öyle bunalıyordum ki emzirirken. hastanede çok sıcaktı.yürürken sabahlığı alıyordum üzerime.elimde olsa sadece sutyenle otururdum:) yine de koydum 2 tane.
korse kesin takcam. kızımda aldım ama çok bunaldığım ve rahat emziremediğim için takamadım. bunda çatlasam da patlasam da takcam. sezeryanda 1 hafta sonra izin veriyorlar. 7. gün takcam mutlakakesinlikle ya bazı sezeryanlılar 10 kg bile verio bazıları aynı kiloyla cıkıo nasıl bişey bu anlamadm ya ..
doktora mı baglı içini temizlio sonucta öle bisey var yani .. bi de kesinlikle korse dio herkes almak lazımm
aa o kadar uzun sürüyorsa ben kardeşimi de götüreyim ya eşimin işe gitmesi gerekir duramaz o kadar uzun
ben hemşireye getirmem gerekenleri sorduğumda bol bol atlet getir demişti canım o yüzden 3 tane atlet koydum ama biri emzirme atletiydi diğerleri de normalde giydiğim atletlerden. şimdi arkadaşlar söyleyince mantıklı geldi, o atletler sıkabilir sonuçta göbek hemen gitmeyecek. akşam eşimin atletini denerim medium onunkiler, olursa ondan alırım. olur gibi geliyor, tam sarmasın rahat olsun :)
aslına bakarsan atlet gereksizmiş gibi geliyor ama emzirmeyle falan uğraşırken çok terleniyormuş. giyelim de hasta olmayalım bari
aynen ben yaz kış atlet giymem daralıyorum. lohusayken hamilelikten daha çok terliyo insan. en ufak bi fazlalık çıldırtıyordu beni. ben menopoza girdiğimde napcam çok merak ediyorum. evde sürekli petekleri kapatıyorum camları açıyorumhadi ya, neyse alalım bakalım deneyerek öğreneceğiz hangisiyle rahat edeceğimizi :)
bana şimdi bile zor geliyor atlet giymekhatta sütyen takmak daha çok sıkıyor beni, üzerimde yük varmış gibi hissediyorum. normalde göğüslerim çok büyük değildi, şimdi irileşti tabi haliyle. sanırım o yüzden, alışık olmadığım için daralıyorum :)
korse kesin takcam. kızımda aldım ama çok bunaldığım ve rahat emziremediğim için takamadım. bunda çatlasam da patlasam da takcam. sezeryanda 1 hafta sonra izin veriyorlar. 7. gün takcam mutlaka
canım herkesinki farklı farklı benim müdürüm özele gidiosan haftasonlarına denk getir randevularını dedi o yüzden haftasonu gidiyoruz hep eşimin iş sıkıntısı da olmuyor
aynen ben yaz kış atlet giymem daralıyorum. lohusayken hamilelikten daha çok terliyo insan. en ufak bi fazlalık çıldırtıyordu beni. ben menopoza girdiğimde napcam çok merak ediyorum. evde sürekli petekleri kapatıyorum camları açıyorum
sezeryan sonrası mı hemen takmış. bana 1 hafta sonra dedi. kızımda da öyle demişlerdi.canım işyerinden bizim bi arkadaş hemen doğum sorası takmış doktoru taktırmış .. bilemedim dr.a sormak gerek .. benim eski çıtırlığa hemen kavuşma ümitlerim soluyorrrr .. haftasonu 76 yken dün 79 u gördüm tamam ödem fazlalaştı ellerim şimşiş ama bu ne ya böle .. 3 günde 3 kilo doğuma kadar 80 diil 90 olurum bu halim neeeeee ..
çok fenayız çok..
çok kınardım ben hamileyken çay içenleri. başıma geldi..
öff aynı dert bende de olacak. kayınvaldem ve kayınpeder gelcek haftaya. kayınpederim çok üşür gider gelir açar petekleri. şimdi bebek olunca iyice abartacak biliyorum ama bebekler sıcağı sevmez. kızımı alıştırmadım bunu da alıştırmıcam inş.ben de öyleyimmadam üşüyor kaloriferi açıyor ben kapatıyorum. ya bir de çocuk olunca iyice pimpirikli olur bizimkiler evi hamam gibi yapmak isterler nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
kesinlikle ya bazı sezeryanlılar 10 kg bile verio bazıları aynı kiloyla cıkıo nasıl bişey bu anlamadm ya ..
doktora mı baglı içini temizlio sonucta öle bisey var yani .. bi de kesinlikle korse dio herkes almak lazımm
evet canım ya bizim günlerimiz de aynı olduğu için hatırlıyorum hatta bizim kilolalr bile aynı gidiyordu sanki. gerçi ben aldım başımı gidiyorum. 59 la kalmıştım 77 oldum 18 kg oldum. 20 yle tamamlıcam heralde.
sıkma canını sonuçta biz aynı besleniyoruz. senin de haftasıyla uyumlu sayılır. benim bebik 2 hafta önce 35+2 ydi galiba 2850ydi. 10 gün önde demişti dr. daha önce hep 2 hafta önde çıkıyodu. yarım kg alıyodu hep. şimdi 250 gr almış 2 gün önde çıktı. benim canımı sıkan ben 2,5 kg almışım. her zamankinden fazla almışım yani. haftaya gittiğimizde daha az almış olmaz umarım. dr kızımı sordu o kaç kg doğdu diye. 3500 dedim. bu da öyle olur dedi. 2 haftada 400 gr alması lazım öyle olması için. dediğin gibi hata payı da oluyor.
önce biraz canım sıkıldı. sonra renkli usg de izledik biraz moralim yerine geldi :) her seferinde renklide bakıyo dr ama benim utangaç kızım elleriyle yüzünü kapatıyodu hep. dün ilk defa çok net gördük. hatta 4 tane foto verdi dr. burnu fındık gibi aynı ablasına benzettim :) hele bi karede elini yalıyordu öyle tatlıydı kii :)
Ayy canim bnm masallah.. bnmki gene yuzunu gostermediii.. hep plasentasi onunde duruyor.. bu arada ben de 77 kilo oldum :) sikma canini veririz nolcak evlatlarimiz iyi olsun da..
Canım dun ben bır bebek mevlütüne gıttım. Kadın resmen abıye elbise gıymiş cok şaşırdım. Ama dagtmak için cok guzel şeyler yaptrmıştı fikir oldu banada. Bebegı daha 10 günlük falandi. Ben okadar abartı düşünmüyorym kıyafetı. Ya bı pantolon bluz. Yada tayt bluz. Fazlası sacma benceay kuzum ben ayaklanırsam hemen mevlüt yapcam sanırım .. hem gelen giden cok olacak bi şekilde buna son verilir hem de kv az kalacak o görsün istiorum .. ne giyerim onu bilemicem pijama mantıklı gelmio o zamanda kilo da veremem elbise giymek de sıkıntı bakalım ne giycez ben de düşünüyorum bikaç zamandır ..
Sende benim gbisin canm. Ben hayatmda hiç atlet kullanmadım. Yazın iç gosteren tşörtlerin içine ince askılı tşört gıyerdim okadar. Atlet hiç benlik degıl. Şuanda bile evde tşörtle duruyorum kombide kapalı. Yanıyorum resmen.aynen ben yaz kış atlet giymem daralıyorum. lohusayken hamilelikten daha çok terliyo insan. en ufak bi fazlalık çıldırtıyordu beni. ben menopoza girdiğimde napcam çok merak ediyorum. evde sürekli petekleri kapatıyorum camları açıyorum
Oyy kontroldemiydin? Saklamis senin sipa yuzunu pek bi nazli. Masallah ona.
aynen sadece şifon bluzların içine giyerim onda da çok bunalırım. sırf o yüzden şifon alasım gelmez :)kaç aydır eşimle aynı yorgan altında yatamıyoruz düşün :) ben ya üstüm açık yatıyorum ya da ince bir pikeSende benim gbisin canm. Ben hayatmda hiç atlet kullanmadım. Yazın iç gosteren tşörtlerin içine ince askılı tşört gıyerdim okadar. Atlet hiç benlik degıl. Şuanda bile evde tşörtle duruyorum kombide kapalı. Yanıyorum resmen.
Dun gittim canim. Bi turlu tam goremedik yuzunu.. cinsiyetini de gec gostermisti sipamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?