- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
O erkek olduğundancanım benimde göbeğim öle ne indi ne Yusuf bey döndü ... kocaman ve sipsivri herkes neden işe geliosun sorusunu 83409 kez soruyor yarın son neyse ki ..
Bayıldım bunaen son kapıyı çekip çıkarsın sen de :) ( kasım annelerinde biri yapmıştı böyle bi espri çok hoşuma gitmişti)
Ohh cok sevindim canim ben de ordan almayi düşünüyorum. Bebek cikolatasini hangisinden aldin canim?Kizlar merak edenler vardi haci serifden bebek cikolatasi, lokum, lohusa sekeri siparis vermistim, bide ceviz ezmesi:)) az once geldi gayet guzel paketleyip gondermisler ama lokumu karisik lokum soylemistim antep fistiklisi disinda diger lokum cesitlerini begenmedim bana cok sert geldi kayis gibi. Ama digerleri gayet guzel, memnun kaldim. @kgokce ozellikle bana haber ver demistim sana duyrulur:)
izin güzelmiş kızlar, Allah hala çalışanlara yardımcı olsun.
uyandım tembellik edebiliyorum.
sallana sallana kahvaltı hazırlıcam şimdi kendime
bu aradaneverthemummy ben hastanedeki bakım hemşiresine daha güzel olan kıyafeti mi ilk gün giyse yoksa daha az beğendiğimizi mi dedim. ilk gün en güzel olanı giymesin dedi.
ama benim fikrime göre de bütün önemli kişiler ilk gün gelir, fotolar ilk gün çekilir. sanırım ben en güzel olan hastane çıkışını ilk gün giydireceğim.
başka bir seçenek de bizim hastane de tulum veriyormuş ilk başta istersek. acaba ilk onu giydirsek böylelikle en leke olacak birkaç saati hastane tulumu ile atlatsa sonra mı beğendiğimiz hastane çıkışlarını giydirsek...
bir de tek derdimiz bu olsa keşke.
inşallah sağlıkla doğuma gideriz, bebeklerimiz sağlıklı olur da bunları düşünecek vakit ve fırsat olur.
Allahım sen hepimize sağlık ver amin
Merhaba hamişler :) bugünkü ilk sorum şu bebek Doğunca giydirmek için ben 10lu takım koydum ama hepsini giydirmeyecekler o yüzden ayırayım diyorum tecrübeli anneler ne vereyim ebelere ne giydiriyorlar
Sagol canim hic mecalim yok...acim cunku altincI gun bugun uc kilodan fazla verdim...elim ayagim tutmuyor...kv gelmedi tam bilet alirken esim engelledi..yapilcak hiccc bisi yok zaten.bakima Ihtiyac olincak bi durumda degilim esim herseyi hallediyor...bende zaten su ve cayla yasiom yani yatip yatip uyuyom...muslumanin musluman kardesine yaptigi dua kabul olur o yuzden dua istiyorum herkesten..
Kizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde
kızzzzzlaaaaar bebeği hala dönmeyeeeenn güzell anne adaylarııııı
bunu okuyun kk da buldumm
↑
bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen
hayırlı olsun. medicalparkı mı dolastın ? ben de bezle doldurmuşum bugun tekrar actık da annemle . en iyisi cıkarayım ben onları geri. biberon felan da koymayı dusunmustum cıkarayım mı. hastane susleme su bu için ne dediler? bu arada göztepede dogan bebeklere siteden hergun bakıyorum hepsi nerdeyse sectio yazıyor yani sezeryan . ayda 1 bebek normal gozukuyor. anlamadım ben. gerçekten takip et gecmişe git hergun tarihlere gore dogan bebekleri kontrol ediyorum. hep sectio yazıyor dogum seklinde. sinir yaptım. bebek odası 10. katta mı
halbuki içinde firtnalar kopuyo :)) ayy ben hic korseye tahammülüm yok yaa mecbur kullanicaz zaten doktora sorucam nezamab spora baslayabilirim diye hemen en kisa zamanda baslicamhahahahah :)
çok arabesk bi arkadaşmış mevlitte abiye.. ben kızımın mevlidinde diz üstü siyah kalem etek tarzında dümdüz bi elbise giymiştim. içine de korse. herkes çok zayıflamışsın demişti :)
O ne girtlak ayol nerene yiyosun okdr
elma 5 tanede yesen bisey olmaz yediklerinden daha masum
Sagol cnm esime söyleyeyim bepanten filan alsin gelir birazdan of ben ne sakarim ya yemege nane dökeyim derken kavanoz elimden kaydi tutayim derken cooosss diye tencereye yapistim derimi aldi tencere resmen.Sılverdinin zarari olur mu ki gebelikte?
oleyy napsam diye çıldırıyorum bi sürü sey olup zman da olunca hangisini yapsam ne yapsam uyusam mı diye duusnuyor insan.
evet hastanede siteye foto koyuyolar herhalde dogunca giydirince koyuyorlardır. biz de foto cektiririz ama biz hastanede oldukca daha cok foto cekeriz kendimizi. sonradan cicileri giydirsek de. hastanedeki fotosunda medicalpark yazsın istemiyorum. :/ bence sen de oyle yapma. ilkin giydirmese de veriyorlar m ı acaba hastane cıkısını . sade lohusa serbeti ikramları varmıs sanırım baska bişey yok . sana normal ya da sezeryan bişey dediler mi
geçmiş olsun tencereyle ne işin vardı ya üff cok fena , ben de gecen ayagıma sandalye dusurdum parmagım morardı zaten zor yuruyodum iyice berbatlastım. neyse geçer Allah güç kuvvet versin
chocolate canım benimde elim yanmıştı.sağlık ocağındaki hemşire yanığın olursa una sok hemen dedii .dene istersen canımoleyy napsam diye çıldırıyorum bi sürü sey olup zman da olunca hangisini yapsam ne yapsam uyusam mı diye duusnuyor insan.
evet hastanede siteye foto koyuyolar herhalde dogunca giydirince koyuyorlardır. biz de foto cektiririz ama biz hastanede oldukca daha cok foto cekeriz kendimizi. sonradan cicileri giydirsek de. hastanedeki fotosunda medicalpark yazsın istemiyorum. :/ bence sen de oyle yapma. ilkin giydirmese de veriyorlar m ı acaba hastane cıkısını . sade lohusa serbeti ikramları varmıs sanırım baska bişey yok . sana normal ya da sezeryan bişey dediler mi.
hakkaten bugun baktım da o takımda
kısa kollu iç body var,
bi iç yumus üst zıbın var ince
bi dış penye ust zıbın penye kurvaze gibi
bi pijama
bi tulum
bunların hepsini birden giydiremezlerki 3 kat oluyo. hangisini giydirirler ?
canım hamişlerin duası kabul olurmuş, inşallah tez zamanda kurtulursunnn.
geçmiş olsun tencereyle ne işin vardı ya üff cok fena , ben de gecen ayagıma sandalye dusurdum parmagım morardı zaten zor yuruyodum iyice berbatlastım. neyse geçer Allah güç kuvvet versin
Dene bi bakalım canım, iyi haberlerini bekliyoruz
Ne zaman doktora gideceksin tekrar
Benim 7.ayda kanamam olunca girmiştik bir kezcumartesi 10:45 te randevumuz canım , nst ye giriyoruz di mi artık her hafta nasıl oluyor
Benimki de oyle. Hic dusecek gibi degil. Biraz biseyler de yiyince tam patlsyacak gibi oluyorum yoruluyorum resmen yemek yerken. Gerci benim planli sezeryan olacagi icin dusmesine de gerek yok.ohh göbişler inmeye başlamış kızlar. 1-2 hafta içince bolca doğum olur gibime geliyor :) sağlıkla olsun inşallah hepsi. benim göbeğim göğsüme yapışık gibi hala, 40 haftayı doldururum muhtemelen. siz gidin ben buralara bakarım
bebekprenses bak imzanda ne yazıyor
"Bebeğiniz artık otomatik bir şekilde ışık kaynağına doğru dönüyor. Yönelme tepkisi olarak adlandırılan bu refleks bebeğinizin bulunduğu ortamın daha fazla farkına varması konusundaki pratik çalışması, egzersizdir. Kan hacmindeki artışa rağmen sağlıklı bir hamilelik sürecinde kan basıncında ölçülen çok küçük bir artış olur."
Off bu kaynanalar nedir yaa. bizimkide hergün ariyo sagolsun ama kadini bizim eve sokamiyoruz yaa sürekli kendi kaynanasini bahane ediyo. bebegim var diyo. bakalim bizim bebek dogduktan sonra nasil gelecek. gelip minciklamaya nasil vakit bulcak? gecen hastaneye gelmisti bu erken dogum riskimin olduğu dönemlerde. bende dedim egerki erken dogar ve eve çıkmasına musade ederlerse uzunca bi sure misafir istemiyorum cocuk zaten erken gelmis bide sacmasapan millet bebek görecek keyiflenecek diye mikrop kapmasini göze alamam dedim. benim annemde yanımızda. kayinvalidem diyoki ama cokta buldumcuk olmak iyi değil dimi dunurum diyo annemide destek almaya calisiyo. vallai dedim bu tarz seyler yasadikca oglum gözümde dahada kıymetleniyo kaldiki oglun dahada buldumcuk haberin olsun dedim :)) vallai kimse kusurabakmasin hic yalan soyliycek halim yok cok fena buldumcukum simdiden. benden baska kimse dokunsun istemiyorum heleki yaslilar dokunsun hic istemiyorum. esimin babaanesi wcden cikiyo elini yikamiyo dislerini çıkartıp takarken elini yikamiyo bende takintili insanim napiym yani. esim bu iyi hali eskiden idrar kokardi babaannem yanina yaklasamazdik diyo. allah askina haksizmiyim bennasıl birakiym kayınvalideme ayni evdeler sonucta.
Yok canım o biliyo benım ters yanımı cok ıyı. Cokta yaşattım ona. Saygıyı haketmeyene aska saygı gostermem ben. Beni üzeni on kat üzerim. Eskı halımı özlemiş belli bı terslık gösterım ozaman uzun süre sesını cıkaramıyo. Ama ben sakınleşince bikaç ay gecınce yıne eskıye sönuyo. Arada burnundan getrmek lazım herseyı öyle insan oluyolar çünkü.canım ya vedud çek kadına da hiç bulaşma o zaman daa ii oluyor bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?