- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ptsi gidicem kontrole o zaman söyler heralde birşeyler
Nstye gircem ve cati muayenesi olcam o gün, sen bida Ne zaman gidiyorsun
benım ntsde sancım cıktıgı ıcın alttan muayene etti dr .Kızlar benimde salı kontrolum var. Once doktor ben musune edıcem. Sonra asıstanımla ntsye gıdıceksin dedı. Catı muaynesınden bahsetmedı hiç. Yaparmıki acaba. Ultrasondada açılma olup olmadıgını soyluyo zaten. Catı muaynesını niye yapıyolarki acaba.
Kızlar benimde salı kontrolum var. Once doktor ben musune edıcem. Sonra asıstanımla ntsye gıdıceksin dedı. Catı muaynesınden bahsetmedı hiç. Yaparmıki acaba. Ultrasondada açılma olup olmadıgını soyluyo zaten. Catı muaynesını niye yapıyolarki acaba.
Kızlar benim sık sık karnım sertleşiyor bu bi doğum belirtisi mi yani doğum yakın mı görünüyor ?
Hih ben de ondan alicam canim madlen. Gayet şık duruyordu gercekten de oyleymis demek ki. Sağol canimBen en sade madlen olanindan aldim cnm kutusu falan şık.36 li sanirim
asya ismimiz .. siz karar verebildiniz mi ?hakikaten isim ne koyacaksınız kızlar
Ya ne guzel bebisin dondu demek sonunda?! Ne zaman dondu ya ben de umitlenmek istiyoruuum!bu pazartesi henüz tam kanala girmemişti.. dönmüş öylece duruyorduuu..yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr yazarım yine
oyyy hemşom oyyyyy allahım sıkıntını alsınnn... güzel düşün sen 2.kez anne olucan üstelik, evel allah üstesinden gelecenn bacımm... relakss
Evet canim doguma hazirlik sancilari o kasilmalar. Bnm hep kasiliyo.usg deyken surekli kasildim dun. Dr.um 10 gunu bulmaz dogurursun dedi. Hatta bir hafta icinde. Bn de bekliyrm bkalim..
Mila bizim yavrunun adi. Almila gibi ama kirmizi degil. :)hakikaten isim ne koyacaksınız kızlar
asya ismimiz .. siz karar verebildiniz mi ?
Mila bizim yavrunun adi. Almila gibi ama kirmizi degil. :)
aa, ben kafama gore gidicem sanırım 2 hafta sonra gel dedi cmtsi gitmiştim en son. nstye bagladılar ama doktor nst ye gir demedi, asistam direkt kac haftaydı diye sorup nst ye girin sonra alalım dedi. anlasılan cok yogunlar devlet hastanesi gibi ya her işini kendin hallediyosun nst nin nerde oldugunu bilmek zorunda mıyım ? cmtsi girdigimde sancı cıkmadı.
bugun memoriala haftalık kontrole gittim nst ye baglıcam dedi. tahlil sonuclarıma baktı eksik hemoglobin varmıs onu yaptır dedi kan verdim orda da . nst ye baglıcaktı ben cmts i girdim bişi cıkmadı sonra girerim dedim. her doktor ayrı ya artık memoriale gitmeyim en iyisi haftaya da gideyim sonra bırakcam kafam karıısyo. memorialde bebek 3400 cıktı gecen hafta 3000 di ama arada medicalparka gittigimde bana 2850 gr dedi. valla şaştım ben hangisi dogrudur. medicalpark suyun cok diyor, memorial suyun iyi normal diyor.
Tesekkur ederiz. Mila elma demekmis lazca/rumca. Almila da kirmizi elma. Bulgarca'da da canim demekmis. Biz de 2 notadan olusuyor diye seviyoruz en cok. :)ımm çok güzel, bizimki KeremTuna
anlamı nedir? değişik hoş geldi kulagıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?