2014 Aralık Anneleri

kızzzzzlaaaaar bebeği hala dönmeyeeeenn güzell anne adaylarııııı
bunu okuyun kk da buldumm

bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen

Uuwwww sen baya coşmuşsun dogurduktan sonra bi tane oyle bisey canini bile cekmicek gor bak. Gecen gun yataktan kalktim tatliiiiiiiii diye. Vicdanim el vermedi yogurda pekmez koydum yedm gayette kesti. Ben artik eve oyle kalorili seyler almiyorumki kriz animda saldirmiyim diye. Sende onu dene. Alma eve nutella falan. Hurma cidden iyi 2 tane atiyorum agzima sonra tatli tatli bayiyo iyi gelio kesiyo istedi. Bak tatli krizi aninda elmayi rendele tavada kavur icine tarcin at biraz oda cok guzel ve saglikli oluyo tarcinda cok iyi kesiyo. Ama onemli olan elinin altinda bulundurma.

Bol yuru canim iner asagi. Evde de comelip kalk squat gibi. Faydasi okuyo. Dogana kdr yap bunlari. Normal dogumada cok faydali

Allah sabir versin canim sikma canini son zamanlardayiz artik. Sanki onlar hamile onlarin hormonlari alt ust onlar dengesizlesiyor. Bosver sen canini sıkıp kendinide bebiside uzme. Tavrini koy ama hatasini anlar elbet
Resmen dunden berı beş karış suratlayım yannda optu ozur diledı ama yok tuz vermedim. Ablamn yannda bagrması cok zoruma gttı. Hala aklıma geldikçe aglıyorum sinirimden. Konuşmuyorum şuandada. Konuşmıcamda. O annesı hergun arıyo iyimsn dalan siye. Arasın onuda aradıgına pişman edıcem. Ben varken kocama bişey dıyemıyo korkuyo benden cunku cok lafımı tavrımı yedı kv. Ben yokken kendi taraflarına cekmeye calışıyo. Ben bilirim ona napıcamı ama

Yok adet sancisi gibi degil. Igne batar gibi .offf cok tirsiyirum herseyden zaman yaklastikca.bi bolgede igne batiyo sanki...

Ay anlamiyorum su kaynanalari walla amaclari ne? Ne diye huzur bozma cabasindalar ki. Allah islah etsin oylelerini !

Bence en sona annem kalacak ya. Karnı ile göğsü birleşik gibi aha şu şekilde > |)
Birde ben doğsun diye bekliyorum ya, yok doğmaz. inatçı olacak benim gibi.

canım benimde göbeğim öle ne indi ne Yusuf bey döndü ... kocaman ve sipsivri herkes neden işe geliosun sorusunu 83409 kez soruyor yarın son neyse ki ..

ay canım elma tarçın olayı süper onu yapiim ben dozunu ayarlarsam bi de ii olacak 1 yerine 5 elmadan yapmam inş bende almıodum ama bu hafta bi tuhafım 2 bardak kolayı diktim kafama eşim şokta , yalvardım nerdeyse 3.bardak için sakladı nese aynı akşam cips nutella meyve sınırsız yedim misafirler üzüldü bu kadar iştahlı olmama .. bi de şmdi yeni başladı yatmadan ekmek kaşar yiorum sanki yeni uyanmışım gibi sonumu ii görmüyorum buarada 2 lt gibi su içiorum her gün yogurt peynir ve 1 -2 bardak süt .. hem bebiş büyüyor hem ben buarada yürüyüşten döner mi diosun yürüorum ama etkisi yok iş ev yarım saat dönüşte yürüdüğüm oluyor bi de hızlanıorum saf gibi nefes nefese kalıorum sora bu aksam hareket yapcam yarın son günüm ztn iş yerinde artık yat kalk çömel fln denicem dr şaşırsın %2 döner ne demek ya o %2-3 ü nerden çıkardı bilmiorum

canım ya vedud çek kadına da hiç bulaşma o zaman daa ii oluyor bence ..

Kizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde

Kizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde

canım hemen silverdin sür bepanthen evde yoksa en yakın eczaneden cık al canım buzla geçmiyor saatlerce de tutsan sızısı cok fena biliorum silverdin çok ii etkili almalısın hemen kuzum geçmiş olsun ..

Ben de çaydan bir türlü vazgeçemedim. Doktoruma geçen hafta sorduğumda açık olduğu müddetçe çok sınırlama getirmiyoruz dedi. Ben de biraz daha rahatladım.

evet yakın bi zamanda yapmak da mantıklı. 40 ı gelince yeniden bişey mi yapmak gerekecek bu durumda.

Aman 40ina kdr coktan eski kadin halimize gireriz zaten cici bici elbiseleri cekeriz ustumuze.

ne giyeceksiniz abiye mi klasik mi kot mu. kumaş el bise mi

Bebeğim ve ben sağlıklı olursak 7 gün kurban kesmeyi sonrada mevlutunu yapmayı düşünüyorum çünkü millet bi hayırlı olsuna bide mevlute gelecek mevlutu hemen yaparsam sade mevlute gelirler

hımmm iyi fikir : )

Yarın bildiririm canım ben de o kadar iri olur mu bende merak ediyorum :)

dogum oncesi kac gr demişlerdi ?

bende 20 kg oldum bebik de 3000 diyebiliriz. sana normal mi dediler ?

hayırlı olsun. medicalparkı mı dolastın ? ben de bezle doldurmuşum bugun tekrar actık da annemle . en iyisi cıkarayım ben onları geri. biberon felan da koymayı dusunmustum cıkarayım mı. hastane susleme su bu için ne dediler? bu arada göztepede dogan bebeklere siteden hergun bakıyorum hepsi nerdeyse sectio yazıyor yani sezeryan . ayda 1 bebek normal gozukuyor. anlamadım ben. gerçekten takip et gecmişe git hergun tarihlere gore dogan bebekleri kontrol ediyorum. hep sectio yazıyor dogum seklinde. sinir yaptım. bebek odası 10. katta mı

canım hemen silverdin sür bepanthen evde yoksa en yakın eczaneden cık al canım buzla geçmiyor saatlerce de tutsan sızısı cok fena biliorum silverdin çok ii etkili almalısın hemen kuzum geçmiş olsun ..
Sagol cnm esime söyleyeyim bepanten filan alsin gelir birazdan of ben ne sakarim ya yemege nane dökeyim derken kavanoz elimden kaydi tutayim derken cooosss diye tencereye yapistim derimi aldi tencere resmen.Sılverdinin zarari olur mu ki gebelikte?

Kizlar merak edenler vardi haci serifden bebek cikolatasi, lokum, lohusa sekeri siparis vermistim, bide ceviz ezmesi:)) az once geldi gayet guzel paketleyip gondermisler ama lokumu karisik lokum soylemistim antep fistiklisi disinda diger lokum cesitlerini begenmedim bana cok sert geldi kayis gibi. Ama digerleri gayet guzel, memnun kaldim. kgokce ozellikle bana haber ver demistim sana duyrulur:)

Off bende kısa sürede acıkıyorum hemen
Kizlarr cvp lutfe nn
Canım haftamız aynı benimde Rahmimde bıçak gibi sızı oluyor . Normal olduğunu söyledi Dr
Canım bepanten falan varsa sur ama iz için kantoron yağını tavsıye ederim . Hemen topluyor yarayı
. Yok canım bi kere yap yeter . Erken yapmaktaki amaç bi an önce herkesi toplu karşılama .. Sonuçta insanlar görmeye hemen geliyor . Sen Mevlüt'ü ne kadar kısa vadede tutarsan herkesi topluca çıkarırsın aradan .. Bence kıyafet olarak da abartısız sık olmak gerek .. Pant bluz yada kumas dizde elbise

O ne girtlak ayol nerene yiyosun okdr
elma 5 tanede yesen bisey olmaz yediklerinden daha masum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…