puhahahahaha al benden de o kadar :)Yururken alttan tutup kucagimda tasicam nerdeyse
canım ben canım çekio die bu ara yine abarttım nutellayı geçtim gecen milföylerin içine reçel ve nutella sürüp attım fırına uydurdum kendi kendime üzerine pudra şekeri .. ne alaka ya bi de yemek yapmayı hem cok sevmem hem bilmem bi de geç geliorum eşimden bi gün önceden yapıyorum genelde .. ama kek de bana pasta de tamamdır .. gece 11 lerde elmalı turtalar tiramisular mı dersin meyve kesmio beni ama hurma mantıklı canım bitti evde almam lazımm .. Yusuf bey asağıya inmedi ya onu sorun ediorum buaralar poff .. 3 aralık doğum için erken gelio korkuyorum artık sanırım ..
Resmen dunden berı beş karış suratlayım yannda optu ozur diledı ama yok tuz vermedim. Ablamn yannda bagrması cok zoruma gttı. Hala aklıma geldikçe aglıyorum sinirimden. Konuşmuyorum şuandada. Konuşmıcamda. O annesı hergun arıyo iyimsn dalan siye. Arasın onuda aradıgına pişman edıcem. Ben varken kocama bişey dıyemıyo korkuyo benden cunku cok lafımı tavrımı yedı kv. Ben yokken kendi taraflarına cekmeye calışıyo. Ben bilirim ona napıcamı amaAllah sabir versin canim sikma canini son zamanlardayiz artik. Sanki onlar hamile onlarin hormonlari alt ust onlar dengesizlesiyor. Bosver sen canini sıkıp kendinide bebiside uzme. Tavrini koy ama hatasini anlar elbet
Yok adet sancisi gibi degil. Igne batar gibi .offf cok tirsiyirum herseyden zaman yaklastikca.bi bolgede igne batiyo sanki...adet sancısı gibiyse eğer dediğin benim de oluyor. hatta dün iki kere 5 dk da bir oldu hem bel ağrısı hem adet sancısı gibi. eşimi bile arayacaktım sancım tuttu gel diye. ama bi daha olmadı. düzenli değilse artık böyle sancılar normal
Resmen dunden berı beş karış suratlayım yannda optu ozur diledı ama yok tuz vermedim. Ablamn yannda bagrması cok zoruma gttı. Hala aklıma geldikçe aglıyorum sinirimden. Konuşmuyorum şuandada. Konuşmıcamda. O annesı hergun arıyo iyimsn dalan siye. Arasın onuda aradıgına pişman edıcem. Ben varken kocama bişey dıyemıyo korkuyo benden cunku cok lafımı tavrımı yedı kv. Ben yokken kendi taraflarına cekmeye calışıyo. Ben bilirim ona napıcamı ama
Evet dunde o bolgede bicak gibi olduBicak gibi kukunda mi sanci cnm?
Yok adet sancisi gibi degil. Igne batar gibi .offf cok tirsiyirum herseyden zaman yaklastikca.bi bolgede igne batiyo sanki...
Bence en sona annem kalacak ya.Karnı ile göğsü birleşik gibi aha şu şekilde > |)
Birde ben doğsun diye bekliyorum ya, yok doğmaz. inatçı olacak benim gibi.
Uuwwww sen baya coşmuşsundogurduktan sonra bi tane oyle bisey canini bile cekmicek gor bak. Gecen gun yataktan kalktim tatliiiiiiiii diye. Vicdanim el vermedi yogurda pekmez koydum yedm gayette kesti. Ben artik eve oyle kalorili seyler almiyorumki kriz animda saldirmiyim diye. Sende onu dene. Alma eve nutella falan. Hurma cidden iyi 2 tane atiyorum agzima sonra tatli tatli bayiyo iyi gelio kesiyo istedi. Bak tatli krizi aninda elmayi rendele tavada kavur icine tarcin at biraz oda cok guzel ve saglikli oluyo tarcinda cok iyi kesiyo. Ama onemli olan elinin altinda bulundurma.
Bol yuru canim iner asagi. Evde de comelip kalk squat gibi. Faydasi okuyo. Dogana kdr yap bunlari. Normal dogumada cok faydali
Resmen dunden berı beş karış suratlayım yannda optu ozur diledı ama yok tuz vermedim. Ablamn yannda bagrması cok zoruma gttı. Hala aklıma geldikçe aglıyorum sinirimden. Konuşmuyorum şuandada. Konuşmıcamda. O annesı hergun arıyo iyimsn dalan siye. Arasın onuda aradıgına pişman edıcem. Ben varken kocama bişey dıyemıyo korkuyo benden cunku cok lafımı tavrımı yedı kv. Ben yokken kendi taraflarına cekmeye calışıyo. Ben bilirim ona napıcamı ama
Kizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde
selam canım
ben de merak ediyordum bebek hareket ettikçe bas dediler, bu alet bebek hareketini de anlamıyorsa ben basıyorsam ne anladım o işten diye
demek ayırt edemiyorlarmış kasılma ile.
kızlar ben çok çay içiyorum yaaaa, siz de öyle misiniz?
kesinlikle eşinin atletlerine gecmelisin .. ne kayıyor , ne kısalıyor ohh miss :)
eger ailem arkdaslarım burada olsaydı 40ı cıkmadan mınıcıkken yapardım mevlutu , ziyaretleri toptan almıs olurdum ..
ama bizim 2 ailede uzak ve ayrı ildeler. 2 yerde ayrı ayrı yapıcaz bebiş biraz buyuyunce gideriz kısı atlatınca ..
ceşitli adetler var yakın zamanda yapanlar gecelik sabahlık takım gibi seylerden giyende var ama ben o durumdan hiç hoşlanmıyorum .. o kadar mıllet eve gelecek ben krem gecelik sabahlık dolascam ortalarda :) komık geliyor ama dedğim gibi bazı yerlerin adeti böyle bizde yok ..
vucuda baglı olarak elbise giyerdim sanırım sık bişi .. mesela koton tarzı düz bişi ..
Aman 40ina kdr coktan eski kadin halimize gireriz zaten cici bici elbiseleri cekeriz ustumuze.
Bebeğim ve ben sağlıklı olursak 7 gün kurban kesmeyi sonrada mevlutunu yapmayı düşünüyorum çünkü millet bi hayırlı olsuna bide mevlute gelecek mevlutu hemen yaparsam sade mevlute gelirler
Yarın bildiririm canım ben de o kadar iri olur mu bende merak ediyorum :)
evet canım ya bizim günlerimiz de aynı olduğu için hatırlıyorum hatta bizim kilolalr bile aynı gidiyordu sanki. gerçi ben aldım başımı gidiyorum. 59 la kalmıştım 77 oldum 18 kg oldum. 20 yle tamamlıcam heralde.
sıkma canını sonuçta biz aynı besleniyoruz. senin de haftasıyla uyumlu sayılır. benim bebik 2 hafta önce 35+2 ydi galiba 2850ydi. 10 gün önde demişti dr. daha önce hep 2 hafta önde çıkıyodu. yarım kg alıyodu hep. şimdi 250 gr almış 2 gün önde çıktı. benim canımı sıkan ben 2,5 kg almışım. her zamankinden fazla almışım yani. haftaya gittiğimizde daha az almış olmaz umarım. dr kızımı sordu o kaç kg doğdu diye. 3500 dedim. bu da öyle olur dedi. 2 haftada 400 gr alması lazım öyle olması için. dediğin gibi hata payı da oluyor.
önce biraz canım sıkıldı. sonra renkli usg de izledik biraz moralim yerine geldi :) her seferinde renklide bakıyo dr ama benim utangaç kızım elleriyle yüzünü kapatıyodu hep. dün ilk defa çok net gördük. hatta 4 tane foto verdi dr. burnu fındık gibi aynı ablasına benzettim :) hele bi karede elini yalıyordu öyle tatlıydı kii :)
günaydın kızlar,
@ayseduzler canım Allah yardımcın olsun. iki ayetel kürsi okudum sizin için, biri bebeğe biri sana. Allah kurtarsın ikinizi de. . bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
evet canım ben de :)
ben de senin gibi gizliden maillerime bakıyorum hala... işi devrettiğim arkadaşın ALlah yardımcısı olsun hem kendi işi hem benim işim nası yetişcek bakalım.
ben dün rapor yazdırmak için hastaneye gittim kızlar. doğum katını gezdim. bakım hemşiresi bana odayı ve bebek bakım için hazırladıkları camlı odayı gezdirdi.
camlı odayı anlatırken işte siz henüz gelmemiş olacaksınız, biz bebeğinizi alıp giydiricez burda, aileniz izlicek vs anlatırken gözlerim doldu..
bebek bezi, ya da kendim için bez götürmeme gerek yokmuş
ayrıca biberon emzik pompa vs de istemedi.
ben evde hazır tutacağım bunları gerekirse ev yakın eşime aldırırım.
güya bebek dostu hastane oldukları için emzirmeye çalışcaklarmış
ayrıca normal doğum mu yoğunlukta, sezaryen mi dedim.
normal daha yoğun, anneler artık daha dayanıksız. az bi zorlansınlar hemen sezaryene dönmek istiyorlar dedi hemşire
Bende bu aralar sutli nescafeye sardim
Sagol cnm esime söyleyeyim bepanten filan alsin gelir birazdan of ben ne sakarim ya yemege nane dökeyim derken kavanoz elimden kaydi tutayim derken cooosss diye tencereye yapistim derimi aldi tencere resmen.Sılverdinin zarari olur mu ki gebelikte?canım hemen silverdin sür bepanthen evde yoksa en yakın eczaneden cık al canım buzla geçmiyor saatlerce de tutsan sızısı cok fena biliorum silverdin çok ii etkili almalısın hemen kuzum geçmiş olsun ..
Off bende kısa sürede acıkıyorum hemensaat 1 gibi sofradan kalktım kızlar üstelik doyana kadar yedim. gelin görün ki şu anda açım. saat 4 bile olmadı daha. 1 elma yiyim bari biraz idare eder beni belki. nolcak bu halim bilmem sürekli yemek düşünür oldum
Canım haftamız aynı benimde Rahmimde bıçak gibi sızı oluyor . Normal olduğunu söyledi DrKizlarr cvp lutfe nn
Canım bepanten falan varsa sur ama iz için kantoron yağını tavsıye ederim . Hemen topluyor yarayıKizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde
. Yok canım bi kere yap yeter . Erken yapmaktaki amaç bi an önce herkesi toplu karşılama .. Sonuçta insanlar görmeye hemen geliyor . Sen Mevlüt'ü ne kadar kısa vadede tutarsan herkesi topluca çıkarırsın aradan .. Bence kıyafet olarak da abartısız sık olmak gerek .. Pant bluz yada kumas dizde elbiseevet yakın bi zamanda yapmak da mantıklı. 40 ı gelince yeniden bişey mi yapmak gerekecek bu durumda.
ne giyeceksiniz abiye mi klasik mi kot mu. kumaş el bise mi
hımmm iyi fikir : )
dogum oncesi kac gr demişlerdi ?
bende 20 kg oldum bebik de 3000 diyebiliriz. sana normal mi dediler ?
hayırlı olsun. medicalparkı mı dolastın ? ben de bezle doldurmuşum bugun tekrar actık da annemle . en iyisi cıkarayım ben onları geri. biberon felan da koymayı dusunmustum cıkarayım mı. hastane susleme su bu için ne dediler? bu arada göztepede dogan bebeklere siteden hergun bakıyorum hepsi nerdeyse sectio yazıyor yani sezeryan . ayda 1 bebek normal gozukuyor. anlamadım ben. gerçekten takip et gecmişe git hergun tarihlere gore dogan bebekleri kontrol ediyorum. hep sectio yazıyor dogum seklinde. sinir yaptım. bebek odası 10. katta mı
O ne girtlak ayol nerene yiyosun okdray canım elma tarçın olayı süper onu yapiim ben dozunu ayarlarsam bi de ii olacak 1 yerine 5 elmadan yapmam inşbende almıodum ama bu hafta bi tuhafım 2 bardak kolayı diktim kafama eşim şokta , yalvardım nerdeyse 3.bardak için sakladı nese aynı akşam cips nutella meyve sınırsız yedim misafirler üzüldü bu kadar iştahlı olmama .. bi de şmdi yeni başladı yatmadan ekmek kaşar yiorum sanki yeni uyanmışım gibi sonumu ii görmüyorum buarada 2 lt gibi su içiorum her gün yogurt peynir ve 1 -2 bardak süt .. hem bebiş büyüyor hem ben buarada yürüyüşten döner mi diosun yürüorum ama etkisi yok iş ev yarım saat dönüşte yürüdüğüm oluyor bi de hızlanıorum saf gibi nefes nefese kalıorum sora bu aksam hareket yapcam yarın son günüm ztn iş yerinde artık yat kalk çömel fln denicem dr şaşırsın %2 döner ne demek ya o %2-3 ü nerden çıkardı bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?