2014 Aralık Anneleri

canım benimde göbeğim öle ne indi ne Yusuf bey döndü ... kocaman ve sipsivri herkes neden işe geliosun sorusunu 83409 kez soruyor yarın son neyse ki ..
O erkek olduğundan bizimki yayık pek son ayda olduğu bile belli değil bide yukarda olunca hiç doğmayacakmış gibi sanki.
Ayakları aşağıdaymış bu saatten sonra nasil dönecekler fikrim yok. Gerçi annemin işine geliyor sezryn istiyor. Benim doğumumda epey zorlanmışta.

Ohh cok sevindim canim ben de ordan almayi düşünüyorum. Bebek cikolatasini hangisinden aldin canim?

izin güzelmiş kızlar, Allah hala çalışanlara yardımcı olsun.
uyandım tembellik edebiliyorum.
sallana sallana kahvaltı hazırlıcam şimdi kendime

oleyy napsam diye çıldırıyorum bi sürü sey olup zman da olunca hangisini yapsam ne yapsam uyusam mı diye duusnuyor insan.

evet hastanede siteye foto koyuyolar herhalde dogunca giydirince koyuyorlardır. biz de foto cektiririz ama biz hastanede oldukca daha cok foto cekeriz kendimizi. sonradan cicileri giydirsek de. hastanedeki fotosunda medicalpark yazsın istemiyorum. :/ bence sen de oyle yapma. ilkin giydirmese de veriyorlar m ı acaba hastane cıkısını . sade lohusa serbeti ikramları varmıs sanırım baska bişey yok . sana normal ya da sezeryan bişey dediler mi.

Merhaba hamişler :) bugünkü ilk sorum şu bebek Doğunca giydirmek için ben 10lu takım koydum ama hepsini giydirmeyecekler o yüzden ayırayım diyorum tecrübeli anneler ne vereyim ebelere ne giydiriyorlar

hakkaten bugun baktım da o takımda
kısa kollu iç body var,
bi iç yumus üst zıbın var ince
bi dış penye ust zıbın penye kurvaze gibi
bi pijama
bi tulum

bunların hepsini birden giydiremezlerki 3 kat oluyo. hangisini giydirirler ?

canım hamişlerin duası kabul olurmuş, inşallah tez zamanda kurtulursunnn.

Kizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde

geçmiş olsun tencereyle ne işin vardı ya üff cok fena , ben de gecen ayagıma sandalye dusurdum parmagım morardı zaten zor yuruyodum iyice berbatlastım. neyse geçer Allah güç kuvvet versin

Dene bi bakalım canım, iyi haberlerini bekliyoruz
Ne zaman doktora gideceksin tekrar

Ben de bir ara bakmistim canım gerçekten sezaryen yoğundu sitede
Benim tanıdığım mehtap hanimin bi hastası 2 doğumunu da normal yaptı
Başka biri mehtap hanim da bebek dönmedi diye sezaryen yaptı
Jale hanımın bir hastası kendi isteğiyle sezaryen oldu
Bakalım biz nolcaz
Evet 10.katta, ilgileniyorlar baya
Oda suslemesi sormak aklıma gelmedi
Ben bezleri cikarayim diyorum veriyorlarmis, gerekirse eve gelir alır eşim

halbuki içinde firtnalar kopuyo :)) ayy ben hic korseye tahammülüm yok yaa mecbur kullanicaz zaten doktora sorucam nezamab spora baslayabilirim diye hemen en kisa zamanda baslicam

Ptsi gidicem kontrole o zaman söyler heralde birşeyler
Nstye gircem ve cati muayenesi olcam o gün, sen bida Ne zaman gidiyorsun

bebekprenses bak imzanda ne yazıyor

"Bebeğiniz artık otomatik bir şekilde ışık kaynağına doğru dönüyor. Yönelme tepkisi olarak adlandırılan bu refleks bebeğinizin bulunduğu ortamın daha fazla farkına varması konusundaki pratik çalışması, egzersizdir. Kan hacmindeki artışa rağmen sağlıklı bir hamilelik sürecinde kan basıncında ölçülen çok küçük bir artış olur."

chocolate canım benimde elim yanmıştı.sağlık ocağındaki hemşire yanığın olursa una sok hemen dedii .dene istersen canım

Benimki de oyle. Hic dusecek gibi degil. Biraz biseyler de yiyince tam patlsyacak gibi oluyorum yoruluyorum resmen yemek yerken. Gerci benim planli sezeryan olacagi icin dusmesine de gerek yok.

Off bu kaynanalar nedir yaa. bizimkide hergün ariyo sagolsun ama kadini bizim eve sokamiyoruz yaa sürekli kendi kaynanasini bahane ediyo. bebegim var diyo. bakalim bizim bebek dogduktan sonra nasil gelecek. gelip minciklamaya nasil vakit bulcak? gecen hastaneye gelmisti bu erken dogum riskimin olduğu dönemlerde. bende dedim egerki erken dogar ve eve çıkmasına musade ederlerse uzunca bi sure misafir istemiyorum cocuk zaten erken gelmis bide sacmasapan millet bebek görecek keyiflenecek diye mikrop kapmasini göze alamam dedim. benim annemde yanımızda. kayinvalidem diyoki ama cokta buldumcuk olmak iyi değil dimi dunurum diyo annemide destek almaya calisiyo. vallai dedim bu tarz seyler yasadikca oglum gözümde dahada kıymetleniyo kaldiki oglun dahada buldumcuk haberin olsun dedim :)) vallai kimse kusurabakmasin hic yalan soyliycek halim yok cok fena buldumcukum simdiden. benden baska kimse dokunsun istemiyorum heleki yaslilar dokunsun hic istemiyorum. esimin babaanesi wcden cikiyo elini yikamiyo dislerini çıkartıp takarken elini yikamiyo bende takintili insanim napiym yani. esim bu iyi hali eskiden idrar kokardi babaannem yanina yaklasamazdik diyo. allah askina haksizmiyim ben nasıl birakiym kayınvalideme ayni evdeler sonucta.

canım yazıo da hala kafası göğsümün altında .. ittirio bi de fenaaaa bu cocukkkk cok yakısıklı haydutum dönnnnnn noooluurr duyy beni .. ..

ayyy zor be .. herkesin derdi başka .. valla bize bolca sabır lazım o süreçte Allah hepimize kolaylık versin haklısın sen kuzum ayrıca o ne biçim laf ya bende elini yıkasa da eve gelen herkesin bebeği öpmesini istemiorum ne gereksiz ya yenidoğan o .. tüm mikroplara açık .. bi de kitap okucam şu sapıklık olayları arttı çocuğumuz herkesi öpmesin herkesin kucağına gitmesin bu çok önemli..ayşe arman biriyle roportaj yapmıstı 50 yaşında emekli komşuları sitede tüm cocuklara sapıklık yapan bi adamla .. allah korusun herkesin yavrusunu cidden türkiye nereye gidio diorum bazen

canım ya vedud çek kadına da hiç bulaşma o zaman daa ii oluyor bence ..
Yok canım o biliyo benım ters yanımı cok ıyı. Cokta yaşattım ona. Saygıyı haketmeyene aska saygı gostermem ben. Beni üzeni on kat üzerim. Eskı halımı özlemiş belli bı terslık gösterım ozaman uzun süre sesını cıkaramıyo. Ama ben sakınleşince bikaç ay gecınce yıne eskıye sönuyo. Arada burnundan getrmek lazım herseyı öyle insan oluyolar çünkü.

DuyguS87

Canim senin bebis kanala girmis mi? Comel kalk demissin inmesine yardimci diye. Baska ne yapmak gerekir? O kadar yuruyorum kanala girmedi kafasi. Bi de sancilarim artti. Dogum baslayacak da bebis inmeyecek diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…