2014 Aralık Anneleri

hadi ya, neyse alalım bakalım deneyerek öğreneceğiz hangisiyle rahat edeceğimizi :)

ben hiç atlet giyememiştim öyle bunalıyordum ki emzirirken. hastanede çok sıcaktı.yürürken sabahlığı alıyordum üzerime.elimde olsa sadece sutyenle otururdum:) yine de koydum 2 tane.

bana şimdi bile zor geliyor atlet giymek hatta sütyen takmak daha çok sıkıyor beni, üzerimde yük varmış gibi hissediyorum. normalde göğüslerim çok büyük değildi, şimdi irileşti tabi haliyle. sanırım o yüzden, alışık olmadığım için daralıyorum :)

korse kesin takcam. kızımda aldım ama çok bunaldığım ve rahat emziremediğim için takamadım. bunda çatlasam da patlasam da takcam. sezeryanda 1 hafta sonra izin veriyorlar. 7. gün takcam mutlaka

canım herkesinki farklı farklı benim müdürüm özele gidiosan haftasonlarına denk getir randevularını dedi o yüzden haftasonu gidiyoruz hep eşimin iş sıkıntısı da olmuyor

aynen ben yaz kış atlet giymem daralıyorum. lohusayken hamilelikten daha çok terliyo insan. en ufak bi fazlalık çıldırtıyordu beni. ben menopoza girdiğimde napcam çok merak ediyorum. evde sürekli petekleri kapatıyorum camları açıyorum

korse kesin takcam. kızımda aldım ama çok bunaldığım ve rahat emziremediğim için takamadım. bunda çatlasam da patlasam da takcam. sezeryanda 1 hafta sonra izin veriyorlar. 7. gün takcam mutlaka

canım işyerinden bizim bi arkadaş hemen doğum sorası takmış doktoru taktırmış .. bilemedim dr.a sormak gerek .. benim eski çıtırlığa hemen kavuşma ümitlerim soluyorrrr .. haftasonu 76 yken dün 79 u gördüm tamam ödem fazlalaştı ellerim şimşiş ama bu ne ya böle .. 3 günde 3 kilo doğuma kadar 80 diil 90 olurum bu halim neeeeee ..

canım herkesinki farklı farklı benim müdürüm özele gidiosan haftasonlarına denk getir randevularını dedi o yüzden haftasonu gidiyoruz hep eşimin iş sıkıntısı da olmuyor

anladım canım, benimki sorun olmaz da eşimin görüşmeleri olabiliyor. söyleyeyim de ya ayarlasın ya da kardeşimle gideyim. aslında yalnız da dururum yani orada kimsenin bana bir şey yapacak hali yok da işte hamilelik psikolojisi

ben de öyleyimm adam üşüyor kaloriferi açıyor ben kapatıyorum. ya bir de çocuk olunca iyice pimpirikli olur bizimkiler evi hamam gibi yapmak isterler nasıl başa çıkacağım bilmiyorum

sezeryan sonrası mı hemen takmış. bana 1 hafta sonra dedi. kızımda da öyle demişlerdi.
valla al benden de o kadr.git gide şişiyorum 18 kg aldım. 20 yle bitse iyidir. iştahım çok açık. ama abur cubur tatlı yemiyorum. 2 ay sonra spora başlayabilirsin dedi. yürüme bandım var ona güveniyorum bakalım

çok fenayız çok..
çok kınardım ben hamileyken çay içenleri. başıma geldi..

Ay ne yapalim onu yeme bunu yeme salam yeme sucuk yeme bi kahvemiz cayimiz olsun ama ot gibide yasanmaz ki gerci kafein var diye dusuk tehlikesinden yasakti. Gectik biz o donemleri. Emzirirken icemicez

ben de öyleyimm adam üşüyor kaloriferi açıyor ben kapatıyorum. ya bir de çocuk olunca iyice pimpirikli olur bizimkiler evi hamam gibi yapmak isterler nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
öff aynı dert bende de olacak. kayınvaldem ve kayınpeder gelcek haftaya. kayınpederim çok üşür gider gelir açar petekleri. şimdi bebek olunca iyice abartacak biliyorum ama bebekler sıcağı sevmez. kızımı alıştırmadım bunu da alıştırmıcam inş.
benim kız kardeşim dil eğitimi için bi süre ingileterede bi ailenin yanında kaldı. o sırada ev sahiplerinin bebeği oldu. bi bez üstünde bir zıbınla duruyormuş bebek. battaniye falan yok. bi de orası soğuk bi yer. evler de soğukmuş bizim gibi yakmıyorlar. kardeşim gidip üzerine bişey örtmeye çalışıyormuş hemen çekip alıyorlarmış napıyorsun diye. dr lar da öyle öneriyormuş. evde tek üşüyen ve hasta olan kardeşimdi :)

Benim kardesm sezeryan oldu dogumdan 2 hafta sonra 12 kg verdi ama 25 kg aldigini hesaba katarsak. Sezeryandan sonra korseyi cok zorlandi takarken 2 gun falan takabildi birakti. Normal dogumda da daha cok icin temizlenir diyolar ablamda okuz gibi yemis 30 kg almis dogumdan sonra 6 kg eksikle eve donmus geri kalanini 5 ay icinde vermis. 50 kg su an. Veririz biz ya okadar almadik hem. Fistik gibiyiz. Benim sadece memeler ve gobek buyudu. Gobegimi bu aralar kucagima alip tasicam ztn oyle bi agir hissediyorum dustu asagi iice

Ayy canim bnm masallah.. bnmki gene yuzunu gostermediii.. hep plasentasi onunde duruyor.. bu arada ben de 77 kilo oldum :) sikma canini veririz nolcak evlatlarimiz iyi olsun da..

Ayy canim bnm masallah.. bnmki gene yuzunu gostermediii.. hep plasentasi onunde duruyor.. bu arada ben de 77 kilo oldum :) sikma canini veririz nolcak evlatlarimiz iyi olsun da..

Oyy kontroldemiydin? Saklamis senin sipa yuzunu pek bi nazli. Masallah ona.

Canım dun ben bır bebek mevlütüne gıttım. Kadın resmen abıye elbise gıymiş cok şaşırdım. Ama dagtmak için cok guzel şeyler yaptrmıştı fikir oldu banada. Bebegı daha 10 günlük falandi. Ben okadar abartı düşünmüyorym kıyafetı. Ya bı pantolon bluz. Yada tayt bluz. Fazlası sacma bence

Bende de fitik vardi doktor fitik baslangici demisti ben sezeryan olurken doktoruma sordum birsey olmaz dedi bende epidural oldum simdilik iyiyim sorun olmadi ..

aaa belki bende olabilirim :)

Sende benim gbisin canm. Ben hayatmda hiç atlet kullanmadım. Yazın iç gosteren tşörtlerin içine ince askılı tşört gıyerdim okadar. Atlet hiç benlik degıl. Şuanda bile evde tşörtle duruyorum kombide kapalı. Yanıyorum resmen.

Vuhhhuu!!! Çantamı kapattım. Daha biraz eksikler var ama hemen tedarik edilebilecek cinsten. Ben bir tane pijama takımı koydum ama yorumları okuyunca düşündüm ki yedek bir alt ve gecelik daha koysam iyi olur. 2 atlet, 3 külot, 1 penye yarım atlet tarzı sütyen, orkid gece, 3 tane alt açma bezi, terlik, bebise 2 takım, 1 çorap, şapka, 2 citcitli body, 1 Penye 1 örme battaniye. Süt sağma makinesi ve emzik biberon gibi şeyler koymadim ben ama cuma kontrol var hemşirelere sorcam. Normal doğum olursa çoğuna gerek kalmicak inşallah bebek de sağlıkla dogarsa.

aynen sadece şifon bluzların içine giyerim onda da çok bunalırım. sırf o yüzden şifon alasım gelmez :)kaç aydır eşimle aynı yorgan altında yatamıyoruz düşün :) ben ya üstüm açık yatıyorum ya da ince bir pike

Merhaba hamişler :) bugünkü ilk sorum şu bebek Doğunca giydirmek için ben 10lu takım koydum ama hepsini giydirmeyecekler o yüzden ayırayım diyorum tecrübeli anneler ne vereyim ebelere ne giydiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…