2014 Aralık Anneleri

Merhaba hamişler :) bugünkü ilk sorum şu bebek Doğunca giydirmek için ben 10lu takım koydum ama hepsini giydirmeyecekler o yüzden ayırayım diyorum tecrübeli anneler ne vereyim ebelere ne giydiriyorlar
valla ben hepsini battaniyesine bohça yaptım öyle vericez. ayırmadım hiç bir parçayı. benimki de 10 lu. giydirmediklerini de verirler heralde

aynen canım, ben de alıştırmak istemiyorum. eve termometre aldım sırf onlara karşı çıkabilmek için :) 22-23 derece normal diyorlar ki zaten 22-23 derecede ben terlemeye başlıyorum. aslında bebek olduktan sonra herkes yardım etmek için geliyor sağolsunlar ama o da ayrı bir sıkıntı oluyor işte her kafadan bir ses çıkıyor :)

Sagol canim hic mecalim yok...acim cunku altincI gun bugun uc kilodan fazla verdim...elim ayagim tutmuyor...kv gelmedi tam bilet alirken esim engelledi..yapilcak hiccc bisi yok zaten.bakima Ihtiyac olincak bi durumda degilim esim herseyi hallediyor...bende zaten su ve cayla yasiom yani yatip yatip uyuyom...muslumanin musluman kardesine yaptigi dua kabul olur o yuzden dua istiyorum herkesten..

Merhaba hamişler :) bugünkü ilk sorum şu bebek Doğunca giydirmek için ben 10lu takım koydum ama hepsini giydirmeyecekler o yüzden ayırayım diyorum tecrübeli anneler ne vereyim ebelere ne giydiriyorlar

sen koy canım, giydirdiklerini giydirirler geri kalanı kalır bir şey olmaz, ben çorabından tut ağız bezine, battaniyesine kadar her şeyiyle 2 takım yaptım, her birini ayrı bir keseye koydum. çeyiz bohçamda gelen keselere koydum onları değerlendirdim, çeyiz bohçası gibi oldu valizim :)

Allah yardımcın olsun canım benim, çarşamba çıkacağım demiştin evde misin ne yaptın? Allah şifa versin, çabucak toparlanırsın inşallah

Ilac tedavisi nasil oluyormus? Benim Iltihap icin verdi kesenin tek tedavisi ameliyat dediler...buradakiler kesinlikle karsi cikti iki ameliyata birden.baska bi prof daha bulduk bide ona gozukecegim bakalim...I

ilaç tedavisi genel bi tanım tabi. ama doktorun biri kesede taş varsa (ya da kum) derhal alalım der. bu doktorum da kese de taşa bağlı iltihap olmuşsa antibiyotikle tedavi eder, sonra ameliyatı planlar. 6 ay sonra gel demişler iyi hoş da ben şundan korkarım doğumdan 1 ay sonra taş tekrar kanalı tıkarsa ya da kesede enfeksiyon olursa ne olacak? minicik bebeyle ameliyat olanları da gördüm. sana diyorum da ben de ısrarcı olamıyorum, doktor milleti yok dediyse olmaz o iş :)

Allah yardımcın olsun canım benim, çarşamba çıkacğım demiştin evde misin ne yaptın? Allah şifa versin, çabucak toparlanırsın inşallah
Dun cikarttilar..yatiyorum ac kaldigim surece sorun yok mecalim yok bembeyazim..usuyorum hep.ama bIt kadar bisi yiyim o zaman mahfoluyorum..bakalim napcam dua edin

Benim kesedeki taslara bagli pankreas Iltihaplanmasi var Iste.yani antibiyotik agri kesicilerle tedavi edildi ama hala degerler bozuk en azindan tahtali koyu boyalayacak kadar olmadigi icin yolladilar.yani yavas yavas dusuyormus hergun kan alindi..delik desigim..bende sordum doktora bidaha agrim tutunca nolcak diye dosyan acik burada geleceksin sana serum baglicaz aciini dindircez yollicaz dedi..Iins su ameliyati olana kadar bidaha tas felan dusurmem isin kotusu kanalim suan buyumus her an bi tas daha dusebilir...duserkende yine iltihaplandirabilir..alti yedi ay idaree etcem insallah.burada sezeryana bile karsilar..heleki sezeryanda onuda yapin desem yapmazlar kesin hepsi ayni cevabi vercek bence...istekli sezeryan yok..sutum gelir gelmez dolaba sut saklicam aniden bisi olursa yavrum ac kalmasin diye..alti ay saklanio o sutler dolapta..allahim hayirlisiyla iltihabi bi atlatsam..o mahfedio adami..alti gunde uc kilo vermisim...zaten 4 almistim 3 u geri gitti..bu hamilelik beni zayiflatmaya yemin vermis..kizim tuketti beni :)

kilo kısmını boşver arkadaşım, zaten kilolu başladım diyordun kızınsana torpil geçiyo bak :) şaka bi yana bebeğin iyi olsun da başa gelen açlık olsun. Maalesef kese iltihabında aç kalmak en önemli tedavi. sabret zor zamanı geçti gittikçe daha iyi olacak. antibiyotiklerle bir iki güne toparlarsın inş. bilirübinler düştükçe yemek yemene de izin verecekler. yorgunluğunun halsizliğinin en önemli sebebi bilirübin yüksekliği zaten açlık değil. Rabbim acil şifalar versin.

Kizlarrrr bugün yaglanirken bir baktim ki karnim bayagi asagi inmis sanki kücülmüste.Korktum.Gögsümün alti bombos hafif bastirdim bosluk var sadece.Ne demek oluyo buuuu normal miiii

sevgili agaydin yorumlarından okuduğum kadarıyla doktorun suyunun azaldığını söylemiş. ben de 32. hafta kontrolüne gittiğimde dr.um suyun azaldığını ve hafatada bir kontrole gidip nstye girmem gerektiğini söyledi. şimdi 34. haftalık oldu takip ediyoruz bakalım. sen neler yaptın? bir gelişme var mı? suyla ilgili deneyimini paylaşırsan çok sevinirim...

evet canım 30. haftamdı sanırım, suyumun azaldığını söyledi ama bir sonraki kontrolde normaldi. dinlendim biraz yediğime içtiğime dikkat ettim buradaki arkadaşlar armut ve havucun iyi geldiğini söylemişlerdi bol bol tükettim. onların etkisi olmuş olabilir. şu an için suyunun yeterli olduğunu söyledi doktorum en son. inşallah seninki de normale dönmüştür

kıyafet neyse de sacıma basıma bi fön cektirmek istiorum bende abiye nedir ya hu bi de mevlutte
şık bi kazakla tayt olabilir cidden ya da elbise tabi nasıl bi bedende olcaz kim bilirrrr

çok teşekkürler... yazdıklarını deneyeceğim ben de. ilk hamilelik olunca kaygılanıyor insan. en azından 37. haftaya kadar dursun istiorum bebiş içerde sağlıkla. tabi her şeyin hayırlısı...allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin

valla canım her gün kilo alıorum herkes çok iisin dio ki son 10 gündür öküz gibi yiorum vekg alıorum .. her gün alıorum hatta ya .. Ödemim yoktu o da basladı canım eskisi gibi iddialı diilim artık zayıflama konusunda deli gibi yiorum bi de iradeli diilim hiç .. cok şükür bebiş de alıyor ama geçen cumartesi 3 kg 49 cm di

spora başlamak güzel olur cidden inş kış hafif geçer de yürüyüşe çıkarız evde patlarım die korkuyorum bi de .. avm ler de mikrop yuvası bebekle gitmek n kdr mantıklı bilemiorum ..

Bebis her hafta ortalama 200 gr aliyo canim. Ee vucut artik kan basincinida arttirmaya basladi dogum yaklastigi icin depoluyor. Su tutmasi cok normal biz yine iyiyiz kiz kardesimin yaza denk geldigi icin aaklar cikti 37 den 40a. Odem icin bol su. Benimde istahim cok acik ama daha hafif seylerle kesiyorum nefsimi. Dun mesela lahana hasladm yedim. Canim tatli istedi kuru hurma yedim oda kesmedi elma yedim. Sen tuza ve hamur isine dikkat et. Gerisini bosver. Bide emzirirken dikkat edersen yediklerine verirsin ztn. Kardesim yemekten sonra cayla 1 paket piskevit:) yiyerek verdiyse biz hayli hayli veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…