Insallah normal istiyorum canim. Sezeryani dötüm yemiyiiiCanım seninle günlerimiz aynı ben heyecanlanmaya başladım. Sen sezeryan mi normal mi düşünüyorsun?
ben oglum gelsin gereken ayari vericem canim kendimi sıkıntıya sokup sütümun gelmesini etkilenmesindense kimin kalbi kiriliyosa kirilsin napiym yani. bi kadin olarak karsimdaki beni anlamiyosa yapacka bisi yok. deliriyorun zaten bizde cocuk büyüttük modlarına o senin cocugun bu benim çocuğum. cok istiyosan buldumcuk oldugumu düşünüyosan dogur bitane sabah aksam mincir öp milletede öptür ama benim oglumda bunu yapacak kisinin alnini karislarimayyy zor be .. herkesin derdi başka .. valla bize bolca sabır lazım o süreçte Allah hepimize kolaylık versin haklısın sen kuzum ayrıca o ne biçim laf ya bende elini yıkasa da eve gelen herkesin bebeği öpmesini istemiorum ne gereksiz ya yenidoğan o .. tüm mikroplara açık .. bi de kitap okucam şu sapıklık olayları arttı çocuğumuz herkesi öpmesin herkesin kucağına gitmesin bu çok önemli..ayşe arman biriyle roportaj yapmıstı 50 yaşında emekli komşuları sitede tüm cocuklara sapıklık yapan bi adamla .. allah korusun herkesin yavrusunu cidden türkiye nereye gidio diorum bazen
bacımm acil şifalarrr.... rabbim tez vakitte toparlanmanı nasip etsin.. dualarım senle bacım.. sende yattığın yerden 422 tane ya şafi ismi celilini çek acil şifalar bacımmSagol canim hic mecalim yok...acim cunku altincI gun bugun uc kilodan fazla verdim...elim ayagim tutmuyor...kv gelmedi tam bilet alirken esim engelledi..yapilcak hiccc bisi yok zaten.bakima Ihtiyac olincak bi durumda degilim esim herseyi hallediyor...bende zaten su ve cayla yasiom yani yatip yatip uyuyom...muslumanin musluman kardesine yaptigi dua kabul olur o yuzden dua istiyorum herkesten..
bende öyleyimmm bir karış inmiş resmennnKizlarrrr bugün yaglanirken bir baktim ki karnim bayagi asagi inmis sanki kücülmüste.Korktum.Gögsümün alti bombos hafif bastirdim bosluk var sadece.Ne demek oluyo buuuu normal miiii
amann bu kv ler 5 dkk bulsalar dolduruyolar oğullarını... amann ne diyimmm gıcık oldumKızlar dün eşimle tartıştık. Anlatim sizede kim haklı soyleyın.şimdi ailemizin yanına gıttık karşıya annesıne ugradık calışıyo cunku. Arabayı oraya bırakıp az asada bebek magazası vardı oraya ındık ablamda yanımızda. İşimz bıttı kapıda eşimin ıkı dklık yerden arabayı alıp gelmesını beklıyoruz. Nerdeyse 20 dk oldu eşim yok. Arabayla annesının çalıştıgı yer arasında 2 dk var yanı. Geldı bu ben tabı sinirlendm nerde kaldn dıye sakınce sordum oda bagrdı geldik işte nevar. Anneme ugradım yine dedı. İlk deda boyle bagrdı hemde ablamn yannda. O bagrın a bende açtım agzımı. Kesın o kadın bişey dedı yıne ona. Nefret edıyorum ailesındsn nefret.benm yanmdayken 5 dk durdu annesının yannda. Ben yokken 20 dk bekledım. Ne konuştular naptılar cok merak edıyorum. Konuşmuyorum şuanda içim içimi yıyo resmen
prensescimmm şimdi karanlık bir odadaa yat üstüne yorganını al ayır bacaklarını ve eşinde vajina bölgene ışık tuttsunnn 5 dkk öyle kal... komik gülme krizine girebilirsin ama işe yarayan bir teknik.... yusufçuk dönebilir... ha bebeğin uyumadığı bir anda başla bu egzersizeee 3 gün yap hoppppp döner inşallahhkızzzzzlaaaaar bebeği hala dönmeyeeeenn güzell anne adaylarııııı
bunu okuyun kk da buldumm
↑
bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen
amaninnnnnnnnnnn nasılsın bacım şimdi.. çok mu yaktınn ah bu sakarlıklarımız hamilelik sakarlığı bende çok yaptımm...ama feci olmuşşş senin bacımmmKizlar kolum yandi tencereye yapistim ne sürsemmm kaniyo resmen derisi kalktiiii uff kimse de yok evde
sağol hemşom veriyom siparişi sağolKizlar merak edenler vardi haci serifden bebek cikolatasi, lokum, lohusa sekeri siparis vermistim, bide ceviz ezmesi:)) az once geldi gayet guzel paketleyip gondermisler ama lokumu karisik lokum soylemistim antep fistiklisi disinda diger lokum cesitlerini begenmedim bana cok sert geldi kayis gibi. Ama digerleri gayet guzel, memnun kaldim.kgokce ozellikle bana haber ver demistim sana duyrulur:)
Ben en sade madlen olanindan aldim cnm kutusu falan şık.36 li sanirimOhh cok sevindim canim ben de ordan almayi düşünüyorum. Bebek cikolatasini hangisinden aldin canim?
sezeryanında bu yanı kötü gün beklıyorsun .. normalde bi anda oluyo belki .. tırsma diycem de bende basıma ne gelecegimi bilmediğimden tedirginim .. sizin haricinizde kimseyle dogum anı hakknda konusmuorumOff kizlar valla benim doguma kaldi 5 gun bana gun yaklastikca daral basiyor cok tırsıyorum ben ya
bende hastanede lokum ıkram ederım dıyordum , kurdanla suslu sekilde ama içime sınmedi son zamanlarda odada acıkta kalacak falan hastane hali herkesin midesi almaz .. hacıserif madlenler benımde kafama yattı baya .. 36lık bende sipariş vericem .. lokumu evde falan yaparım belki ambalajlı çikolata daha mantıklı geldiBen en sade madlen olanindan aldim cnm kutusu falan şık.36 li sanirim
Bilmemen daha iyi ben bildigim icin korkuyorum ilkinde bukadar tırsmamistımsezeryanında bu yanı kötü gün beklıyorsun .. normalde bi anda oluyo belki .. tırsma diycem de bende basıma ne gelecegimi bilmediğimden tedirginim .. sizin haricinizde kimseyle dogum anı hakknda konusmuorum
hımm senin ilk değil .. bendeki direkt cahil cesareti . dogumla ilgili konusmaya bile dayanamıyorum zaten basıma ne gleecegini bilmiyorum ve herkesin dogum hıkayesi cok farklı .Bilmemen daha iyi ben bildigim icin korkuyorum ilkinde bukadar tırsmamistım
Ben hastaneye magnet yaptirmistim ondan, cikolata, kurupasta, bide lohusa şerbeti yapip goturmeyi dusunuyorum. Esse de çok şık indirimli kucuk sekilli sürahiler vardi yarin cikabilirsem ondan alicam, serbetide ona koyarim. Evde kahvenin yaninda verilen kucuk su bardaklarindan var onla birlikte veririz gelenlere diye dusundum.bende hastanede lokum ıkram ederım dıyordum , kurdanla suslu sekilde ama içime sınmedi son zamanlarda odada acıkta kalacak falan hastane hali herkesin midesi almaz .. hacıserif madlenler benımde kafama yattı baya .. 36lık bende sipariş vericem .. lokumu evde falan yaparım belki ambalajlı çikolata daha mantıklı geldi
Canim bende panikatak var ondan kaynakli benim korkularim, doktorda ısrarla spinal dedi bakalim umarim yine dogum sırasında carpıntım olmaz en cok ondan korkuyorum, bir anda carpinti ve nefes alamama oluyor bende..hımm senin ilk değil .. bendeki direkt cahil cesareti . dogumla ilgili konusmaya bile dayanamıyorum zaten basıma ne gleecegini bilmiyorum ve herkesin dogum hıkayesi cok farklı .
guzel düşünmüşsünüz canım ..logusa serbeti ikramını cok begenıyorum bende.. gelenınız cok olursa cam bardak yerıne mika logusa bardakları var düşünebilirsiniz .. bizim cok gelenımız olmayacagından ıkram işinin üstüne cok düşemedimBen
Ben hastaneye magnet yaptirmistim ondan, cikolata, kurupasta, bide lohusa şerbeti yapip goturmeyi dusunuyorum. Esse de çok şık indirimli kucuk sekilli sürahiler vardi yarin cikabilirsem ondan alicam, serbetide ona koyarim. Evde kahvenin yaninda verilen kucuk su bardaklarindan var onla birlikte veririz gelenlere diye dusundum.
bu pazartesi henüz tam kanala girmemişti.. dönmüş öylece duruyorduuu..yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr yazarım yinekgokce
canim senin bidik kanala girdi mi ki karnin asagi indi? Bnm girmedi daha ama biraz asagi indi karnim. Bi de karnimin ustu resmen bos. Elimle bastiriyorum da yumusacik iceri giriyo hemn karnim. Senin de mi boyle?
oyyy hemşom oyyyyy allahım sıkıntını alsınnn... güzel düşün sen 2.kez anne olucan üstelik, evel allah üstesinden gelecenn bacımm... relakssOff kizlar valla benim doguma kaldi 5 gun bana gun yaklastikca daral basiyor cok tırsıyorum ben ya
Ewt şeker kovalari ve lavantayida eve gelenler icin dusunuyorum ama artik onlari dogumdan sonra yaptiririm.guzel düşünmüşsünüz canım ..logusa serbeti ikramını cok begenıyorum bende.. gelenınız cok olursa cam bardak yerıne mika logusa bardakları var düşünebilirsiniz .. bizim cok gelenımız olmayacagından ıkram işinin üstüne cok düşemedimsadece kendimi ii hissedeyım diye lokum yerıne hacıserıf çikolata ,lavanta kesemız var , bide minik şeker kovalarımız olacak ..
Canim benim keske relaks olabilsem valla gece ruyalarima girer oldu, uykularim kaciyor off off..bu pazartesi henüz tam kanala girmemişti.. dönmüş öylece duruyorduuu..yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr yazarım yine
oyyy hemşom oyyyyy allahım sıkıntını alsınnn... güzel düşün sen 2.kez anne olucan üstelik, evel allah üstesinden gelecenn bacımm... relakss
Benim bildiğime göre 36. haftadan sonra son aya girmiş oluyorsun.Kızlar bix şimdi 36 haftalık olduk. taM olarak kac aylık oluyo bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?