2014 Aralık Anneleri

chocolate canım benimde elim yanmıştı.sağlık ocağındaki hemşire yanığın olursa una sok hemen dedii .dene istersen canım
kizlar cok sagolun hepiiniz akil vermissiniz iyi ki varsiniz bisey olunca hemen kosuyom buraya görmeden dost olduk valla Kolum biraz iyi simdi biraz acisi gecti bakalim tavsiyelerinizi uygularim sagolun. Ne sakarlik buu hamilelik yaa.Her yer nane oldu ona mi yanayim kolumun derisi tencereye yapismis ona miAllah baska dert vermesin napalim artik.Biraz daha dikkatli olmak lazim artik.Egil kalk elle sildim tüm yeri.Doguracam yakinda hala yerlerdeyim.Benim ki ondan cabuk döndü herhalde kizlar ben cok egil kalk yaparim.

babylove haklisin cnm valla senin yerinde olsam ben de stres olurdum.En azindan belirli bir günün var.Stres yapmamaya calis tatlim bebegini kucagina alip gelcen o ani düsün hep.Dua oku.Diger yavrundan da dua iste onlar melek dualari kabul olur.Ben sinifimdaki(1. Sinif) kiz ögrencimden dua isterdim bebek isterken.Ediyom ögretmenim derdi kuzum ya .Rabbim kabul etti sükür.Hayirlisiyla saglikla kucagimiza almamizi da nasip eder insallah.

İnsallah cnm hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim, bu arada sanada gecmisolsun cnm kimbilir nasil acimistir kolun yanik acisi cok fena

Kizlar hakikaten su bebek görme olati beni öyle bir geriyo ki. Agdaya gittigim kuaförde kiz dogum yapmisti esi de kuaför.Kuaföre filan getirdiler emzirdigi icin bir ara baska bir oadadaydi ama herkes görmek istemis bisey diyememisler.Cocuk idrar yolu enfeksiyonu filan oldu ateslendi doktor demis ki biri elini yikamadan ellemis tuvaletten cikip enfeksiyon kapmisKiyamam zor iyilesti bebiscik.Gelenler hemen almak istiyecek ben vermem diyecem papaz olacaz.Kayinvalidemin altinda 80 yasinda bir kadin var her görüste dogsun gelcez sevmeye deyip duruyo.Kücücük bebegin neyini sevcen.Delirecem yaaaAnnem de vermeyiz üzülme diyo ama sütten kesmezler beni sinirden insallah

İnsallah cnm hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim, bu arada sanada gecmisolsun cnm kimbilir nasil acimistir kolun yanik acisi cok fena
Ayy cnm evet baya bir yandi yerleri silerken agladim sinirimden ve acizligimden.Simdi daha iyi sükür.Rabbim kimseyi cehennem atesinde yakmasin bu yaniklara dayanamiyoruz.

Canım mevlüttede kuzın annesı bebegı kucagına aldı odaları dolaştrdı kimseye vermedı. Sonra odasına koydu. Kadınlar odaya doluştu. Sevmek için. Bende bagrdım minicık bebek cıkında hava alsın. Doldunuz odaya biraz buyusun oyle sevin diye. Bebegın annesı resmen minnetle baktı bana goz kırptı. Ayıp olmasın misafr dıye kimse bişey diyemiyo. Ben derim valla cocugumun saglıgı için yakarım gemilerı herkezde bilir huyumun pis oldugun

Hadi bkalim hayirlarla git gel.. bn de cuma gunu tekrar gidicem.

canım ben bi anlasam 1.63 üm 60 kg hamiş kaldım gece 79 sabah 77 çıktım .. fena yiorum iştahım en başından böle .. çok çıkardım ilk 5 ay ama kilo da aldım hiç vermedim ..

Olsun yemene dikkat edersen son ay kg alinmiyomus. Cok aciklik hissettigin zmn hafif seylerle doldur mideni istahini koreltsin en azindan. Bende 60la kaldim 69dum en son 1 ay once sonra bida bakmadim. Verilir ya sende cok abarti almamissin.

Kizlar midem bulaniyo bi tuhafim yaa

Bnm de midem bulaniyo bu aralar. Ozellkle sabahlari kusacak gibi oluyorum. Bi de cok yaniyo midem. Agzima aci su geliyo. Karnim biraz indi ve ust kismi bombos ama yine de midem cok kotu. Guya mide rahatlayacakti nerdeeee... hala cok rahat nefes alamiyorum.

DuyguS87

Canim senin bebis kanala girmis mi? Comel kalk demissin inmesine yardimci diye. Baska ne yapmak gerekir? O kadar yuruyorum kanala girmedi kafasi. Bi de sancilarim artti. Dogum baslayacak da bebis inmeyecek diye korkuyorum..
Girmis cnm gecen hafta kontrolde kukuma giren bicak gibi sancilari soyledim. Bakalim dedi ultrasonda kanala girmis ondan dedi olcak artik bu agrilar dedi. Pilates topunuz varsa ustunde oturup hafif tempoda yaylanabilirsin. Sandalyeden destek alip bacaklari iyice acip hafif comel kalk hareketi bide bolca yuruyus. Insallah girerler. Ama donmusse mecbur giricekler oyle boyle.

He evet eskiler oyle diyo bol bol yer sil diyolar :)

Ayy insallah bizimkiler de girer yaa.. bnmki cok onceden beri kafa asagida. Ama kanala girmedi. Dun tempolu yuruyus yaptim ve bacak aram fenaa batiyo. Giriyodur dimi artik? Nasil bi agri olmustu sende? Bn oturdugum yerden kalkarken yururken batmaya basladi baya..

Bulanti bende de oluyor canim ya özellikle aksamlari on ayda olması normalmis
iyi bari yalniz degilim sevindim gebeligin basindan beri hic bulanti yasamayinca bi garip oldum

slm kizlar bulantilar bende de bikac gün önce basladi ara ra geliyor herkesin dedigi gibi normal cok sükür 2 haftam kaldi ama simdide griple ugrasiyorumbaskada sancidir bel agrisidir hic bisi yok hatta sanki hamile degilim sadece yatekta dönmek mahfedio

Ya bildigin boyle adet gunlerinde vajinana bicak saplanir ya biraz daha kuvvetlisi. Ozellikle yururken ayy diye kaliyorum. Gecen doktor demisti elini falanda uzatabiliyor ozaman fazla olur sancin alis bunlara dedi. Girer kuzum insallah. Belki girmeye bile baslamistir

Selam kizlar bi kaç gundur giremiyorum almis basini gitmis sayfalar evi dip bucak temizlemekte ugrasiyorum temizlik baslar baslamaz uyku bastiriyo temizlikçi geliyor zaten de kadin bugün kendi kendine takilmis ben de kanepede uyumusum bi utandim anlatamam sesini de cikarmamis uyanmaym diye.. üstelik midem alev alev yaniyo o yandikca benim bisey yiyesim geliyo yedikce daha bi fena oluyorum ayy nolucak boylee cikmazlardayimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…