2014 Aralık Anneleri

ben oglum gelsin gereken ayari vericem canim kendimi sıkıntıya sokup sütümun gelmesini etkilenmesindense kimin kalbi kiriliyosa kirilsin napiym yani. bi kadin olarak karsimdaki beni anlamiyosa yapacka bisi yok. deliriyorun zaten bizde cocuk büyüttük modlarına o senin cocugun bu benim çocuğum. cok istiyosan buldumcuk oldugumu düşünüyosan dogur bitane sabah aksam mincir öp milletede öptür ama benim oglumda bunu yapacak kisinin alnini karislarim evet o egitimi vericez cocuklarimiza babaların kiz cocuklarina el sakasi bile yapmasi yanlismis biyerde okumustum ve cinsel bolgelere sevimli isimler takmakta cok yanlismis oyuncak gibi görüp cocuklarin degisik algilamasina sebep oluyomus. erkek cocuklarinada kizlarada kesinlikle o bölgelerinin özel oldugu ogretilmeliymis.

Kızlar bugün gecelik aldım 26 tl Madam coco da indirimden. Normalde çok Pahalı oluyor. Ben gecelik te kullanmıyorum evde hiç yok. Sezeryandan sonra giyerim artık Efil efil. Almayan varsa bilgisine.. Benimki pudra pembe beyaz puantıyeli

bacımm acil şifalarrr.... rabbim tez vakitte toparlanmanı nasip etsin.. dualarım senle bacım.. sende yattığın yerden 422 tane ya şafi ismi celilini çek acil şifalar bacımm

Kizlarrrr bugün yaglanirken bir baktim ki karnim bayagi asagi inmis sanki kücülmüste.Korktum.Gögsümün alti bombos hafif bastirdim bosluk var sadece.Ne demek oluyo buuuu normal miiii
bende öyleyimmm bir karış inmiş resmennn

amann bu kv ler 5 dkk bulsalar dolduruyolar oğullarını... amann ne diyimmm gıcık oldum
prensescimmm şimdi karanlık bir odadaa yat üstüne yorganını al ayır bacaklarını ve eşinde vajina bölgene ışık tuttsunnn 5 dkk öyle kal... komik gülme krizine girebilirsin ama işe yarayan bir teknik.... yusufçuk dönebilir... ha bebeğin uyumadığı bir anda başla bu egzersizeee 3 gün yap hoppppp döner inşallahh yabancı bir kaynakta okudum ve benimde 34 de dönmemişti35 de dönmüş olduuu...

Kizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde
amaninnnnnnnnnnn nasılsın bacım şimdi.. çok mu yaktınn ah bu sakarlıklarımız hamilelik sakarlığı bende çok yaptımm...ama feci olmuşşş senin bacımmm

sağol hemşom veriyom siparişi sağol

Kizlar kasiklarim yaniyo adeta ve agriyo. Catim da bugun fazla agriyo. Acaba bebisim kanala mi giriyo?

kgokce
canim senin bidik kanala girdi mi ki karnin asagi indi? Bnm girmedi daha ama biraz asagi indi karnim. Bi de karnimin ustu resmen bos. Elimle bastiriyorum da yumusacik iceri giriyo hemn karnim. Senin de mi boyle?

Off kizlar valla benim doguma kaldi 5 gun bana gun yaklastikca daral basiyor cok tırsıyorum ben ya
sezeryanında bu yanı kötü gün beklıyorsun .. normalde bi anda oluyo belki .. tırsma diycem de bende basıma ne gelecegimi bilmediğimden tedirginim .. sizin haricinizde kimseyle dogum anı hakknda konusmuorum

Ben en sade madlen olanindan aldim cnm kutusu falan şık.36 li sanirim
bende hastanede lokum ıkram ederım dıyordum , kurdanla suslu sekilde ama içime sınmedi son zamanlarda odada acıkta kalacak falan hastane hali herkesin midesi almaz .. hacıserif madlenler benımde kafama yattı baya .. 36lık bende sipariş vericem .. lokumu evde falan yaparım belki ambalajlı çikolata daha mantıklı geldi

sezeryanında bu yanı kötü gün beklıyorsun .. normalde bi anda oluyo belki .. tırsma diycem de bende basıma ne gelecegimi bilmediğimden tedirginim .. sizin haricinizde kimseyle dogum anı hakknda konusmuorum
Bilmemen daha iyi ben bildigim icin korkuyorum ilkinde bukadar tırsmamistım

Bilmemen daha iyi ben bildigim icin korkuyorum ilkinde bukadar tırsmamistım
hımm senin ilk değil .. bendeki direkt cahil cesareti . dogumla ilgili konusmaya bile dayanamıyorum zaten basıma ne gleecegini bilmiyorum ve herkesin dogum hıkayesi cok farklı .

Ben
Ben hastaneye magnet yaptirmistim ondan, cikolata, kurupasta, bide lohusa şerbeti yapip goturmeyi dusunuyorum. Esse de çok şık indirimli kucuk sekilli sürahiler vardi yarin cikabilirsem ondan alicam, serbetide ona koyarim. Evde kahvenin yaninda verilen kucuk su bardaklarindan var onla birlikte veririz gelenlere diye dusundum.

hımm senin ilk değil .. bendeki direkt cahil cesareti . dogumla ilgili konusmaya bile dayanamıyorum zaten basıma ne gleecegini bilmiyorum ve herkesin dogum hıkayesi cok farklı .
Canim bende panikatak var ondan kaynakli benim korkularim, doktorda ısrarla spinal dedi bakalim umarim yine dogum sırasında carpıntım olmaz en cok ondan korkuyorum, bir anda carpinti ve nefes alamama oluyor bende..

guzel düşünmüşsünüz canım ..logusa serbeti ikramını cok begenıyorum bende.. gelenınız cok olursa cam bardak yerıne mika logusa bardakları var düşünebilirsiniz .. bizim cok gelenımız olmayacagından ıkram işinin üstüne cok düşemedim sadece kendimi ii hissedeyım diye lokum yerıne hacıserıf çikolata ,lavanta kesemız var , bide minik şeker kovalarımız olacak ..

kgokce
canim senin bidik kanala girdi mi ki karnin asagi indi? Bnm girmedi daha ama biraz asagi indi karnim. Bi de karnimin ustu resmen bos. Elimle bastiriyorum da yumusacik iceri giriyo hemn karnim. Senin de mi boyle?
bu pazartesi henüz tam kanala girmemişti.. dönmüş öylece duruyorduuu..yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr yazarım yine
Off kizlar valla benim doguma kaldi 5 gun bana gun yaklastikca daral basiyor cok tırsıyorum ben ya
oyyy hemşom oyyyyy allahım sıkıntını alsınnn... güzel düşün sen 2.kez anne olucan üstelik, evel allah üstesinden gelecenn bacımm... relakss

Ewt şeker kovalari ve lavantayida eve gelenler icin dusunuyorum ama artik onlari dogumdan sonra yaptiririm.

Canim benim keske relaks olabilsem valla gece ruyalarima girer oldu, uykularim kaciyor off off..

Kızlar bix şimdi 36 haftalık olduk. taM olarak kac aylık oluyo bebişim
Benim bildiğime göre 36. haftadan sonra son aya girmiş oluyorsun.
Ama şimdi 10. ay muhabbeti var ya o yüzden benim aklım karışıyor biraz. Annemde bana soruyor, 9. ay de geç dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…