2014 Aralık Anneleri

Kizlarrrr bugün yaglanirken bir baktim ki karnim bayagi asagi inmis sanki kücülmüste.Korktum.Gögsümün alti bombos hafif bastirdim bosluk var sadece.Ne demek oluyo buuuu normal miiii
Bende de oyle canim mide kismim bombos otururken gobegim kucagimda sanki bacaklarimin arasina giriyo ee artik asagi inmeye basladilar cikmaya hazirlaniyolar normal korkma.

aminn inşallah evet ilk gebelikler olunca hepimiz tedirgin ve telaşlıyız birazcık. ama bunların hepsi sonradan tecrübe olacak bize inşallah :)

ohh göbişler inmeye başlamış kızlar. 1-2 hafta içince bolca doğum olur gibime geliyor :) sağlıkla olsun inşallah hepsi. benim göbeğim göğsüme yapışık gibi hala, 40 haftayı doldururum muhtemelen. siz gidin ben buralara bakarım

saat 1 gibi sofradan kalktım kızlar üstelik doyana kadar yedim. gelin görün ki şu anda açım. saat 4 bile olmadı daha. 1 elma yiyim bari biraz idare eder beni belki. nolcak bu halim bilmem sürekli yemek düşünür oldum

en son kapıyı çekip çıkarsın sen de :) ( kasım annelerinde biri yapmıştı böyle bi espri çok hoşuma gitmişti)

Bence en sona annem kalacak ya. Karnı ile göğsü birleşik gibi aha şu şekilde > |)
Birde ben doğsun diye bekliyorum ya, yok doğmaz. inatçı olacak benim gibi.

kan hapları vitaminler yapıyor canım ya yapacak bir şey yok, dikkat et tabi ama çok da kasma yemeyeceğim diye. prensesler zayıflatır seni merak etme :) bu arada ben drajeler için şarap kadehlerini süsledim, akşam fotoğraf çekip göndereceğim sana :)

en son kapıyı çekip çıkarsın sen de :) ( kasım annelerinde biri yapmıştı böyle bi espri çok hoşuma gitmişti)

aynen öyle valla. ondan sonra da 2014 aralık bebişleri başlığı açarız oraya geçeriz yok gazı var yok kakasının rengi koyulaştı falan anlatıp dururuz :)

valla abur cubur çok nadir yedim. hamur işi tatlı gazlı içecek vs sınırlı tükettim. ama yine de hatırı sayılır derece kilo aldım. yapacak birşey yok demek ki. hamilelikte sağlıklı beslenip alınan kilolar daha çabuk gidiyormuş ona güveniyorum :)

aaa evet gönder mutlaka çok merak ettim hem bana da fikir olur. ben hala fırsat bulup da gidip alamadım drajeleri.

bi zayıflama topiği bi de aralık bebişleri topiği şart :)

Kızlar dün eşimle tartıştık. Anlatim sizede kim haklı soyleyın.şimdi ailemizin yanına gıttık karşıya annesıne ugradık calışıyo cunku. Arabayı oraya bırakıp az asada bebek magazası vardı oraya ındık ablamda yanımızda. İşimz bıttı kapıda eşimin ıkı dklık yerden arabayı alıp gelmesını beklıyoruz. Nerdeyse 20 dk oldu eşim yok. Arabayla annesının çalıştıgı yer arasında 2 dk var yanı. Geldı bu ben tabı sinirlendm nerde kaldn dıye sakınce sordum oda bagrdı geldik işte nevar. Anneme ugradım yine dedı. İlk deda boyle bagrdı hemde ablamn yannda. O bagrın a bende açtım agzımı. Kesın o kadın bişey dedı yıne ona. Nefret edıyorum ailesındsn nefret.benm yanmdayken 5 dk durdu annesının yannda. Ben yokken 20 dk bekledım. Ne konuştular naptılar cok merak edıyorum. Konuşmuyorum şuanda içim içimi yıyo resmen

canım ben canım çekio die bu ara yine abarttım nutellayı geçtim gecen milföylerin içine reçel ve nutella sürüp attım fırına uydurdum kendi kendime üzerine pudra şekeri .. ne alaka ya bi de yemek yapmayı hem cok sevmem hem bilmem bi de geç geliorum eşimden bi gün önceden yapıyorum genelde .. ama kek de bana pasta de tamamdır .. gece 11 lerde elmalı turtalar tiramisular mı dersin meyve kesmio beni ama hurma mantıklı canım bitti evde almam lazımm .. Yusuf bey asağıya inmedi ya onu sorun ediorum buaralar poff .. 3 aralık doğum için erken gelio korkuyorum artık sanırım ..

Gelinlik giyemiş tayt üstüne bol bi bluz candir bide maşa makyaj bitmiştir :)
hahahahah :)
çok arabesk bi arkadaşmış mevlitte abiye.. ben kızımın mevlidinde diz üstü siyah kalem etek tarzında dümdüz bi elbise giymiştim. içine de korse. herkes çok zayıflamışsın demişti :)

Allah sabir versin canim sikma canini son zamanlardayiz artik. Sanki onlar hamile onlarin hormonlari alt ust onlar dengesizlesiyor. Bosver sen canini sıkıp kendinide bebiside uzme. Tavrini koy ama hatasini anlar elbet

Sonra benı anneme bıraktı kapıyı çarpıp indim arabadan. Anneme gormeye kapıya bile gelmedı bastı gittı. Bende aglayarak grdim anneme. Akşam annesinin işten cıkma saatıne kadar dışardaydı beyfendi onuda alıp anneme geldi bok varya onuda getrdı. Bende konuşmadm laf sokup durdum. Kv bana yalakalık yapp durdu. Karnıma dokunmak istedı kalktım mutfaga gectım hemen.birde babasıylada konuşmuyorum ben. Annesı her dakka bana ınat sankı oglum babanı aradnmı burda oldugumu soyle kızmasın dıyıp durdu. Bende kocanı kendin arayamıyomusun dedım. Ustune annesını evine kapıya bıraktık. Eşime baban evde bı gor istersen dıyıp durdu çıldırdım resmen. Hiç opmeden hadı ıyı akşamlar dedım bindm arabaya.resmen ınadına yapıyo ama bi sürü laf soktum eşim yokken. oh iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…